182
-
Genesist #62 Volt mát ehhez hasonló, hogy ennyit késett valamilyen MMO? -
#61 Enyi tesztelés után az lesz a gáz ha, valamit nagyon elrontanak benne. -
Genesist #60 Sziasztok!
Olvasgattam a 2Moons fórumokon, chatboxokban, és egy játékos szerint David Perry (a játék producer, nagyfejes) bejelentette, hogy kedden (aza Április 10) jön az Open Beta! Nemtom, hogy ezúttal mi igaz s mi nem! De most megmondom az igazat, nem örülök ennek, hiszen a kedd az már a szünet vége, utolsó nap. Mondhatom remek időzítés! -
#59 #57
De elvileg ha minden jól megy akkor ugye a héten befejezik a Pre-Open Beta-t és akkor. Na most hogy jövőhéten röffen-e be vagy a hvg-n (vagy ki tudja :S) No info.
De kukkolom folyamatosan a forumot. Ha van valami írok. -
Genesist #58 És a játék mikorra várható sacc/kb? Mert már az eredeti tervek alapján meg kellett volna érkeznie! -
#57 Úgy néz ki hogy Pre-Open Beta van folyamatban és azok a tesztelik akik a closed betat is. Ha a fordításom jó akkor 2ikától várható az őjjabb infó aza tegnaptól de lehet hogy 1 hétig is el fog tartani mire kinyögnek valamit. Nem túl fényes.
Sajna ez van. Várjatok türelemmel. (én sem tudok :P) -
#56 Ez baj, ez nagy baj! Pont itt a szünet és 2moon sehol. -
Genesist #55 Ja, sajnos. Állítólag eltolták a megjelenést, jövő hétvégére! GRRRRRRRRRRRRRRRRR! -
#54 április 1van, sehol az open beta:D -
#53 Hát.... kitesztelgettem pár mmot amíg ez a csoda érkezik. Mit mondjak... Dungeon Runner - NCSOFT kritikán aluli sz.rja Lineage2 után ki nem adtam volna a kezemből ilyet:S
9dragon - ez sem túl jó :S
Marad a 2moons...... És eddíg nagyon gyanús hogy ez lesz a nyerő ;)
Érekes hogy ebben a mészár stílusban nem nagyon készűlt még mmo :S
Sajnálatos. -
kisvihar #52 igen -
#51 :((( messze van:D -
Genesist #50 Az Open Beta Április 1.-jén jön!
Hivatalos fórumon olvastam! -
Genesist #49 aki akar csatlakozni a gamehoz, mindenkinek incorrect ID-t ír ki?
miért? -
#48 hi!
hát szerintem pár hét alatt meg lehet unni....csak hent-hent-hent...pár quest és megint hent-hent-hent...főleg magassabb szinten
pár bug volt azért benne...persze még béta szal ne szóljon az ember
jó játékot akik még nem próbálták
üdv -
#47 Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a bétától, a pve, küldetésekkel kapcsolatban?
Pontosabban milyen rendszerű a 2moons? Mennyire szóló/pve alapú, grindre épül-e? Sokminden van a hivatalos oldalon, de ez például nincs.
Szvsz való igaz, hogy a rövidhírek helyett bekerülhetne a játékosok fórumába, később banner és egy részletes FAQ-al (persze ha már open beta van)
-
Zarache #46 uhh de a szivedre vetted :D amugy borgnak en is eltudom mondani :) mivel ismerem szoval errol ennyit :) amugy nem tamadtalak annyira le de volt olyan infod mi nemvolt helyes es azt nem kene kirakni mivel vannak az atom kockak akik utana ittfognak sirni hogy miert nem megy mar xD -
Genesist #45 Ne haragudj, de ezeket azoknak írtam ki, akik esetleg nem látogatják az MMOSITE oldalát, továbbá gondolta berakok néhány screenshots-ot Borg87 ugyanis ha visszaolvasnál, akkor rájönnél, hogy ő érdeklődött! Amúgy is, miközöd hozzá, hogy miket írok, nemtom minek támadsz rögtön ha valami nem tetszik!!!!
