A legrosszabb filmbefejezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Ha hatásosnak kellet volna lennie, akkor lehetett volna a morbid befejezés...

Harly18
Szerintem kevesebb olyan film van, aminek jó a vége. Minden filmet úgy zárnak le, hogy sehogy. Nem tudom, talán reménykednek folytatásban vagy azt hiszik, hogy ez igy jobb, hogy nem tálalják elénk a végét hogy képzelegjünk, hogy mi is lehetett volna a vége. Számtalan filmet láttam már, amik nagyon jó filmek voltak, csupán ez rontotta el õket, hogy nagyban folyik az esemény, megvolt a csattanó és vége. Meg azokat birom, amikor lusták pár percet hozzá forgatni, s ezért pár mondatban kiirják, kivel mi történt......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hnoemi
Te ezt honnan tudod? 😊

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

hen-tes
Nah igen.. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pigo
Az eszmeraldának mert vak maradt<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

kulabácsi
sztem a karib tenger kalózai 2õt, igaz lesz 3om is, de nagy oltás volt a vége:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ngcsnet
a legjobb befejezés, így a leghatásosabb, az már más kérdés hogy szomorú...

hnoemi
Az az "Aki bújt, aki nem"? Vagy legalábbis abban megy ez a zene folyton. Ha arra gondolsz, a második része még gázosabb. Szerintem. De a vége jobb.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

hnoemi
Hát, gondolom nem csak õk tették, de ez az eset volt annyira híres, mert valami bab-rekordot döntöttek vagy mifene.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

SötétBarom
Nemtudom látta-e valaki a Jeepers Creepers nevû merényletet a filmek ellen.. Na annak csak a vége volt rosszabb mint a film...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

armageddon666
Anime és sorozat befejezés is jöhet ide?
ha igen akkor: szerintem Rejtélyek Városának utolsó részének a vége nem volt vmi jó... meg Blue Gender utolsó részének a vége... szvsz mind2ben lett volna még mit megmagyarázni...

@

ProGabe
mé,azok mit tettek?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

McGrady
nem biztos, hogy oda mentek 😊
gondolom azért fejezték be így, hogy legyen egy kis rejtély a 4-re, csakhát aztán mégse lett 4

Kuss!-magyarázta.

hnoemi
Találó. Egyszer régen fel akartam venni egy filmet, még a videokazi korszakban. Kétszer elment az áram, eszméletlen vicces lett visszanézve az "összevágott" mûremek. De ha így lenne, és valóban elment az áram, azt kell tenni mint annak idején a New York-iak. 😊)

hnoemi
Nekem sem rémlik, jaj. Középkor, hm.... várj csak.... nem, semmi. Na majd most megnézem ha lesz.

Seaweed
"Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??"

Mindnek ha a vege elott 10 percel aramszunet lesz <#idiota><#ravasz1>
hnoemi
Hm, fene tudja. Bár megnyugtattál hogy elgondolkodtatónak nevezted. Sokan fel sem fogják. Ha már a lehetõségeid közül választhatunk, a happy end-re szavazok. Mostanában valahogy ezt jobban szeretem. Öregszem.

ProGabe
mivan??én akkor egy másik vaj-t láttam?? milyen sötét középkor??

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vissza a jövõbe 3! indok: martyt kihagyták, 2 gyerek meg egy nõ mi a frászt kezd a sötét középkorban?
Fido4life
Nem, szerintem a Forrest Gump egy igencsak elgondolkodtató film, csak vagy egy morbid befejezést kellet volna, vagy amit írtam happy end..

hnoemi
Pofa be nekem sem tetszett, haverok meg mind leba..ak hogy hülye vagyok, de akkor is szar a vége. Vártam, hogy lesz még valami a közös kocsmában vagy nem is tudom, bármi, de semmi. Ami nekem még nagyon nem jött be, az a Barlang (Descent, nem a Cave). Már túl sok az ilyen "nincs vége találd ki magad" filmbõl. Azt viszont nem tudom, mi a baja Forrest Gump-al. Hacsak te is azokhoz nem tartozol akik szerint az egy frenetikus vígjáték. Ja,és ha már King-rõl is szó volt, nekem nem tetszett a Golyója. 😊

