Eltűnjön-e a Caps Lock?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az összes gombot használom kivéve a scroll lockot, a jobb oldali ctrl-t, és a jobb oldali windows geciket. Egy win gomb maradhat, mert néhány játéknál ahol nem mûxik az alt+tab ez a szar win gomb mûxik. A bal oldalit használom megszokásból, de a jobb oldalit hagynám meg. A jobb oldali ctrl is maradhatna sztem, a jobb shift meg gépelésnél jó, pl nagy Á, É, L, K, stb. betûknél. Viszont egyetértek azzal, hogy a numlock se kéne, hanem lehetne állandóan bekapcsolva, én pl csak 1-2 régi játéknál kapcsoltam eddig ki, ahol csak azokkal lehetett mozogni.
Szarul megy a cégének az üzlet ezért belekötött a capslockba... A Caps Lock kell.

A SysRq-t mindenki printscreenre használja, a Scroll lock fölösleges, de hülyén nézne ki két leddel a billentyûzet, a Pause meg általában a játékokban is pause.

Az Insert-Home...PgDn blokk is hasznos, ha a helyén van. Csak az elvetemült billentyûzetgyártók a power meg egyéb marhaságokat ide szokták süllyeszteni.
A jobbik eset az, ha a del-end-pgdn sor és a kurzornyilak között vannak (bár ilyet se vennék), a rosszabbik, ha az egész hatos blokkot lecsúsztatják. Allergiás vagyok rá, ha a hatos blokk és a kurzornyilak köré raknak vmi plusz gombot.

Amit viszont nyugodt szívvel leszedetnék az a 3 idióta MS gomb, sose használom õket. Akinek start menü kell nyomkodjon ctrl-escet.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Vicking
Én egyik billenyût sem venném ki, (na jó, a bal oldali windowst, mert abba folyton belenyomok játék közben, és elég ha a jobb oldalon van)
Viszont én tennék a billentyûzetekre bal oldalra a tab és a caps lock mellé egy enter gombot.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

mogyi925
#84-ben és #92 leírtam, hogy melyik billentyû mire jó...

A Numlock és a numerikus billentyûzet még a különféle számológép-programok használatakor is elõnyös (pl. Windows Számológép).

Mekkora baromság ez a Windows Számológép! Mindenki tudja, hány Windows van a gépén, nem?

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Legyen 2 gomb, 0 es 1. Es kesz😄
Az í betût _soha_ nem használom, egyszerûen nem áll kézre. AltGr+j / AltGr+i nekem valahogy sokkal kényelmesebb. 😊

Az mire jó, hogy a magyar kiosztás felcseréli a z-t és az y-t? o_O Soha nem értettem...
Meg magyar kiosztásnál ^+e = ^e, angolnál pedig ê... Furcsa 😊

hát, öcsém, ha te képes vagy órákat görgetni egy honlapon, ha nincs "#Lap tetejére" link, akkor egészségedre.
ez hülye... azért, mert õt idegesíti a gomb, azért most minden billenytûzetrõl el kell tûnetni? Vagy csak nem tanult meg rendese, 10 ujjal gépelni? Vagy olyan bunkó, hogy minden egyes nagybetûnél Shiftet használ??
Csak feltünési viszketeksége van a faszkalapnak...

Rise Against
hát csesszemeg kiszedi a billjébõl azt a gombot...

nálad a speaker se jött be?😄😄

lpmaskmancick
SZERINTEM JÓ DOLOG A CAPS LOCK,BIZTOS ANNAK A FICKÓNAK SOK A SZABADIDEJE AKI KITALÁLTA EZT A MARHASÁGOT,SZERINTEM A NUM LOCK A FÖLÖS MEG A +1 WIN GOMB.DE AMÚYG AZT SE TOM MIRE VALÓ A SCROLL LOCK?

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

cr3ativ3
kell egy billetyû ami a ctrl+alt+del kombinációdt adja le gombnyomásra

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Engem k*rvára idegeít a caps lock ott van ashift felett, és CoD pályaszerkeszõnél elengedhetetlen a shift és én mindig beleakadtam a caps lockba. Szerintem vesszen!!! Le a caps lockkal!!! A másig dond pediga a billetyûzeten a power gomb.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

LOL! a kisujjad mire van? pont ott van alatta a shift. a maradék 9el meg mit nem lehet elérni? jobb mutatóval az rfv vonalig, ballal meg a zhn-ig bõven elmegy az ember bal keze is, akkor meg mi a probléma?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

ja, fõleg akkor fog majd csipogni amikor nincs is speaker😊)))

mert te nem élsz online akkor más már nem is használja arra ugye? király homokba dugom a fejem hozzászólást hallhattunk...

lol azért mert megjelenik olyan bill. amin nincs caps attól a régi miért nem tûnne el? gémer bill is van mégse szorít ki semmit. aki meg tényleg munkára használja a gépet az meg úgysem az elsõ multimédiás sza@ért ugrik be a boltba hanem keres egy olyat amin nincs semmi kikapcsolgató meg egyéb hülyeségek.

