182
-
Zarache #22 emkaess nem sok magyarnak aktivaltak az accat :) szal ha megnezed itt a forumon senkinek sincsen xD -
emkaess #21 nagyon faja kis gém nekem tetszik csak lassan lehet fejlődni ... meg h pyramidos romboszus dolgokat nem vágom meg h világithat a fegyó?:D vki pls help meg ha gondoljátok csinálhatnánk 1 clan-t... -
Zarache #20 senki nemtud addig jatszan ia gameval amig az Acclaim nem aktivlaja a accjat es az meg veletlen szeruen tortenik meg ha meg is hivnak akkor se fog torteni semmi es csak aktiv accal toltheted le de mar megirtak hogy kb feb veges es amrc elejen open beta lesz a game :)
varjatok turelemel es tudtok majd jatszani xD
-
#19 a tököm kivan, elinditani egy topicot és nem is jár erre senki... :@ -
#18 Valaki már tudott játszani vele? -
#17 üdv!
megtudna hívni vki a játékba??? -
The Methode #16 Most mi a rákom van?Azt írja:
Sorry you can't download the game,because your status is Pending!
Hát ne pending legyen hanem tudjak is játszani,ha már regeltem nem?!
Meg mit akar a státuszommal?
Valaki híjon meg má ha az köll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
The Methode #15 Na én regeltem tiszta faxa lesz ez a game!Már csak az a kérdés miért nem tom tölteni a klienst?! -
#14 A 2Moons Acclaim-os oldaláról letölthetó egy kliens, de valszeg ezzel még nem lehet rendesen játszani. Azért letöltöm, és kipróbálom, ha műxik megírom nektek. -
#13 Na ez jól hangzik!!! Good Ol' Mortal Kombat Fatality-jei után sivár az életem xDD -
#12 Hm, erre kíváncsi vagyok, remélem, h vmi jó pvp/pk dolog lesz, ahol fosol a tyúxaros életedért:) -
#11 amit monitoron látsz az alapból nem lehet brutális. max egy élő jelenet lehet az. -
#10 shaolin templom falán adidas felírat érted... -
#9 brutalisabb...hmmm... manapsag mi nem brutalis? ha mar van bene ver meg ilyen akkor az mar brutalis? ha van benne kivegzes akkor brutalis? manapsag igy lehet jo jatekot csinalni olyan elborult agynak mint nekem
es szerintem nem csak en agyok igy vele -
#8 értelmetelen és felesleges mészárlás... igen, az MMO-k erről szólnak, csak ez brutálisabb lesz -
Indigo #7 Aha, merthogy az a hülye aki nem szereti az értelmetlen és felesleges mészárlást... -
#6 vazz ha ez ingyenes lesz akkor ép eszü ember nem fogja kihagyni aki szereti az mmorpg-t ^^ -
savior #5 "A kérdés már csak az, hogy melyik magára valamit is adó cég reklámozná magát a nem éppen az erkölcsi normáknak megfelelő területen?"
ha soknak fognak jatszani, akkor barmelyik -
Luminas #4 "a finanszírozást a játékban felvillanó reklámokból szeretnék megoldani."
_Ez_ brutális. -
#3 akkor ne spóroljanak a vérrel és a testrészekkel -
menpe #2 én is...bár nincs kiírva sehol, hogymikor kezdődik a bétateszt, remélem hamar :D -
#1 vicces...en mar reggeltem:D