Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"szerinted egy listat irtam le vagy felsorolas elso kozepso es utolso elemet? olvassal mar ha kotozkodsz"

Nem kötözködöm, TE ennyit tudsz az egész batman dologról, hogy ezek a gonoszok vannak, és kész.

BaliBoy
8/10.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

én is olvastam a cikket
De minek kellett az érme az élet oldalára esik snitt<#nemtudom>már tényleg képzelõdik az ember<#hehe>
Ekhartnak jó beszólásai vannak.
Ez pl. jó "He aint coming back baby". 😊 Az is biztos most már hogy Ledger aláírt a 3. részre, tehát akkor már valamilyen elõ board story csak volt hozzá, de most akkor át kell írni majd és ez elég sok idõt vehet igénybe.

Aaron Eckhart, who played Two-Face/Harvey Dent in The Dark Knight, has revealed that despite speculation Two-face is dead, and he says that Heath Ledger signed on for a third film. From ComingSoon.net Cs/Shh!: Is Harvey Dent alive? Aaron Eckhart: No. He is dead as a door nail. Cs/Shh!: So he's not coming back? Eckhart: He ain't coming back baby! Cs/Shh!: I was hoping he would.
mondjuk szerintem akik nem tudták annak akárkit berakhattak volna, újdonság lett volna, hisz tényleg az ismertebbeket rakták be, vannak olyanok persze, hogy eszembe se jut a neve pl: olyan ruhája volt hogy megtudta nyújtani a lábát<#hehe>
12 percet pontosan, ami kibaszott kevés egy ekkora face-nek. jokert meg szerintem pihentessük egy-két évig majd a 4 -6 film környékén újra,ez az én véleményem a dologról, addig pihenjen arkhamban<#hehe>
Ez igaz... csak itt gondolok pl a Pókemberre is neki is voltak olyan ellenfelei akik ismertek voltak a képregény vagy az animated széia által mégis nem mindneki tudta kicsodák...😊
amúgymeg sztem a Hasbeszélõ vagy Clayface esetleg a Kalapos vagy a ManBat is jöhetne de nemhinném bármelyikõjükre esély volna...
ne félj ismert ott mindegyik, csak ezek ismertebbek mert már szerepeltek.
Nemakarok hülyeséget írni de sztem a filmekbe a legismertebb gonoszokat szeretnék beletenni mint általába minden képregényfeldolgozásba
Blacksheep333
Én remélem Riddler lesz meg valami erõember😊)

Az operációs rendszeren is túl...

ProGabe
de ezeket jogtalanul írjátok, már ami Nolanéket illeti, hiszen Rash'al Goul és Scarecrow nem tartozik ide

Joker KELL, Two-Face meg kapott 40 percet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sabcsee
sztem is unalmas ez a pingvin-macskanõ-mrfreez-joker-kétarc lehet csak az gonosz<#wilting>
itt van egy csomó fasza nem annyira ismert gonosz

kaka

grizzly21
szerinted egy listat irtam le vagy felsorolas elso kozepso es utolso elemet? olvassal mar ha kotozkodsz

Te tényleg azt hiszed, hogy csak ennyi ellenfele van Batmannek? Nagyon remélem, hogy végre egy új gonoszt lesz, mert ez a sablon pingvin-macskanõ-mrfreez-joker-kétarc már kurva unalmas!

grizzly21
Nem baj hat annyi mindenki van meg, pingvinembertol kezdve macskanon at freezerig (Schwarzi 😊 )

Sajna a TDK tehát a 3. részbe Ledger Jokerét vitte volna tovább 2 arc helyett, de mivel nem változtattak a forg. könyvön és filmen így a 3. részbe akkor se jöhet 2arc mivel meghalt. 😞

"No. He is dead as a door nail," replied Eckhart. "I'm not coming back. I think unfortunately, Heath was supposed to go on and that didn't work out. I'm nobody. I'm a cog. I have no say over this sort of stuff."
Most már tuti 2arc sorsa: 😞

Aaron Eckhart Confirms Two Face's Fate

Harvey 'Two Face' Dent has been officially buried six-feet-under and won't be coming back for "The Dark Knight" sequel. While talking about his new controversial movie "Towelhead", the man behind Dent, Aaron Eckhart, put an end to any speculation regarding the possibility of his character's return in "Batman 3".

When asked by Superhero Hype!, Eckhart firmly stated that the villain is indeed dead. "No. He is dead as a door nail," he said, adding further, "He ain't coming back baby!" In similar note, he told Chud that director Christopher Nolan has confirmed the matter to him. "I asked Chris if there was a chance of coming back," the 40-year-old noted. "'No way,' he said. 'He's toast."

Back in midst August, Dennis O'Neil, the author of the movie novelization, has also laid down the fact on the character with half-disfigured face. He wrote that the once rising District Attorney of Gotham
zaki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_09/snapshot20080903210419.jpg

zaki

ProGabe
http://i34.tinypic.com/wgw66b.jpg

én már kifizettem a mozijegy árát (meg is néztem 😄), ideje lesz újrázni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kill3r21
The.Dark.Knight.DVDSCR.XViD-OPTiC
http://www.aceshowbiz.com/news/view/00017996.html

Na kiderült a Riddler turpisság, a pletyka.
+ A beszél a Dr. Parnasussról, Matildáról. (Heath kislánya)

+ Elérte a film az 502 milliót USA-ban. A 417 et pedig külföldön.
SzakYy
Szevasztok látom itt is témavolt a dvd megjelenésnél a limited edition én is láttam még a hónap elején maszkos és motoros változatot de nem rendeltem ellõ most nézem az xpress oldalon már nincs ez a kettõ kiadás hanem csak a sima dvd tokos van. Nem tudja valaki, hogy lesz-e még vagy a kiadó meggondolta magát? A Választ elõre is köszönöm.

