Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XxTyl3rxX
végre megvan eredetiben is 😛 régóta vártam már rá 😄

Welcome to a World without rules!!!!

ProGabe
félreértelmeztem amit írtál, shame on me 😊

a DVD és a BD megdöntötte az eladási rekordokat. ki gondolta volna, hogy ez lesz <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince of Máté
Azt a minõségre értettem... Tudom, hogy egy külön rls csapat, de van olyan képe mint az ESiR-é!

Prince of Máté
Egyébként ma néztem meg, Imax jelenetek tényleg durvák, olykor csak 1-1mp-re vált át 16:9-re, de észre se veszed! Én is csak a képminõségen láttam, a fekete csíkok szinte észrevehetetlenek voltak. A leghosszabb IMAX jelenet kb 5 perces volt (nem mértem).

ProGabe
eureka =/= esir. eureka az eureka 😊 trinity használja az esir rls-eket a sajátjaikhoz, tehát azokra pakolják rá a hundubot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince of Máté
Bizonyám, én az Eureka rls-t ajánlom, Esir minõség + DXVA!
The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv 16 giga, tökéletes minõség.
A Blu-ray 40 gigás, de két lemezes, szóval összesen kb 80-90 lehet.

ProGabe
képzavarban vagy

van a Blu-ray lemez, ami nem X számú DVD, hanem egy darab Blu-ray

ami neked kell, az a HD-rip, X264, mkv, mindegy hogy nevezem. ebbõl van 720p és 1080p változat. érdemes Esirt, vagy valami NEM scene rleast szedni. ebbõl a 720p 6 és 8 giga között mozog. az 1080p-k 14-16 között

akkor 2* kétrétegû lemez?

ProGabe
harmincakárhány

az amcsi 37

Tudja valaki, hogy a blu ray változat hány gigás??

6 jelenetet forgattak Imax kamerával, leginkább az akció jelenetekre kell itt gondolni.

Így csak azok vannak Imax minõségben Bd-n is.
5c0rp330n
nem egészen így értettem.. ez így akkor sem hangzik túl jól.. a másik meg az ár, nem éppen arról volt szó, h 5 rugó körül lett? úgy még el is gondolkodtam rajta, ha a képarányos játszadozás nem olyan vészes (node 2-3 másodpercekre? nem tudom elképzelni, hogy az úgy ne legyen mindfucker jellegû), de így eléggé esélytelennek látszik a dolog.

5c0rp330n
de meg egyszerûen fasz.

ProGabe
?

értelemszerûen olyan régiógokos DVD-t kell venned, amit kezel a lejátszód

tehát ha 2-es régiókodos kell, akkor amazon.de és németo-ból megrendelsz egy német nyelvût (pfuj), ami szintén a kettes régióba tartozik, mint mi. de amazonon írják, hogy milyen a DVD kódja, szal keress egy neked megfelelõt

grizzly21
na most kerdes: mi van akkor ha ebayrol veszem meg mondjuk majdnem feleennyiert? a regiokod miatt bukta?

ProGabe
"és ez így totálisan bebasz"

ha ezalatt azt érted, hogy elcsöppen a nyálad az IMAX jelenetek közben, mert annyira jók, akkor igen, totálisan bebasz. hihetetlenül durva a képe azoknak a jeleneteknek. mondhatni annyira tûélesek, hogy bökik az ember szemét 😊

az arányváltozás meg elkerülhetetlen. akit zavar, az takarja le két fekete csíkkal a TV-t 😄

grizzly21
hat ez csak 8 ropi, es nem 5, mint amennyirol szo volt.

Prince of Máté
Inkább beszéljen helyettem a link
Angolból még True-HD is van rajta 😛

Prince of Máté
Nem csak a film elején, hanem több résznél, valahol csak 2-3 mp-re van IMAX kép, de szerintem ez nem hátrány. Szinkron meg van magyar és angol is.

Egyszerüen idijóta vagy!

5c0rp330n
vett már valaki BD változatot? hallottam valami olyasmi zûrrõl, hogy a film elején IMAX-os a kép, utána már nem, ezért a minõség meg képarány is változó, és ez így totálisan bebasz-ez tényleg így van? és a magyar változatban ugye van angol szinkron? a magyartól okádni tudnék :S

kabel15
Hello!

