157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
-
#37 Pofa be nekem sem tetszett, haverok meg mind leba..ak hogy hülye vagyok, de akkor is szar a vége. Vártam, hogy lesz még valami a közös kocsmában vagy nem is tudom, bármi, de semmi. Ami nekem még nagyon nem jött be, az a Barlang (Descent, nem a Cave). Már túl sok az ilyen "nincs vége találd ki magad" filmből. Azt viszont nem tudom, mi a baja Forrest Gump-al. Hacsak te is azokhoz nem tartozol akik szerint az egy frenetikus vígjáték. Ja,és ha már King-ről is szó volt, nekem nem tetszett a Golyója. :) -
#36 Szerintem is tökéletes a befejezés! -
#35 welcome to the real world
az emberek meghalnak, de új életek születnek, szerintem kerek az egész -
#34 -
#33 nem illik a filmhez, kb ott kellet volna befejezni hogy összeházasodnak.. -
Kanál #32 back to the future 2 :o -
#31 A Világok harca befejezésével az a gond hogy napjainkban már nem állja meg a helyét!Amikor a könyvet írták még nem tudtak sokat az űrutazásról, de ma már mindenki tudja hogy nem lépünk ismeretlen bolygóra szkafander nélkül!!! -
#30 Mi a bajod a Forrest Gump végével??? -
#29 szakíts ha bírsz, többire nem emlékszem :3 -
jefferson83 #28 A moziban senkinek nem volt logikája mert mindenki úgy jött ki, hogy b*meg ez meg mi volt? -
Dave John #27 Herri Pöttőr 4... Anno kocsmában ültünk haverral , gondoltuk részegen végigröhögjük a filmet, amilyen xar.. Nem sokat tévedtünk ,de vmi félelmetes milyen béna egy rendezés, színészi képesség van ott! Befejezőrészben:
Hermione(szemöldökét vadul rángatva): -Ugye herri ezek után minden más lesz??
Hosszú hatászsünet ,zene, mindenki vmi nagyon okos reakciót vár
Herri:-Igen.
És ennyi. A film befejeződve vala, vagy még volt vmi 2 percig ,arra már nem emlékszem.. -
#26 dettó, az a pókmicsoda betett, de S.King legtöbb storyával előfordul, hogy rohadt jó 95%-ig aztán a vége össze van csapva
továbbiak:
36
Pofa be!
Farkasok szövetsége
Matrix 3. -
Darkoo #25 Látszik nem olvasták,vagy látták az eredeti filmet... -
Monoton #24 Világok harca val mibajotok !
bár énsem olvastam de sztem logikusan fejeződött be :)
ez nem egy Függetlenség napja klónfilm :) -
jefferson83 #23 Pontosan, hozzáteszem az első könyv is fényévekkel jobb, mint a film. Szerintem. -
Darkoo #22 Alien vs Predator-nak is... -
#21 Világok Harca. -
#20 Monty Python: Gyalogg Galopp
amilyen jó a film olyan szar a befejezés... -
Darkoo #19 Stephen King:Álomcsapda!
De ratyi volt a befejezése -
#18 Forest Gump masodik resz konyvben ?:D LOL? -
lord nihilus #17 Mars mentőakció -
jefferson83 #16 Könyvben van 2. része érdemes elolvasni. -
ZsirosKenyer #15 mindenképpen nézd meg ha rajongsz a szar befejézesekért ;)
Annál rosszabbat szerintem még nem is láttam. A film végén az egész mozi ülve maradt. Mindenki nézett egymásra, egyszerűen annyira gagyi volt hogy nem bírtunk felállni a meglepettségtől.. -
#14 Forrest Gump -
#13 nekem a bajmok bolygoja volt a legszarabb -
jefferson83 #12 Akkor azért tetszik :DDD -
#11 Pedig elég jó film, de a végére má nem elméxem :D -
#10 sztem Stephen King "Az" című filmadaptációja szörnyen végződött azzal a szörnyes ufós mittoménmis végződéssel...de ez king bácsi hibája..addig tetszett a film is amíg megnemtudtam kiazabohóc...utánnamár nevetségesvolt az egész....!szvsz! -
jefferson83 #9 Azzal sztem nem volt semmi probléma. Nekem a Világok harca van a bögyömben, mert nem olvastam a könyvet és igencsak nem erre számítottam. Azóta nem járok moziba :) -
#8 tragiend -
#7 jaja, elégéé sz*r! -
#6 Alone In The Dark
vegre valami jo kis gyepalast varok a vegere (mikor a barlanba benez a kamera es ott a sok geco. erre csak annyit latsz hogy egy haz hatso kertjeben a csapoajtobol sok-sok tuz meg fust jon ki (ez volt a robbanas meg a gyilkolas) es ennyi.. -
#5 Még nem láttam -
#4 A többire már nem emlékszem De remélem ti igen!!! Nem sok filmet néztem mostanában. -
ZsirosKenyer #3 jurassic park III -
#2 Úgy emléxem a Holtak hajnalát is elég gyengén fejezték be -
#1 Hi! Szerintetek melyik filmet fejezték be a legrosszabbul? Van azért egy pár!!