2Moons - erőszak egyenesen Ázsiából

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó!

Van köztetek olyan, aki játszott a closed beta-n? Lemaradtam róla sajnos :/

Milyen a játék? PvP vagy PvE orientált? Fejlõdés gyors, vagy nehézkes?
Hány faj/kaszt van?

Csakúgy mint a 9dragons honapjam, ez is minimális információt tartalmaz a játékról. És az a kevés is áttekinthetetlen...
l2 nem rosz annyir csak az a server a szar 😞 viszont mar kezd herotom lenni l2tol tul sokat jatszottam amr vele eddig 😞

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Igen igen én haverom! Aha L2-zik a 2moonsig, én is elkezdtem, de nem jön be a L2. Most keresgélek valamit addig. 😄
Devil_Gy

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

igyvan majus 10.-e ha nem merul fel megint problema
Genesist a te baratod a Leonrado nem? 😊 o most l2vel jatszik egyelore ha jol tudom

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Szóval akkor logikailag a 2moons Május 10.-e körül jön kb. Minegy, ezért megéri várni!
Nem mineden jól értetél 30 napot csuszik a játék.
Devil_Gy
Aki vágja az english*t az plz transferálja már at. Mert lehet hogy én valamit elértettem. Ty

Devil_Gy
Acclaim Team írta:

Dear 2Moons players,

We thank you for your patience during this time as we continue to make improvements for the up-coming 2Moons Open Beta release. Our closed beta testers did such a good job that they forced us to solve a lot more issues than we could have imagined. (They even found issues the Korean gamers have never found!)

We want a high quality build to release, but it does take time and so we apologize for the delay. We're currently tracking for release within 30 days, and will certainly update you when we get more information from the development team. As we move this one step closer to commercial release of the game, we're hiring extra Acclaim technical staff to be able to handle the bandwidth that launching will generate.

We've also been discussing internally whether or not to roll out features quicker or slower, as that would affect our release schedule. We ultimately decided to release them quicker so you can see the features sooner. This has added to the workload on the developers as well. (Sorry developers!) As we had this spare time, we've also made significant story modifications based on feedback from the closed beta survey.

If this delay causes you any inconvenience, we completely understand and encourage you to simply come back once we announce either the Open Beta build or Commercial Release build.

Finally, to our Closed Beta testers, we owe you a really big thank you! Due to the huge amount of valuable feedback we received from you, we will ultimately have a higher quality game to release. We haven't forgotten, and so all of you will receive a special reward for helping us test the game.

Again, thank you for your patience as we make preparations for 2Moons Open Beta testing and we hope to see you soon in 2Moons!

- The Acclaim Team

Devil_Gy
Köv a szitu:

30 napot csusszan mert tutira akarnak menni. Tökéletesre akarják tolni. Legalábbis ezt értettem Szal kb olyan május elejére számítható a dolog.

faxa :S

De betolom az eredeti postot hátha valaki le tudja fordítani rendesen.

Devil_Gy
az nem japán hanem tájváni 😄 vagyis lehet hogy ott is van servo
és http://dekaron.com.tw
ja próbáltam én is reggelni de a nagyobbik gond hogy 1,5 giga a kliens és 4k val jött max 😄 lehet számolgatni 😄

ja Genesist hallom baratod leonardo csak o msot amig nem megy 2 moons l2-ik egy skillmixes serveren 😊

hi all
a dekaron amugy egy msik serverhez tarotzik 😊
japan server az es az mar ob csak nem ertem a sok krickracot
http://www.dekaron.com/
http://2moons.mmosite.com/

Devil_Gy
igen, aki tolta cb-n az biztos tudna adni valami infót.
addíg ajánlom nézelõdjel a www.dekaron.com - on
ott minden skill és tulajdonság fegyók ruhák fent vannak.
a 2moons a dekaron 1-1 átirata lesz elvben tehát márvadóak lehetnek a dolgok

udv!
lenne par kerdesem remelem tudtok ra valaszolni.a 2moonsba a karakterfelepites melyik jatekhoz hasonlithato?jatszottam silkkel lineageval meg rengeteget kalonlineval es mindegyikben vannak statok meg skilek.kalban talan a legvarialhatobb a statfelepites.2moonsban hogy lehet felepiteni egy karaktert?miylen szempontok vannak? es esetleg vannak e mar ajanlott statelosztas es hasznos illetve kevesbe hasznos skil leiras?

