Frets on Fire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guitar hero fan :)
Guitar hero fan :)
Nem akarom reklámozni magam, de most a youtube-os oldalomon van 7 új videó. Meg egy kis FoFiX 3.120 demonstráció.
Ajánlom megnézésre, és köszönöm ha megnézitek 😄
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Jo ez a játék. Van egy wii gitárom és rátudtam kötni PC-re.
Ütõs.
ezt a két linket találtam.
FoFiX-be hogyan lehet betenni zenéket?
http://fof.iioiooioo.com/frets-on-fire-songs/artists
http://fretsonfire.wikidot.com/custom-songs
Amúgy meg változékony még experten is hogy melyik milyen nehézségû... de sajna meg kell szokni, mert többnyire arra vannak 😞
Nightwish számokat jó játszani experten is 😊 nem olyan nehezek. Mondjuk itt is attól függ melyik... Rhapsody ezzel szemben káosz >.<
Metallica is durva szokott lenni :\ de ki kell kapcsolni a Failinget (vagy Trainingbe játszani) és akkor belejön egy idõ után az ember...
@
@
Gondoltam letöltöm ezt a játékot, mert van hozzá sok szám... Egybõl FoFixet akartam leszedni, mert az... na, jónak tûnik... viszont itt el is akadtam... FoFWikirõl leszedtem a full releaset, kicsomagoltam, de mivel futtassam? Nincs egy indítófájl se benne... Aztán gondoltam, hogy a rendest kell felülírni. Leszedtem a rendes Frets on Firet, kicsomagoltam, és abba másoltam bele a dolgokat... itt megint gond volt, mert nem akart létrehozni egy themes.ini MAPPÁT...
Tehát, hogy is lehet ezt mûködésre bírni? :S
@
スラッグ
MetalHero közösség
スラッグ
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Nem tudjátok, hogy lehet importálni számokat úgy, hogy ne nekem kelljen megadnom az akkordokat? mert letöltöttem egy G'n'R packot, és vannak notes.mid fájlok is, de nem tudom, hogy rakjam be õket. 😞
A másik: A GH dalok importálásához kell a GH for PC, vagy önmagától berakja õket?
Segítsetek lécci!
Köszi, stimu
10dollárért PC-vel mûködõ gitárkontroller? És már csak egy 6dolláros USB átalakító kell hozzá?
OMG, de megvenném. de ezek csak kanadába meg usa-ba szállítanak. ÁÁÁÁ
Nem tudtok ebayen kívül valami európai helyet, esetleg boltot, ahol kedvezõ áron lehet kapni CSAK gitárt... ez a 10dolláros gitár ez nagyon odavág. de kéne egy ilyen... :F
Aztatat szeretném megkérdezni, hogy mitõl függ az, hogy hány gombot tudsz egyszerre lenyomni a billentyûzeten?
nem titkolt bajom az, hogy a mostani PS2-es rádiós Trust keyboardomon(ami amúgy ciccajó kis cucc) csak 3-at tudok lenyomni. Természetesen ez mindaddig nem volt zavaró, amíg nem kezdtem el FoF-ozni, illetve GH-zni.
Namármost, mind2 játékban nagyon sok zenében kéne 3 hangot lepengetni, de ezt nem engedi... egyébként minden billentyûkombinációban próbáltam, úgyhogy teljesen biztos, hogy ezzel a billentyûzettel nem fogom tudni azt megcsinálni.
Van egy másik, 10 éves noname vezetékes PS2-es billem is, no azzal se lehet megcsinálni.
Viszont nagyon szeretném...
Én nem tudom, hogy típustól, gyártótól, rádiós/vezetékestõl, vagy PS2/USB-tõl függ az, hogy hány gombot érzékel egyszerre a gép.
Ezt szeretném megtudni, ha valaki tudja, ha meg nem, akkor légyszi mutassatok olyan keyboardokat, amiken biztosan lelehet pengetni 3 vagy több hangot.
Mert szeretnék egy olyat venni.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
www.geetarfreaks.webs.com
2 honlap ahol rohadt sok számot és modot le lehet szedni!!!
Cool story, bro.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Elõre is köszönöm.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
fiba1.ogg - fiba6.ogg. Ezekben van az elrontas hangja.
Szerintem ha csinalsz egy ures hangfilet es kicsereled mindet akkor nem lesz rontashang. Bar lehet a sima letorles is segit, de lehet kiabalni fog erte a program. Probald ki.
Sajna csak a sok gyakorlas segit. 😊)
Amugy valoszinuleg valahol van egy ogg amiben az elrontas hangja van. Most meloba vagyok, otthon megprobalok majd ranezni, de szerintem te is megtalalod.
Amugy szerintem nem lehet kikapcsolni.
A Wish I had an angel egesz jol megy. 😊
Mar csak kontrollert kellene szerezni, de az xboxos megoldas nem jo, mert 23 000 bol jonne ki. GH for PC meg nincs itthon, sot ebayon is csak hasznalt van 😞
Ha van NW toltom is le.😊
Elindul de mikor indítanék lehal egy szép hosszú hiba üzivel...
Pls help