2Moons - erőszak egyenesen Ázsiából

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a level elvileg arra szolgal hogy egy bizonyosonyos oldalon regelhetsz ami egy kesobbi jatkra szol 😊 es David Perrynek fogsz ezzel segiteni 😊 ez a ajtek valamikor 2007-ben fog beindulni es annak lehetsz egytesztere david csapataban 😊 amugy a cimet ne add meg senkinek 😛 mivel nem mindenki kap ilyen eamilt 😊 pl en is kaptam de haverjaim nem xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Sziasztok!!!! Kaptam egy levelet attol a David perrytõl! Mit jelent:::::::::??????????????????????:::::::Introducing the Top Secret project where players actually get an
opportunity to participate in the entire video game development process
from start to finish. David Perry will be building the new online game
from scratch and is offering members of the Acclaim player community a rare
opportunity to help him develop this video game in a collaborative effort
with some of the industry’s best talent.

In an unprecedented move for the game industry, players will be given a
chance to have their work featured in a massively multiplayer PC game that
will be published by Acclaim and directed by David Perry. Perry will
choose a winner from the contributors, and Acclaim will be giving them a
breath-taking prize, ‘A Video Game Industry Directorship’, working on a new
fully-funded massively multiplayer online PC game. David Perry will be
their Executive Producer to help them as needed on their game, and once
they complete their project, they will even earn royalties from the game
sales!

The entry period will be limited, so will the number of people we allow in
to see the project, so sign up now to become a team member on Top Secret.
To register for a free account and find out more about Top Secret, visit Acclaim

(If you do not want to receive further emails, log into your account at
Ha tudtok nekem segíteni kérlek írjatok. Mert mikor ráveszem a linkre ami a levélben van kijön egy oldal és ott írja hogy 2Moons status pending. Persze a linket nemrakom be 😊
Sugam
helloka.regeltem maaz odlalon, meg szedem gamet valami mmositerol.
kerdesem, meg mindig cb folyik ha igen, akkor amit regeltem az nem ervenyes ra?
masik: ob marc elejere van datalva kb? (ahogy lentebb ovlasmta)

Énis ma regisztráltam.
Nem kéne hasonló címmel indítani témát a Játékosok Fúrumában?

hali mindenkinek en is mar reg regeltem es meg nem aktivaltak mivel most cb es ekves embert aktivalnak amugy meg feb vege es marc eleje kb amikor ob lesz a game 😊 es utana keszul valami uj jatek is 😊 ami jelenleg titkso par embernek mar kuldtek ki rola eamilt es azok tudnak annal is regelni azt a jatekot is David Perry csinalja 😊 aki nem kapot rola mail az sajnos nem kerul be a csapataba 😞 de hat ezvan a cb accokat nemdobaljak csak ugy xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

már regeztem,kb mikortol aktiválnak? mert pending mos:-((

lenne egy kérdésem és kérésem 😛

nagyon unom már a fejlõdést mert lassu szerintem nagyon lassu ... és lehet-e huzni karit party-ba?? már mint h gyorsabb-e.... ha magasabb szintu kari huz ...?? jo lenne mert most csináltam egy Incar Magician de nagyon lassan lehet vele fejlõdni .( esetleg nem tudnál felhuzni ?😄 jah és melyik karival lehet a leggyorsabban fejlõdni melyik darál??
Ridley
üdv!

akkor pár infó...egy regsztrált usertõl...tõlem 😊

Már vagy 1 hónapja játszom a játékot,kipróbáltam szinte az összes karaktert.
Mielött írnátok,hogy invitáljak be titeket elmondanám,hogy nem lennétek elöbbre mivel játszani utána sem tudnátok.
Be kell regelni és várni mikor aktiválják az accot,mint azt már írta elöttem vki.

Annak ellenére,hogy beta nem nagyon találtam benne hibát(max 1-2)
A fejlõdés 30ig elég gyors utána kicsit belassul de nem vészes,fõleg ha vki játszott már a lineage2-vel(low grade szerveren).

A questek szokásosak menj ide-oda,ölj meg ezt-azt,beszélj vkivel..etc.Cserébe pénz,exp,tárgyak a jutalmad.A késöbbeiekben érdemes mert szép exp-ket is ki szokott osztani.

Jópofa dolog még a horgászás ahol érdekesen oldották meg az egészet.Persze nem csak halat hanem más egyéb értékes dolgot foghat az ember...mondjuk elég ritkán.