Devil_Gy
nem lesz olyan komplex biztire mint az l2 meg a wow de nem is ez a lényeg. Igazi hack and slash MMO 😄 Ez kell a népnek 😄

Igen! Bizom benne, hogy király játék lesz, és minden játékot odaver. Ezzel megtérülne ez a sok várakozás/késés! 😊
Borg87
Mostmár mind1, csak csinálják meg jóra.

..::Borg::..

Devil_Gy
Hát izé.... Én mintha olyasmit olvastam volna hogy még bõszen dolgoznak a projecten. Nem akarok ünnepröntó lenni de szerintem örülhetünk ha hétvégén lesz ebbõl valami.S:S

Borg87
Stalker igaz az nem mmo és nem is késett csak nincsen kész 😊
Anyira azért még nem nagy a késésm

Volt mát ehhez hasonló, hogy ennyit késett valamilyen MMO?
Borg87
Enyi tesztelés után az lesz a gáz ha, valamit nagyon elrontanak benne.

Sziasztok!

Olvasgattam a 2Moons fórumokon, chatboxokban, és egy játékos szerint David Perry (a játék producer, nagyfejes) bejelentette, hogy kedden (aza Április 10) jön az Open Beta! Nemtom, hogy ezúttal mi igaz s mi nem! De most megmondom az igazat, nem örülök ennek, hiszen a kedd az már a szünet vége, utolsó nap. Mondhatom remek idõzítés! <#shakehead><#sir>
Devil_Gy
De elvileg ha minden jól megy akkor ugye a héten befejezik a Pre-Open Beta-t és akkor. Na most hogy jövõhéten röffen-e be vagy a hvg-n (vagy ki tudja :S) No info.
De kukkolom folyamatosan a forumot. Ha van valami írok.

És a játék mikorra várható sacc/kb? Mert már az eredeti tervek alapján meg kellett volna érkeznie!<#sir>
Devil_Gy
Úgy néz ki hogy Pre-Open Beta van folyamatban és azok a tesztelik akik a closed betat is. Ha a fordításom jó akkor 2ikától várható az õjjabb infó aza tegnaptól de lehet hogy 1 hétig is el fog tartani mire kinyögnek valamit. Nem túl fényes.

Sajna ez van. Várjatok türelemmel. (én sem tudok 😛)

Borg87
Ez baj, ez nagy baj! Pont itt a szünet és 2moon sehol.

Ja, sajnos. Állítólag eltolták a megjelenést, jövõ hétvégére! GRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Sugam
április 1van, sehol az open beta😄

Devil_Gy
Hát.... kitesztelgettem pár mmot amíg ez a csoda érkezik. Mit mondjak... Dungeon Runner - NCSOFT kritikán aluli sz.rja Lineage2 után ki nem adtam volna a kezembõl ilyet:S
9dragon - ez sem túl jó :S

Marad a 2moons...... És eddíg nagyon gyanús hogy ez lesz a nyerõ 😉
Érekes hogy ebben a mészár stílusban nem nagyon készûlt még mmo :S
Sajnálatos.

igen

Sugam
😞(( messze van😄

Az Open Beta Április 1.-jén jön!
Hivatalos fórumon olvastam!
aki akar csatlakozni a gamehoz, mindenkinek incorrect ID-t ír ki?
miért?
Ridley
hi!

hát szerintem pár hét alatt meg lehet unni....csak hent-hent-hent...pár quest és megint hent-hent-hent...fõleg magassabb szinten

pár bug volt azért benne...persze még béta szal ne szóljon az ember

jó játékot akik még nem próbálták

üdv

AmdPower

trident
Sziasztok,

Van valakinek tapasztalata a bétától, a pve, küldetésekkel kapcsolatban?