Lesz Moziünnep!!!!!! 😊))

Wall-et megnézem, kis trópusi hülyüléses betegség filmet is 😄, meg szárnyas denevért még 3.-árra. :

Mot9ünnep szept25-29 ig
Nuno88
Itt még csak msot ment a moziban, most jövök onnan, nagyon tetszett ^^

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Minden hír csak pletyka, fantazmagória!
NÉZZÉTEK MEG! ARANYOS!
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2008/08/28/nyolcevesek_is_eljatszottak_a_batman_trailert/
ProGabe
sem a Warner, sem Nolan nem nyilatkozott még semmit! minden információ csak pletyka!

állítom ,hogy Nolan még nem is foglalkozott komolyabban a témával, persze azon túl, ami már régóta megfogalmazódott benne.

zoliii
nem Jonny Depp lesz az új Rébusz

Sziasztok!

Van egy-kéy infóm a kövi batman filmrõl. Spoiler be teszem, mielõtt leharapjátok a fejem. 😊

A kövi Batman film cime: ”The Caped Crusader” . Két szereplõ tuti benne lesz. A macskanõ szerepében: Cher. A másik szereplõ Rébusz. Rébuszt is tudom, hogy ki játsza, de most nem ugrik be. Ha érdekel valakit utánnanézhetek, hogy ki szerepli rébuszt.

Persze lehet, hogy ezeket az infókat ti már régen tudtátok. Nem olvastam az utóbbi két hétben ezt a topic-ot.
Miután megnéztem a TDK-t, már csak egy-két hétig olvastam ezt a topic-ot. 😞

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Prince of Máté
Akkor maszk se kéne 😄

Shiwo
Manson jó lett volna a madárijesztõ szerepére <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Neogan
Ez jó (Begins):
While shooting on the streets of Chicago, a person accidentally crashed into the Batmobile. The driver was apparently drunk, and said he hit the car in a state of panic, believing the Dark Knight's vehicle to be an invading alien spacecraft. 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ProGabe
Christian Bale stated in an interview that during the interrogation scene, Heath Ledger wanted him to beat him as hard as he could to get the real feeling of what was required from the scene. <#wow2>

tigeroo
tud valamit a csávó
ProGabe
elolvastam a Begins triviáját - nagyon jó, tegyétek ezt ti is - és talán ami a legjobban megfogott, az ez volt:

Before the shooting began, Christopher Nolan invited the whole film crew to a private screening of Blade Runner (1982). After the film he said to the whole crew, "This is how we're going to make Batman."

amúgy nagyon sok érdekes, rácsodálkozásra alkalmas infó van benne (legdurvább a 3.), tényleg érdemes elolvasni

na most végigolvasom miket írnak a TDK-nál. ott eddig jutottam:

When asked, "Why Heath Ledger as the Joker?" Christopher Nolan said, "Because he's fearless."

joker is csak egy "sima ember" még is szétszívatja batmant ezeknél a karaktereknél nem az erõ a lényeg, szerintem meg van lehetõség a karakterben én szeretném ha vinnék tovább, mert nekem így kevés ha ennyi volt, a 2 legjobb fõgonosz kapott 12 percet.
ProGabe
nem lehetett volna egybõl a GT-t linkelni? komolyan mondom, a gémszar nézettségének a 10-15%-t az sg-nek köszönheti...

Two-Face ellen szerintem az szól, hogy õ kevés Batman ellen. legalábbis ez ellen a Batman ellen. az elõzõ filmek esetében még rendben volt egy sima fõnök karakter, aki körülvette magát egy-két háromajtós szekrénnyel, meg pár fegyveressel, de itt már ez kevés. láthattuk mit mûvelt az olasz maffiafõnökkel is ebben a részben 😊

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Shiwo
szerintem ha komolyan akarják venni a filmet, akkor nem hozzák vissza kétarcot..

ill megakartam kérdezni, hogy mi van Morgan Freeman-nel, de most látom, hogy angol wikin már írják, hogy megoperálták és hogy elhagyhatta a korházat...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

akármi lehet, de azt kijelenteni most, hogy tuti lesz vagy tuti nem lesz, badarság
Prince of Máté
Lehet úgy lesz, hogy a legváratlanabb pillanatban toppan be, pl a következõ rész legvégén... de az is lehet h a következõ filmben nem is látjuk.

ha filmbuzi, akkor ide is bemásolom a kommentem erre reagálva
"...az nem jelent semmit, hogy MEGHALT, akármit meg lehet csinálni egy filmnél, egy forgatókönyv nem szentírás. Pl: Penge 1-2 Whistler. A TDK vége teljesen úgy van megcsinálva, hogy akár vissza is lehet hozni TwoFace-t (ha ott a jelenetnél batman vagy gordon mondja, hogy kitört a nyaka az más, de így). Amúgy olvastam egy-két scriptet és nem nagyon volt sehol így, hogy "MEGHALT", még a Beginsnél sem, sem a Prestige-ben, se Imsonia-ban sem, ha már Nolan bácsi. Szóval én kinézem belõlük, hogy nagy fa..ok :-) tehát nem lepõdnék meg ha TW visszajön, de azon se ha nem..."
zaki
Nem mond semmit róla, csak ennyit:

Gordon: Ezt a fazont még nem ismeri:
fegyveres rablás, gyilkosság...
Született showman, mint maga.
Egy kártyát hagy maga után.

Batman: Utánanézek.

ÁÁÁ, mekkora volt, azóta vártam a Dark Knightot... :o

zaki
Kétarc nem lesz, meghalt, filmbuzin idéztek a forgatókönyvbõl, amibõl egyértelmû.

ProGabe

PrisonMan