Magyar híd amcsi névvel??!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf1
még sokmindent nem értesz :|

nf1
igen :|

nf1
nem mondtam egy szoval se hogy Hofi legyen...
és azt kimondta hogy jobb lesz annak akirõl a hidat elnevezik? egyszerüen csak tisztelet gyanánt. de igazag van, egy olyan emberrõl jobb hidat elnevezni aki még azt se tudja hol az ország

Másik meg, hogy ne köszöngess angolul, mert magyarok vagyunk, és a hidaink is magyarok, köszönjük és beszéljünk magyarul, mert ennyi és kész <#idiota>

Akkor áruld el nekem a józan logikáddal, hogy Hofi pl. mit tett az országért.
Szal akkor olyan emberrõl szabad hidat elnevezni, akire a leszármazottak tömege késõbb ráfogja, hogy valami pozitívat tett az országért.
De ez miért jó? Jutalmul nevezzük el pl. Zrínyirõl a hidat? Csak kár, hogy soha nem fogja megtudni hogy róla hidat neveztek el, és nem lesz általa boldogabb, mivelhogy halott. Szal akkor mi is a célja ezeknek a nagymagyarember elnevezésû hidaknak ha nem a nemzeti érzés kielégítése?

otthon is angolul köszöngetsz? <#idiota>
kitörne a vita, hogy Névtelen, Anonymous, vagy Unnamed híd legyen o.O

nf1
bye

nf1
itt nincs semmi 'nagy nemzeti érzés', itt egyszerüen józan gondolkodás van, szerinted mit tett Chuck Norris ezért az országoért? semmit. egyáltalán tudja hogy létezik ilyen ország? amugy meg kiváncsi lennék ha nem lettek volna kitalálva ezek a roppant szellemes "viccek" vele kapcsolatban és mégis fent lenne a listán akkor is ennyien szavaztak volna rá?

a híd neve Névtelen-híd lesz.. kész... mindenki mehet haza...
NEOreg3
õt nem lehet megölni, megsebesíteni is csak saját maga tudja😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

francba, gyorsan merényletet szervezünk chuck norris ellen, még mielõtt a szavazás lezárulna.

Miért ne? =)
Ez csak egy elmélet. Akkor is érdemes elgondolkodni a nagy nemzeti érzések kiváltó okán, ha nem hiszel a reinkarnációban.

NEOreg3
erre senki sem tudja a választ, azt is lehetne kérdezni, "miért nem" születünk újjá😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Annyira azért nem volt akkora magyar, hogy egy hidat elnevezzenek róla. Kb. annyi esélye lenne mint Zámbó Jimmy(Imre?)-rõl elvezni (mondjuk õ nem került be a topba).

nf1
ha meghalunk akkor miért születnénk újjá? hm?

Amúgy mi ez a nagy nemzeti érzés?
Meghaltok, újjászülettek mondjuk németekként, és szartok bele a magyar hidakba, meg úgy egészében Magyarországba, amit eddig olyan hõn védelmeztetek. Kampányolni fogtok, hogy Németországban csakis német történelmi személyiségrõl nevezzenek el hidat. Aztán meghaltok, és újjászülettek törökként, és szartok bele a német hidakba, ami mellett eddig kampányoltatok. Aztán meghaltok, újjászülettek tehénként, és szartok bele az egész nemzeti érzésbe =) Akkor lesz igazatok.

nevessen rajtunk a fél világ, egészségükre =)
Sztem akkor is jó ötlet lenne egy Chuck Norris híd. Vicces lenne, nem milliomodik Vörösmarty meg Arany János meg tökömtudja még mi.

ngcsnet
Hofi híd szerintem nem egy elvetendõ ötlet

R0sc0
szerintem viccees lenne.
Amugy ez az egész ország egy nagy VICC.

sajnos

Dynamic
Semmi értelme az egész szavazásnak.Úgy is az lesz a név amit õk akarnak.Csak nem gondolja komolyan valaki is, hogy lehetne valaha is Chuck Norris vagy Víziló Vili hídunk, hogy aztán a fél világ rajtunk röhögjön?
ROKICA
Lögyön az amcsi név!!!

zsolesz92
Az Igazságos Gyurcsány Ferenc híd

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄:XD😄XD😄XD😄XD

Gerbill
Nálunk kb2 Kínai üzlet van, de az egyikben magyarok dolgoznak, a másikban is csak 2 kínai van. Nálunk is akarnak egy Teccot építeni, és ha minden igaz õsszel talán el is kezdik. Amúgy egy tesco is ugyanannyira teszi tönkre a ruhaárusokat mint egy kínai üzlet.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nf1
csak halka súgóm meg, h ezt már mondták páran :|

Guilty01
azt csak halkan súgóm meg,h a magyar jogszabályok szerint élõ személyrõl nem lehet hidat elnevezni..

You\'ll never walk alone!

Csirke4
Hátez nagyon jó 😄
Mr Csé
dedurva 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

RelakS
Ez DUUUURVAAAAA!!!!! XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bcs78
<#eljen>

Köszi az infóért. Ez azért jobban megvilágítja a szituációt.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

DragonRK
Még, hogy vidéken nincsenek kínaiak... A mi "Városunkban" ruhát szinte csak tõlük lehet venni, mert a többi boltot tönkretették a gagyi árújukkal. Tervezték, hogy egy TESCO-t építenek ide hozzánk, ami fellendíthette volna egy kicsit a várost, de ezek a porbafingó kínaiak megakadályozták. Szó...

ugyanonnan:

"Unfortunately for the people of Hungary, this was there first exposure to Stephen Colbert. He actually is a parody of Bill O'Reilly and other ignorant Europe-hating jerks that are given their own TV shows on Fox News. Stephen wasn't making fun of you -- he was making fun of people like O'Reilly who say stuff like that and actually mean it."

