Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv 16 giga, tökéletes minõség.
A Blu-ray 40 gigás, de két lemezes, szóval összesen kb 80-90 lehet.
van a Blu-ray lemez, ami nem X számú DVD, hanem egy darab Blu-ray
ami neked kell, az a HD-rip, X264, mkv, mindegy hogy nevezem. ebbõl van 720p és 1080p változat. érdemes Esirt, vagy valami NEM scene rleast szedni. ebbõl a 720p 6 és 8 giga között mozog. az 1080p-k 14-16 között
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az amcsi 37
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Így csak azok vannak Imax minõségben Bd-n is.
értelemszerûen olyan régiógokos DVD-t kell venned, amit kezel a lejátszód
tehát ha 2-es régiókodos kell, akkor amazon.de és németo-ból megrendelsz egy német nyelvût (pfuj), ami szintén a kettes régióba tartozik, mint mi. de amazonon írják, hogy milyen a DVD kódja, szal keress egy neked megfelelõt
ha ezalatt azt érted, hogy elcsöppen a nyálad az IMAX jelenetek közben, mert annyira jók, akkor igen, totálisan bebasz. hihetetlenül durva a képe azoknak a jeleneteknek. mondhatni annyira tûélesek, hogy bökik az ember szemét 😊
az arányváltozás meg elkerülhetetlen. akit zavar, az takarja le két fekete csíkkal a TV-t 😄
Angolból még True-HD is van rajta 😛
Én is megvettem. Én a JOKER es változatot választottam. mondjuk a rendes DVD borítón így is BATMAN van.
De azt nem értem hogy azt írták hogy a film hossza 147perc nálam az 2óra 27perc de a film csak 2óra 18perc.
Jó utána van stáblista és hasonlóságok.
De szerintem rohadt jó film. Na megyek is meglesem ezt az EXTRA DVD-t 😄
BattleTag: kabel15#2672
- ne lopj fasság <#vomit>#vomit>
- "a blúréj jó" fasság <#vomit>#vomit>
- álló menü 😞
- bitráta jó, transzfer jó, hang jó
az egyéni szoc probléma, hogy a monitorom (16:10-es) nem szereti a 2.40:1-t. ja meg sajnos már nagyon hozzászoktam a HD-hez, így kevés már a DVD minõség. de az SD tv-men még jó lesz ez 😊 meg gépnél úgyis csak füles van
ja még annyi, hogy a Batmanes borítót választottam. a Jokeresen nem gonosznak, elmebetegnek néz ki Joker, hanem fogyatékosnak. normális országokhoz képest a slipcase és a borító képe ugyanaz, ezért lehet a Jokereset kinyomtatom, az említett elcseszett arckifejezést meg úgyis elfedi a slipcase, ami ráadásul csillog-villog (a jel és a tûz)
With The Dark Knight arriving on DVD today, director Christopher Nolan has been making the rounds of interviews and of course, everyone wants to know about the third film.
Slash Film reports that Nolan is interested in filming the entire third film in IMAX after having success with several sequences shot that way for the current feature. He speculated that a work around to the noisiness of the IMAX cameras would be to shoot the action in IMAX and the dialogue-driven scenes with a 65mm camera.
Nolan also told USA Today that he has been “jotting notes and doing some rough outlines” for a third story. Obviously, Warner will happily green light a third installment just as soon as there’s a story that captivates the director’s mind.
“It was obvious when the box office was so big ($530 million domestically) that we had underestimated how ready fans were to reboot the franchise,” he said. “The worst thing you could do now that you’ve gotten the plane back in the air is mess up the landing.”
Nincs diszkvalifikálás végül. TDK ügyben.
Mégis jelölik a Sötét lovagot zenében talán.
http://themovingpicture.net/dark-knight-score-still-eligible-for-oscar-gold
Imdb-n sok hír van róla.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Welcome to a World without rules!!!!
3 részhez.
http://boxwish.com/blog/view/482-fans-vote-depp-and-jolie-as-next-batman-villains
Harley Queen és Rébusz eddig a rajongóknál Jolie és Depp lenne. Eme szavazás szerint. Erre csak annyit mondanék, hogy hmmm. Nolan csak gondolkodik a 3 részen még, szal ne vegyük készpénznek.
http://boxwish.com/blog/view/483-grammy-award-movie-music-nominations-announced-
A sötét lovag azért a Grammyn jelölve van zeneileg.
http://goldderby.latimes.com/awards_goldderby/2008/12/heath-ledger-wi.html
Heath Ledger megkapta Ausztráliában is a posztumusz díjat.
A Washingtoni Filmkritikusok Szövetségének díjai - 2008
Joker itt is tarolva nyert a mellékszereplõk közt.
Egy kis segítség kellene. Készítek "magamnak"-nak egy saját hangsávot.
Heath Ledger emlékére gondoltam, hogy a szinkronos verzió-ból és az eredetibõl készítek egy olyan verziót, hogy szinkronos, de Joker hangja eredeti, felirattal.
Ehhez kellene segítség, mert az angol verzió nincs meg nekem, ha valaki mp3-ba feltenni (PL. VirtualDub-al), mondjuk a data.hu-ra. Nem olyan nagy fájl, akkor nem kellene letöltenem az egész angol nyelvû filmet 😉
PM-ben is jöhet, köszönet. Ha sikerrel járok természetesen megosztom...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
#1681:Régóta egyetlen film, amit nem töltök le, és meg sem fogok nézni itthon máshogy csak BRen, szal nekem 8 milyen verzió van már fent...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ez a joker tökéletes volt ami gagyi az a batman <#unalmas>#unalmas>
Az operációs rendszeren is túl...
A többi dolog történet és akció az meg volt.
És a LegLOOLosab rész a filmbõl: hajós jelenet mikor szavaztak a civilek hogy felrobbantsák a sitteseket. A másik hajón meg nyugott rablók, gyilkosok és tolvajok (vagy csak gyorshajtás miatt ültek?!?!?)
<#banplz>#banplz>
10/6
http://avp2010.b13.hu/
kaka
azaz 152 perc 13 másodperces a film NTSC-ben, 23.976-os framerate mellett. matekozd ki, hogy mennyi a 25-s PAL és máris megtudod, hova "tûnt el" az a pár perc 😉