157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
-
#77 Miközbe távolodott a végén a kamera mutatták a közeledő gnómokat!!! -
#76 most jutott eszembe:
A KOCKA
az mi egy kaki film volt, a végével együtt -
#75 Descent volt szerény személyem által. Fölötted szólónak: pusztán mert nincs vége. Manapság semminek sincs vége. A csaj meg beragadt egy lyukba és most mivan? Legalább még távolról mutatták volna hogy másznak le hozzá a kis gnómok de ehelyett ott ült és látomásolt. Valami apró utaló jel hiányzott csak, amiből közelebb kerülünk a végéhez, de mindenhol ez van, nincs vége aztán találd ki magad. Jó, valószínűleg meghalt, de ha már eddig húzta legalább tudjuk meg hogyan. -
#74 Nem értem mi a baj a Barlang végével???Mindenki meghalt és vége!!! -
#73 nemtom volt-e már de :
A.I.
Descent -
#72 1 rész végén volt to be continued, a másodiknál tökre meglepődtem, mikor ehelyett "To be concluded..." vol tírva :D
Elvileg megvan cd-n, csináljak róla shotot? -
#71 Nekem sem jött be, másra számítottam. Mondjuk jobb mintha valami szörnyek kergették volna a csajt de akkor is. -
#70 A Falunak elég gyér! igaz az egész film az! -
moralosan #69 "concluded"
continued :) -
#68 Problémád van ? -
Kanál #67 ja dehat hogy fejeztek mar be a kettot, tok idegelo volt :O -
#66 attól a filmtöl nem is lehet sokat várni, szal én így ültem oda, ezért nem lepett meg...:)
amúgy nálam is a világok harca vezet:/ -
#65 Freddy és Jason. Az sem teccett. Mondjuk a film sem. -
#64 Volt valami Jackie Chan film. A történetre nem emléxem, de a végén az volt, hogy Jackie vezetésével egy szakadt banda nekirontott holmi cséphadarókkal egy állig felfegyverzett állami seregnek. A katonák mindenkit lelőttek, film konyec... -
#63 A végén egy The End volt, szal nem is akartak szvsz 4. részt csináni. Meg a 2. végén is az volt, hogy To be concluded..., azaz be lesz fejezve -
#62 Világok harca -
#61 Na megszólalt az értelem -
#60 Igen igen, nekem is ez a problémám. -
#59 hát általában sztem a filmek 50%-ához akarnak folytatást csinálni,mert várják a kasszasikert,de aztán mégsem lesz akkora sikere,és elmennek inkább nyaralni szvsz
a Forrest Gump befejezésével meg semmi baj szvsz!! -
#58 Ki az az Esmeralda????? Olyan s*ar volt, hogy már el is felejtettem ,hogy volt ilyen. Még a reklámjai is elegek voltak. Meg az a mozgalom.....kész -
#57 Ha hatásosnak kellet volna lennie, akkor lehetett volna a morbid befejezés... -
#56 Szerintem kevesebb olyan film van, aminek jó a vége. Minden filmet úgy zárnak le, hogy sehogy. Nem tudom, talán reménykednek folytatásban vagy azt hiszik, hogy ez igy jobb, hogy nem tálalják elénk a végét hogy képzelegjünk, hogy mi is lehetett volna a vége. Számtalan filmet láttam már, amik nagyon jó filmek voltak, csupán ez rontotta el őket, hogy nagyban folyik az esemény, megvolt a csattanó és vége. Meg azokat birom, amikor lusták pár percet hozzá forgatni, s ezért pár mondatban kiirják, kivel mi történt...... -
#55 Te ezt honnan tudod? :) -
#54 Nah igen.. :) -
#53 Az eszmeraldának mert vak maradt -
#52 sztem a karib tenger kalózai 2őt, igaz lesz 3om is, de nagy oltás volt a vége:S -
#51 a legjobb befejezés, így a leghatásosabb, az már más kérdés hogy szomorú... -
#50 Az az "Aki bújt, aki nem"? Vagy legalábbis abban megy ez a zene folyton. Ha arra gondolsz, a második része még gázosabb. Szerintem. De a vége jobb. -
#49 Hát, gondolom nem csak ők tették, de ez az eset volt annyira híres, mert valami bab-rekordot döntöttek vagy mifene. -
#48 Nemtudom látta-e valaki a Jeepers Creepers nevű merényletet a filmek ellen.. Na annak csak a vége volt rosszabb mint a film... -
#47 Anime és sorozat befejezés is jöhet ide?
ha igen akkor: szerintem Rejtélyek Városának utolsó részének a vége nem volt vmi jó... meg Blue Gender utolsó részének a vége... szvsz mind2ben lett volna még mit megmagyarázni... -
#46 mé,azok mit tettek? -
#45 nem biztos, hogy oda mentek :)
gondolom azért fejezték be így, hogy legyen egy kis rejtély a 4-re, csakhát aztán mégse lett 4 -
#44 Találó. Egyszer régen fel akartam venni egy filmet, még a videokazi korszakban. Kétszer elment az áram, eszméletlen vicces lett visszanézve az "összevágott" műremek. De ha így lenne, és valóban elment az áram, azt kell tenni mint annak idején a New York-iak. :)) -
#43 Nekem sem rémlik, jaj. Középkor, hm.... várj csak.... nem, semmi. Na majd most megnézem ha lesz. -
#42 "Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??"
Mindnek ha a vege elott 10 percel aramszunet lesz -
#41 Hm, fene tudja. Bár megnyugtattál hogy elgondolkodtatónak nevezted. Sokan fel sem fogják. Ha már a lehetőségeid közül választhatunk, a happy end-re szavazok. Mostanában valahogy ezt jobban szeretem. Öregszem. -
#40 mivan??én akkor egy másik vaj-t láttam?? milyen sötét középkor?? -
Gregie11 #39 vissza a jövőbe 3! indok: martyt kihagyták, 2 gyerek meg egy nő mi a frászt kezd a sötét középkorban? -
#38 Nem, szerintem a Forrest Gump egy igencsak elgondolkodtató film, csak vagy egy morbid befejezést kellet volna, vagy amit írtam happy end..