2231
NFS : Carbon Garage
-
#1030 a te képeid olyan ocsmányak szvsz... -.- -
kis kocka #1029 én ma játszottam egy kettőt 8 körül vagyok asszem -
#1028 Akkor adom a linkeket a mustangomrol nézétek meg.
http://kepup.ingyen.org/images/71451.JPG
http://kepup.ingyen.org/images/24372.JPG
http://kepup.ingyen.org/images/39623.JPG -
#1027 nemsikerül beszurnom a képet :S
-
#1026 -
#1025 -
#1024 én játszottám már kb 6 versenyt és kemény 3as vok -
kis kocka #1023 játszott már valaki neten?ha igen milyen szinten van? -
#1022 Ja Nem gondoltam volna soha az életbe -
#1021 Shelby az az első rusty stilus,amit csináltam.
Jaja lehetne sötétebb a toyota,de azt tudod ,hogy csináltam?Megnyújtottam a japán zászlót kiba nagyra és abból lett ez
-
#1020 Még 1 hátulról:
-
#1019 értem.
350z is igen jo lett
-
#1018 Asszem nem, és köszi -
#1017 Hát a toyota fasza csak annyi hogy én kicsit sötétebb vörösre festettem volna a matricát,a shelbyt nem akarom értékelni mert az tényleg pajtából előrekotort kocsi -
#1016 Isten lett a skyline-od!!
Nemlehet kész kocsi stilust bemásolni játékba vagy valami? Hogy nekeljen megcsinálni ijenre hanem csak bemásolom és kész. -
#1015 Nincs eltúlozva (hálisten),teccik.Nincs rajta olyan szárny,mint 1 bőingen és a felni is passzol sztem.Nálam annyi,hogy az oldalsó matricának más szint is eltudok képzelni,de ez úgye izlés dolga.amúgy összességében fasza.
Csak kiváncsiságból..megnéznéd a toyotámat meg a chevymet ill van előrébb egy charger és most nem rég tettem be egy cuda rusty stilust.A garf az a gép miatt ilyen szar,de azért érdekelne a vélemény...
-
#1014 -
#1013 Oldalról:
-
#1012 Tegyél fel egy oldalsó képet is ,akkor mondok véredényt -
Code92 #1011 gyönyörű a skyline nekem nagyon bejön szép munka -
#1010 jaja egészpontosan úgy! Várom a véleményeteket/ötleteket a skyline-ra! -
#1009 Mph rol khm re ,a játékmenet menűpontban lehet asszem, és angolszászról metrikusra kell állitani vagy mi... -
owen20 #1008 sziasztok!
Olyan kérdésem lene hogy hol lehet a játékban átállitani a nyelvet:????
És hogy lehet pl a mph-kph-ra váltani??
Segitsetek! -
#1007 Ez milyen lett sztetek?
-
kormib #1006 csá
-
#1005 Ezt akkor csinálja az ati videokari ha kevés tápot kap! Nekem ugyan ez volt az ati 9600xt-vel! Lecseréltem a tápot és megjavult! -
#1004 Még egy verdát találtam a pajtában
Nagyon sokat dolgoztam rajta,hogy ilyen csúnya legyen (8 réteg)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
#1003 ellenörző pont,bocs -
#1002 Nem tudom jól emléxem-e,de nekem az uccsó területen lett elérhető 1-2 időmérős futam után -
#1001 Nekem bejön,de én is az "idősebb" korosztályhoz tartozom....Ebben lehet az összefüggés
Bubsy csinálj már te is rusty-t,feltéve ,ha bejön a dolog -
#1000 pont ugyan ilyen festés van az én Porschémon -
#999 Hi'nem tudja valaki h a Shelby GT 500-ast mikor lehet megkapni?vagy ez változó???? -
#998 retro:S
nekem nem tetszik -
#997 fasza... sztem egy másik buflákabb felni kéne rá, beömlők télleg nem kellnek, másik szárny és egy kicsit ki kukucskálhatna az a motor ;) -
#996 sok...tetőbeömlő nem kell, és a hátsó szárny sem kell! minek ha már ott van egy drag szárny a body kithez :) -
#995 az autóm. imádom. nektek hogy tetszik?
-
#994 törölt hozzászólás -
#993 bocsi de most nézem hogy rossz helyre tettem be azért köszönöm ha valakinek van ötlete!! -
#992 sziasztok nekem egy olyan gondom lenne hogy a játékban 60%-nál járok eddig semmi problémám nem volt de ez a hiba jöt nekem elő esetleg valaki megtudná mondani hogy mitöl lehet?Ati 9600-pro videókarim van és a legujjab driver van fent hozzá de az egyel elöttivel is ezt csinálta?
-
#991 A telepitésnél codot kér, ha van valakinek küldjön.