102 meglepõdnél ha látnád mennyivel jobban kezelik a gépet mint most lefestetted. azért mert a többség "hülye ügyvéd"-nek hívja õket az max a munkájuk miatt lehet, de ne hidd, hogy oda ahol dolgoznak tanulás nélkül jutnak el. ha valakik hát õk aztán rendelkeznek magas tanulási rátával. ha képesek hajnalokat törvénykönyvek fölött gunnyasztani meg össze vissza rohangálni/telef-ni mindenfelé miért pont egy ilyen egyszerû eszköz/program fogna ki rajtuk?

nem ertettem, milyen jobbklik gombrol beszeltek, aztan jobban megneztem a billentyuzetemet, amit mar tobb mint 1 eve nyustolok, es latom, hogy ezen is van 😊))))))))))))))))))))))))) csak dzsuvas volt, es takarta a logot 😊
ez mekkora gyökérség ember!😄DDD nézze a monitort miközben ír!!! úgy nem lesz véletlen benyomva!! 😄DD öcsém... fölösleges gomb... az egy alap gomb amit személy szerint csomót használok 😄DDDD ez hülye, soha nem éri el a célját... az én billentyûzetemen fölösleges gomb max a 2. windows gomb, abból elég 1 is ennyi.... <#mf1><#mf1>

Mike at home
numpad arra van, hogy mondjuk amikor pénzügyi vonalon melózol, kényelmesen tudj telenyomni egy Excel táblát számokkal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nyomd le 5x egymásután a SHIFT-et

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha vamit rühellek akkor az a 3x3 a kurzorgombok fölött
nincs is ilyen billntyûm

Mike at home
ez egy idióta, aki valamivel be akart kerülni a világsajtóba

Ja, mikor megirok egy feloldalas emailt, es a delete helyett a powert nyomom, akkor en is nagyon boldog vagyok. 😊
a helyes kód:

Windows Registry Editor Version 5.00

"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,5C,E0,00,00,00,00

Sorry "elbambultam"
Utána "dupla katt" kérdésre o.k "nincs" Win. gomb.
Windows Gomb letiltása, ezt Windows Registry

Editor Version 5.00

"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,5C,E0,00,00,00,00

beiród egy szöveges fájl-ba és elmented pl: nowin.reg néven.
Aquli
Power gombbal nem egyszer kapcsoltam már ki a gépemet wow raid közben (printscreent akartam X_X).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Engem a Caps Lock nem zavar, még a windows billentyû sem, amit én örökre eltüntetnék, az a Power/Sleep/Wake gombok.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Alwares
Halál a Caps Lockra!!!!!!
Szerintem érdemes lenne a Ctrl+Alt+Del billyentyüket megerõsiteni, a kiemelet használat miatt, persze csak windowsosok esetében!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A WINDOWS GOMB LETÍLTHATÓ EGY EGYSZERÛ REGISTERY BEÁLLÍTÁSSAL!

MÁSRÉSZT A CAPS LOCK ADHAT EGY ELÉG ERÕS CSIPÓGÓ HANGOT HA BEKAPCSOLJUK! XP-BEN LEHET ALAPBÓL EZT IS ÁLLÍTANI. (ugyan így a NumLock stb.-re)

De most tényleg mi a f...nak kell CAPS LOCK.
<#violent><#csodalk>

sector512
Engem a capslock egyáltalán nem zavar, viszont a Windows gombokat igazán eltávolíthatnák. Számomra sokkal zavaróbb ha kilép a játékból mert ctrl vagy alt helyett azt találom el 😊

PSN: s3ctorHU

Frosty01
csináljatok magatoknak klaviatúrát =.="

practitioner of the forbidden arts of death

Atkamon
Szeintem nem annyira elmebeteg...
Most télleg minek van a Caps Lock? Csak néha ha véletlenül is benyomom csak idegeskedek hogy irhatom UJRA AZ EGÉSZET!
A francba😛

