157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
  • BlackWolf
    1db szörnyet nemmutatnak a barlang végén csak a hörgés megy meg megint képzelödik a csaj ennyi ... nemközeledik semmi de szerintem nemlesz folytatása a filmnek
  • joenumberone
    Van 2 és jó lett.nézhető egyszer.
  • Nuxa
    Az Aki bújt, aki nem című filmnek is gyenge a vége :(
    A második része megjelent már? Vagy nem is lesz? Mert az első rész gyengeségéből következve lehetne 2. is!
  • jefferson83
    Könyvesboltban? A pontos címét nem tudom, de a történet ott folytatódik ahol abbamaradt az első rész. Az is lehet, hogy nem az írta aki az elsőt fogalmam sincs. Könyvtárból vettem ki.
  • akyyy
    Hol található az abizonyos Forrest Gump 2 könyvben?
  • Kata
    Akkor sem lehet így - nem is befejezni, hanem: abbahagyni egy filmet. Iszonyú hülyén oldották meg. Tudom, hogy lesz 3. része, de akkor is.
  • stp4trick
    Merthogy egyben forgatták a harmadikkal és folyt köv, csak lehet elfelejtették kiírni:-))
  • Kata
    Egy friss élményemmel gazdagítanám a topikot: A Karib-tenger kalózai 2. rész. Kb. mintha elvágták volna valahol véletlenszerűen a filmszalagot.

szerk.: bár látom, már más is említette.
  • bazs1
    nem vitatkozok!
  • fifi
    félreértesz szerintem, egy szóval sem firtattam az értelmi képességeidet, nem is érdekel különösebben a dolog...
    annyit mondtam, hogy lehet nem értetted meg, előfordult ez már velem is bizonyos filmeknél

ennyi
  • stp4trick
    :off:
    Mindenesetre az alapvető illemszabályokkal tisztában vagyok és nem kezdem el más értelmi képességét kétségbe vonni azzal, hogy egy film vége nem tetszik neki.
    :on:

Az indokom pedig, hogy az első rész az évtized legnagyobb ötlete és megvalósítása volt számomra, viszont a folytatásban rohadtul nem erre számítottam, így a 3. végére már annyira elkutyulódott a kezdeti vonaltól, hogy összességében rossznak érzem a befejezést. Ennyi.
  • scorpeeon
    Igaz, végülis nem is az, hogy rossz, csak fura...
  • Magnumrolcsi
    Poseidon 2006
  • ROKICA
    Nekem teccett,az jo befejezes volt
  • scorpeeon
    A.I. most volt nemrég a tv-ben, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem ilyen befejezésre számítottam.
  • mucsácsó
    Sztem az A barlang (The Descent) című filmnek nagyon béndzsa a befejezése, egyszerűen hihetetlen szar lett a vége...
    egész film nagyon bejött, de a vége...aki látta, sztem tudja miért mondom =/
  • biomage
    az jó befejezés
  • ROKICA
    Armageddon

csakmert Brúsz megdöklik:(
  • alibá a mezőrűl
    A Falunak gyér? Sztem az egész film nagyon jó volt. Egyik kedvencem -.-

legrosszabb befejezést nem tok, mert szarból van egy rakással D: de a legjobb befejezés, meg úgy az egész történetével együtt, az utolsó szamuráj =)
  • Jano
    Üdv minden kedves hepiend-rajongónak!
  • jefferson83
  • hnoemi
    Na majd megírom mire jutottam. Azt hiszem most megyek a ágyba, oldalamra erősítem a szemcseppem és megnézek valami filmet. Ó, ba--us előbb még le kell söpörni a kuckóm. Na sziasztok srácok!
  • jefferson83
    Könyvek mindig jobbak. Én először ha tehetem mindig elolvasom és csak aztán a mozi. Sokkal nagyobb élmény (pl.: gyűrűk ura). Kivétel erősíti a szabályt, Világok Harcát nem olvastam és meg is bántam, hogy megnéztem. Egyébként nem meglepő sci-fit nem olvasok egyáltalán :) Mindenesetre jobbulást és aztán hajrá :)
  • hnoemi
    Nem olvastam, majd meglátjuk. Mostanában nem olvasok mert allergiám van és fáj a szemem. Sz.r kifogás mi? :) Pedig igaz. De visszatérve: azért az említett S. King-nek utánajárok - úgyis kiderül majd hogy egy rakás dolog kimaradt a filmből.
  • jefferson83
    Dan Brown: Angyalok és démonok Az igazat megvalva tegnap már kiolvastam :)
  • hnoemi
    Mégpedig?
  • CodeRed
    Akkor nem láttad végig azt a filmet...Jackie Chan meg a többiek meghalnak, csak az egyikük (beépített zsaru) marad életben aki elmegy meglátogatni a végén a főkolompost.
  • jefferson83
    Majd sort kerítünk rá, de most más van terítéken :)
  • fifi
    mindhárom rész teljesen jól le van zárva, maximum a te agyadig nem jutott el...
  • Harly18
    Meg a lányuk ugyanakkor ette a sütit, mint az anya, s a mamszi másnap reggel kinyúlt, mig a kiscsaj nem.....Ez is furcsa..........De ezért rossz, mikor nincs rendesen vége. Legalább valami jel lett volna, amiből biztosan kiderül.....
  • hnoemi
    Ezt sajnos nem.
  • jefferson83
    Meg, ha egyszerre ettek a kislánnyal akkor már neki is kampó lett volna Könyvet senki nem olvasta?
  • hnoemi
    Én is ezen gondolkodtam, szerintem is, a nőci már átvette az átkot vagy mifene, tehát a másikak megmaradnak.
  • jefferson83
    Végignéztem,de nem tudom. Az biztos, hogy nem emelte ki erőteljesen, hogy csak az első. Jobban oda kellett volna figyelni :)
  • Harly18
    A cigány nem úgy mondta ,hogy aki először eszik a tortából az nyiffan ki?
  • Fido4life
  • jefferson83
    Mindenkinek kampec :(
  • Fido4life
    szerintem a dokit is meghívta a tortára, úgy hogy is eszik belőle öngyilok módszerrel..
  • Harly18
    Sorvadj el :( Pont most ment. A film jó volt, de a vége rossz. Nem derült ki, hogy a lánya meghal-e, hisz elvileg evett a tortából, s az sem derül ki, hogy a doki és ő is meghal-e........
  • hnoemi
    Akkor ezer bocsánat, én voltam figyelmetlen, de meg fogom nézni. Kétszer is láttam, de úgy látszik hozom a formám. Ne haraguggy.