1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
sandor8206 #1593 persze a blogján csak mindig törli a hsz-t:-D valahogy nem szereti a sz.pd ki human hozzászólásokat, nem kell védeni ami neki tetszik az marad ami nem az törli, elég köcsögség mégha az ő blogja, ha meg így van miért nem áll a tükör elé és kiveri magára -
#1592 és ha vkit nem csíptek, akkor már nyilvánosan sértegetni kell? kiváncsi vagyok hogy ezt neki leírtátok már.. -
sandor8206 #1591 neked van filmes blogod? ha nincs akkor kuss, ha van kíváncsian várom a címet, megnézném! Amúgy human tényleg egy pöcs -
#1590 szánalmas vagy, azért mert te utálod őt, még az egyik legjobb filmes blog, és kit érdekel honnét szedi cuccokat? mert engem marhára nem... -
Csak77 #1589 a filmbuzi.hu egy magát nyiltan felvállaló homosexuális ripacs készítiti(human). A híreit a slashfilm.com oldalról veszi szint mindig, és állandóan fériakról készült alsóneműs képeket rakosgat fel. Arra az oldalra azt mondani, hogy legnagyobb filmes blog... hát! Neked lehet, hogy az. -
#1588 nagy =/= legjobb. remélem érthető, mit akarok mondani -
#1587 hát pedig a filmes blogok közül sztem a filmbuzi a legjobb... -
#1586 hát, ez elég erősen nesze semmi, fogd meg jól kategória :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!filmbuzi, mint "nagyobb magyar filmes blog"? ha azt írtad volna, hogy "normális magyar filmes blogok közül valamelyik" még oké, de a fb egyelőre még nem nagy, mondhatni egyik a sok közül. a sok jó közül :) -
Andrews2007 #1585 http://www.movieweb.com/news/NE1f2655QKKn3a
Nolan beszél végre a 3. résszel kapcsolatban.
Gondolom lesz nagyobb magyar filmes blogokon is majd magyarul. (filmbuzi stb.)
Nolan úr volt sok jó 3. rész is lásd SW III, Gyu 3, Jó a rossz és a csúf, stb stb -
jamamura #1584 oda is én raktam ki. ;-) -
#1583 itt nagyobbak :)
mindkettő slipcase és mindkettő veszetten jól néz ki...szemetek. külföldön ez úgy megy, hogy a slipcase az egyik képet kapja meg maga a borító a másikat -
jamamura #1582
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/10/21/batman_vagy_joker_o_mondd_te_kit_valasztanal/a végleges magyar TDK dvd-borítók -
#1581 tenyleg stranger..nem emlekeztem a filmbol -
#1580 I believe whatever doesn't kill you makes you stranger ?? stronger ertelmesebb lenne -
#1579 Nem semmi :) -
Andrews2007 #1578 A díjesők kezdete "Scream Awards" gálán :-)
The Ultimate Scream Movie - The Dark Knight
Best Superhero - Christian Bale as Batman in The Dark Knight
Best Actor in a Fantasy Movie/TV Show - Heath Ledger in The Dark Knight
Best Villain - Heath Ledger as The Joker in The Dark Knight
Best Supporting Performance - Gary Oldman in The Dark Knight
The Holy S***! Scene of the Year - The Big Rig Flips Over in The Dark Knight
Best Screamplay - The Dark Knight by Christopher Nolan, Jonathan Nolan and David Goyer
Best Sequel - The Dark Knight
Best Director - Christopher Nolan, The Dark Knight
Best F/X - The Dark Knight
Best Comic Book Movie - The Dark Knight
Best Line - "I believe whatever doesn't kill you makes you stranger" by The Joker in The Dark Knight
-
sandor8206 #1577 hát persze, hogy jó! Csak top 250 nem kell szentírásnak venni:-D -
#1576 ezek szerint oda masok is szavazhatnak-rosszul tudtam
imdb attol meg a legjobb filmes oldal es az is marad -
sandor8206 #1575 nem a tdk jó film, a max payne meg szar lesz -
sandor8206 #1574 én is!aha és 300000 szakértő van?Eleve ki a szakértő+nézd meg a szavazatok összetételét is Aged under 18 9,5 tehát nagyja 10 vagy 9, ezért mondom szart se ér már az imdb:-D -
sandor8206 #1573 kinek mi az ízlése?! Most fejből írom bocs ha nem pontos, pl:Milos Forman (talán ő, ő az aki Amadeust rendezte?) szerint a legrosszabb film a Titanic, meg még sorolt párat talán Gladiátor meg ilyen kaliberű filmeket! Szóval nem mindenki pörög annyira az ilyen filmekre, lehet TB se, hisz nem az ő batmanje:-D -
#1572 en arrol -
sandor8206 #1571 max payne kritikáinak nagyja lehúzza, a TDK-t nem! -
#1570 tokmindegy, top kategorias filmrol van szo. mindegy, lenyegtelen a kerdes, de en is furcsalom hogy nem nezte meg. -
sandor8206 #1569 top 250-ről beszélünk? -
#1568 az imdb toplista szavazasba tudtommal nem szamit csak a szakertok szavazata -
