1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• ProGabe #1553
    és akkor az egy lemezes kiadvány. szemetek! ez a legjobb kép! ez kellett volna a két lemezes slipcase-nek :\

• Andrews2007
    http://www.cinemablend.com/new.php?id=10377
    http://www.aceshowbiz.com/news/view/00018725.html
    http://www.getthebigpicture.net/blog/2008/10/1/dark-knight-sequel-to-start-production-in-early-2009.html

Már jövőre kezdik forgatni a Batman 3 at? Király lenne :)
  • Andrews2007
    Ja ez a kép a Dentes party után van miután kidob ugye egy nénit :) az ablakon.
  • Andrews2007
    Egy kihagyott Jokeres részről kép Tonight you gonne break your one rule szöveggel. :)

Joker rules
  • Andrews2007
    http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2008/02/06/baleset_volt_heath_ledger_halala

Na itt a hivatalos részletes (orvosilag is majdnem) ok Ledger halálára vonatkozóan úgyhogy lezárva a téma és ne írjatok több hülyeséget.

A kommenteket is olvassátok el nem semmi tapasztalatok vannak e gyógyszereket illetően!!! 1-2 kommentelő érdekes tapasztalatokkal rendelkezik . :(
    Nem ajánlatos hogy ilyeneket bármikor is bevegyetek.!!!
  • sandor8206
    ez vanrossz a hatásfokom
  • 5c0rp330n
    hát, ha kettőt legörgetsz az egereddel, akkor rájössz, hogy nem volt bölcs dolog ezeket ide beszúrni :)
    szerintem kevesebb energiádba került volna kettőt legörgetni, mint gondosan beszúrni 5 képet egymás alá :)
  • sandor8206
    nem nagyon követem figyelemmel a fórumot, TDK annyira nem izgat, csak valahol láttam ezeket gondoltam berakom, ha volt akkor bocs:-D
  • 5c0rp330n
    annyira sokat nem kellett volna visszaolvasnod..
  • sandor8206
    Pár kép a TDK Blue-Ray kiadásáról

• Andrews2007
    Film maratonozással még jobb. :) Előtte meg néztem az előző részt a Batman kezdődiket és utána mentem Moziünnepre a folytatásra a Sötét lovagra, így még jobb volt az élmény 3.ra is. :)
  • 5c0rp330n
    nem szerencsés dolog valakinek az értelmi szintjét minősíteni két mondat alapján úgy, hogy fingod nincs róla, mert ezzel csak saját magadról árulod el, hogy mekkora seggfej is vagy.
    nincs BD lejátszóm, a gépemet pedig nem BD lejátszásra vettem cirka 4 évvel ezelőtt (szép is lenne), így egy forintot nem adtam ki az egész dologra, de te biztos jobban tudod, hogy mennyit költöttem rá eddig. egy ps3 be van tervezve, de elsősorban az sem arra lesz véve, hogy BD filmeket nézzek rajta. és a példád is qrvaszar. ennyi erővel ha veszel 300ezerért egy gépet, akkor az 50ezres villanyszámla is elfogadható lenne mellé, mert az ugyebár jóval kevesebb, mint a 300k? hát ez szánalmas. az új árról pedig mondtam, hogy jóval korrektebbek, mint a mostaniak és hogy még mindig drágább, mint kint? nem volt igazam? de. akkor meg? eszem megáll. jobban tennéd, ha bőrt húznál a fogadra, ha ennyire tellik csak.
  • Csak77
    Te egy ritka nagy idióta vagy! Mai árfolyam 36.00 USD = 5,902.74 HUF Mit akarsz még?

Mellesleg furcsa, hogy mondjuk TE aki sír a Blue-Ray filmekért, és nem sajált kiadni egy asztali lejátszóra 80e pénzt, vagy PS3-ra 100e pénzt, esetleg egy normál számitógépbe való lejátszóra 40e pénzt itt sír, hogy milyen drága a 8 ezer forintos lemez. Álszent vagy, és buta is.
  • 5c0rp330n
    te miről beszélsz? a jelenről beszélek, nem arról amit ígérgetnek. a jelen helyze az, hogy a BD filmek 8-9ezerért vannak kiírva. pont. ha valóban 6k lesz a Dark Knight, bár még mindig drágább, mint kint megvenni, de máris jóval korrektebb, mint a mostani árak.
  • Csak77
    Miről beszélsz ember?!

"A beszámoló végére tartogattuk talán a legnagyobb hírt: ősszel a Universal is beszáll a hazai Blu-ray forgalmazásba. A szezonban hat filmjük jelenik meg BD-n, ezek: A Múmia, A Múmia visszatér, A Múmia: A Sárkánycsászár sírja, a Wanted, A hihetetlen Hulk és a Mamma mia! A kiváló eredeti hang- és képminőség, továbbá extrák mellett valamennyi korong tartalmaz majd magyar szinkront, s ami a legfontosabb: a SeIect érzi, hogy a magyar BD-piacnak a mérsékelt ár adná meg a kívánt kezdőlökést, ezért ezeket a kiadványokat bruttó 5.990 Ft-os áron hozzák forgalomba."

dvdextra
  • 5c0rp330n
    ami viszont vicces, hogy milyen jelentéktelen a DVD és BD közti árkülönbség, míg nálunk 3szoros áron "szórják" a BD filmeket..
  • 5c0rp330n
    tényleg, sry, figyelmetlen voltam, a felette lévő részen csak DVD volt említve..
  • ProGabe #1536
    de minek a google?