Én is megvettem. Én a JOKER es változatot választottam. mondjuk a rendes DVD borítón így is BATMAN van.
De azt nem értem hogy azt írták hogy a film hossza 147perc nálam az 2óra 27perc de a film csak 2óra 18perc.
Jó utána van stáblista és hasonlóságok.
De szerintem rohadt jó film. Na megyek is meglesem ezt az EXTRA DVD-t 😄

BattleTag: kabel15#2672

ProGabe
bezsákoltam a DVD-t

- ne lopj fasság <#vomit>
- "a blúréj jó" fasság <#vomit>
- álló menü 😞
- bitráta jó, transzfer jó, hang jó

az egyéni szoc probléma, hogy a monitorom (16:10-es) nem szereti a 2.40:1-t. ja meg sajnos már nagyon hozzászoktam a HD-hez, így kevés már a DVD minõség. de az SD tv-men még jó lesz ez 😊 meg gépnél úgyis csak füles van

ja még annyi, hogy a Batmanes borítót választottam. a Jokeresen nem gonosznak, elmebetegnek néz ki Joker, hanem fogyatékosnak. normális országokhoz képest a slipcase és a borító képe ugyanaz, ezért lehet a Jokereset kinyomtatom, az említett elcseszett arckifejezést meg úgyis elfedi a slipcase, ami ráadásul csillog-villog (a jel és a tûz)

Nolan már skatchel 😄 a 3. részhez. És full Imaxban akarná leforgatni ha megfelelõ forg. könyv és sztori lesz.

With The Dark Knight arriving on DVD today, director Christopher Nolan has been making the rounds of interviews and of course, everyone wants to know about the third film.

Slash Film reports that Nolan is interested in filming the entire third film in IMAX after having success with several sequences shot that way for the current feature. He speculated that a work around to the noisiness of the IMAX cameras would be to shoot the action in IMAX and the dialogue-driven scenes with a 65mm camera.

Nolan also told USA Today that he has been “jotting notes and doing some rough outlines” for a third story. Obviously, Warner will happily green light a third installment just as soon as there’s a story that captivates the director’s mind.

“It was obvious when the box office was so big ($530 million domestically) that we had underestimated how ready fans were to reboot the franchise,” he said. “The worst thing you could do now that you’ve gotten the plane back in the air is mess up the landing.”
Lol. Már az akadémiai s meghülyült? 😄

Nincs diszkvalifikálás végül. TDK ügyben.

Mégis jelölik a Sötét lovagot zenében talán.
http://themovingpicture.net/dark-knight-score-still-eligible-for-oscar-gold

Imdb-n sok hír van róla.
sb1
Mondjuk a kismillió extra, az eredeti lemez, a nagyszerû tok...de nehogy már azért kelljen magyarázkodnom, mert vagyok olyan alljas és megveszem <#mf2>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

schrank
itt most arra céloztam hogy attól még megnézheti a HD-t elõtte is semmivel nem lesz rosszabb ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

XxTyl3rxX
mert van aki igy tiszteli meg a filmet, meg a készítõket!<#ticking>

Welcome to a World without rules!!!!

schrank
miért menyivel lesz jobb az eredeti mint a máolata <#hehe>

Ez a Gyilkos tréfához és a Hosszú Haloweenhez áll köze nagyrészt jól adaptálva e képregényeket.80 as évekbeli. És agyon hû ezekhez a képregényekhez. Burton pont hogy a sajátosságai miatt és sajátos Jokerre miatt lett kult. de szerintem ez a film is az lesz.

3 részhez.
http://boxwish.com/blog/view/482-fans-vote-depp-and-jolie-as-next-batman-villains

Harley Queen és Rébusz eddig a rajongóknál Jolie és Depp lenne. Eme szavazás szerint. Erre csak annyit mondanék, hogy hmmm. Nolan csak gondolkodik a 3 részen még, szal ne vegyük készpénznek.

http://boxwish.com/blog/view/483-grammy-award-movie-music-nominations-announced-

A sötét lovag azért a Grammyn jelölve van zeneileg.

http://goldderby.latimes.com/awards_goldderby/2008/12/heath-ledger-wi.html

Heath Ledger megkapta Ausztráliában is a posztumusz díjat.

