NFS : Carbon Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...vágod?
Megmondaná valaki hogy melyik ajándékkártyák alatt van a fõnökök kocsija? Az elsõ fõnöké megvan,a többi kellene ha egyálltalán tudja valaki.
Köszönöm
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
elöre is thx
Most tesztelgettem a kocsik végsebességeit, direkt megvettem a Shelbyt, vettem bele mindenbõl a legjobbat (race package), ugyanazon a helyen próbáltam, mint te, nyomtam neki mint állat a nitrót, de 327-nél fizikailag nem akart feljebb menni sehogy, a fordulatszámot már pirosan írta és hiába maradt még fél rekesz nitróm és mentem lefelé egy tök egyenes úton, 327-nél feljebb az istenért sem akart menni. 399 meg azért kicsikét több, mint a 327... És hiába csináltál videót róla, az még nem bizonyítja h úgy is volt, vannak trainerek amikrõl lehet úgy videót csinálni h nem veszed észre h használod. 327 vagy 399 azért az abszolút nem mind1. Lamborghini Murciélago-val 370-nél jelentkezett ugyanez a határ, ami felett már egyszerûen nem bírja... Most Wantedben is láttom olyan videót, ahogy egy faszi vmi 422-vel megy Murciélago-val, de az is akkora trainer volt, mint egy ház. Nekem is Murciélagom volt ott, minden performance tuning és minden unique performance tuning is megvolt hozzá. 406-ot sikerült elérnem. Utána 407-et is, végül egy másodperc töredékére 408-at is. De ilyen sebességnél már 1 km/h-t felfelé vinni is nagyon nagy szám, mert a motor fizikailag nem bírja azt a fordulatszámot már. Amikor a 406-407-408-at megcsináltam, olyan szinten kikészült a motor, hogy utána 1-2 másodpercel már robbant is a motor. A 409-et is már nagyon nehezen hinném el, hogy meg lehet csinálni, de a 422 az teljességgel lehetetlen, irreálisan gyorsult fel a videón is 300-ról 400-ra, olyan könnyen, mint más 0-ról 100-ra gyorsul...
Nemtom h ebben a játékban még milyen unique performance cuccok vannak (ha vannak egyáltalán) vagy egyéb dolgok amivel sebességet lehet növelni, de ez a 72 km/h különbség azért enyhén trainer gyanús nekem 😊 Szóval vagy mondd el h milyen bónusz v. akármilyen cumót tettél rá amitõl ennyire megugrott, vagy valld be h trainert használtál 😊
HELP ME!! PLS!!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Maj.Com
Ingyenes, korlátlan, személyreszabott, rendezhetõ!
Ingyenesen regisztrálsz, létrehozol egy (vagy több) mappát, belépsz az egyikbe, jobb felsõ sarokban az Upload gombra kattansz, és voilá!
Ha linkelni akarsz, azt imigyen tedd meg:
http://www.maj.com/gallery/felhasználóneved(Kis-és nagybetûkre vigyázni!)/mappa/kép.jpg
...vágod?
elég hamar összedobtam de sztem szép lett (lesz majd jobb is <#hehe>#hehe>)
.: mobilize.hu :.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
Kéne csinálni Contestet...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ez is nagyon szép
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