Frets on Fire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Töprengek azon, hogy veszek Guitar Hero-s gitárt, de nemtom biztosan h meg lehet-e csinálni FoF-ra. Ha igen, és valaki tudja h hogyan, pls írja le. Elõre is kösssz.
Evin
Nekem azt szokta csinálni, hogy ha Easy-n akarok játszani, hibaüzenettel kilép. De ha végiglépkedek a nehézségeken, és utána választom az Easy-t, akkor ritkábban csinálja. Persze Medium-on mindig elindul.
Magyar nyelvet tud vki hozzá? Mert ha nincs, megpróbálok utána keresni és csinálni egyet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

remus500
Nitramk ! Nekem is csinálja néha azt amit neked ! Én a GH mod ot szeretném feltenni , de nem tudom ! pls segitsen valaki akinek megvan !

X-fire: penality e-m@il: [email protected]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Nitramk
Bocs, ezt akartam:

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Egész pontosan ezt csinálja:

Kilép a játékból, kiírja ezt meg átváltja a felbontást 640x480ra meg a képet 16 bitesre.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
sziasztok!

Lenne egy problémám a játékkal: valamiért amióta új gépem van, azóta nem fut rendesen. Ez alatt azt értem, hogy nagyon akadozik, és mikor kilépek, vagy elindítok egy számot mindig kilép és átváltja a képernyõt 16 bitesre meg a legkisebb felbontásra. Visszaállítani nem tudom ez után, úgyhogy csak a reset szokott segíteni. Nem tudjátok mi lehet a gond?

Szia!
de ez nekem nem megy!
Sziasztok!
nekem szakadozott a frets on fire.
Nem tudja valaki hogy kel meg csinálni?
tototto
nemtudom arra van e megoldás hogy számok elinditásánál hibát ir ki néha, ujra inditom a gamet aztán beveszi és megy rendesen aztán 1-2 szám mulva megint hibával elszáll...
másnál is próbáltam és ott is ugyanez volt

Itt vannak letölthetõ számok (nem torent):
http://www.keyboardsonfire.net/?songs

Használjatok MOD-ot, mert azokban ki van javítva a legtöbb bug, vannak skinek, több beállítási lehetõség, stb...

Itt vannak MOD-ok:
http://www.keyboardsonfire.net/forum/viewforum.php?id=10

Keressetek rám a chartban: Zolorado
ChuckyHUN
tudtok adni amagyar fof köüzösség oldalán kivul hwelyekt ahonnan tok számokat tölteni??? torrentrõl nem jóóó

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
ha lenne ilyen engem is érdekelne!
Bár nem nagyon hiszem. gondolj bel :
szét kéne válogatni, h melyik hangokat játszod te

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Wáhh ujrakezdem a gamet, most szedem magyar fofközösség összes számát😄

ÖÖÖ annyit kérdeznék hogy van rá lehetség hogy MP3-ból csináljak Fof-ra számat?
vmi progival vagy aki tudja írja le plz!!!
Elõre is THX!
meg tudnátok valami linket adni mod-ról? hogy kicsit szebb legyen a cumó?

köszi ez gyors volt 😄

options

hykao
Menüben beállítható. Ha jól emlékszem háromféle lehetõség van.
valaki megtudná mondani hogy kell elhalgattatni azt a retkes hangot mikor rontok??? vagy csak halkabbra venni mert nincs annál idegesítöbb mikor elkezdek egy tök jó számot és egyszer hibázok és néha kiesek a ritmusból akkor nem hallok mást csak nyikk nyekk reccs ropp és ettöl a falramászok... és mindig olyan fejhangon adja be hogy majd befosok...

köszi

Helló!

A gépemen valamiért nem akar menni. Elindul addig, hogy megnyitja a számot, és kiírja, hogy Ready to rock, de utána nem akar elindulni, hanem lefagy. A tesóm gépén megy (nagyon zsír 😄), de én is szeretnék játszani rajta.

Ha valaki tudja a megoldást, akkor legyen szíves segítsen!
Atti12
akkor passz. Az OpenGL-el van valami baja 😄

Nekem megy rajta. Alul azt írja, MemoryError. hm.

Atti12
sztem nem szereti a vistát.

SD456
Hát ez nem segített.

PS3 ID: SDani456

szerintem próbáld lejjebb venni a hangtulajdonságokat.

SD456
Hy all!

Nekem valamiért nem indul mindig ezt írja ki amikor kezdeném pl.: a tutorialt.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Haláli egy játék, este nyomtam ujjfájásig. Majdnem lejött 2 pack, a kedvenceket elkeztem lejátszani, hát mit ne mondjak, pörgõs, gyors számokat szeretem, de itt a lassúakkal kell kezdeni, mert egyébként csak figyelsz, hogy miért nem szól semmi. A Nothing Else Matters, és az In The End a megfelelõ számomra most még😄

nincs, nem is lesz...

Akarom mondani: FretsOnFire
Ha tetszik nektek, akkor gyertek, minél többen, 1 hét és rengeteg minden fel lesz töltve!

http://fretsonfire.extra.hu
Múlt héten leltem rá (gee, hogyhogy eddig nem hallottam róla!), azóta megszállottan játszom😊 Leszedtem a sok-sok-sok számot is, elég hamar lejöttek.