És nem Neked raktam ki, ha nem tetszik, nem kell ide járni! -
Zarache #44 Genesist ezt honnan veted hogy 1-2 het? :)
mert honlapon nem ez van ki irva hanem az hogy nehany heten belul ami lehet 3 vagy 4 het is :) foloslegesen nem kell remenyeket kelteni az emberekben :)
amugy folosleges infokat irsz mivel ezeket mar mindenki tudja aki olvasa a hivatalos honlapot a masikmeg az hogy screenshotokal televan a net meg videokal is :P -
Genesist #43 A CB-nek már vége, 1-2 hét és OB! -
#42 johetne mar az ob :D ez engem is megfogott. -
Genesist #41 Itt van néhány screenshots a gameből:
http://kairann.up.269g.net/image/dekaron202006200120032017h2002m2047s200224.jpg -
#40 Jól hangzik:) -
Genesist #39 Hello Mindenkinek!
Nos, irányítás. Ha ismered a Silkroadot vagy más MMO-t akkor nem kell kiveséznem az irányítási módokat, mert teljesen ugyan az. (katt és a kari oda arra megy amerre kattoltál, katt a szörnyre + skill=skill támadás, dupla katt fegyverrel támadás).
Képességek, nos szerintem ez a legszebb része, a skillek változatosak, kreatívak és látványosan kivitelezettek! Főleg jó pofának tartom a horgászat lehetőségét. :)
A játék grafikája szép, játékélmény csillagos 5-ös, kellemes szórakozást nyújt egyszóval. Én ebben a játékban vettem észre igazán, hogy már nem (semennyire) a kínai stílusjegyeken van a hangsúly. A játékban nem is fordul elő egy kínai beütésű ház vagy bármi más. Ez nálam már plussz pont. A Silkroadot is a túlzott kínai meg koreai beütése miatt (ami megmutatkozik a játékban de nagyon) gyűlöltem, gyűlölöm is és gyűlölni is fogom örökké ezért az undorító hibáért!!! -
#38 Az irányításról tudnátok kicsit mesélni és a képességekről. És ugy általában a játékról mert, én sajnos nem lettem meghíva. -
Zarache #37 ez jo kerdes lehet csak update lesz de biztos kifogjak irni honlapon
-
Genesist #36 Az open Betahoz megint egy újabb klienst kell letölteni?
2007. 03. 07.-én vége a CB-nek? Dejóóó, mondjuk én a CB-ben is részt vettem! -
Zarache #35 ez amugy eves informacio :) az nem az indulas napja olvasd el jobban amit az acclaim irt :) akkor van vege a cb-nek es nehany het es indul a open beta addig senkise tud jatszani :)
meg elvileg ob-ben lesznek uj dolgok is benne
-
#34 Elvileg 03/07/07 re van kiírva az indulási napja vagyis az ob.
De valaki már játszott vele vagy, kapott valamiféle meghívót ide? -
Kiado #33 Nekem még mindig nem aktiválták sajna accountot :(
Valakinek tipp, hogy mennyi ideig tart? -
Zarache #32 ez a level elvileg arra szolgal hogy egy bizonyosonyos oldalon regelhetsz ami egy kesobbi jatkra szol :) es David Perrynek fogsz ezzel segiteni :) ez a ajtek valamikor 2007-ben fog beindulni es annak lehetsz egytesztere david csapataban :) amugy a cimet ne add meg senkinek :P mivel nem mindenki kap ilyen eamilt :) pl en is kaptam de haverjaim nem xD -
hunnorci #31 Sziasztok!!!! Kaptam egy levelet attol a David perrytől! Mit jelent:::::::::??????????????????????:::::::Introducing the Top Secret project where players actually get an
opportunity to participate in the entire video game development process
from start to finish. David Perry will be building the new online game
from scratch and is offering members of the Acclaim player community a rare
opportunity to help him develop this video game in a collaborative effort
with some of the industry’s best talent.
In an unprecedented move for the game industry, players will be given a
chance to have their work featured in a massively multiplayer PC game that
will be published by Acclaim and directed by David Perry. Perry will
choose a winner from the contributors, and Acclaim will be giving them a
breath-taking prize, ‘A Video Game Industry Directorship’, working on a new
fully-funded massively multiplayer online PC game. David Perry will be
their Executive Producer to help them as needed on their game, and once
they complete their project, they will even earn royalties from the game
sales!