A scroll lock dio2 maphackban jó szolgálatot tesz. 😛

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hát ez egy nagy fasság, ha nem akarja, ne nyomja meg! Ennél sokkal idegesítõbb hogy manapság vmilyen értelmetlen okból kifolyólag divat a dupla magas del gomb, ami kiszorítja az inset a helyérõl. Inkább ezt fejezzék be és térjenek vissza a használható, megszokott bill. kiosztáshoz. Ja, meg a fáradt "multimédia" gombócok se kellenek, csak foglalják a helyet és kétszer akkora lesz a klaviatúra tõle.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Az én billentyûzetem elég régi, de jó mert a gombokat ki lehet belõle szedni és akármikor visszatenni, én már rég kiszedtem a 2 Windows billentyût meg a másik jobb klikket szimuláló izét is <#vigyor5>
Ha majd a CapsLock zavar azt is kiszedem <#beka2>

Azért ez fura!
Ha egy valaki elkezd õrültködni hogy"TAKARODÓ CAPSLOCK!!!..." stb
akkor ha nagggyon sikeres akkor eléri hogy legyen 3-4 olyan billentyûzet típus amin nem lesz...
Nade akkor is marad 4000 amin lesz!
És mindenki veszi amit szeretne.<#taps>
Magnum PI
Szerintem nem kell, eltüntetni hanem programozhatóvá kell tenni. Így mindenki arra használhatja amire akarja.Ma már sok programozható gombú billentyûzet van. Egyébként szerintem a Scroll Lock gombot sokkal kevesebben használják. Ahogy észrevettem 10-böl 8 ember azt sem tudja mire való.

"A Caps Lock véletlen lenyomása tényleg okoz kellemetlenségeket, mivel az online kommunikációban a nagybetûvel való írás kiabálást jelent, annak hat."

Ezt a kardinális problémát. Az idõm igen kis százalékát teszi ki a fórumokon való részvétel, a haverokkal való msn-ezésben meg kit érdekel? Chatelni meg nem szoktam. Hát tényleg. Egy igen nyomós érvet hallhattunk.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ennyi erõvel maradjon csak a wsad és környéke, shift, enter, backspace, space, up-down-right-left, tab ééés ctrl+alt+del 😄
És adjuk ezt a formabontó billentyûzetet az úriembernek, megnézzük, meddig bírja vele. Játszani tud, cikket írni nem ---> mindenki boldog lesz!

nincs, nem is lesz...

Win gombokat is gyakran használom, pláne a menü elõhívót, TCben tényleg nagyon hasznos, mert gyorsabb, mint jobb klikk.

NEM ÉRTEM MIÉRT KELL EBBÕL OLYAN NAGY ÜGYET CSINÁLNI. ÉN SE HASZNÁLOM SOSE AZT A GOMBOT, MIRE VALÓ GYÁLTALÁN? bocs caps off. 😄

smv
Hát ez lol.

A capslockot tény, hogy nem használom sûrûn, de attól még amikor kell akkor nem árt, ha van.

A windows gombokat pedig nem tüntethetik el, méghozzá a fogyatékosok miatt. Mi van azokkal, akik nem tudják kezelni az egeret, csak mondjuk 1 ujjal gépelni?

Starcraft + Diablo III - esemve

Tulajdonképpen marhaságokat beszél. Én személy szerint életemben nem nyomtam meg "vélletlenül" a CAPS Lockot. Sõt, olyan billentyûzetet vettem kemény 4000 forintért, ahol minden normális helyen van, a wake/sleep/power gombok olyan messze vannak az átlagos használati felülettõl, mint ide Lacháza.

10 ujjamon meg tudom számolni, hogy hányszor sikerült VÉLETLENÜL rácsapnom a Start-billentyûre, és általában nem voltam ilyenkor józan.

Érdekes, akárhány éve jól mûködik a rendszer, most meg egy kretén pojáca ingyenreklámot akar magának generálni, és hirtelen egy rakat okos felhördül. Koma az én ismerõsöm lenne, letagadnám. Menjen politikai gyûlésekre a háborúk vagy a segélyek miatt tüntetni, vagy legrosszabb esetben tanuljon meg fenetudja hány éves korára gépelni. Akkor nem lesz baja.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Tinman
Caps Lock: Ezer +1 játékban használtam már Crouch toggle, vagy run toggle-ra.
Ez a faszi nagyon komoly szegénységi bizonyítványt állított ki magáról.

Egyetlen gomb van amit SOHA nem használtam még, pedig több, mint 12 éve használok PC-t: A Scroll Lock-ot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Omega
A Num Pad pedig nem fölösleges, a számokat sokkal gyorsabban és kényelmesebben be lehet gépelni, az ANSI kódokról pedig, hogy ne is beszéljek...

Ez egy barom hír.

Látom ubi szezon nagyon.

Baromi ronda ez az új dizájn!