REALista
Szerintem is tökéletes a befejezés!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

stp4trick
welcome to the real world
az emberek meghalnak, de új életek születnek, szerintem kerek az egész

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

REALista
<#wow2>

Fido4life
nem illik a filmhez, kb ott kellet volna befejezni hogy összeházasodnak..

back to the future 2 :o

BUDA > miskolc.

REALista
A Világok harca befejezésével az a gond hogy napjainkban már nem állja meg a helyét!Amikor a könyvet írták még nem tudtak sokat az ûrutazásról, de ma már mindenki tudja hogy nem lépünk ismeretlen bolygóra szkafander nélkül!!!

REALista
Mi a bajod a Forrest Gump végével???<#wow1>

gnar killer
szakíts ha bírsz, többire nem emlékszem :3

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

A moziban senkinek nem volt logikája mert mindenki úgy jött ki, hogy b*meg ez meg mi volt?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Herri Pöttõr 4... Anno kocsmában ültünk haverral , gondoltuk részegen végigröhögjük a filmet, amilyen xar.. Nem sokat tévedtünk ,de vmi félelmetes milyen béna egy rendezés, színészi képesség van ott! Befejezõrészben:
Hermione(szemöldökét vadul rángatva): -Ugye herri ezek után minden más lesz??
Hosszú hatászsünet ,zene, mindenki vmi nagyon okos reakciót vár
Herri:-Igen.
És ennyi. A film befejezõdve vala, vagy még volt vmi 2 percig ,arra már nem emlékszem..

Szeressük a zacskós tejet

stp4trick
dettó, az a pókmicsoda betett, de S.King legtöbb storyával elõfordul, hogy rohadt jó 95%-ig aztán a vége össze van csapva
továbbiak:
36
Pofa be!
Farkasok szövetsége
Matrix 3.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Látszik nem olvasták,vagy látták az eredeti filmet...

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Világok harca val mibajotok !

bár énsem olvastam de sztem logikusan fejezõdött be 😊

ez nem egy Függetlenség napja klónfilm 😊

REAL MADRID

Pontosan, hozzáteszem az elsõ könyv is fényévekkel jobb, mint a film. Szerintem.

Alien vs Predator-nak is...

Snecie Smicie
Világok Harca.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Guilty01
Monty Python: Gyalogg Galopp
amilyen jó a film olyan szar a befejezés...

You\'ll never walk alone!

Stephen King:Álomcsapda!
De ratyi volt a befejezése<#guluszem1>

Sephi
Forest Gump masodik resz konyvben ?😄 LOL?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mars mentõakció

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Könyvben van 2. része érdemes elolvasni.

mindenképpen nézd meg ha rajongsz a szar befejézesekért 😉

Annál rosszabbat szerintem még nem is láttam. A film végén az egész mozi ülve maradt. Mindenki nézett egymásra, egyszerûen annyira gagyi volt hogy nem bírtunk felállni a meglepettségtõl..

Fido4life
Forrest Gump

biomage
nekem a bajmok bolygoja volt a legszarabb

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Akkor azért tetszik 😄DD

Nuxa
Pedig elég jó film, de a végére má nem elméxem 😄

Because cheese...

Gnome
sztem Stephen King "Az" címû filmadaptációja szörnyen végzõdött azzal a szörnyes ufós mittoménmis végzõdéssel...de ez king bácsi hibája..addig tetszett a film is amíg megnemtudtam kiazabohóc...utánnamár nevetségesvolt az egész....!szvsz!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Azzal sztem nem volt semmi probléma. Nekem a Világok harca van a bögyömben, mert nem olvastam a könyvet és igencsak nem erre számítottam. Azóta nem járok moziba 😊

passatgt
tragiend<#hehe>