165
Guitar Hero-ra hasonlít - de PC-re
-
MuldR #85 Vannak ilyen kimondott jatekos billentyuzetek, amik kibirjak az egyszerre 7 billentyulenyomast is. Talan olyannal kellene kiprobalni. Alap billentyuket nem erre terveztek, es gondolom azert nem birjak. -
#84 húú hát nem tom... nekem még nem volt rá szükségem -
#83 igen egyszerre
-
#82 egyszerre? -
#81 Syasztok Nem tudjátok hogy lehet beállítani az hogy 2 húr helyet 5 húrt fogjon le.
Előre is köszönöm. -
KiVnYaK #80 AZ az "idegesítő hangot" úgy lehet kikapcsolni ha elindítod a számot és közben nyomsz esc-et és abban a menüben lehet kikapcsolni.. Én is kerestem egy jó ideig :D Jah és magyar számokat szeretnék tölteni hozzá nem tudjátok hol lehet? vagy muszáj tovább magamnak csinálni?:D -
#79 nekem arra nem csinál semmit... akárhova állítom rám se bagózik, de mostmár nembaj mert inkább guitar hero 3azok :D nehezebb kicsit de legalább nem idegesít :D -
#78 a beállításokban tudod levenni a rontás hangerejét -
MuldR #77 Fretsonfire\data konyvtarban van 6 db file.
fiba1.ogg - fiba6.ogg. Ezekben van az elrontas hangja.
Szerintem ha csinalsz egy ures hangfilet es kicsereled mindet akkor nem lesz rontashang. Bar lehet a sima letorles is segit, de lehet kiabalni fog erte a program. Probald ki. -
#76 próbáltam már bütykölni azt is... de még szórakozok vele :D
-
MuldR #75 Ismeros a szitu :)
Sajna csak a sok gyakorlas segit. :))
Amugy valoszinuleg valahol van egy ogg amiben az elrontas hangja van. Most meloba vagyok, otthon megprobalok majd ranezni, de szerintem te is megtalalod. -
#74 jóhát igen, ez lenne a cél de amikor egy ilyen sz*rt meghallok a kedvenc számom közepén az nagyon rossz.. és pláne ha éppen a sűrűjében vagyok mert akkor kiesek a ritmusból és csak ilyenek jönnek utána :D -
MuldR #73 Ne hibazz. :)
Amugy szerintem nem lehet kikapcsolni. -
#72 valaki nem tudja hogy lehet elhallgattatni azt a k*baszott hangot ha hibázok... már ha egyszer meghallom üthetnékem támad.. rohadtul idegesítő -
MuldR #71 Mar megvan. Toltottem :)
A Wish I had an angel egesz jol megy. :)
Mar csak kontrollert kellene szerezni, de az xboxos megoldas nem jo, mert 23 000 bol jonne ki. GH for PC meg nincs itthon, sot ebayon is csak hasznalt van :( -
Adam69852 #70 ha töltessz le hozzá akkor lessz nightwish is :D -
MuldR #69 Van ebben nightwish? Nagyon megtetszett ez a dolog, GH-n gondolkodtam, de abban nincs, customot meg eleg macera 0 zenei tudassal kesziteni :)
Ha van NW toltom is le.:) -
Adam69852 #68 talán ird le hogy mi a hiba üzi... -
Shirani #67 Üdv skacok bajom van ezzel a Progival.....
Elindul de mikor indítanék lehal egy szép hosszú hiba üzivel...
Pls help -
Gabor070 #66 Evin,nincs hozzá magyraítás mert én már hetek óta keresem! Én nagyon örülnék ha csinálnál 1-et hozzá! -
Solskep #65 Sziasztok!
Töprengek azon, hogy veszek Guitar Hero-s gitárt, de nemtom biztosan h meg lehet-e csinálni FoF-ra. Ha igen, és valaki tudja h hogyan, pls írja le. Előre is kösssz. -
#64 Nekem azt szokta csinálni, hogy ha Easy-n akarok játszani, hibaüzenettel kilép. De ha végiglépkedek a nehézségeken, és utána választom az Easy-t, akkor ritkábban csinálja. Persze Medium-on mindig elindul.
Magyar nyelvet tud vki hozzá? Mert ha nincs, megpróbálok utána keresni és csinálni egyet. -
#63 Nitramk ! Nekem is csinálja néha azt amit neked ! Én a GH mod ot szeretném feltenni , de nem tudom ! pls segitsen valaki akinek megvan !
X-fire: penality e-m@il: [email protected] -
#62 Bocs, ezt akartam:
-
#61 Egész pontosan ezt csinálja:
Kilép a játékból, kiírja ezt meg átváltja a felbontást 640x480ra meg a képet 16 bitesre. -
#60 sziasztok!
Lenne egy problémám a játékkal: valamiért amióta új gépem van, azóta nem fut rendesen. Ez alatt azt értem, hogy nagyon akadozik, és mikor kilépek, vagy elindítok egy számot mindig kilép és átváltja a képernyőt 16 bitesre meg a legkisebb felbontásra. Visszaállítani nem tudom ez után, úgyhogy csak a reset szokott segíteni. Nem tudjátok mi lehet a gond? -
Just the man #59 Szia!
de ez nekem nem megy! -
Just the man #58 Sziasztok!
nekem szakadozott a frets on fire.
Nem tudja valaki hogy kel meg csinálni? -
#57 nemtudom arra van e megoldás hogy számok elinditásánál hibát ir ki néha, ujra inditom a gamet aztán beveszi és megy rendesen aztán 1-2 szám mulva megint hibával elszáll...
másnál is próbáltam és ott is ugyanez volt -
Zolorado #56 Itt vannak letölthető számok (nem torent):
http://www.keyboardsonfire.net/?songs
Használjatok MOD-ot, mert azokban ki van javítva a legtöbb bug, vannak skinek, több beállítási lehetőség, stb...
Itt vannak MOD-ok:
http://www.keyboardsonfire.net/forum/viewforum.php?id=10
Keressetek rám a chartban: Zolorado -
#55 tudtok adni amagyar fof köüzösség oldalán kivul hwelyekt ahonnan tok számokat tölteni??? torrentről nem jóóó -
Lyan Kyj #54 #15 -
#53 ha lenne ilyen engem is érdekelne!
Bár nem nagyon hiszem. gondolj bel :
szét kéne válogatni, h melyik hangokat játszod te -
#52 Wáhh ujrakezdem a gamet, most szedem magyar fofközösség összes számát:D -
Just the man #51 ÖÖÖ annyit kérdeznék hogy van rá lehetség hogy MP3-ból csináljak Fof-ra számat?
vmi progival vagy aki tudja írja le plz!!!
Előre is THX!
-
Adam69852 #50 meg tudnátok valami linket adni mod-ról? hogy kicsit szebb legyen a cumó? -
Adam69852 #49 köszi ez gyors volt :D -
Lyan Kyj #48 options -
#47 Menüben beállítható. Ha jól emlékszem háromféle lehetőség van. -
Adam69852 #46 valaki megtudná mondani hogy kell elhalgattatni azt a retkes hangot mikor rontok??? vagy csak halkabbra venni mert nincs annál idegesítöbb mikor elkezdek egy tök jó számot és egyszer hibázok és néha kiesek a ritmusból akkor nem hallok mást csak nyikk nyekk reccs ropp és ettöl a falramászok... és mindig olyan fejhangon adja be hogy majd befosok...
köszi