A legrosszabb filmbefejezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ahogy a Világok Harcát is. Ez a film egy tisztelgés volt a sci-fi irodalom egyik legendájának, most úgy õszintén: hogyan máshogy lehetett volna befejezni a filmet anélkül, hogy hanyagolnánk a családi- és a menekülõs szálat? Tomkrúz a film felénél bekattan és átmegy Rambóba? Vagy jön az amerikai elnök, és egy csapat F16 élén legyakja az Alieneket? Ugyan már, úgy volt jó, ahogy volt.
Pl. Így! :D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Persze van még olyan filmek aminek szintén rossz vége de mégis nagyon jó film !! ilyen pl: a Halálnak halála ez is tök jó horror film !!!
A Kocka 2 befejezése azért olyan amilyen, mert az a film a happyend nélküli mozik táborába tartozik. Ezekben a sztori végig darkos, nyomasztó és sejtetik, hogy film vége is hasonló lesz.
A Kocka 2-ben, nem tom hogy emlékszel-e rá, Sasha azt mondta:"itt nincs happyend".
A Kocka 3 befejéze pedig azért olyan amilyen, mert ezzel érti meg a nézõ az elsõ részben azt a ziccert, hogy miért a fogyatékos autista srác jutott ki egyedül a kockából a végén. Meg azt is, hogy miért volt képes néha átlagon felüli szellemi teljesítményre.
Merthogy õ is egy normális ember volt, egy technikus aki kívülrõl felügyelte, mi történik a kockában és mi lesz az emberekkel.
Csak késõbb agymosták és bedobták oda. A 3-ban Zachary Benett egy ugyanilyen fickót alakított, aki technikus volt és a végén mivel segíteni akart a nõn, odakerült és ráadásul fogyatékosként. Ezzel meg lehet érteni az 1-ben történtek lényegét.
Objektívan értelmezve nem rossz a befejezés, viszont pszihikailag lehet hogy visszatetszõ, mert a pozitív fõhõs a végén csapdába kerül.
A Kabinlázzal viszont egyetértek, hogy nem valami jó a vége. A Descentet meg nem láttam, csak a másik változatát a The Cave-t.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
De akkor is a Higurashi no nakukor ni 8 részének a leggagyibb a vége. (4 részes epizódoknóll áll.)
Komolyanmajdnem elsírtam magam-. Ezzel a rohadtul béna csavarral egy jó kis thriller/krimi szorinak sierült olyan véget adni mint valami századrangú amcsi B horronak. Ráadásul értelme sem volt...
az egy nagyon elcseszett film.
Szezon, 21 gramm.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De lehet rosszul emlékszem akkor mind1. :D
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Because cheese...
ha azt vesszük a karib 2 õnek is igen rosszul van vége de én megértem ha én csináltam volna én is 2 részre csináltam volna 2 szeres haszon!!!!!!!!!Van eszünk az biztos!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Kabinláz, Descent, Kocka2, Kocka 3,
Ilyen szar befejezést még nem láttam ezeknél a filmeknél !!!!!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Hogy is mondta a fõnök? "Szaporodjatok és sokasodjatok és népesítsétek be a földet." :)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Teljesen hülyeség, átgondolatlan, baromság. Az a kemény fél perc elintézte, hogy az elötte lévõ 1,5-2 óra teljesen felesleges legyen.
Nem azért bánt mert egy amugy is szart elront, hanem mert rászántam két órát az életemben. Legalább úgy kellhettem volna fel, hogy a fenébe is, láttam már sokkal jobbat, és többet nem nézem meg. De nem ilyen dühösen, mint így :I
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#violent>#violent>
Barátnõmnek nagyon nem jött be. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
u dont have to listen anybody else but me
A második része megjelent már? Vagy nem is lesz? Mert az elsõ rész gyengeségébõl következve lehetne 2. is!
Because cheese...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[/cserf][/fülünyúl]
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
szerk.: bár látom, már más is említette.
[/cserf][/fülünyúl]
annyit mondtam, hogy lehet nem értetted meg, elõfordult ez már velem is bizonyos filmeknél
ennyi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...