Warner Home Video has announced 1-disc ($28.98), 2-disc ($34.99) and Blu-ray ($35.99) releases of The Dark Knight for the 9th December.
  • 5c0rp330n
    köszi az útbaigazítást.
  • zaki
    bepötyögöd az ujjacskáiddal a gúgliba hogy dark knight bluray, és kiakad a kereső.

december 8.
  • 5c0rp330n
    és a BD változat? az is ugyanakkor jön? arra lennék igazából kiváncsi.
  • ProGabe #1532
    jogos. lemaradt a szöveg

Title: The Dark Knight
    Starring: Christian Bale
    Released: 9th December 2008
    SRP: $34.99 (2-Disc DVD)

Further Details:
    Warner Home Video has announced 1-disc ($28.98), 2-disc ($34.99) and Blu-ray ($35.99) releases of The Dark Knight for the 9th December. The extras have yet to be revealed for the DVD releases, although the Blu-ray release will include a Gotham Uncovered documentary, featurettes (Batman Tech: The Incredible Gadgets and Tools, Batman Unmasked: The Psychology of The Dark Knight), 6 episodes of Gotham Cable's Premier News Program, galleries (The Joker Cards, Concept Art, Poster Art, Production Stills), trailers and TV spots. A limited edition set with Batpod will also be available. Artwork is attached:
  • 5c0rp330n
    és... miko?
  • ProGabe #1530
    kis hazánkban a WB nem árusít BR-t. bár a madarak azt csicsergik, hogy pont ezzel a filmmel kezdetét veszi a dolog
  • sb1
    Blu-ray verziót ide, de azonnal
  • ForzaInter
    úúú, Jokerest megveszem tuti:D
  • ProGabe #1527
    Here..we...go!

mondanom sem kell, ezek hivatalosak! remélem nálunk is ilyen slipcase-es (a kartondoboz) megoldásban jön. igaz, én lehet a motoros verzió mellett döntök. bár, akkor nincs tok. hm, nehéz választás, tényleg! :)
  • Andrews2007
    Ez elég kevés extra és hiányzik a bakik sora videó, Ledgeres videó is kéne rá szerintem és kihagyott jelentek se látszódnak pedig volt pár kihagyott/bővített rész képek trialer alapján és Bale mondókája alapján.
  • grizzly21
    HD-ban is lesz ez a valtozat valahogy?
  • ProGabe #1524
    Kémeink jelentik: Sötét extrák
    címkék: FHE, pletykarovat, szuperhős
    Egy spanyol DVD-oldal felfedte a világszerte várhatóan decemberben megjelenő A sötét lovag extráit. Nem meglepő módon kényeztetésre számíthatunk.

A magyarországi megjelenés bejelentése még várat magára (mi itthon is decemberre tennénk voksunkat), viszont nem kétséges, hogy sokan készülnek a rekorddöntögető Batman-folytatás megjelenésére. Eddig a DVD-változat extráiról mélyen hallgatott a Warner, de úgy tűnik, a spanyol PlanetaHD néhány napja leleplezte a nemzetközi BD- és DVD-változat búnuszszekcióját. Természetesen ezek az extrák még nem hivatalosak és itthon egyáltalán nem megerősítettek, mindenesetre szájszélnedvesítők, az biztos.

* Gotham felfedezése: Egy jelenet létrehozása - Christopher Nolan rendező és a stábtagok a film megtervezéséről és forgatásáról nyilatkoznak, kitérve a kaszkadőrmunkálatokra, az IMAX-ban felvett jelenetekre, Batman új szerkójára és járgányára, stb.
    * Batman felszerelése: Kellékek és eszközök
    * Batman leleplezve: A sötét lovag pszichológiája
    * Batman világa egy valódi pszichoterápián keresztül
    * Gothami híradó - 6 klip a gothami híradósok közreműködésével
    * Joker levelei - galéria
    * Vázlatok, tervek, poszterek, fotók
    * Előzetesek és tévészpotok

forrás
  • TVelvet
    Nekem Ledger, egy nevenincs szinész volt sokáig, de ezzel feljött a top 1-be nálam, kár érte.. :((
  • 5c0rp330n
    jaja, nagyon rég volt az már..
  • ProGabe #1521
    Heath Ledger halálának egyéves évfordulóján, január 22-én ismét bemutatják a mozikban a 950 millió dolláros összbevételnél járó Sötét lovagot. (via yahoonews)

~4 hónap híján egy éve volt? :O
  • zaki
    aha
  • grebber
    A 400 millió dollár elérése rekord óta nem figyeltem.
    Az 500 millió dollár leghamarabbi elérésével is rekordot döntött a film ???
  • Andrews2007
    A múlt vasárnapi Naplóban a TDK zenéje ment ám a gázolásos esetes interjú alatt. (a Jokeres, Racheles témák)
  • Animal RKO
    remélem, hogy Hush lesz az ellenség a köv. részbe
  • tigeroo
    szerintem is újak lesznek.

joker amolyan főfőellenség, ő még annyira nem közhelyes.

de azért a többi bosst szerintem nem kéne elsütni x+1 szer
  • sandor8206
    nem az a baj, kitalálhatnak bármi faszát, de engem valahogy nem érdekelnek akik már voltak, még joker ok mert basztatta Nolan bácsi fantáziáját+2 face kellett, de legyen már valaki új, ok ezek az előző filmek miatt a legismertebbek, de most akkor batman 15-ben megint lesz 3.szor pingvin, vagy 4-szer rébusz. szerintem meg újak lesznek, ez mind pletyka.
  • ProGabe #1514
    tök jó, hogy két ilyen film után így leírtad Nolenéket. az meg sem fordul a fejedben, hogy kitalálnak valami über-alles történetet és karaktert Pingvinnek?

amúgy feleslegesek ezek a pletykák, még vagy egy évig úgy sem lesz semmi konkrét...