Gothic 3 - végre révbe ért
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagyon picit mintha visszalépett volna a grafika, de azt hiszem ez az ide kommentelõ Gothic rajongókat -velem együtt- nem nagyon érdekli :-)
Ez legalább nem fog szaggatni, nem úgy mint az Obli...
Ez legalább nem fog szaggatni, nem úgy mint az Obli...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
jah a régi kémp mintha szebb lenne,de ez várható volt a legtöbb gamenel gázabb lesz a game grafja mint az elsõ shotokon volt.
Valószínûleg az optimalizálás miatt.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
biztosan megveszem eredetiben 😄
imádom ezt a játékot!!!!!
imádom ezt a játékot!!!!!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Oblivion rulez.
...+.
mintha... rondább lenne egy picivel, nem?
vagy nem tom mi a fura, nekem kicsit mintha más lenne...
vagy nem tom mi a fura, nekem kicsit mintha más lenne...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
1ébként minek kéne furának lennie?
yeah!!!kb milyen condif kell hozzá szerintetek?
egy ati radeon 9200 esen elfut? 756mega rammal és egy amd athlon 2600+ os procin?
egy ati radeon 9200 esen elfut? 756mega rammal és egy amd athlon 2600+ os procin?
Csak nekem fura?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jah ezt a sevenm csinálja?
Mert fullra honositják a gothic 3 a jowood kérésébõl.
Állitolag nem akarnak csuszni és az óktoberi megjelenéskor elkészül magyar verzson is.
Mert fullra honositják a gothic 3 a jowood kérésébõl.
Állitolag nem akarnak csuszni és az óktoberi megjelenéskor elkészül magyar verzson is.
A készítõk még repülõ hátasról is gondolkodtak, de mégse.
Az igazi Gothicos a G1-G2vel mégmindig játszik. (G2ben most Tûzmágus vagyok az egyben mos még Árny de maj elõlépek Õré)
Amúgy készül a magyar "hivatalos Honlap" Még csak a "hamarosan feliart van fent, de az srác elmondta, hogy ezen a héten várható a honlap kész állapotban.
Az igazi Gothicos a G1-G2vel mégmindig játszik. (G2ben most Tûzmágus vagyok az egyben mos még Árny de maj elõlépek Õré)
Amúgy készül a magyar "hivatalos Honlap" Még csak a "hamarosan feliart van fent, de az srác elmondta, hogy ezen a héten várható a honlap kész állapotban.
Ha ebben is lehet lovagolni remélem lehet harcolni a lóról.
Oblivionban igen idegesítõ ,hogy az úton 20 méterenként van egy ellenség és olyankor le kell szállni majd hentelni visszaszállni menni majd ugyanez elölrõl. A készítõk asszem azzal mentegetõztek ,hogy harc közben véletlen lekaszabolnád a lovat ha rajta ülsz ,de az AI így is a lovat támadja néha még azután is ,hogy leszálltál.
Oblivionban igen idegesítõ ,hogy az úton 20 méterenként van egy ellenség és olyankor le kell szállni majd hentelni visszaszállni menni majd ugyanez elölrõl. A készítõk asszem azzal mentegetõztek ,hogy harc közben véletlen lekaszabolnád a lovat ha rajta ülsz ,de az AI így is a lovat támadja néha még azután is ,hogy leszálltál.
Ezt honnan veszed?? Én nem feküdtem ki annyira az Oblivion grafikájától...
Nekem a GothicII tetszett a legjobban az ilyen stílusú játékok közül (jobban, mint az Oblivion), bár ez szubjektív dolog. A megvalósítása, a rögzített ellenfelek, minden sokkal eltaláltabb volt. Most nekiállok megint az Oblinak, hogy mire kint lesz a Gothic3, addigra legyenek megfelelõ elvárásaim 😄
pl. én nem láttam utalást sem arra a gothic-kal kapcsolatban, hogy lovagolni lehetne benne. (mondjuk az meg az oblinak a savát borsát vette el, hogy lóról nem lehet harcolni...)
mindenesetre én nagyon bizakodva várom!
Nekem a GothicII tetszett a legjobban az ilyen stílusú játékok közül (jobban, mint az Oblivion), bár ez szubjektív dolog. A megvalósítása, a rögzített ellenfelek, minden sokkal eltaláltabb volt. Most nekiállok megint az Oblinak, hogy mire kint lesz a Gothic3, addigra legyenek megfelelõ elvárásaim 😄
pl. én nem láttam utalást sem arra a gothic-kal kapcsolatban, hogy lovagolni lehetne benne. (mondjuk az meg az oblinak a savát borsát vette el, hogy lóról nem lehet harcolni...)
mindenesetre én nagyon bizakodva várom!
Ez az info honnan is jön? A játék már a E3-on is valamennyire játszható állapotban volt.
Jön az októberre. 😊
Jön az októberre. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
sztem megéri rá várni az elsõ két rész is állat jó volt<#vigyor4>#vigyor4>
Két hónapig???? Lesz az még két év is😊)
Hát akkor most nem fogok aludni vagy két hónapig 😄 😄 😄 😄
Erre a játékra várok v. másfél éve!!!
Erre a játékra várok v. másfél éve!!!
← ElőzőOldal 2 / 2