Pontosabban milyen rendszerû a 2moons? Mennyire szóló/pve alapú, grindre épül-e? Sokminden van a hivatalos oldalon, de ez például nincs.

Szvsz való igaz, hogy a rövidhírek helyett bekerülhetne a játékosok fórumába, késõbb banner és egy részletes FAQ-al (persze ha már open beta van)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

uhh de a szivedre vetted 😄 amugy borgnak en is eltudom mondani 😊 mivel ismerem szoval errol ennyit 😊 amugy nem tamadtalak annyira le de volt olyan infod mi nemvolt helyes es azt nem kene kirakni mivel vannak az atom kockak akik utana ittfognak sirni hogy miert nem megy mar xD

Ne haragudj, de ezeket azoknak írtam ki, akik esetleg nem látogatják az MMOSITE oldalát, továbbá gondolta berakok néhány screenshots-ot Borg87 ugyanis ha visszaolvasnál, akkor rájönnél, hogy õ érdeklõdött! Amúgy is, miközöd hozzá, hogy miket írok, nemtom minek támadsz rögtön ha valami nem tetszik!!!!
És nem Neked raktam ki, ha nem tetszik, nem kell ide járni!
Genesist ezt honnan veted hogy 1-2 het? 😊
mert honlapon nem ez van ki irva hanem az hogy nehany heten belul ami lehet 3 vagy 4 het is 😊 foloslegesen nem kell remenyeket kelteni az emberekben 😊
amugy folosleges infokat irsz mivel ezeket mar mindenki tudja aki olvasa a hivatalos honlapot a masikmeg az hogy screenshotokal televan a net meg videokal is 😛

A CB-nek már vége, 1-2 hét és OB!
Sugam
johetne mar az ob 😄 ez engem is megfogott.

Itt van néhány screenshots a gamebõl:

http://kairann.up.269g.net/image/dekaron202006200120032017h2002m2047s200224.jpg
Borg87
Jól hangzik😊

Hello Mindenkinek!

Nos, irányítás. Ha ismered a Silkroadot vagy más MMO-t akkor nem kell kiveséznem az irányítási módokat, mert teljesen ugyan az. (katt és a kari oda arra megy amerre kattoltál, katt a szörnyre + skill=skill támadás, dupla katt fegyverrel támadás).

Képességek, nos szerintem ez a legszebb része, a skillek változatosak, kreatívak és látványosan kivitelezettek! Fõleg jó pofának tartom a horgászat lehetõségét. 😊

A játék grafikája szép, játékélmény csillagos 5-ös, kellemes szórakozást nyújt egyszóval. Én ebben a játékban vettem észre igazán, hogy már nem (semennyire) a kínai stílusjegyeken van a hangsúly. A játékban nem is fordul elõ egy kínai beütésû ház vagy bármi más. Ez nálam már plussz pont. A Silkroadot is a túlzott kínai meg koreai beütése miatt (ami megmutatkozik a játékban de nagyon) gyûlöltem, gyûlölöm is és gyûlölni is fogom örökké ezért az undorító hibáért!!!
Borg87
Az irányításról tudnátok kicsit mesélni és a képességekrõl. És ugy általában a játékról mert, én sajnos nem lettem meghíva.

ez jo kerdes lehet csak update lesz de biztos kifogjak irni honlapon

Az open Betahoz megint egy újabb klienst kell letölteni?

2007. 03. 07.-én vége a CB-nek? Dejóóó, mondjuk én a CB-ben is részt vettem!<#vigyor2>
ez amugy eves informacio 😊 az nem az indulas napja olvasd el jobban amit az acclaim irt 😊 akkor van vege a cb-nek es nehany het es indul a open beta addig senkise tud jatszani 😊
meg elvileg ob-ben lesznek uj dolgok is benne

Borg87
Elvileg 03/07/07 re van kiírva az indulási napja vagyis az ob.
De valaki már játszott vele vagy, kapott valamiféle meghívót ide?

Nekem még mindig nem aktiválták sajna accountot 😞
Valakinek tipp, hogy mennyi ideig tart?