157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
-
BlackWolf #117 1db szörnyet nemmutatnak a barlang végén csak a hörgés megy meg megint képzelödik a csaj ennyi ... nemközeledik semmi de szerintem nemlesz folytatása a filmnek -
joenumberone #116 Van 2 és jó lett.nézhető egyszer. -
#115 Az Aki bújt, aki nem című filmnek is gyenge a vége :(
A második része megjelent már? Vagy nem is lesz? Mert az első rész gyengeségéből következve lehetne 2. is! -
jefferson83 #114 Könyvesboltban? A pontos címét nem tudom, de a történet ott folytatódik ahol abbamaradt az első rész. Az is lehet, hogy nem az írta aki az elsőt fogalmam sincs. Könyvtárból vettem ki. -
#113 Hol található az abizonyos Forrest Gump 2 könyvben? -
#112 Akkor sem lehet így - nem is befejezni, hanem: abbahagyni egy filmet. Iszonyú hülyén oldották meg. Tudom, hogy lesz 3. része, de akkor is. -
#111 Merthogy egyben forgatták a harmadikkal és folyt köv, csak lehet elfelejtették kiírni:-)) -
#110 Egy friss élményemmel gazdagítanám a topikot: A Karib-tenger kalózai 2. rész. Kb. mintha elvágták volna valahol véletlenszerűen a filmszalagot.
szerk.: bár látom, már más is említette. -
#109 nem vitatkozok! -
#108 félreértesz szerintem, egy szóval sem firtattam az értelmi képességeidet, nem is érdekel különösebben a dolog...
annyit mondtam, hogy lehet nem értetted meg, előfordult ez már velem is bizonyos filmeknél
ennyi -
#107 :off:
Mindenesetre az alapvető illemszabályokkal tisztában vagyok és nem kezdem el más értelmi képességét kétségbe vonni azzal, hogy egy film vége nem tetszik neki.
:on:
Az indokom pedig, hogy az első rész az évtized legnagyobb ötlete és megvalósítása volt számomra, viszont a folytatásban rohadtul nem erre számítottam, így a 3. végére már annyira elkutyulódott a kezdeti vonaltól, hogy összességében rossznak érzem a befejezést. Ennyi. -
#106 Igaz, végülis nem is az, hogy rossz, csak fura... -
#105 Poseidon 2006 -
#104 Nekem teccett,az jo befejezes volt -
#103 A.I. most volt nemrég a tv-ben, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem ilyen befejezésre számítottam. -
#102 Sztem az A barlang (The Descent) című filmnek nagyon béndzsa a befejezése, egyszerűen hihetetlen szar lett a vége...
egész film nagyon bejött, de a vége...aki látta, sztem tudja miért mondom =/ -
#101 az jó befejezés -
#100 Armageddon
csakmert Brúsz megdöklik:( -
#99 A Falunak gyér? Sztem az egész film nagyon jó volt. Egyik kedvencem -.-
legrosszabb befejezést nem tok, mert szarból van egy rakással D: de a legjobb befejezés, meg úgy az egész történetével együtt, az utolsó szamuráj =) -
#98 Üdv minden kedves hepiend-rajongónak! -
jefferson83 #97 -
#96 Na majd megírom mire jutottam. Azt hiszem most megyek a ágyba, oldalamra erősítem a szemcseppem és megnézek valami filmet. Ó, ba--us előbb még le kell söpörni a kuckóm. Na sziasztok srácok! -
jefferson83 #95 Könyvek mindig jobbak. Én először ha tehetem mindig elolvasom és csak aztán a mozi. Sokkal nagyobb élmény (pl.: gyűrűk ura). Kivétel erősíti a szabályt, Világok Harcát nem olvastam és meg is bántam, hogy megnéztem. Egyébként nem meglepő sci-fit nem olvasok egyáltalán :) Mindenesetre jobbulást és aztán hajrá :) -
#94 Nem olvastam, majd meglátjuk. Mostanában nem olvasok mert allergiám van és fáj a szemem. Sz.r kifogás mi? :) Pedig igaz. De visszatérve: azért az említett S. King-nek utánajárok - úgyis kiderül majd hogy egy rakás dolog kimaradt a filmből. -
jefferson83 #93 Dan Brown: Angyalok és démonok Az igazat megvalva tegnap már kiolvastam :) -
#92 Mégpedig? -
#91 Akkor nem láttad végig azt a filmet...Jackie Chan meg a többiek meghalnak, csak az egyikük (beépített zsaru) marad életben aki elmegy meglátogatni a végén a főkolompost. -
jefferson83 #90 Majd sort kerítünk rá, de most más van terítéken :) -
#89 mindhárom rész teljesen jól le van zárva, maximum a te agyadig nem jutott el... -
#88 Meg a lányuk ugyanakkor ette a sütit, mint az anya, s a mamszi másnap reggel kinyúlt, mig a kiscsaj nem.....Ez is furcsa..........De ezért rossz, mikor nincs rendesen vége. Legalább valami jel lett volna, amiből biztosan kiderül..... -
#87 Ezt sajnos nem. -
jefferson83 #86 Meg, ha egyszerre ettek a kislánnyal akkor már neki is kampó lett volna Könyvet senki nem olvasta? -
#85 Én is ezen gondolkodtam, szerintem is, a nőci már átvette az átkot vagy mifene, tehát a másikak megmaradnak. -
jefferson83 #84 Végignéztem,de nem tudom. Az biztos, hogy nem emelte ki erőteljesen, hogy csak az első. Jobban oda kellett volna figyelni :) -
#83 A cigány nem úgy mondta ,hogy aki először eszik a tortából az nyiffan ki? -
#82 +ő -
jefferson83 #81 Mindenkinek kampec :( -
#80 szerintem a dokit is meghívta a tortára, úgy hogy is eszik belőle öngyilok módszerrel.. -
#79 Sorvadj el :( Pont most ment. A film jó volt, de a vége rossz. Nem derült ki, hogy a lánya meghal-e, hisz elvileg evett a tortából, s az sem derül ki, hogy a doki és ő is meghal-e........ -
#78 Akkor ezer bocsánat, én voltam figyelmetlen, de meg fogom nézni. Kétszer is láttam, de úgy látszik hozom a formám. Ne haraguggy.