NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új mindent gyalázó autóm: (a piros negyedben a Angiet Kenjit és wolfot is úgy vertem Canyonban hoyg megelõztem):

Én mindiga két középsõt választottam de egyzser sem tlaátlma el . 😛 Szal javasloma s zélsõket havernka is ott volt, de amúgy valószínû hogy random megy csak peches vagyok.

Beast Machine
ezbeszép.... ilyen festést hogyan csinálsz??

...vágod?

Beast Machine
Sztem ez elég random dolog, tehát egymás után kétszer nem teszi ugyanoda a kocsikat a játék, másrészt jobban jársz sztem egy kis uniqe cuccal, meg némi pénzmaggal.😉

...vágod?

Sziasztok.

Megmondaná valaki hogy melyik ajándékkártyák alatt van a fõnökök kocsija? Az elsõ fõnöké megvan,a többi kellene ha egyálltalán tudja valaki.

Köszönöm

scorpeeon
azzal biztos 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DaniX14
meglehet csinálni biztos van egy trainer ami örök nitró én is azzal nyomom azzal bettos meglehet😄😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

scorpeeon
napersze 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Barney Tech
Nemár én 460 mentem vele 😄

DaniX14
http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000972882555732602

scorpeeon
Ömm... Igazad volt 😊 És akkormár a Murciélago-mmal is megpróbáltam 😊

DaniX14

reménytelen
Eredeti CD-kulccsal. Ajánlom a Cdgalaxist
CoD23
hali mondja már meg lécci valaki hogy hogy lehet neten nyomni a carbont ?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Barney Tech
A váltot álítsd át a top speddre és a motort is, a nitrot velocityre a gumit hogy jol tapadjon enniy és meglátod hogy 400km/h fogsz menni.

scorpeeon
a videót láttam már a másik topicban, nem nézett ki valótlanul, csak nálam 327nél egyszerûen nem ment tovább 😊

scorpeeon
jah, azt vágom h be lehet ilyen kis finom dolgokat is állítgatni, de ez ennyit számítana? 😊 Mert akkor lehet h nekem is kéne foglalkozni vele 😊 Szóval tegyek mindent teljesítményre?

Barney Tech
Van video is vegyél fel msnre és átküldöm.
És Uniqe cuccokt nincsenek preformanceben.

Barney Tech
Egy cseppet sem csíteltem csak be volt álitva a válto a top speedre és a motor is ugy volt hogy nagy sebességet teljesítsen.

honna lehet letölteni magyarositás hozzá és ami jó!!!
elöre is thx
passatgt
hát a motor tuningolással ott amikor manuálisan tudod állítgatni elég sokat lehet húzni,bár még nem próbáltam😊

scorpeeon
Nah, ezt azért hogy csináltad már? 😊 Kicsit gyanús nekem
Most tesztelgettem a kocsik végsebességeit, direkt megvettem a Shelbyt, vettem bele mindenbõl a legjobbat (race package), ugyanazon a helyen próbáltam, mint te, nyomtam neki mint állat a nitrót, de 327-nél fizikailag nem akart feljebb menni sehogy, a fordulatszámot már pirosan írta és hiába maradt még fél rekesz nitróm és mentem lefelé egy tök egyenes úton, 327-nél feljebb az istenért sem akart menni. 399 meg azért kicsikét több, mint a 327... És hiába csináltál videót róla, az még nem bizonyítja h úgy is volt, vannak trainerek amikrõl lehet úgy videót csinálni h nem veszed észre h használod. 327 vagy 399 azért az abszolút nem mind1. Lamborghini Murciélago-val 370-nél jelentkezett ugyanez a határ, ami felett már egyszerûen nem bírja... Most Wantedben is láttom olyan videót, ahogy egy faszi vmi 422-vel megy Murciélago-val, de az is akkora trainer volt, mint egy ház. Nekem is Murciélagom volt ott, minden performance tuning és minden unique performance tuning is megvolt hozzá. 406-ot sikerült elérnem. Utána 407-et is, végül egy másodperc töredékére 408-at is. De ilyen sebességnél már 1 km/h-t felfelé vinni is nagyon nagy szám, mert a motor fizikailag nem bírja azt a fordulatszámot már. Amikor a 406-407-408-at megcsináltam, olyan szinten kikészült a motor, hogy utána 1-2 másodpercel már robbant is a motor. A 409-et is már nagyon nehezen hinném el, hogy meg lehet csinálni, de a 422 az teljességgel lehetetlen, irreálisan gyorsult fel a videón is 300-ról 400-ra, olyan könnyen, mint más 0-ról 100-ra gyorsul...
Nemtom h ebben a játékban még milyen unique performance cuccok vannak (ha vannak egyáltalán) vagy egyéb dolgok amivel sebességet lehet növelni, de ez a 72 km/h különbség azért enyhén trainer gyanús nekem 😊 Szóval vagy mondd el h milyen bónusz v. akármilyen cumót tettél rá amitõl ennyire megugrott, vagy valld be h trainert használtál 😊

