Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kötözködöm, TE ennyit tudsz az egész batman dologról, hogy ezek a gonoszok vannak, és kész.
De minek kellett az érme az élet oldalára esik snitt<#nemtudom>#nemtudom>már tényleg képzelõdik az ember<#hehe>#hehe>
Ez pl. jó "He aint coming back baby". 😊 Az is biztos most már hogy Ledger aláírt a 3. részre, tehát akkor már valamilyen elõ board story csak volt hozzá, de most akkor át kell írni majd és ez elég sok idõt vehet igénybe.
Aaron Eckhart, who played Two-Face/Harvey Dent in The Dark Knight, has revealed that despite speculation Two-face is dead, and he says that Heath Ledger signed on for a third film. From ComingSoon.net Cs/Shh!: Is Harvey Dent alive? Aaron Eckhart: No. He is dead as a door nail. Cs/Shh!: So he's not coming back? Eckhart: He ain't coming back baby! Cs/Shh!: I was hoping he would.
Joker KELL, Two-Face meg kapott 40 percet...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
itt van egy csomó fasza nem annyira ismert gonosz
kaka
"No. He is dead as a door nail," replied Eckhart. "I'm not coming back. I think unfortunately, Heath
Aaron Eckhart Confirms Two Face's Fate
Harvey 'Two Face' Dent has been officially buried six-feet-under and won't be coming back for "The Dark Knight" sequel. While talking about his new controversial movie "Towelhead", the man behind Dent, Aaron Eckhart, put an end to any speculation regarding the possibility of his character's return in "Batman 3".
When asked by Superhero Hype!, Eckhart firmly stated that the villain is indeed dead. "No. He is dead as a door nail," he said, adding further, "He ain't coming back baby!" In similar note, he told Chud that director Christopher Nolan has confirmed the matter to him. "I asked Chris if there was a chance of coming back," the 40-year-old noted. "'No way,' he said. 'He's toast."
Back in midst August, Dennis O'Neil, the author of the movie novelization, has also laid down the fact on the character with half-disfigured face. He wrote that the once rising District Attorney of Gotham
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én már kifizettem a mozijegy árát (meg is néztem 😄), ideje lesz újrázni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na kiderült a Riddler turpisság, a pletyka.
+ A beszél a Dr. Parnasussról, Matildáról. (Heath kislánya)
+ Elérte a film az 502 milliót USA-ban. A 417 et pedig külföldön.
Lesz Moziünnep!!!!!! 😊))
Wall-et megnézem, kis trópusi hülyüléses betegség filmet is 😄, meg szárnyas denevért még 3.-árra. :
Mot9ünnep szept25-29 ig
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2008/08/28/nyolcevesek_is_eljatszottak_a_batman_trailert/
állítom ,hogy Nolan még nem is foglalkozott komolyabban a témával, persze azon túl, ami már régóta megfogalmazódott benne.
Van egy-kéy infóm a kövi batman filmrõl. Spoiler be teszem, mielõtt leharapjátok a fejem. 😊
Persze lehet, hogy ezeket az infókat ti már régen tudtátok. Nem olvastam az utóbbi két hétben ezt a topic-ot.
Miután megnéztem a TDK-t, már csak egy-két hétig olvastam ezt a topic-ot. 😞
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
While shooting on the streets of Chicago, a person accidentally crashed into the Batmobile. The driver was apparently drunk, and said he hit the car in a state of panic, believing the Dark Knight's vehicle to be an invading alien spacecraft. 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Before the shooting began, Christopher Nolan invited the whole film crew to a private screening of Blade Runner (1982). After the film he said to the whole crew, "This is how we're going to make Batman."
amúgy nagyon sok érdekes, rácsodálkozásra alkalmas infó van benne (legdurvább a 3.), tényleg érdemes elolvasni
na most végigolvasom miket írnak a TDK-nál. ott eddig jutottam:
When asked, "Why Heath Ledger as the Joker?" Christopher Nolan said, "Because he's fearless."
Two-Face ellen szerintem az szól, hogy õ kevés Batman ellen. legalábbis ez ellen a Batman ellen. az elõzõ filmek esetében még rendben volt egy sima fõnök karakter, aki körülvette magát egy-két háromajtós szekrénnyel, meg pár fegyveressel, de itt már ez kevés. láthattuk mit mûvelt az olasz maffiafõnökkel is ebben a részben 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
ill megakartam kérdezni, hogy mi van Morgan Freeman-nel, de most látom, hogy angol wikin már írják, hogy megoperálták és hogy elhagyhatta a korházat...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...az nem jelent semmit, hogy MEGHALT, akármit meg lehet csinálni egy filmnél, egy forgatókönyv nem szentírás. Pl: Penge 1-2 Whistler. A TDK vége teljesen úgy van megcsinálva, hogy akár vissza is lehet hozni TwoFace-t (ha ott a jelenetnél batman vagy gordon mondja, hogy kitört a nyaka az más, de így). Amúgy olvastam egy-két scriptet és nem nagyon volt sehol így, hogy "MEGHALT", még a Beginsnél sem, sem a Prestige-ben, se Imsonia-ban sem, ha már Nolan bácsi. Szóval én kinézem belõlük, hogy nagy fa..ok :-) tehát nem lepõdnék meg ha TW visszajön, de azon se ha nem..."
Gordon: Ezt a fazont még nem ismeri:
fegyveres rablás, gyilkosság...
Született showman, mint maga.
Egy kártyát hagy maga után.
Batman: Utánanézek.
ÁÁÁ, mekkora volt, azóta vártam a Dark Knightot... :o