182
  • Genesist
    Hát egyetértek. De azt ígérték, hogy valami nagy meglepetés lesz a számunkra ha kijön a játék. Ezt a késé kiengesztelésére kapjuk és a sok(k) türelmünkért!
  • Wirth
    dögöljenek meg, h nem képesek kiadni időben egy kurva játékot...
  • Cingar
    "Aki nem tudja, a 2Moons és a Dekaron egy és ugyanaz a játék!"
    háááát azert igy nem teljesen.Dekaronbol van fejlesztve de ha ugyan olyan lenne akkor nem hiszem hogy ennyien varnak mert azert magaba a Dekaron nem valami szép sztem.
    aki nem tud varni annak berakom ezt a linket
    itt leirja hogy tudsz regelni a Dekaron serveren.
  • Devil_Gy
    Én inkább megvárnám a hivatalos infókat.
  • Devil_Gy
    Jó kezdeményezés csak ne legyen tiszavirág életű :P
    Remélem a game sem lesz az :S
  • Genesist
    2Moons oldalam

Ezt az oldalt csinálgatom!
  • Genesist
    A játék mmosite-os oladlán olvastam egy player hozzászólását, és azt írja, hogy rákérdezett Acclaimnál a játék megjelenésére, és azt válaszolták, hogy pár hét. Namost, valaki meg azt írta a chatbox-ba, hogy 15.-én jön. XD Ez beszarás komolyan! XD
  • Cingar
    sztem elhuzzak lazan evzaroig hogy a sok kocka tizeneves rakattanjon es meglegyen a nyari elfoglaltsag
  • Sugam
    majd majus vegere talan remenykedhetunk.
  • Devil_Gy
    Friss:

Dear 2Moons fans,

I must say that it took way longer than we had expected to get 2Moons ready for open beta. We have been hiring extra people, but that process in itself took longer and our developer is actually waiting for us to have the right amount of staff for a big opening.
    It's a little similar to the first day a hotel opens its doors; you need the right amount of staff just in case you have more people than expected.

I must say that we never anticipated the amount of passion and support you've shown for 2Moons, and we are very thankful for it. This has required that we first fix most of the important issues reported by our community, and that we staff up.
    I know that this may sound like another set of excuses, but I am not really trying to make any, I just want to say that we are sorry it took this much time even to get to where we feel ready to launch the game.
    We expect a launch in a few weeks, not a few months, but it all depends on our testing results in the final open beta. You have not waited this long
    to get a game that below the quality level you want - and we all expect.
    In the mean time, I hope you remain involved in our 2Moons community, and that you will forgive us for not meeting our release dates.

Best,

Howard Marks "BIGWIG"
    CEO
  • Zarache
    amugy sun nem lesz olyan tao mint 2Moons de Aion mar igen :) es lehet az olyan lesz mint GW csak egyszer megveszed a gamet es kesz :)
  • Cingar
    igy elgondolkodva lehet nem elem bele magam ebbe a majus eleje vagy 10. koruli idoszakba mert pl ott van a SUNonline ami hasonlo atom feltuningolt extreme szerepjatek es 2006. nyarara igertek es meg mindig igerik . remelem hamarabb lesz 2moons mint Diablo3 ^^
  • Devil_Gy
    a videókból következtetve
  • Devil_Gy
    elvben egérrel --> L2
  • Wirth
    A karakter irányítása egérrel történik, mint mondjuk a lineage-ben?
    Vagy WASD gombokkal, mint pl a WoW-ban?
  • Liathan
    Ezt a többiek is nézzék meg mert érdekes. Én 1 orát biztos elszorakoztam vele
  • Borg87
    Skil felépítés kasztok nagyonvonalakban részletesen
    http://2moons.mmosite.com/guide/class/bagi_warrior.shtml
  • Devil_Gy
    #83 #72 :)
  • Liathan
    Hali all! Cingar hivta fel a figyelmem h vmi nagyon jo dolog van készülőben:)) Kérdés az nekem is az lenne h a karakterfejlesztés az milyen ? A régi megszokott Strenght.Intelligence-Wisdom-Agility bla bla bla v. vmi uj lesz---és h van e vmi táblázat v. vmi leírás ezekről? Esetleg előre jol kidolgozott és remélhetőleg jól beváló dolog?^^ a honlapot már rongyosra nézegettem.... azt ne javasoljátok
  • Cingar
    probald meg ezt http://www.dekaron.com/
  • Wirth
    Csáó!

Van köztetek olyan, aki játszott a closed beta-n? Lemaradtam róla sajnos :/

Milyen a játék? PvP vagy PvE orientált? Fejlődés gyors, vagy nehézkes?
    Hány faj/kaszt van?

