1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• XxTyl3rxX
    végre megvan eredetiben is :P régóta vártam már rá :D
  • ProGabe #1712
    félreértelmeztem amit írtál, shame on me :)

a DVD és a BD megdöntötte az eladási rekordokat. ki gondolta volna, hogy ez lesz
  • Prince of Máté
    Azt a minőségre értettem... Tudom, hogy egy külön rls csapat, de van olyan képe mint az ESiR-é!
  • Prince of Máté
    Egyébként ma néztem meg, Imax jelenetek tényleg durvák, olykor csak 1-1mp-re vált át 16:9-re, de észre se veszed! Én is csak a képminőségen láttam, a fekete csíkok szinte észrevehetetlenek voltak. A leghosszabb IMAX jelenet kb 5 perces volt (nem mértem).
  • ProGabe #1709
    eureka =/= esir. eureka az eureka :) trinity használja az esir rls-eket a sajátjaikhoz, tehát azokra pakolják rá a hundubot
  • Prince of Máté
    Bizonyám, én az Eureka rls-t ajánlom, Esir minőség + DXVA!
    The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv 16 giga, tökéletes minőség.
    A Blu-ray 40 gigás, de két lemezes, szóval összesen kb 80-90 lehet.
  • ProGabe #1707
    képzavarban vagy

van a Blu-ray lemez, ami nem X számú DVD, hanem egy darab Blu-ray

ami neked kell, az a HD-rip, X264, mkv, mindegy hogy nevezem. ebből van 720p és 1080p változat. érdemes Esirt, vagy valami NEM scene rleast szedni. ebből a 720p 6 és 8 giga között mozog. az 1080p-k 14-16 között
  • Csaba007
    akkor 2* kétrétegű lemez?
  • ProGabe #1705
    harmincakárhány

az amcsi 37
  • Csaba007
    Tudja valaki, hogy a blu ray változat hány gigás??
  • Andrews2007
    6 jelenetet forgattak Imax kamerával, leginkább az akció jelenetekre kell itt gondolni.

Így csak azok vannak Imax minőségben Bd-n is.
  • 5c0rp330n
    nem egészen így értettem.. ez így akkor sem hangzik túl jól.. a másik meg az ár, nem éppen arról volt szó, h 5 rugó körül lett? úgy még el is gondolkodtam rajta, ha a képarányos játszadozás nem olyan vészes (node 2-3 másodpercekre? nem tudom elképzelni, hogy az úgy ne legyen mindfucker jellegű), de így eléggé esélytelennek látszik a dolog.
  • 5c0rp330n
    de meg egyszerűen fasz.
  • ProGabe #1700
    ?

értelemszerűen olyan régiógokos DVD-t kell venned, amit kezel a lejátszód

tehát ha 2-es régiókodos kell, akkor amazon.de és németo-ból megrendelsz egy német nyelvűt (pfuj), ami szintén a kettes régióba tartozik, mint mi. de amazonon írják, hogy milyen a DVD kódja, szal keress egy neked megfelelőt
  • grizzly21
    na most kerdes: mi van akkor ha ebayrol veszem meg mondjuk majdnem feleennyiert? a regiokod miatt bukta?
  • ProGabe #1698
    "és ez így totálisan bebasz"

ha ezalatt azt érted, hogy elcsöppen a nyálad az IMAX jelenetek közben, mert annyira jók, akkor igen, totálisan bebasz. hihetetlenül durva a képe azoknak a jeleneteknek. mondhatni annyira tűélesek, hogy bökik az ember szemét :)

az arányváltozás meg elkerülhetetlen. akit zavar, az takarja le két fekete csíkkal a TV-t :D
  • grizzly21
    hat ez csak 8 ropi, es nem 5, mint amennyirol szo volt.
  • Prince of Máté
    Inkább beszéljen helyettem a link
    Angolból még True-HD is van rajta :P
  • Prince of Máté
    Nem csak a film elején, hanem több résznél, valahol csak 2-3 mp-re van IMAX kép, de szerintem ez nem hátrány. Szinkron meg van magyar és angol is.
  • Csak77
    Egyszerüen idijóta vagy!
  • 5c0rp330n
    vett már valaki BD változatot? hallottam valami olyasmi zűrről, hogy a film elején IMAX-os a kép, utána már nem, ezért a minőség meg képarány is változó, és ez így totálisan bebasz-ez tényleg így van? és a magyar változatban ugye van angol szinkron? a magyartól okádni tudnék :S
  • kabel15
    Hello!

Én is megvettem. Én a JOKER es változatot választottam. mondjuk a rendes DVD borítón így is BATMAN van.
    De azt nem értem hogy azt írták hogy a film hossza 147perc nálam az 2óra 27perc de a film csak 2óra 18perc.
    Jó utána van stáblista és hasonlóságok.
    De szerintem rohadt jó film. Na megyek is meglesem ezt az EXTRA DVD-t :D
  • ProGabe #1691
    bezsákoltam a DVD-t

- ne lopj fasság
    - "a blúréj jó" fasság
    - álló menü :(
    - bitráta jó, transzfer jó, hang jó

az egyéni szoc probléma, hogy a monitorom (16:10-es) nem szereti a 2.40:1-t. ja meg sajnos már nagyon hozzászoktam a HD-hez, így kevés már a DVD minőség. de az SD tv-men még jó lesz ez :) meg gépnél úgyis csak füles van

ja még annyi, hogy a Batmanes borítót választottam. a Jokeresen nem gonosznak, elmebetegnek néz ki Joker, hanem fogyatékosnak. normális országokhoz képest a slipcase és a borító képe ugyanaz, ezért lehet a Jokereset kinyomtatom, az említett elcseszett arckifejezést meg úgyis elfedi a slipcase, ami ráadásul csillog-villog (a jel és a tűz)
  • Andrews2007
    Nolan már skatchel :D a 3. részhez. És full Imaxban akarná leforgatni ha megfelelő forg. könyv és sztori lesz.

