157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
  • hnoemi
    Pofa be nekem sem tetszett, haverok meg mind leba..ak hogy hülye vagyok, de akkor is szar a vége. Vártam, hogy lesz még valami a közös kocsmában vagy nem is tudom, bármi, de semmi. Ami nekem még nagyon nem jött be, az a Barlang (Descent, nem a Cave). Már túl sok az ilyen "nincs vége találd ki magad" filmből. Azt viszont nem tudom, mi a baja Forrest Gump-al. Hacsak te is azokhoz nem tartozol akik szerint az egy frenetikus vígjáték. Ja,és ha már King-ről is szó volt, nekem nem tetszett a Golyója. :)
  • REALista
    Szerintem is tökéletes a befejezés!
  • stp4trick
    welcome to the real world
    az emberek meghalnak, de új életek születnek, szerintem kerek az egész
  • REALista
  • Fido4life
    nem illik a filmhez, kb ott kellet volna befejezni hogy összeházasodnak..
  • Kanál
    back to the future 2 :o
  • REALista
    A Világok harca befejezésével az a gond hogy napjainkban már nem állja meg a helyét!Amikor a könyvet írták még nem tudtak sokat az űrutazásról, de ma már mindenki tudja hogy nem lépünk ismeretlen bolygóra szkafander nélkül!!!
  • REALista
    Mi a bajod a Forrest Gump végével???
  • gnar killer
    szakíts ha bírsz, többire nem emlékszem :3
  • jefferson83
    A moziban senkinek nem volt logikája mert mindenki úgy jött ki, hogy b*meg ez meg mi volt?
  • Dave John
    Herri Pöttőr 4... Anno kocsmában ültünk haverral , gondoltuk részegen végigröhögjük a filmet, amilyen xar.. Nem sokat tévedtünk ,de vmi félelmetes milyen béna egy rendezés, színészi képesség van ott! Befejezőrészben:
    Hermione(szemöldökét vadul rángatva): -Ugye herri ezek után minden más lesz??
    Hosszú hatászsünet ,zene, mindenki vmi nagyon okos reakciót vár
    Herri:-Igen.
    És ennyi. A film befejeződve vala, vagy még volt vmi 2 percig ,arra már nem emlékszem..
  • stp4trick
    dettó, az a pókmicsoda betett, de S.King legtöbb storyával előfordul, hogy rohadt jó 95%-ig aztán a vége össze van csapva
    továbbiak:
    36
    Pofa be!
    Farkasok szövetsége
    Matrix 3.
  • Darkoo
    Látszik nem olvasták,vagy látták az eredeti filmet...
  • Monoton
    Világok harca val mibajotok !

bár énsem olvastam de sztem logikusan fejeződött be :)

ez nem egy Függetlenség napja klónfilm :)
  • jefferson83
    Pontosan, hozzáteszem az első könyv is fényévekkel jobb, mint a film. Szerintem.
  • Darkoo
    Alien vs Predator-nak is...
  • Snecie Smicie
    Világok Harca.
  • Guilty01
    Monty Python: Gyalogg Galopp
    amilyen jó a film olyan szar a befejezés...
  • Darkoo
    Stephen King:Álomcsapda!
    De ratyi volt a befejezése
  • Sephi
    Forest Gump masodik resz konyvben ?:D LOL?
  • lord nihilus
    Mars mentőakció
  • jefferson83
    Könyvben van 2. része érdemes elolvasni.
  • ZsirosKenyer
    mindenképpen nézd meg ha rajongsz a szar befejézesekért ;)

Annál rosszabbat szerintem még nem is láttam. A film végén az egész mozi ülve maradt. Mindenki nézett egymásra, egyszerűen annyira gagyi volt hogy nem bírtunk felállni a meglepettségtől..
  • Fido4life
    Forrest Gump
  • biomage
    nekem a bajmok bolygoja volt a legszarabb
  • jefferson83
    Akkor azért tetszik :DDD
  • Nuxa
    Pedig elég jó film, de a végére má nem elméxem :D
  • Gnome
    sztem Stephen King "Az" című filmadaptációja szörnyen végződött azzal a szörnyes ufós mittoménmis végződéssel...de ez king bácsi hibája..addig tetszett a film is amíg megnemtudtam kiazabohóc...utánnamár nevetségesvolt az egész....!szvsz!
  • jefferson83
    Azzal sztem nem volt semmi probléma. Nekem a Világok harca van a bögyömben, mert nem olvastam a könyvet és igencsak nem erre számítottam. Azóta nem járok moziba :)
  • passatgt
    tragiend
  • Nuxa
    jaja, elégéé sz*r!
  • PeeTeR
    Alone In The Dark

vegre valami jo kis gyepalast varok a vegere (mikor a barlanba benez a kamera es ott a sok geco. erre csak annyit latsz hogy egy haz hatso kertjeben a csapoajtobol sok-sok tuz meg fust jon ki (ez volt a robbanas meg a gyilkolas) es ennyi..
  • Nuxa
    Még nem láttam
  • Nuxa
    A többire már nem emlékszem De remélem ti igen!!! Nem sok filmet néztem mostanában.
  • ZsirosKenyer
    jurassic park III
  • Nuxa
    Úgy emléxem a Holtak hajnalát is elég gyengén fejezték be
  • Nuxa
    Hi! Szerintetek melyik filmet fejezték be a legrosszabbul? Van azért egy pár!!