SNAKE01
ilyen vinylt meg honnan?😊

red bull
Nem tudjátok mit lehet azzal csinálni hogy megnyertem minden versenyt...láttam is a videót amikor mondja az Audi-s faszi hogy a kulcs a kocsiba van....meg hogy elérhetõvé vált meg minden....nah most ezzel az a baj hogy nekem nem vált elérhetõve a kocsi...mit tudok ezzel csinálni???

HELP ME!! PLS!!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DeathJr
Íme a drift rekordom

Itt a karrierautóm a jelenlegi (Cayman) és egy-egy elképzelés a Camaro-,és Mazda 3-hoz:

passatgt
#574😊

passatgt

Beast Machine
emberek, a feltöltési problémákkal küszködõknek:

Maj.Com

Ingyenes, korlátlan, személyreszabott, rendezhetõ!

Ingyenesen regisztrálsz, létrehozol egy (vagy több) mappát, belépsz az egyikbe, jobb felsõ sarokban az Upload gombra kattansz, és voilá!

Ha linkelni akarsz, azt imigyen tedd meg:

http://www.maj.com/gallery/felhasználóneved(Kis-és nagybetûkre vigyázni!)/mappa/kép.jpg

...vágod?

Atti12

Atti12
Na elsõ kocsim amit bedobok ide 😊.
elég hamar összedobtam de sztem szép lett (lesz majd jobb is <#hehe>)

BiG G
másik topikban láttam, nem gyenge

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

autoszimulator
ez a gyönyörûség a végeredmény, ha nem mindenbõl a legfullosabbat pakolják az autóra agy nélkül... teccetõs bodykit, épp elég vinyl, üttõ <#eljen>

.: mobilize.hu :.

Barney Tech
hová tudom feltölteni?

Banano007

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Banano007
jó lenne jaja

Barney Tech
videót küldjek?

Banano007
szép photoshop xD... ha meg nem akkor WoW

Barney Tech
Ezt figyeld Big G
Shelby ereje.

Magnum PI
IrfanView pl.

Javaslat hogy mivel?

Banano007
van ph topic vagy ps nem tom minek mondják...

Magnum PI
Ne paintel mentsd le mert az szarrá tömöríti

Jól nyomod a photoshop kirák! 😊

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Sland

Kéne csinálni Contestet...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ezt mivel mentetted le, mert ha én print screen+paint párost használok az oylan csúnyácska lesz epdig mindent felhúzok maxra a kép mentés idejére.

Sland

Ez is nagyon szép

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szép a második hallod fõként a photoshop 😄 😛

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Banano007
Autosclupt vagy mi..de ahoz hogy "jól" tuningolj elõször fel kell venni a megfelelõ embert a csapatba😉