A skill rendszer diablo szerü.Ami jó,hogy 1x lehet resetelni a skilleket...mondjuk a játék közepe vége felé érdemes mikor már az alacsony skilleket nem használjuk.

a rombuszos dolgok ahogy vki írta a fegyverekbe lehet bele tenni,persze abba amelyik socket-es.(+sebzés)ill. páncélokba ami +vmilyen védelem.Lehet tárgyakat socketes-é tenni,de ez nem 100%-os sikert eredményez.

A plusszoláshoz szükség van gemekre.Van több féle,nyilván minél erõsebb a gem annál nagyobb a plusszolás értéke.Még én sem találtam sok gemet szal nagyon ritka ill. a piacon pofátlanul drága.

A fegyverek,páncélok szintén mint a diabloban..fehér:sima,világos kék: némi extrával velszerelve,sárga:már tuti cucc...persze ez szintén nagyon ritka.

nah ha van kérdés akkor írjatok

üdv

AmdPower

az szép ha eddig csak 1 magyaral taliztam fent a serveren .. 😞 <#szomoru1>
😞
emkaess nem sok magyarnak aktivaltak az accat 😊 szal ha megnezed itt a forumon senkinek sincsen xD

nagyon faja kis gém nekem tetszik csak lassan lehet fejlõdni ... meg h pyramidos romboszus dolgokat nem vágom meg h világithat a fegyó?😄 vki pls help meg ha gondoljátok csinálhatnánk 1 clan-t...
senki nemtud addig jatszan ia gameval amig az Acclaim nem aktivlaja a accjat es az meg veletlen szeruen tortenik meg ha meg is hivnak akkor se fog torteni semmi es csak aktiv accal toltheted le de mar megirtak hogy kb feb veges es amrc elejen open beta lesz a game 😊
varjatok turelemel es tudtok majd jatszani xD

andrew1988
a tököm kivan, elinditani egy topicot és nem is jár erre senki... :@

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Borg87
Valaki már tudott játszani vele?

..::Borg::..

andrew1988
üdv!

megtudna hívni vki a játékba???

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Most mi a rákom van?Azt írja:
Sorry you can't download the game,because your status is Pending!
Hát ne pending legyen hanem tudjak is játszani,ha már regeltem nem?!
Meg mit akar a státuszommal?
Valaki híjon meg má ha az köll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#idiota><#falbav><#idiota>
Na én regeltem tiszta faxa lesz ez a game!Már csak az a kérdés miért nem tom tölteni a klienst?!<#idiota>
zsakosfrodo2
A 2Moons Acclaim-os oldaláról letölthetó egy kliens, de valszeg ezzel még nem lehet rendesen játszani. Azért letöltöm, és kipróbálom, ha mûxik megírom nektek.

Ottto
Na ez jól hangzik!!! Good Ol' Mortal Kombat Fatality-jei után sivár az életem xDD

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Szaruman
Hm, erre kíváncsi vagyok, remélem, h vmi jó pvp/pk dolog lesz, ahol fosol a tyúxaros életedért😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Rise Against
amit monitoron látsz az alapból nem lehet brutális. max egy élõ jelenet lehet az.

Rise Against
shaolin templom falán adidas felírat érted...

ScarY MAN
brutalisabb...hmmm... manapsag mi nem brutalis? ha mar van bene ver meg ilyen akkor az mar brutalis? ha van benne kivegzes akkor brutalis? manapsag igy lehet jo jatekot csinalni olyan elborult agynak mint nekem<#idiota>
es szerintem nem csak en agyok igy vele

...

NEOreg3
értelmetelen és felesleges mészárlás... igen, az MMO-k errõl szólnak, csak ez brutálisabb lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aha, merthogy az a hülye aki nem szereti az értelmetlen és felesleges mészárlást... <#levele><#levele><#levele><#action><#action><#action><#levele><#levele><#levele>

HencStein
vazz ha ez ingyenes lesz akkor ép eszü ember nem fogja kihagyni aki szereti az mmorpg-t ^^

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

"A kérdés már csak az, hogy melyik magára valamit is adó cég reklámozná magát a nem éppen az erkölcsi normáknak megfelelõ területen?"
ha soknak fognak jatszani, akkor barmelyik
"a finanszírozást a játékban felvillanó reklámokból szeretnék megoldani."
_Ez_ brutális.
NEOreg3
akkor ne spóroljanak a vérrel és a testrészekkel<#eplus2><#eljen>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

én is...bár nincs kiírva sehol, hogymikor kezdõdik a bétateszt, remélem hamar 😄

nincs, nem is lesz...

ScarY MAN
vicces...en mar reggeltem😄

...

← ElőzőOldal 4 / 4