A legrosszabb filmbefejezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
:off:
Mindenesetre az alapvetõ illemszabályokkal tisztában vagyok és nem kezdem el más értelmi képességét kétségbe vonni azzal, hogy egy film vége nem tetszik neki.
:on:

Az indokom pedig, hogy az elsõ rész az évtized legnagyobb ötlete és megvalósítása volt számomra, viszont a folytatásban rohadtul nem erre számítottam, így a 3. végére már annyira elkutyulódott a kezdeti vonaltól, hogy összességében rossznak érzem a befejezést. Ennyi.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

scorpeeon
Igaz, végülis nem is az, hogy rossz, csak fura...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Magnumrolcsi
Poseidon 2006

ROKICA
Nekem teccett,az jo befejezes volt

scorpeeon
A.I. most volt nemrég a tv-ben, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem ilyen befejezésre számítottam.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

mucsácsó
Sztem az A barlang (The Descent) címû filmnek nagyon béndzsa a befejezése, egyszerûen hihetetlen szar lett a vége...
egész film nagyon bejött, de a vége...aki látta, sztem tudja miért mondom =/
biomage
az jó befejezés

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ROKICA
Armageddon

csakmert Brúsz megdöklik😞

alibá a mezőrűl
A Falunak gyér? Sztem az egész film nagyon jó volt. Egyik kedvencem -.-

legrosszabb befejezést nem tok, mert szarból van egy rakással D: de a legjobb befejezés, meg úgy az egész történetével együtt, az utolsó szamuráj =)

Jano
Üdv minden kedves hepiend-rajongónak!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

<#integet2>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hnoemi
Na majd megírom mire jutottam. Azt hiszem most megyek a ágyba, oldalamra erõsítem a szemcseppem és megnézek valami filmet. Ó, ba--us elõbb még le kell söpörni a kuckóm. Na sziasztok srácok!

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Könyvek mindig jobbak. Én elõször ha tehetem mindig elolvasom és csak aztán a mozi. Sokkal nagyobb élmény (pl.: gyûrûk ura). Kivétel erõsíti a szabályt, Világok Harcát nem olvastam és meg is bántam, hogy megnéztem. Egyébként nem meglepõ sci-fit nem olvasok egyáltalán 😊 Mindenesetre jobbulást és aztán hajrá 😊

hnoemi
Nem olvastam, majd meglátjuk. Mostanában nem olvasok mert allergiám van és fáj a szemem. Sz.r kifogás mi? 😊 Pedig igaz. De visszatérve: azért az említett S. King-nek utánajárok - úgyis kiderül majd hogy egy rakás dolog kimaradt a filmbõl.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Dan Brown: Angyalok és démonok Az igazat megvalva tegnap már kiolvastam 😊

hnoemi
Mégpedig?

CodeRed
Akkor nem láttad végig azt a filmet...Jackie Chan meg a többiek meghalnak, csak az egyikük (beépített zsaru) marad életben aki elmegy meglátogatni a végén a fõkolompost. <#buck>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Majd sort kerítünk rá, de most más van terítéken 😊

fifi
mindhárom rész teljesen jól le van zárva, maximum a te agyadig nem jutott el...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Harly18
Meg a lányuk ugyanakkor ette a sütit, mint az anya, s a mamszi másnap reggel kinyúlt, mig a kiscsaj nem.....Ez is furcsa..........De ezért rossz, mikor nincs rendesen vége. Legalább valami jel lett volna, amibõl biztosan kiderül.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hnoemi
Ezt sajnos nem.

Meg, ha egyszerre ettek a kislánnyal akkor már neki is kampó lett volna <#fejvakaras> Könyvet senki nem olvasta?

hnoemi
Én is ezen gondolkodtam, szerintem is, a nõci már átvette az átkot vagy mifene, tehát a másikak megmaradnak.

Végignéztem,de nem tudom. Az biztos, hogy nem emelte ki erõteljesen, hogy csak az elsõ. Jobban oda kellett volna figyelni 😊

Harly18
A cigány nem úgy mondta ,hogy aki elõször eszik a tortából az nyiffan ki?

Fido4life

Mindenkinek kampec 😞

Fido4life
szerintem a dokit is meghívta a tortára, úgy hogy is eszik belõle öngyilok módszerrel..

Harly18
Sorvadj el 😞 Pont most ment. A film jó volt, de a vége rossz. Nem derült ki, hogy a lánya meghal-e, hisz elvileg evett a tortából, s az sem derül ki, hogy a doki és õ is meghal-e........

hnoemi
Akkor ezer bocsánat, én voltam figyelmetlen, de meg fogom nézni. Kétszer is láttam, de úgy látszik hozom a formám. Ne haraguggy. <#nemtudom>

REALista
Miközbe távolodott a végén a kamera mutatták a közeledõ gnómokat!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

stp4trick
most jutott eszembe:
A KOCKA
az mi egy kaki film volt, a végével együtt

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

hnoemi
Descent volt szerény személyem által. Fölötted szólónak: pusztán mert nincs vége. Manapság semminek sincs vége. A csaj meg beragadt egy lyukba és most mivan? Legalább még távolról mutatták volna hogy másznak le hozzá a kis gnómok de ehelyett ott ült és látomásolt. Valami apró utaló jel hiányzott csak, amibõl közelebb kerülünk a végéhez, de mindenhol ez van, nincs vége aztán találd ki magad. Jó, valószínûleg meghalt, de ha már eddig húzta legalább tudjuk meg hogyan.

REALista
Nem értem mi a baj a Barlang végével???Mindenki meghalt és vége!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Matthew Prosac
nemtom volt-e már de :
A.I.
Descent

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

RelakS
1 rész végén volt to be continued, a másodiknál tökre meglepõdtem, mikor ehelyett "To be concluded..." vol tírva 😄

Elvileg megvan cd-n, csináljak róla shotot?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hnoemi
Nekem sem jött be, másra számítottam. Mondjuk jobb mintha valami szörnyek kergették volna a csajt de akkor is.

bazs1
A Falunak elég gyér! igaz az egész film az!

"concluded" <#idiota>

continued 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Problémád van ?

ja dehat hogy fejeztek mar be a kettot, tok idegelo volt 😮

BUDA > miskolc.

Rage47
attól a filmtöl nem is lehet sokat várni, szal én így ültem oda, ezért nem lepett meg...😊

amúgy nálam is a világok harca vezet:/
hnoemi
Freddy és Jason. Az sem teccett. Mondjuk a film sem.

RelakS
Volt valami Jackie Chan film. A történetre nem emléxem, de a végén az volt, hogy Jackie vezetésével egy szakadt banda nekirontott holmi cséphadarókkal egy állig felfegyverzett állami seregnek. A katonák mindenkit lelõttek, film konyec...

RelakS
A végén egy The End volt, szal nem is akartak szvsz 4. részt csináni. Meg a 2. végén is az volt, hogy To be concluded..., azaz be lesz fejezve

B0B0
Világok harca

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Na megszólalt az értelem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hnoemi
Igen igen, nekem is ez a problémám.

hunbasser
hát általában sztem a filmek 50%-ához akarnak folytatást csinálni,mert várják a kasszasikert,de aztán mégsem lesz akkora sikere,és elmennek inkább nyaralni szvsz

a Forrest Gump befejezésével meg semmi baj szvsz!!

ReaL MaDRid x siempre

Harly18
Ki az az Esmeralda????? <#idiota> Olyan s*ar volt, hogy már el is felejtettem ,hogy volt ilyen. Még a reklámjai is elegek voltak. Meg az a mozgalom.....kész <#wilting>