A legrosszabb filmbefejezés

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kocka 3 nem véletlen volt kocka 3... tré egy film, de épp az utolsó másodpercek miatt (amikor kiderül a már említett összefüggés) mindenképp MEGÉRI megnézni.

Pont ahogy a Világok Harcát is. Ez a film egy tisztelgés volt a sci-fi irodalom egyik legendájának, most úgy õszintén: hogyan máshogy lehetett volna befejezni a filmet anélkül, hogy hanyagolnánk a családi- és a menekülõs szálat? Tomkrúz a film felénél bekattan és átmegy Rambóba? Vagy jön az amerikai elnök, és egy csapat F16 élén legyakja az Alieneket? Ugyan már, úgy volt jó, ahogy volt.

Esrohnoil
Igaz, bár ha a végére gondolok egyszerûbben is meg lehetett volna oldani az egészet...
Pl. Így! :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pedig a Megye szétcincálása bene se volt a filmben, meg nem volt annyira szomorú se a vége, mint a könyvben.

Aramir
A gonoszoknak szurkoltál? :D

Jah, a hüle Tolkien tehet róla ... ;)

Nuxa
A gyûrûk uránák is elég szomorú a befejezése!

Because cheese...

Aramir
Azt tudnám, hogy ki volt az az észlény, aki Kocka 3 címet adott egy Cube Zero (Kocka 0) c. filmnek? :D

wesker24
hello köszi szépen az infót na a Cave az nagyon jó film nekem tetszett. De érdemes megnézni a Descentet is mert nagyon jó film a végét leszámitva !!!

Persze van még olyan filmek aminek szintén rossz vége de mégis nagyon jó film !! ilyen pl: a Halálnak halála ez is tök jó horror film !!!
Bokafix2
Szia,

A Kocka 2 befejezése azért olyan amilyen, mert az a film a happyend nélküli mozik táborába tartozik. Ezekben a sztori végig darkos, nyomasztó és sejtetik, hogy film vége is hasonló lesz.
A Kocka 2-ben, nem tom hogy emlékszel-e rá, Sasha azt mondta:"itt nincs happyend".
A Kocka 3 befejéze pedig azért olyan amilyen, mert ezzel érti meg a nézõ az elsõ részben azt a ziccert, hogy miért a fogyatékos autista srác jutott ki egyedül a kockából a végén. Meg azt is, hogy miért volt képes néha átlagon felüli szellemi teljesítményre.
Merthogy õ is egy normális ember volt, egy technikus aki kívülrõl felügyelte, mi történik a kockában és mi lesz az emberekkel.
Csak késõbb agymosták és bedobták oda. A 3-ban Zachary Benett egy ugyanilyen fickót alakított, aki technikus volt és a végén mivel segíteni akart a nõn, odakerült és ráadásul fogyatékosként. Ezzel meg lehet érteni az 1-ben történtek lényegét.
Objektívan értelmezve nem rossz a befejezés, viszont pszihikailag lehet hogy visszatetszõ, mert a pozitív fõhõs a végén csapdába kerül.
A Kabinlázzal viszont egyetértek, hogy nem valami jó a vége. A Descentet meg nem láttam, csak a másik változatát a The Cave-t.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

wesker24
A Descentre visszatérve magával a filmmel nem volt semmi bajom csak a vége nem tetszett azt hittem történik is valami a csajjal nem csak ott ül aztán ennyi !!! persze azt hinné az ember hogy tényleg kijut valaki aztán kiderül hogy meg se történik az egész !!!

REALista
A Barlanggal mi a probléma?Meghalt mindenki a végén és kész!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

wesker24
Kabinláz, Kocka2, Kocka3, Barlang (Descent) na ezeknek aztán tényleg SZAR befejezésük van !!
Igaz. Van egy ilyen elméle is. Ezt én is preferálom. Csak kell még egy kis idõ amíg minden hejreál...

De akkor is a Higurashi no nakukor ni 8 részének a leggagyibb a vége. (4 részes epizódoknóll áll.)

Sztori vége. Bár vannak még kérdések, de azokra majd a következõ részben lessz válasz. Fõhõs korházban, és akkor mindenbevezetés nélkül a már halottnakhitt gyilkos (Mion) kimászik az ágy alól hót véresen egy kapaláccsal... a többit képzelhetitek...

Komolyanmajdnem elsírtam magam-. Ezzel a rohadtul béna csavarral egy jó kis thriller/krimi szorinak sierült olyan véget adni mint valami századrangú amcsi B horronak. Ráadásul értelme sem volt...
A fertõzést látta valaki?
az egy nagyon elcseszett film.

Olyat is lehet ami elejétöl a végéig kalap...?

Szezon, 21 gramm.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lehet hogy én értettem félre az End of Evangelion végét, de nem 2en élik túl. Mindenki visszakapta az életét mert Shin(talán ez a neve) úgy „döntött”.

De lehet rosszul emlékszem akkor mind1. :D

hnoemi
Ba.ki és én nem nézem.....

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Nuxa
??? mikor???

Because cheese...

Amikor a barátok köztben elüti a busz magdi anyust.
sz4bolcs
Stephen King: Az

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nuxa
Megnéztem a kaptár 2-t, a film az naon tetszett, de a befejezés az gány!!! :(

Because cheese...

csá
ha azt vesszük a karib 2 õnek is igen rosszul van vége de én megértem ha én csináltam volna én is 2 részre csináltam volna 2 szeres haszon!!!!!!!!!Van eszünk az biztos!!!
Fido4life
ajj már

Bucser
Vagy csak nincs elég IQ a megértéshez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PyRex
pontosan ezeknél a filmeknél LÁTTÁL ilyen szar befejezést, nem? :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

wesker24
Nálam a következõ filmek befejezése nem tetszett nahát az nagyon szar volt !!!

