181
-
strogg #21 Hozzáteszem: Engem nem győzött meg,hogy leváltsam a linuxomat, sőt pénzt adjak ki érte. Pláne nem ennyit. :)
Szóval mielött jönnétek itt az "m$ bérenc" dumálval:))) -
#20 @ értek -
#19 Ha ez így fog menni ennek a f0stalicskának a megjelenéséig (ti. minennap egy-egy semmitmondó hír a pistáról), bizisten addig nem olvasok többet sg-t. Kezd unalmas lenni, hogy minden kamu baromságot bevesz a fél világ ezzel a gánnyal kapcsolatban, és egymás után veszik át a híreket a portálok, válogatás nélkül.
Feltették, de nem véletlenül, hanem azért, mert tudták, hogy úgyis arrajár valaki, aki továbbadja majd a hírt, és elterjed a dolog. Ez csak ingyen reklám, nehogy túl sok felhasználó tudomást szerezzen a konkurensekről. Csak tudnám, mi a zsákért kell reklámozni valamit aminek a megjelenése még évek kérdése (tudom, hogy 2007-re igérik, de nem is tegnap kezdték el mindenütt reklámozni). -
strogg #18 Nekem is herótom van ettől a hozzáállástól.
De nem egészen úgy, ahogyan elhangzott.
Először is a vista-ban is lesz védelem. Hiába töltöd le, amíg nincs crack érdekesen fogod használni.
Második. Váltani akarsz Vistara? Nos ott a listaár.
De az nem lehet gerinces hozzállás, hogy "hú milyen fos, majd letöltöm!".
1. Ha fos, akkkor minek neked?
2. Ha van benned valami emberi, akkor vegyél.Aztán fikázd. akkor ugyanis már van mire. Az ingyent szarozni sokkal hiteltelenebb, mintha a pénzed miatt fikáznál, mert nem érte meg neked.
3. aki játék miatt cserél oprendszert,és ez az érve mellette az platform függetlenül láma.
4. Aki csak a játékért rak fel vistat, ráadásul warezból, és utánna még itt fikázódik, nah arra már nincsen szavam sem....
Vazze: kbupdate-el éjszakákat tudnék vitázni, de itt jelenleg még mindíg az övé a leg korrektebb megnyílvánulás... -
#17 Huh találtam 2-t, szal jogos a többesszám:
FSx, meg a Crysis. -
#16 Név szerint????
Őööö... Izé.....
És még sorolhatnám! -
Yv@n #15 "Ohh,hol vannak meg a dx10-es jatekok...?"
Úgy kb. fél évnyire. -
cateran #14 Ohh,hol vannak meg a dx10-es jatekok...? Majd ha kijottek es valoban annyival jobbak lesznek,hogy megerje valtani vistara es venni egy dx10-es kartyat,akkor beszelhetunk a dologrol,de addig felesleges:) -
#13 DX10 megjelenése után mindenki "láma" lesz, aki az új cuccokkal játszani akar. -
#12 Háde a xp pro nekem nem tűnt annyira bizniszre fejlesztettnek :\ -
rhonkhan #11 Aki felteszi magának ezt a Winfos Vistát, az meg is érdemli azt amit kap szerintem (sok láma)... -
#10 Toltsetek csak le es elvezzetek:D:D:D -
#9 Crájzisz megjelenés még odébb van
De akkor viszont már kelleni fog. -
#8 Hú gyerekek néha kiakasztó a mentalitás...
Miért is váltana xy Vistára? Mert erőforrásigényesebb?
Crájzisz megjelenés még odébb van, minek nektek addig új bugos winfosm, nem szaggatnak eléggé a gámák? -
Caterpillar #7 Le van írva a cikkben... -
#6 Jó lenne tudni mi a pro utódja, mert akkor azt töltöm le :D -
Shadow_THH #5 kiváncsi vagyok hány kém halt meg ezért az infóért :D
'kiszivárgot' :DDD -
Daveee #4 Én a legjobbat fogom csak megszerezni!
Ha már uj Winfos akkor legyen a legjobb, mellesleg ingyen lesz meg, mert sztem torrentoldalkon még hamarabb kinnlesz mint a boltokba, de én várok a HUN verziora! -
#3 Az Ultimate-nek nincs előde :D -
#2 A Professional utóda nem az ultimate? -
kbupdate #1 Megveszem ezt is! Ultimate!