Elkezdtem a PoP: WW játék pár számát berakosgatni, tényleg egyszerû a szerkesztés amúgy.
Egyedül a notes.mid-et nem ismeri fel, de ha egy másik játékból átmásolom, aztán szépen kitörölgetem a hangjegyeket (hosszú😞 ), elfogadja.

Egyelõre csak supaeasy-n lesznek, mert az 1.- 2. gomb egyszeri lenyomását nem érzékeli, anélkül meg tesztelni sem tudom. Átrakom más bill.gombokra, akkor 2 számig jó, aztán ismét nem veszi be (readme-ben meg az olcsó billeket okolják - én 3-mal is próbáltam..).

Ha esetleg van valakinek ötlete, kívánsága számok terén, írjon, aztán megcsinálom😊

tototto
ejjha inkább veszek egyet eredetiben minthogy a hozzávalók és szerszámokat beszerezzem, ez max annak éri meg akinek van egy asztalos ismerõse 😄

Egy érdekesség azoknak akik gitár kontroller-t szeretnének 😊
Gitár készítés

Nightwish006
frets on fire fan site on (googleba beirod kb. 2. találat) ott a tune postingot érdemes végig nyálazni.
kb. 200 oldal van, szal kurva sok, de én rengeteg kincset találtam. 😄
Remélem értelmes árban lesz a gh3 pc re, mert venni kéne 1 gitárt hozzá 😄
Bár ennek a játéknak a hatására kurvára megjött a kedvem, hogy megkéne tanulni gitározni, csak félek 😄 Nem lehet egyszerü dolog, tekintettel arra, hogy gondolom sok sok sok év elfogadható szinten játszani 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hali.
Valaki nem tud valami oldalt ahonnan le lehetne szedni hozzá zenéket?
Torrentrõl már próbáltam a packokat, de olyan lassan jönnek mint a bûn:S
Forumokról si próbálgattam de azoknak meg a nagyrésze hibás 😄
Léccike ha vlaki tud pár jó gyüjtõoldalt szoljon!!!
jah jah nagyon faja game csak amúgy vannak dalok amik alatt meg nem áll meg a hang csak a gitár pedig azok is ilyen modok...

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Nightwish006
Kicsit feléledhetne a fórum, sztem nagyon poénos game 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Nemhiszem sajna =(

Valaki megtudja mondani hogy ki lehet-e küszöbölni azt a problémát hogy elindítok egy letöltött dalt és amikor rosszul nyomok megáll az egész dal és nem csak a gitár? csak mert úgy nem élvezhetõ annyira meg nehezebb megtanulni a dalokat sztem...<#pardon1>

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Xreactor
Sziasztok! Találtam pár száz számot a játékhoz.

Song Pack #2: Itt

Song Pack #3: Itt

Song Pack #4: http://thepiratebay.org/tor/3699487/Frets_on_Fire_Song_Pack__4_(333_songs)

Ha valaki nem tudja hogy kell letölteni, egyszerû: A megadott honlapokon klikkelj a zöldel kiírt Torrent Letöltése feliratra. Mentsd el a fájlt a gépedre majd
ezzela programmal el tudod inditani majd leszedni.

o_O -,-\'

Hiányzik valami guitar.ogg formátum!te honnan töltöd a számokat???
De milyet?
Van torrent fájl meg minden féle!Egyikbõl ez másikból az hiányzik!
Van msn-ed?
Atti12
mit nem tudsz ezen? letöltöd a számot, aztán kicsomagolod. Utána belenézel a játék mappájába ott lesz valami olyan mappa hogy song. Oda bemásolod a mappát és kész

Én várok!Itt vagytok???
De ehhez az is kell hogy irjatok a fórumra ok?
Hahooo!Van itt valaki?amugy én ha akarjátok kurvagyorsan eltudom terjeszteni ezt az oldalt!Ismerek rengeteg gitáros oldalt akik bettenék ez a linket
Hello!Kéne a segitség a zenebetételbe!Van valakinek msn-je vagy valami hogy részletesen leírja?A képet sajnos nem értem!
elõre is kössz!
Márió
Atti12
be van rakva kedvencekbe 😄

szily12
Hm hogy értitek h kevés van? Ilyen 210-es pack letölthetõ torrenttel, csupán beirod googlebe hogy frets on fire song ^^ Hát nemtom ezek az alap cuccok sokkal könnyebbek xD Én gitározok (mármint rendes gitáron), de az iron maiden troopert amikor benyomtam én csak bámultam a képernyõt nyitot szájjal ^^ JAh mondjuk ha megnézem ide egy éve nem irt senki, nem hiszem h vmi aktív ez a fórum... de mind1

zsakosfrodo2
A kép alsó felét, a How to Craate Karaoke szirszar... az nem kell figyelni!!! A képen a felsõ részhez egy leírás:

Kétszer kell importálni a zenét a progiba. Elsõzör kijelölöd a kettõ közül a felsõt, és csinálod ami a képen van. Aztán kijelölöd az alsó zenét, és arra is alkalmazod, amit a kép ír. Ha valakinek nem világos, hajlandó vagyok jobban részletezni. 😄