Kabinláz, Descent, Kocka2, Kocka 3,

Ilyen szar befejezést még nem láttam ezeknél a filmeknél !!!!!
<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun>

"de most két gyerek mit tud egyedül csinálni a bolygón?"

Hogy is mondta a fõnök? "Szaporodjatok és sokasodjatok és népesítsétek be a földet." :)
akármelyik anime :D egynek sincs befejezése

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Kmarha
Halottasház. A befejezése, az addig is elég gagyi és nem túl jó horror filmnek adja meg a végsõ áldást.

Teljesen hülyeség, átgondolatlan, baromság. Az a kemény fél perc elintézte, hogy az elötte lévõ 1,5-2 óra teljesen felesleges legyen.

Nem azért bánt mert egy amugy is szart elront, hanem mert rászántam két órát az életemben. Legalább úgy kellhettem volna fel, hogy a fenébe is, láttam már sokkal jobbat, és többet nem nézem meg. De nem ilyen dühösen, mint így :I

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PrasCo
Az A.I.-vel személy szerint csak az a "bajom", hogy ahogy egyre jobban haladt a végkifejlet felé, nekem egy megrázó utópiából egyre jobban egy megható mese képe jött le. Nem rossz, de én nem ezt vártam.
A legrosszabb befejezése az End of Evangelion-nak volt. Ketten túlélték az egész emberiség fejlesztése projektet, de most két gyerek mit tud egyedül csinálni a bolygón? Semmit. Ugyanúgy meghalnak.
Megtalálta anyukája szeretetét, amit egész életében keresett.

hnoemi
Megtalálta a Kék Tündért. Mondjuk az tény, hogy az efféle filmekhez kell egyfajta felfogás, de nekem bejött.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

nekem az a robotgyerekes film az AI-vagy az MI nem tudom.Annak ha valaki tudja a végén mi van akkor jó lenne!
Sanyix
Miért? Jobb mint a happyend :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szeretitek e az Alias sorozatot? Nekem kedvencem az elsõ két évad. A harmadik, negyedik (amit magyar tévé még nem adott) alapból nem. És még!

Nem láttam még minden epizódot az utolsó (5.) évadból. Az évad elsõ epizódjában majd egy egész tárat beleeresztenek Vaughnba (Michael Vartan). A temetésében direkt elhelyeztek rejtjeleket. A nézõk azt várták, hogy úgyis feltámasztják, mint ahogy egy-két halottal megcsinálták már a sorozatban. ÉS ÍGY TÖRTÉNT! NEM TUDOM, MÉG TELJESEN, HOGY HOGY, MERT NEM LÁTTAM MINDEN EPIZÓDOT, DE ÍGY TÖRTÉNT! KINYALTÁK A RAJONGÓK "IGÉNYSEGGÉT"! A végén Sid és Vaugn, a gyerekükkel és Dixonnal meghatóan mennek a tengerpar felé. Brrrrr. ÜBERNYÁL!!!!!<#violent>

<#violent>
Fido4life
az a film gyökérség szvsz

Esrohnoil
A "Broken Flowers", azaz Hervadó virágok c. film végérõl mi a véleményetek?
Barátnõmnek nagyon nem jött be. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

VRSDM
mátrixnak is igy van vége az ep2nek ... szóval ... és nekem tetszett, hisz oly felcsigázva ültem be az ep3premierre, hogy majdnem elolvadtam mikor betorultak a házak :):D:D:D

u dont have to listen anybody else but me

hnoemi
Te sem láttad õket? Huh, megnyugodtam.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

1db szörnyet nemmutatnak a barlang végén csak a hörgés megy meg megint képzelödik a csaj ennyi ... nemközeledik semmi de szerintem nemlesz folytatása a filmnek

Van 2 és jó lett.nézhetõ egyszer.
Nuxa
Az Aki bújt, aki nem címû filmnek is gyenge a vége :(
A második része megjelent már? Vagy nem is lesz? Mert az elsõ rész gyengeségébõl következve lehetne 2. is!

Because cheese...

Könyvesboltban? A pontos címét nem tudom, de a történet ott folytatódik ahol abbamaradt az elsõ rész. Az is lehet, hogy nem az írta aki az elsõt fogalmam sincs. Könyvtárból vettem ki.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

akyyy
Hol található az abizonyos Forrest Gump 2 könyvben?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kata
Akkor sem lehet így - nem is befejezni, hanem: abbahagyni egy filmet. Iszonyú hülyén oldották meg. Tudom, hogy lesz 3. része, de akkor is.

[/cserf][/fülünyúl]

stp4trick
Merthogy egyben forgatták a harmadikkal és folyt köv, csak lehet elfelejtették kiírni:-))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Kata
Egy friss élményemmel gazdagítanám a topikot: A Karib-tenger kalózai 2. rész. Kb. mintha elvágták volna valahol véletlenszerûen a filmszalagot.

szerk.: bár látom, már más is említette.

[/cserf][/fülünyúl]

bazs1
nem vitatkozok!

fifi
félreértesz szerintem, egy szóval sem firtattam az értelmi képességeidet, nem is érdekel különösebben a dolog...
annyit mondtam, hogy lehet nem értetted meg, elõfordult ez már velem is bizonyos filmeknél

ennyi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Oldal 1 / 4Következő →