With The Dark Knight arriving on DVD today, director Christopher Nolan has been making the rounds of interviews and of course, everyone wants to know about the third film.

Slash Film reports that Nolan is interested in filming the entire third film in IMAX after having success with several sequences shot that way for the current feature. He speculated that a work around to the noisiness of the IMAX cameras would be to shoot the action in IMAX and the dialogue-driven scenes with a 65mm camera.

Nolan also told USA Today that he has been “jotting notes and doing some rough outlines” for a third story. Obviously, Warner will happily green light a third installment just as soon as there’s a story that captivates the director’s mind.

“It was obvious when the box office was so big ($530 million domestically) that we had underestimated how ready fans were to reboot the franchise,” he said. “The worst thing you could do now that you’ve gotten the plane back in the air is mess up the landing.”
  • Andrews2007
    Lol. Már az akadémiai s meghülyült? :D

Nincs diszkvalifikálás végül. TDK ügyben.

Mégis jelölik a Sötét lovagot zenében talán.
    [link=]http://themovingpicture.net/dark-knight-score-still-eligible-for-oscar-gold[/link]

Imdb-n sok hír van róla.
  • sb1
    Mondjuk a kismillió extra, az eredeti lemez, a nagyszerű tok...de nehogy már azért kelljen magyarázkodnom, mert vagyok olyan alljas és megveszem
  • schrank
    itt most arra céloztam hogy attól még megnézheti a HD-t előtte is semmivel nem lesz rosszabb ...
  • XxTyl3rxX
    mert van aki igy tiszteli meg a filmet, meg a készítőket!
  • schrank
    miért menyivel lesz jobb az eredeti mint a máolata
  • Andrews2007
    Ez a Gyilkos tréfához és a Hosszú Haloweenhez áll köze nagyrészt jól adaptálva e képregényeket.80 as évekbeli. És agyon hű ezekhez a képregényekhez. Burton pont hogy a sajátosságai miatt és sajátos Jokerre miatt lett kult. de szerintem ez a film is az lesz.

3 részhez.
    http://boxwish.com/blog/view/482-fans-vote-depp-and-jolie-as-next-batman-villains

Harley Queen és Rébusz eddig a rajongóknál Jolie és Depp lenne. Eme szavazás szerint. Erre csak annyit mondanék, hogy hmmm. Nolan csak gondolkodik a 3 részen még, szal ne vegyük készpénznek.

http://boxwish.com/blog/view/483-grammy-award-movie-music-nominations-announced-

A sötét lovag azért a Grammyn jelölve van zeneileg.

http://goldderby.latimes.com/awards_goldderby/2008/12/heath-ledger-wi.html

Heath Ledger megkapta Ausztráliában is a posztumusz díjat.

A Washingtoni Filmkritikusok Szövetségének díjai - 2008

Joker itt is tarolva nyert a mellékszereplők közt.
  • M@TriX
    Üdv!

Egy kis segítség kellene. Készítek "magamnak"-nak egy saját hangsávot.
    Heath Ledger emlékére gondoltam, hogy a szinkronos verzió-ból és az eredetiből készítek egy olyan verziót, hogy szinkronos, de Joker hangja eredeti, felirattal.

Ehhez kellene segítség, mert az angol verzió nincs meg nekem, ha valaki mp3-ba feltenni (PL. VirtualDub-al), mondjuk a data.hu-ra. Nem olyan nagy fájl, akkor nem kellene letöltenem az egész angol nyelvű filmet ;)

PM-ben is jöhet, köszönet. Ha sikerrel járok természetesen megosztom...

• sb1
    Nem baj idáig kibírtam,most már megvárom

#1681:Régóta egyetlen film, amit nem töltök le, és meg sem fogok nézni itthon máshogy csak BRen, szal nekem 8 milyen verzió van már fent...
  • schrank
    torrenten már ojam hádé verzsön van beszarsz
  • ProGabe #1680
    nem akarlak elkeseríteni, de #1635
  • sb1
    Már csak 2 nap,és érkezik a Blueray-es verzióm, jahj de várom már
  • Prince of Máté
    De Pistike karácsonyra kapja DVD-n
  • schrank
    spojlerozza b+ aki meg akarta nézni az már úgy is megnézte
    ez a joker tökéletes volt ami gagyi az a batman
  • Blacksheep333
    Jah, meg a motor is kula volt :D
  • Blacksheep333
    Nálam lehetett volna 10/10 -es ha tesznek bele vért, jobban megcsinálják 2Face arcát és Batman hangjával is csinálhattak volna valamit.
  • sandor8206
    hát az a rész tényleg eléggé gáz, akkor lett volna maradandó számomra a film ha nolan bácsi bevállalta volna, így meg sírtam és nem a gyönyörűségtől, és tudom sok ilyen jelenet van a filmekben, de ettől a filmtől én nem vártam sem előtte sem a film nézése közben. Így csak egy jó film számomra!