182
-
Nekem is ugyan ilyen lassú -
Hali!!
Tetszik a játék,csináltam accountot,és le akarom tölteni,de valahogy egyáltalán nem megy...flashget-tel töltöm,h gyorsabb legyen,de igy is akadozik,és max 10kb/s-el megy.Mit tegyek??Mi lehet a baj?? -
Kössz Cingar.Nekem nem jó a download a 2moons oldalán nektek se? -
Cingar #139 www.dekaron.com -
Sziasztok hol tudom megnézni milyen karik vannak és hogy néznek ki? egy linket adjatok lécci
kösszi -
07.30 a relase time. Elvben van visszaszámláló valahol a forumon.
-
nem 27.-ére írták hogy kijön?:P -
Zarache #135 na jo azert meg egy off dolog :)
http://cabalonline.extra.hu/
ha valkit erdekelne nezzen fel
sorry az offert :D -
Zarache #134 nem offoljuk szet :D -
Genesist #133 Gyertek az oldalamon levő fórumba!
Oldalam: 2Moons Online -
ok
na ne offoljuk szét a topikot :P -
Zarache #131 na hali
magyar oldal meg nincsen sajna ami infoval tudna szolgalni inkabb csak magyar playerek akik jatszottak mar vele jun.13 mar nincsen messze es akkor mehet a game xD
-
nincs véletlen 1 magyar oldal ahol bővebb infó van??
-
szerintem mi majd megkukkantjuk. vagyunk páran. anno még lineage2 rappelz wow és guildwarsal toltuk.4-5 fő Majd 1-2 infóelőzetesen jöhetne :D
Köcce
-
Zarache #128 ha esetleg szeretne egy jo gamel jatszani majd jun 13-tol amig varja 2Moonst annak itt van egy kis help :)
clanba lehet nalam jelenetkezni MERCURY serveren majd addig is itt az msn cimem [email protected]
lehet hogy megtetszik neki es maradni is fog addig is tovabbi jo szorakozast ;) -
Zarache #127 cabalonline.com es kb olyan mint 2moons en azzal tolom csak msot varom hogy ujra menjen xD es ha megunom csak akkor megyek 2moons xD -
Cingar #126 mi ennek a cabalt izenek a linkje? valaki berakna pls?
hat mondjak ok hogy juli 30 nincs messze...sztem nem ok ultek otthon 2kezzel a tokuketmarkolaszva hogy mikor adjak mar ki :/ -
bele fogok nézni az tuti. valamivel kell játszani -
Zarache #124 szerintem inkabb varjatok meg Cabalt hogy ingyenes legyen az csak junius 13 es akkor mar megy is :) -
Genesist #123 Erről csak annyit, hogy az acclaim kihangsúlyozta,hohy ezúttal csak pár hét és nem pár hónap! Júli 30.-ika még hol van, bő két hónap. Erről ennyit! -
elmennek a fa..omba. már bocs. én nagyon türelmesen vártam eddíg és mindíg bíztam hogy napok kérdése de ez már nekem is kicsit sok lett. -
Zarache #121 David Perry megirta elsonek uta Jill csak ismetelte ot xD eloszor 60 napot kertek utana szukult le Juli 30-ra xD szal en hagyom a rakba ezt a gamet majd ha Cabalt meguntam akkor ez meg nagyon bugos lesz amikor kijon es ezzel a tempoval nem is biztos a Juli 30 xD
-
The open beta date is..................
JULY 30th, 2007
Now I know that seems far away, but we had the engineering team come out from Korea and we are preparing for a huge launch. While they were out here they identified some things that need to be added such as firewall servers, and different game servers. They also are working on the financial systems for the next build which includes a fully functional item store. We also want to do some internal testing to make sure as many bugs are identified and dealt with. We got to see a new extremely cool (insane) PVE and PVP battle mode that is in the works for a future build while we were in LA. You guys will think it's killer. I can't wait to get in there with you. We also have come up with some very fun events for the game as well as forum events. I am sooooo excited, so just another little push. I want to be there as much as you do! Trust me! (and we will have to have a party in game that first night!)
Jill
Assistant Producer -
Wirth #119 open beta: július 30...
ennyit a 2moonsról :) -
Wirth #118 Ami azt illeti, úgy tudom, hogy az acclaim központja valahol nyugat amerikában van, szóval PST időzónában vannak, azaz 10 óra az időeltolódás hozzánk képest.
Szóval nálunk déelőtt 10 lesz, amikor náluk éjféj. :)
Ettől függetlenül szerintem nem adnak ki dátumot ugyanis:
lány GM mondta, hogy megmondják -> lány->hazudik -> nem lesz dátum -
Zarache #117 hehe mar 24 percre ki kellet volna irniuk a kiadas datumat xD -
Genesist #116 Most vmi van az acclaim oldalán, nem nyitja meg a fórumokat. -
de azt is írja higy hétfőn teszik közzé mikor lesz ob start. -
Zarache #114 sajna ez a forras teves volt mert Jily gm elirta :( szal ma derul ki mikor lesz ob :( -
Zarache #113 na az jo-ig addig tolhatna ma mert msot nem megy cabal jun. 13-ig addig tolhatnam a 2Moonsal -
news:
I will have an OPEN BETA launch date for you on MONDAY! WOOTY MAGEE! That is the update!
forrás: GM íRTA
Bízzunk benne! PíSz -
Wirth #111 valami hír, hlogy mikor adják ki? 2010-re meglesz? -
Genesist #110 Ezt a hibámat kijavítottam már. :) -
Zarache #109 Genesist jol sikerult az oldalad de a Dekaron meg a 2Moons nem egy es ugyan az a Dekaron az a Azsiai verzio ami picit masabb sokak szerint annak a grafja nem volt avalami jo en nem probaltam ki mivel nincsen kedvem megfejteni a japan nyelvet game kozben xD -
Zarache #108 en inkabb calbalozok ahhoz hasonlit ez a game most egy jo darabig amrad cabal ha azt megunom akkor 2moons azutan aion :)
-
Genesist #107 2Moons oldalam
Még készülget! :) -
Wirth #106 lehet, hogy bunkó voltam.
a gond az, hogy ezek az acclaimnál kb biztosan tudták, hogy itt több hónapnyi munka lesz az openbeta vége után, mégis azt közölték, hogy kb 1 hónap, és indulhat is.
ekkor akik olvasták ezt, és érdekelte őket a játék, szóltak a haverjaiknak, klántársaiknak (mivel nyilván rutinos mmorpg playereket érekli csak ez), hogy milyen jó lesz, és hamarosan indul.
ezzel elég nagy érdeklődést keltettek a játék iránt, aztán letelik az idő, és benyögik, hogy még jópár hónap. -.-
nem szép dolog ez -
Liathan #105 Genesist az lesz a nagy meglepetés ha még ebben az évben kiadják a gamet Másra már nemtudok gondolni......
-
Genesist #104 Na ezt jól megaszontad!XD
Még májusban jön a játék, ami még cirka 17 nap, szal 17 napon belül kidobják! -
Zarache #103 Wirth itt latszok hogy te cksa egy buta player vagy semmi tobb probaljal mar meg egy normalis jatekot kaidni hiaba vannak sokan ha egyszer orvosolni kell a hibakat nagyon idegesito amikor nem emgy valami vagy pl a quest kidob ha beszlesz az npc-el mert bugos szal en eddig azt szurtem le beloled hogy egy buta bunko vagy xD