Gothic 3 - végre révbe ért

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Egy nagyon picit mintha visszalépett volna a grafika, de azt hiszem ez az ide kommentelõ Gothic rajongókat -velem együtt- nem nagyon érdekli :-)

Ez legalább nem fog szaggatni, nem úgy mint az Obli...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jah a régi kémp mintha szebb lenne,de ez várható volt a legtöbb gamenel gázabb lesz a game grafja mint az elsõ shotokon volt.

Szaruman
Valószínûleg az optimalizálás miatt.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Broafka
biztosan megveszem eredetiben 😄
imádom ezt a játékot!!!!!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Oblivion rulez.

...+.

Broafka
mintha... rondább lenne egy picivel, nem?
vagy nem tom mi a fura, nekem kicsit mintha más lenne...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

1ébként minek kéne furának lennie?
yeah!!!kb milyen condif kell hozzá szerintetek?
egy ati radeon 9200 esen elfut? 756mega rammal és egy amd athlon 2600+ os procin?
Tinman
Csak nekem fura?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jah ezt a sevenm csinálja?
Mert fullra honositják a gothic 3 a jowood kérésébõl.
Állitolag nem akarnak csuszni és az óktoberi megjelenéskor elkészül magyar verzson is.

A készítõk még repülõ hátasról is gondolkodtak, de mégse.
Az igazi Gothicos a G1-G2vel mégmindig játszik. (G2ben most Tûzmágus vagyok az egyben mos még Árny de maj elõlépek Õré)

Amúgy készül a magyar "hivatalos Honlap" Még csak a "hamarosan feliart van fent, de az srác elmondta, hogy ezen a héten várható a honlap kész állapotban.

Adam II
Ha ebben is lehet lovagolni remélem lehet harcolni a lóról.

Oblivionban igen idegesítõ ,hogy az úton 20 méterenként van egy ellenség és olyankor le kell szállni majd hentelni visszaszállni menni majd ugyanez elölrõl. A készítõk asszem azzal mentegetõztek ,hogy harc közben véletlen lekaszabolnád a lovat ha rajta ülsz ,de az AI így is a lovat támadja néha még azután is ,hogy leszálltál.

Ezt honnan veszed?? Én nem feküdtem ki annyira az Oblivion grafikájától...
Nekem a GothicII tetszett a legjobban az ilyen stílusú játékok közül (jobban, mint az Oblivion), bár ez szubjektív dolog. A megvalósítása, a rögzített ellenfelek, minden sokkal eltaláltabb volt. Most nekiállok megint az Oblinak, hogy mire kint lesz a Gothic3, addigra legyenek megfelelõ elvárásaim 😄

pl. én nem láttam utalást sem arra a gothic-kal kapcsolatban, hogy lovagolni lehetne benne. (mondjuk az meg az oblinak a savát borsát vette el, hogy lóról nem lehet harcolni...)

mindenesetre én nagyon bizakodva várom!
KIP
A grafikája meg sem közelíti az Oblivinét, nade lehet hogy a gépigénye jó lesz 😄
Molnibalage
Ez az info honnan is jön? A játék már a E3-on is valamennyire játszható állapotban volt.

Jön az októberre. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sztem megéri rá várni az elsõ két rész is állat jó volt<#vigyor4>
Két hónapig???? Lesz az még két év is😊)

Hát akkor most nem fogok aludni vagy két hónapig 😄 😄 😄 😄

Erre a játékra várok v. másfél éve!!!
← ElőzőOldal 2 / 2