The entry period will be limited, so will the number of people we allow in
to see the project, so sign up now to become a team member on Top Secret.
To register for a free account and find out more about Top Secret, visit Acclaim
(If you do not want to receive further emails, log into your account at
Ha tudtok nekem segíteni kérlek írjatok. Mert mikor ráveszem a linkre ami a levélben van kijön egy oldal és ott írja hogy 2Moons status pending. Persze a linket nemrakom be :) -
#30 helloka.regeltem maaz odlalon, meg szedem gamet valami mmositerol.
kerdesem, meg mindig cb folyik ha igen, akkor amit regeltem az nem ervenyes ra?
masik: ob marc elejere van datalva kb? (ahogy lentebb ovlasmta) -
Kiado #29 Énis ma regisztráltam.
Nem kéne hasonló címmel indítani témát a Játékosok Fúrumában? -
Zarache #28 hali mindenkinek en is mar reg regeltem es meg nem aktivaltak mivel most cb es ekves embert aktivalnak amugy meg feb vege es marc eleje kb amikor ob lesz a game :) es utana keszul valami uj jatek is :) ami jelenleg titkso par embernek mar kuldtek ki rola eamilt es azok tudnak annal is regelni azt a jatekot is David Perry csinalja :) aki nem kapot rola mail az sajnos nem kerul be a csapataba :( de hat ezvan a cb accokat nemdobaljak csak ugy xD
-
kisvihar #27 már regeztem,kb mikortol aktiválnak? mert pending mos:-(( -
emkaess #26 lenne egy kérdésem és kérésem :P
nagyon unom már a fejlődést mert lassu szerintem nagyon lassu ... és lehet-e huzni karit party-ba?? már mint h gyorsabb-e.... ha magasabb szintu kari huz ...?? jo lenne mert most csináltam egy Incar Magician de nagyon lassan lehet vele fejlődni .( esetleg nem tudnál felhuzni ?:D jah és melyik karival lehet a leggyorsabban fejlődni melyik darál?? -
#25 üdv!
akkor pár infó...egy regsztrált usertől...tőlem :)
Már vagy 1 hónapja játszom a játékot,kipróbáltam szinte az összes karaktert.
Mielött írnátok,hogy invitáljak be titeket elmondanám,hogy nem lennétek elöbbre mivel játszani utána sem tudnátok.
Be kell regelni és várni mikor aktiválják az accot,mint azt már írta elöttem vki.
Annak ellenére,hogy beta nem nagyon találtam benne hibát(max 1-2)
A fejlődés 30ig elég gyors utána kicsit belassul de nem vészes,főleg ha vki játszott már a lineage2-vel(low grade szerveren).
A questek szokásosak menj ide-oda,ölj meg ezt-azt,beszélj vkivel..etc.Cserébe pénz,exp,tárgyak a jutalmad.A késöbbeiekben érdemes mert szép exp-ket is ki szokott osztani.
Jópofa dolog még a horgászás ahol érdekesen oldották meg az egészet.Persze nem csak halat hanem más egyéb értékes dolgot foghat az ember...mondjuk elég ritkán.
A skill rendszer diablo szerü.Ami jó,hogy 1x lehet resetelni a skilleket...mondjuk a játék közepe vége felé érdemes mikor már az alacsony skilleket nem használjuk.
a rombuszos dolgok ahogy vki írta a fegyverekbe lehet bele tenni,persze abba amelyik socket-es.(+sebzés)ill. páncélokba ami +vmilyen védelem.Lehet tárgyakat socketes-é tenni,de ez nem 100%-os sikert eredményez.
A plusszoláshoz szükség van gemekre.Van több féle,nyilván minél erősebb a gem annál nagyobb a plusszolás értéke.Még én sem találtam sok gemet szal nagyon ritka ill. a piacon pofátlanul drága.
A fegyverek,páncélok szintén mint a diabloban..fehér:sima,világos kék: némi extrával velszerelve,sárga:már tuti cucc...persze ez szintén nagyon ritka.
nah ha van kérdés akkor írjatok
üdv -
emkaess #24 az szép ha eddig csak 1 magyaral taliztam fent a serveren .. :( -
emkaess #23 :(