157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
  • REALista
    Miközbe távolodott a végén a kamera mutatták a közeledő gnómokat!!!
  • stp4trick
    most jutott eszembe:
    A KOCKA
    az mi egy kaki film volt, a végével együtt
  • hnoemi
    Descent volt szerény személyem által. Fölötted szólónak: pusztán mert nincs vége. Manapság semminek sincs vége. A csaj meg beragadt egy lyukba és most mivan? Legalább még távolról mutatták volna hogy másznak le hozzá a kis gnómok de ehelyett ott ült és látomásolt. Valami apró utaló jel hiányzott csak, amiből közelebb kerülünk a végéhez, de mindenhol ez van, nincs vége aztán találd ki magad. Jó, valószínűleg meghalt, de ha már eddig húzta legalább tudjuk meg hogyan.
  • REALista
    Nem értem mi a baj a Barlang végével???Mindenki meghalt és vége!!!
  • Matthew Prosac
    nemtom volt-e már de :
    A.I.
    Descent
  • RelakS
    1 rész végén volt to be continued, a másodiknál tökre meglepődtem, mikor ehelyett "To be concluded..." vol tírva :D

Elvileg megvan cd-n, csináljak róla shotot?
  • hnoemi
    Nekem sem jött be, másra számítottam. Mondjuk jobb mintha valami szörnyek kergették volna a csajt de akkor is.
  • bazs1
    A Falunak elég gyér! igaz az egész film az!
  • moralosan
    "concluded"

continued :)
  • Fido4life
    Problémád van ?
  • Kanál
    ja dehat hogy fejeztek mar be a kettot, tok idegelo volt :O
  • Rage47
    attól a filmtöl nem is lehet sokat várni, szal én így ültem oda, ezért nem lepett meg...:)

amúgy nálam is a világok harca vezet:/
  • hnoemi
    Freddy és Jason. Az sem teccett. Mondjuk a film sem.
  • RelakS
    Volt valami Jackie Chan film. A történetre nem emléxem, de a végén az volt, hogy Jackie vezetésével egy szakadt banda nekirontott holmi cséphadarókkal egy állig felfegyverzett állami seregnek. A katonák mindenkit lelőttek, film konyec...
  • RelakS
    A végén egy The End volt, szal nem is akartak szvsz 4. részt csináni. Meg a 2. végén is az volt, hogy To be concluded..., azaz be lesz fejezve
  • B0B0
    Világok harca
  • B0B0
    Na megszólalt az értelem
  • hnoemi
    Igen igen, nekem is ez a problémám.
  • hunbasser
    hát általában sztem a filmek 50%-ához akarnak folytatást csinálni,mert várják a kasszasikert,de aztán mégsem lesz akkora sikere,és elmennek inkább nyaralni szvsz

a Forrest Gump befejezésével meg semmi baj szvsz!!
  • Harly18
    Ki az az Esmeralda????? Olyan s*ar volt, hogy már el is felejtettem ,hogy volt ilyen. Még a reklámjai is elegek voltak. Meg az a mozgalom.....kész
  • Fido4life
    Ha hatásosnak kellet volna lennie, akkor lehetett volna a morbid befejezés...
  • Harly18
    Szerintem kevesebb olyan film van, aminek jó a vége. Minden filmet úgy zárnak le, hogy sehogy. Nem tudom, talán reménykednek folytatásban vagy azt hiszik, hogy ez igy jobb, hogy nem tálalják elénk a végét hogy képzelegjünk, hogy mi is lehetett volna a vége. Számtalan filmet láttam már, amik nagyon jó filmek voltak, csupán ez rontotta el őket, hogy nagyban folyik az esemény, megvolt a csattanó és vége. Meg azokat birom, amikor lusták pár percet hozzá forgatni, s ezért pár mondatban kiirják, kivel mi történt......
  • hnoemi
    Te ezt honnan tudod? :)
  • hen-tes
    Nah igen.. :)
  • Pigo
    Az eszmeraldának mert vak maradt
  • kulabácsi
    sztem a karib tenger kalózai 2őt, igaz lesz 3om is, de nagy oltás volt a vége:S
  • ngcsnet
    a legjobb befejezés, így a leghatásosabb, az már más kérdés hogy szomorú...
  • hnoemi
    Az az "Aki bújt, aki nem"? Vagy legalábbis abban megy ez a zene folyton. Ha arra gondolsz, a második része még gázosabb. Szerintem. De a vége jobb.
  • hnoemi
    Hát, gondolom nem csak ők tették, de ez az eset volt annyira híres, mert valami bab-rekordot döntöttek vagy mifene.
  • SötétBarom
    Nemtudom látta-e valaki a Jeepers Creepers nevű merényletet a filmek ellen.. Na annak csak a vége volt rosszabb mint a film...
  • armageddon666
    Anime és sorozat befejezés is jöhet ide?
    ha igen akkor: szerintem Rejtélyek Városának utolsó részének a vége nem volt vmi jó... meg Blue Gender utolsó részének a vége... szvsz mind2ben lett volna még mit megmagyarázni...
  • ProGabe #46
    mé,azok mit tettek?
  • McGrady
    nem biztos, hogy oda mentek :)
    gondolom azért fejezték be így, hogy legyen egy kis rejtély a 4-re, csakhát aztán mégse lett 4
  • hnoemi
    Találó. Egyszer régen fel akartam venni egy filmet, még a videokazi korszakban. Kétszer elment az áram, eszméletlen vicces lett visszanézve az "összevágott" műremek. De ha így lenne, és valóban elment az áram, azt kell tenni mint annak idején a New York-iak. :))
  • hnoemi
    Nekem sem rémlik, jaj. Középkor, hm.... várj csak.... nem, semmi. Na majd most megnézem ha lesz.
  • Seaweed
    "Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??"

Mindnek ha a vege elott 10 percel aramszunet lesz
  • hnoemi
    Hm, fene tudja. Bár megnyugtattál hogy elgondolkodtatónak nevezted. Sokan fel sem fogják. Ha már a lehetőségeid közül választhatunk, a happy end-re szavazok. Mostanában valahogy ezt jobban szeretem. Öregszem.
  • ProGabe #40
    mivan??én akkor egy másik vaj-t láttam?? milyen sötét középkor??
  • Gregie11
    vissza a jövőbe 3! indok: martyt kihagyták, 2 gyerek meg egy nő mi a frászt kezd a sötét középkorban?
  • Fido4life
    Nem, szerintem a Forrest Gump egy igencsak elgondolkodtató film, csak vagy egy morbid befejezést kellet volna, vagy amit írtam happy end..