Csakúgy mint a 9dragons honapjam, ez is minimális információt tartalmaz a játékról. És az a kevés is áttekinthetetlen...
  • Zarache
    l2 nem rosz annyir csak az a server a szar :( viszont mar kezd herotom lenni l2tol tul sokat jatszottam amr vele eddig :(
  • Genesist
    Igen igen én haverom! Aha L2-zik a 2moonsig, én is elkezdtem, de nem jön be a L2. Most keresgélek valamit addig. :D
  • Devil_Gy
    komplett fordítás
  • Zarache
    igyvan majus 10.-e ha nem merul fel megint problema
    Genesist a te baratod a Leonrado nem? :) o most l2vel jatszik egyelore ha jol tudom
  • Genesist
    Szóval akkor logikailag a 2moons Május 10.-e körül jön kb. Minegy, ezért megéri várni!
  • kks
    Nem mineden jól értetél 30 napot csuszik a játék.
  • Devil_Gy
    Aki vágja az english*t az plz transferálja már at. Mert lehet hogy én valamit elértettem. Ty
  • Devil_Gy
    Acclaim Team írta:

Dear 2Moons players,

We thank you for your patience during this time as we continue to make improvements for the up-coming 2Moons Open Beta release. Our closed beta testers did such a good job that they forced us to solve a lot more issues than we could have imagined. (They even found issues the Korean gamers have never found!)

We want a high quality build to release, but it does take time and so we apologize for the delay. We're currently tracking for release within 30 days, and will certainly update you when we get more information from the development team. As we move this one step closer to commercial release of the game, we're hiring extra Acclaim technical staff to be able to handle the bandwidth that launching will generate.

We've also been discussing internally whether or not to roll out features quicker or slower, as that would affect our release schedule. We ultimately decided to release them quicker so you can see the features sooner. This has added to the workload on the developers as well. (Sorry developers!) As we had this spare time, we've also made significant story modifications based on feedback from the closed beta survey.

If this delay causes you any inconvenience, we completely understand and encourage you to simply come back once we announce either the Open Beta build or Commercial Release build.

Finally, to our Closed Beta testers, we owe you a really big thank you! Due to the huge amount of valuable feedback we received from you, we will ultimately have a higher quality game to release. We haven't forgotten, and so all of you will receive a special reward for helping us test the game.

Again, thank you for your patience as we make preparations for 2Moons Open Beta testing and we hope to see you soon in 2Moons!

- The Acclaim Team
  • Devil_Gy
    Köv a szitu:

30 napot csusszan mert tutira akarnak menni. Tökéletesre akarják tolni. Legalábbis ezt értettem Szal kb olyan május elejére számítható a dolog.

faxa :S

De betolom az eredeti postot hátha valaki le tudja fordítani rendesen.
  • Devil_Gy
    az nem japán hanem tájváni :D vagyis lehet hogy ott is van servo
    és http://dekaron.com.tw
    ja próbáltam én is reggelni de a nagyobbik gond hogy 1,5 giga a kliens és 4k val jött max :D lehet számolgatni :D
  • Zarache
    ja Genesist hallom baratod leonardo csak o msot amig nem megy 2 moons l2-ik egy skillmixes serveren :)
  • Zarache
    hi all
    a dekaron amugy egy msik serverhez tarotzik :)
    japan server az es az mar ob csak nem ertem a sok krickracot
    http://www.dekaron.com/
    http://2moons.mmosite.com/
  • Devil_Gy
    igen, aki tolta cb-n az biztos tudna adni valami infót.
    addíg ajánlom nézelődjel a www.dekaron.com - on
    ott minden skill és tulajdonság fegyók ruhák fent vannak.
    a 2moons a dekaron 1-1 átirata lesz elvben tehát márvadóak lehetnek a dolgok
  • Cingar
    udv!
    lenne par kerdesem remelem tudtok ra valaszolni.a 2moonsba a karakterfelepites melyik jatekhoz hasonlithato?jatszottam silkkel lineageval meg rengeteget kalonlineval es mindegyikben vannak statok meg skilek.kalban talan a legvarialhatobb a statfelepites.2moonsban hogy lehet felepiteni egy karaktert?miylen szempontok vannak? es esetleg vannak e mar ajanlott statelosztas es hasznos illetve kevesbe hasznos skil leiras?
  • Devil_Gy
    nem lesz olyan komplex biztire mint az l2 meg a wow de nem is ez a lényeg. Igazi hack and slash MMO :D Ez kell a népnek :D
  • Genesist
    Igen! Bizom benne, hogy király játék lesz, és minden játékot odaver. Ezzel megtérülne ez a sok várakozás/késés! :)
  • Borg87
    Mostmár mind1, csak csinálják meg jóra.
  • Devil_Gy
    Hát izé.... Én mintha olyasmit olvastam volna hogy még bőszen dolgoznak a projecten. Nem akarok ünnepröntó lenni de szerintem örülhetünk ha hétvégén lesz ebből valami.S:S
  • Borg87
    Stalker igaz az nem mmo és nem is késett csak nincsen kész :)
    Anyira azért még nem nagy a késésm