A Washingtoni Filmkritikusok Szövetségének díjai - 2008

Joker itt is tarolva nyert a mellékszereplõk közt.
M@TriX
Üdv!

Egy kis segítség kellene. Készítek "magamnak"-nak egy saját hangsávot.
Heath Ledger emlékére gondoltam, hogy a szinkronos verzió-ból és az eredetibõl készítek egy olyan verziót, hogy szinkronos, de Joker hangja eredeti, felirattal.

Ehhez kellene segítség, mert az angol verzió nincs meg nekem, ha valaki mp3-ba feltenni (PL. VirtualDub-al), mondjuk a data.hu-ra. Nem olyan nagy fájl, akkor nem kellene letöltenem az egész angol nyelvû filmet 😉

PM-ben is jöhet, köszönet. Ha sikerrel járok természetesen megosztom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sb1
Nem baj idáig kibírtam,most már megvárom <#buck>

#1681:Régóta egyetlen film, amit nem töltök le, és meg sem fogok nézni itthon máshogy csak BRen, szal nekem 8 milyen verzió van már fent...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

schrank
torrenten már ojam hádé verzsön van beszarsz <#hehe>

ProGabe
nem akarlak elkeseríteni, de #1635

sb1
Már csak 2 nap,és érkezik a Blueray-es verzióm, jahj de várom már <#finom>

Prince of Máté
De Pistike karácsonyra kapja DVD-n <#vigyor3>

schrank
spojlerozza b+ aki meg akarta nézni az már úgy is megnézte <#hehe>
ez a joker tökéletes volt ami gagyi az a batman <#unalmas>

Blacksheep333
Jah, meg a motor is kula volt 😄

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Nálam lehetett volna 10/10 -es ha tesznek bele vért, jobban megcsinálják 2Face arcát és Batman hangjával is csinálhattak volna valamit.

hát az a rész tényleg eléggé gáz, akkor lett volna maradandó számomra a film ha nolan bácsi bevállalta volna, így meg sírtam és nem a gyönyörûségtõl, és tudom sok ilyen jelenet van a filmekben, de ettõl a filmtõl én nem vártam sem elõtte sem a film nézése közben. Így csak egy jó film számomra!
KennyGTP
Ez a rész is tiszta lol. Batman túl alacsony még mindig, a játékszerei (a Bolha járgány és a motor) meg olyan mintha valami magna rájzoló készítette volna. A Joker csak egyszer látam a filmbe mikor eltüntette a tollat az asztalról (na az a fajta Joker humor és elmebetegség kellet volna a filmbe végig és sok füligérõ elmebeteg röhögés és kacaly és másik smink). Ez a Joker hasonmás inkább a Holló, Marilyn Manson és egy drogos bérgyilkos keveréke volt, de legalább Kétarc az Kétarc volt õ nagyon eltalálták.
A többi dolog történet és akció az meg volt.
És a LegLOOLosab rész a filmbõl: hajós jelenet mikor szavaztak a civilek hogy felrobbantsák a sitteseket. A másik hajón meg nyugott rablók, gyilkosok és tolvajok (vagy csak gyorshajtás miatt ültek?!?!?)
<#banplz>
10/6

http://avp2010.b13.hu/

Blacksheep333
Egy cseppet Fight Club feelingje is van 😊

Tehát Pallal annyi csak? Vagy most nem értem? Azért mert 25 fps?
tigeroo
wtf?😄
seriousrainbow
LOL grat

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

ProGabe
😊

Sabcsee
télleg nem lett olyan gáz a szinkron!buci jól tolta de viszont kétarc hangja borzalmas volt:S

kaka

ProGabe
2:32:13

azaz 152 perc 13 másodperces a film NTSC-ben, 23.976-os framerate mellett. matekozd ki, hogy mennyi a 25-s PAL és máris megtudod, hova "tûnt el" az a pár perc 😉

Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet hogy eltûnt kb 5-6 perc filmbõl?? Moziban és az IM?DB_n is 144 percet számláltam a film idõtartamára és 152-t stáblistával egyetemben most ez lecsökkent lásd az xpress.hu-t a dvd-k közt. 147 stáblistával s 1039 csak anélkül.
kabel15
De azért egy kis csámcsogás lehetne<#vigyor>

BattleTag: kabel15#2672