Eltűnjön-e a Caps Lock?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SysRq-t mindenki printscreenre használja, a Scroll lock fölösleges, de hülyén nézne ki két leddel a billentyûzet, a Pause meg általában a játékokban is pause.
Az Insert-Home...PgDn blokk is hasznos, ha a helyén van. Csak az elvetemült billentyûzetgyártók a power meg egyéb marhaságokat ide szokták süllyeszteni.
A jobbik eset az, ha a del-end-pgdn sor és a kurzornyilak között vannak (bár ilyet se vennék), a rosszabbik, ha az egész hatos blokkot lecsúsztatják. Allergiás vagyok rá, ha a hatos blokk és a kurzornyilak köré raknak vmi plusz gombot.
Amit viszont nyugodt szívvel leszedetnék az a 3 idióta MS gomb, sose használom õket. Akinek start menü kell nyomkodjon ctrl-escet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Viszont én tennék a billentyûzetekre bal oldalra a tab és a caps lock mellé egy enter gombot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
A Numlock és a numerikus billentyûzet még a különféle számológép-programok használatakor is elõnyös (pl. Windows Számológép).
Mekkora baromság ez a Windows Számológép! Mindenki tudja, hány Windows van a gépén, nem?
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Az mire jó, hogy a magyar kiosztás felcseréli a z-t és az y-t? o_O Soha nem értettem...
Meg magyar kiosztásnál ^+e = ^e, angolnál pedig ê... Furcsa 😊
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
102 meglepõdnél ha látnád mennyivel jobban kezelik a gépet mint most lefestetted. azért mert a többség "hülye ügyvéd"-nek hívja õket az max a munkájuk miatt lehet, de ne hidd, hogy oda ahol dolgoznak tanulás nélkül jutnak el. ha valakik hát õk aztán rendelkeznek magas tanulási rátával. ha képesek hajnalokat törvénykönyvek fölött gunnyasztani meg össze vissza rohangálni/telef-ni mindenfelé miért pont egy ilyen egyszerû eszköz/program fogna ki rajtuk?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nincs is ilyen billntyûm
Windows Registry Editor Version 5.00
"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,5C,E0,00,00,00,00
Sorry "elbambultam"
Editor Version 5.00
"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,5C,E0,00,00,00,00
beiród egy szöveges fájl-ba és elmented pl: nowin.reg néven.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szerintem érdemes lenne a Ctrl+Alt+Del billyentyüket megerõsiteni, a kiemelet használat miatt, persze csak windowsosok esetében!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
MÁSRÉSZT A CAPS LOCK ADHAT EGY ELÉG ERÕS CSIPÓGÓ HANGOT HA BEKAPCSOLJUK! XP-BEN LEHET ALAPBÓL EZT IS ÁLLÍTANI. (ugyan így a NumLock stb.-re)
<#violent>#violent><#csodalk>#csodalk>
PSN: s3ctorHU
Most télleg minek van a Caps Lock? Csak néha ha véletlenül is benyomom csak idegeskedek hogy irhatom UJRA AZ EGÉSZET!
A francba😛
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha majd a CapsLock zavar azt is kiszedem <#beka2>#beka2>
Ha egy valaki elkezd õrültködni hogy"TAKARODÓ CAPSLOCK!!!..." stb
akkor ha nagggyon sikeres akkor eléri hogy legyen 3-4 olyan billentyûzet típus amin nem lesz...
Nade akkor is marad 4000 amin lesz!
És mindenki veszi amit szeretne.<#taps>#taps>
Ezt a kardinális problémát. Az idõm igen kis százalékát teszi ki a fórumokon való részvétel, a haverokkal való msn-ezésben meg kit érdekel? Chatelni meg nem szoktam. Hát tényleg. Egy igen nyomós érvet hallhattunk.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
És adjuk ezt a formabontó billentyûzetet az úriembernek, megnézzük, meddig bírja vele. Játszani tud, cikket írni nem ---> mindenki boldog lesz!
nincs, nem is lesz...
A capslockot tény, hogy nem használom sûrûn, de attól még amikor kell akkor nem árt, ha van.
A windows gombokat pedig nem tüntethetik el, méghozzá a fogyatékosok miatt. Mi van azokkal, akik nem tudják kezelni az egeret, csak mondjuk 1 ujjal gépelni?
Starcraft + Diablo III - esemve
10 ujjamon meg tudom számolni, hogy hányszor sikerült VÉLETLENÜL rácsapnom a Start-billentyûre, és általában nem voltam ilyenkor józan.
Érdekes, akárhány éve jól mûködik a rendszer, most meg egy kretén pojáca ingyenreklámot akar magának generálni, és hirtelen egy rakat okos felhördül. Koma az én ismerõsöm lenne, letagadnám. Menjen politikai gyûlésekre a háborúk vagy a segélyek miatt tüntetni, vagy legrosszabb esetben tanuljon meg fenetudja hány éves korára gépelni. Akkor nem lesz baja.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ez a faszi nagyon komoly szegénységi bizonyítványt állított ki magáról.
Egyetlen gomb van amit SOHA nem használtam még, pedig több, mint 12 éve használok PC-t: A Scroll Lock-ot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Látom ubi szezon nagyon.
Baromi ronda ez az új dizájn!