4281
-
Neoncsoves #2961 múltkor YT videó alatt kommentben olvastam: Azért kell melegnek lennie hogy maradjon nekünk is nő! :D -
#2960 már nagyon-nagyon régóta tudjuk :)
a(z aktuális) párja (brrr :D) többször is szerepelt már a showban -
Lantee #2959 Nem tudom, hanyan tudjatok, de engem ma lesokkolt, amikor a Wikipedian utanaolvastam Neil Patrick Harris eletenek.
Imadom a sorozatot, Barney (volt) az `Isten`. A csajozasai, a dumaja...erre ma olvasom, hogy a srac nem kicsit meleg. Hivatalosan `Openly Gay`.
Ezzel alapvetoen semmi baj nem lenne, sot, igy a szineszi kepessegei meg inkabb felertekelodnek a szememben, de kb 5 es fel evad utan rosszul erintett a dolog. Barney nem a csajozas kiralya, hanem a pasizase... :( -
#2958 Noh, most volt időm megnézni, elmúlt idők legjobb része volt...
Reméltem is hogy leállnak erről a lilly-marshall vonalról.
Bírom őket, de csak így, kismennyiségben, mint mellékszereplő-félék :D -
#2957 Hopp,akkor kimaradt egy rész :P -
#2956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S06E13 végén tudja meg. S06E14 pedig maga a halotti tor + a beszéd.... etc. -
#2955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtudná mondani hogy a 13 vagy 14ik részbe hal meg az apja Marshallnak? -
#2954 :DDDD -
technext #2953 évad legjobb része! :D 10/10
ágynyikorgás + a vége yes i am, yes i am, yes? - she is? she is? <3 :)
meg Barney + az ő hivatása - tetszett hogy egy a kezéhez bilincselt aktatáskával mászkált :D -
#2952 de tudtam :D már az enyém is! :D -
#2951 Az új csengőhangom. :D -
#2950 nagyon nagy rész volt :D:D:D
nekem 10/10 :D:D
és végre összejöttek...részemről várható volt de így volt a legjobban megcsinálva :D:D -
#2949 Barney ágynyikorgását kb 400x tekertem vissza :D az...1....álllat! :D -
#2948 -
debcsillu #2947 Ez tény, kivéve ha nem ő volt az a bizonyos "lakótárs" anno...:) -
#2946 na végre egy jó rész:) -
#2945 csak szerintem volt túlságosan pipogya? :S
nem azt mondom, hogy rossz volt, csak nem csapkodtam egyszer sem a térdemet. na jó, talán Barney hangutánzásánál :D -
#2944 fasza rész volt :) -
#2943 10/10 -
#2942 10/10-es rész volt! -
#2941 Magyar felirat (forrás2) -
#2940 hunsub
link -
#2939 ez a rész jó volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zoeyt birom, de ugy sem ö lesz az anyuka, szóval most minden részben azt fogom várni hogy mikor szakítanak. :) kb mint anno robinnal volt
-
#2938 Hertz Donut -
paly90 #2937 nagyon jó rész volt:)
poénok nagyon rendben voltak, Katy Perry meg nagyon nájsz:) -
#2936 Tik-ben vagyok. Online nem lehet megnézni valahol az újat? Nem akarok itt letöltögetni. -
Neoncsoves #2935 Oh, honey... :DDDDDD -
#2934 nah éjjel új rész :) -
#2933 -
Neoncsoves #2932 nemtom már elvonási tüneteim vannak -
#2931 am a Super Bowl miatt minden évben volt 2-3 hetes szünet 1-1 rész között. -
#2930 Ja csak konkrétan ősszel szinte nem volt szünet és mivel 22-24 rész egy évad mégis mit vártál? Vagy jobb lenne ha már márciusban vége lenne és szeptemberig várhatnál az új évadra?:D -
#2929 azért ez elég gáz:
7.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E12
4.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E13
2.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E14
én nem is emlékszem még ilyenre, hogy ilyen hosszú ideig kellett várni a részekre! -
Neoncsoves #2928 február 7-én lesz csak új -
#2927 a héten sincs új rész? -
#2926 Nekem is fullra bejött, egyszerűen kell az a heti 20 perc, akármennyire sem sikerül 100%-ot kihozni a részekből, de megszoktam és kell na :) -
#2925 de hát odaírtam, hogy nem az a gondom, hogy komoly a téma vagy szomorú
hanem amit leírtam a spoilerben, amit most már leírhatok sztem ide is nyugodtan
hogy az írók birkák... miért kellett elpoénkodni ezt a dolgot is
kezdve az idegesítő papgyerekkel akit hagynak hogy oltogasson kb mindenkit
a röhögő Ted -et és Barney -t, a legjobb barátjuk apjának temetésén... :) GG... persze leszámítva azt amikor meg akarják nevettetni Marshallt (bár már ott is néha túllőttek a célon)
aztán a Robin szánalmas szerepléséről nem is beszélek... Marshall ott szenved, erre ő vigyorogba büszkélkedik hogy terjed a hírem... :)
ezek egy normál epizódban viccesek lettek volna, de itt erőltetett és szánalmas volt
az írók elb*szták ezt a részt, ez van. -
technext #2924 Nekem kifejezetten tetszenek az érzelmesebb részek ebben a sorozatban.
és basszus...vége lett a résznek és én is felhívtam anyumat hogy annyit mondjak neki hogy "szeretlek" :)
az már más kérdés hogy rögtön visszakérdezett hogy Mi a baj, mit csináltam :D de nah. -
Neoncsoves #2923 szerintem ez a sorozat nem teljesen sitcom... tehát amikor leülök elé akkor nem azt várom el feltétlenül hogy 25 perc folyamat röhögés, hanem mondjuk 25percből kb 15-20 perc vicc és 5-10 percnyi komolyság... -
#2922 szerintem rossz volt, mert ezeket amiket spoilerben leírtam egyik sitcom sem bírná el (az én szerény véleményem szerint)
nem, nem arra gondolok, hogy szomorú és/vagy komoly esemény van egy "vígjátékban"