Ch_Slater
nemtom volt-e már?
walktru a colbert fanoknak

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sanyix
Mégis megy a csalás, nézd meg az eredményeket.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Pharaoh
Azért már regelni kell, úgyhogy nem olyan egyszerû a csalás.

antijuve
persze h nem.még szerencse.de azért gyûjtsünk aláírást h Chuck Norrisról nevezzék el a hidat-persze országgyûlési támogatással...

ups and downs

Én Horthyra szavaztam.
Egyébként arról szól az egész, hogy ki tud jobb scriptet írni. Úgyse innen választják a nevet.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

antijuve
mondtam,már ahol.nem mondtam h mindenhol...de nem feltétlenül piac,hanem bolt,üzlet stb.persze h nincs mindenhol kifejezetten kínai piac(sztem ne is legyen)

ups and downs

antijuve
ennél még én is jobban beszélek angolul😄

ups and downs

Gerbill
Vidéken élek és itt nics kínai piac. Ilyenek max a nagyvárosokban vannak bár ott sem mindenhol, én még csak a pestirõl hallottam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

RussT
http://www.colbertnation.com/messageboard/viewtopic.php?t=4113&postdays=0&postorder=asc&start=30
"OMFG!!! My wildest dreams are coming true! Stephen Colbert, Jon Stewart, AND Chuck Norris together in the 2nd round?!?!?! Can anyone say, "Celebrity Death-Match"?!?!?!? Or perhaps Zrínyi suffers the humiliation of a 'Triple-Threat' in the 'squared-circle'! And Stephen gets to demonstrate his mastery of The Lightsaber because it's clear nothing counts as cheating anymore. We'll just have to make it a "Hardcore Match" and then anything goes, anytime, any place. Watch your back Zrínyi!!!!!!! I would welcome "Perl-Script" and "Hacker" as ring-side commentators!
The new top-five has to become Stephen Colbert, Jon Stewart, Chuck Norris, Perl-Script, and Hacker. Although no matter what happens I'm already long-since dead from laughter! (Or maybe it's more like 'World War Four'!!!!!!!!!! ;-)

ezek teljesen hülyék,
az elején még talán elment poénnak hogy jelöltette magát a colbert figura dehogy , ezekután Zrínyit (akiröl mellesleg azt se tudják mekkora történelmi személyiség volt) így merik emlegetni (colbert beszólása után): http://www.xenostasis.com/junk/temp/colbert.jpg ez az egyik lelkes kis colbert-fanatista aláírása egy fórumban ahol éppen a csalás különbözõ formáját beszélik meg...és a többiek is hasonlóképp emlegetik Zrínyit hozzászólásaikban...

annyira szánalmasak ráadásul az összecsalt 1. hely után még panaszkodnak hogy a bizottság nem colbertet fogják kiválasztani mert szemetek....

http://www.igazsag.extra.hu

bcs78
OK, nyilván. De szerintem például a kiejtése ennek a magyar idegenvezetõnek egy turista buszon sokkal cikibb, mint Colbert poénjai. Ez a durva akcentus már nem vicces, hanem szánalmas, fõleg egy olyan embertõl, aki ebbõl él.

Budapest bus tour

antijuve
Én nem szavazok senkire mert az egész egy nagy porhintés....de a Danubius rádió megint letette a névjegyét

ups and downs

antijuve
igen,csak az sem mindegy hogy honnan tudják hogy létezik egy olyan ország hogy "Hungary"....

ups and downs

quack
Colbert jó arc, Bush-t nagyon bezúzta multkor, parázni meg felesleges, kivéve persze ha a földrajzinév bizottságban is vannak fanjai .]

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

antijuve
és a szekrényem nem 3-4 ezer forintos pólókkal van tele,dehát ha ennyire véditek a sárgákat akkor jólvan

ups and downs

bcs78
Én is Hofira szavaztam.

Stephen Colbert meg csak lecsapta a magas labdát (szerintem viccesen, bár az asshole duma picit durva). Az sokkal rosszabb képet fest rólunk, amikor a sok hülye magyar rossz angolssággal szídja SC anyját a Youtube-on.

Az egész ott van elszabva, hogy internetes szavazásra bocsátották a híd nevét. Várható volt, hogy tele lesz hülye poénokkal a lista. A Chuck Norris divathullám miatt pedig borítékolható volt Chuck jó szereplése.

Ikább örüljünk annak, hogy egy pár külföldivel több fogja ezután tudni, hogy létezik egy olyan ország, hogy Hungary.

De lehet, hogy naív vagyok...

antijuve
nem baszom meg,bazdmeg te!ki mondta h 20 ezer forintos Nike cipõt vegyél?!képzeld nekem sincs!!

ups and downs

Looooser
én Hofi-ra szavaztam vele legalább teljes lenne a kör

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

NEOreg3
rám gondoltál, amikor ezt írtad?😄