Tripod #1567 Igen tudjuk szar lesz a Max Payne is legalább annyira, mint a TDK. Haggyad már a hülyeségedet. Nevetséges -
sandor8206 #1566 +mit ér már egy olyan oldal, ahová már 18 év alattiak is szavazhatnak, na és itt nem 17 évesekre gondoltam:-D -
sandor8206 #1565 imdb 4. hely:-D amúgy mi köze van ahhoz. -
#1564 Szerintem is hulyeseg. Nem tudom elkepzelni, hogy a filmes szakmaban dolgoznek es 3 honap utan sem nezem meg az imdb 2.legjobb filmjet, 3 ora annyi ideje mindenkinek van. -
sandor8206 #1563 miért hülyeség? kötelező megnézni a TDK? vannak a világon pár milliárdan akik nem látták miért ne lehetne köztük TB? -
Csak77 #1562 Hülyeség. -
Andrews2007 #1561 http://www.joblo.com/index.php?id=23471
Tim Burton még mindig nem látta a TDK-t mivel nem volt rá ideje de nemsokára meg fogja nézni mert az összes barátja rohadt jónak vélte. ÉS régóta szeretné megnézni. Remélem a Beginst azért már látta. -
sandor8206 #1560 hát az biztos mert nem sok akció van benne:-D -
#1559 Káosz Gothamben: decemberben megérkezik A Sötét Lovag
Méghozzá háromféle kiadásban, de mi most lehántoljuk a csomagolást és megnézzük közelebbről, hogy mi lesz a lemezeken.
A Batman: Kezdődik! folytatásában, A Sötét Lovagban Christopher Nolan ismét együtt dolgozik Christian Bale-lel, aki újra magára ölti Batman/Bruce Wayne szerepét a bűnözés ellen folytatott háborúban. Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével Batman egyszer és mindenkorra le akar számolni a szervezett bűnözéssel Gothamban. Hármójuk összefogása eredményesnek bizonyul, de hamarosan egy feltörekvő és agyafúrt bűnöző célpontjává válnak, akit úgy ismer a világ: a Joker. A torz lelkű gonosztevő tombolása káoszba taszítja a várost, Batmant pedig egyre közelebb kényszeríti ahhoz, hogy átlépje a határvonalat az igazságosztás és az önbíráskodás között. Batman ősellenségét, a Jokert Heath Ledger játssza, Dent szerepében pedig Aaron Eckhart tűnik fel. Csatlakozik hozzájuk Maggie Gyllenhaal, mint Rachel Dawes, és visszatér a Batman: kezdődik! három sztárja, Gary Oldman Gordon, Michael Caine Alfred és Morgan Freeman Lucius Fox szerepében.
A Sötét Lovag 2008. december 9-én kezdi el a rendcsinálást Gotham utcáin a FHE megbízásából. A kétlemezes kiadvány első korongján Batman legújabb kalandjait eredetei (1:2.40) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hanggal, valamint magyar és angol felirattal csodálhatjuk meg. A film hossza miatt az extrák kivétel mélkül a második korongra kerülnek (természetesen magyar felirattal):
* Gotham leleplezve: Egy jelenet megalkotása – Christopher Nolan rendező és alkotótársai feltárják a film hátterében rejlő hihetetlenül aprólékos tervezőmunkát, többek között a kaszkadőrök munkáját, az IMAX®-ban felvett jeleneteket, Batman új jelmezét, a Bat-podot… és még sok minden mást!
* A Sötét Lovag IMAX® jelenetei – 6 jelenet páratlanul nagy felbontásban rögzítve, az IMAX® mozikban bemutatott képaránnyal (1.43:1): A bevezető, Hong Kong, A páncélautós üldözés, Karambol a Lamborghinivel, A Prewitt épület és A befejező montázs.
* Gothami Híradó: 6 klip a Gothami kábeltévé hírműsorából
* Galériák: Joker kártyái, tervek és vázlatok, poszterek, képek, előzetesek és TV-szpotok
forrás
!!Mind a tartalomban, mind az extrák megnevezésében történhet változás. Magyar nyelvű borító: hamarosan.!!
remélem mi is azt a borítót kapjuk, amit az angolok:
ráadásul náluk lesz fémdobozos BR is
plusz amcsiban a nagy cégek (bestbuy,target,stb.) kapnak extra borítót, esetleg bónusztartalmat , ahogy az ilyen kaliberű filmeknél lenni szokott -
#1558 Az akciófilm fogalmát biztos nem szvsz, de a képregény adaptációkét biztos:) -
Tomi2345 #1557 új szintre emelte az akciófilm fogalmát. -
Tomi2345 #1556 szerintem ez a az évtized 10 legjobb filmje között van -
#1555 "Everyone is waiting for Nolan to sign on for another Batman, once that happens, the release date for Superman and all other future projects will follow."
innen
tehát még annyi sem igaz, hogy aláírt Nolan. ergo még a spekulációk is csak spekulációkra alapszanak... -
#1554 Ezt nyilván a kiadó is tudta, kénytelenek leszünk megvenni az összes verziót