Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Mikor jön ki HD -be?

Az operációs rendszeren is túl...

grizzly21
nem ertem ha nincs erre szabaly, akkor mi alapjan csinalhatnak ilyet?

Na, az Akadámia elsõ baklövése a 2009es gálára.

Kizárták a Variety jelentése szerint a legjobb zene jelölésbõl a TDK-t.
(mert túl sok zeneszerzõje és segédje van eme csodás munkának lol)
Így hát remélhetõleg megint egy szál gitárhang zene fog nyerni. Az Oscar zene kategóriában eszméletlenül muzsikál az elmúlt 2-3 évben.

The Dark Knight’s chances to win an Oscar have just been reduced by one award. Variety reports that the movie’s score has been disqualified by the Academy. It is now no longer eligible to be nominated.

It seems the Academy thinks too many people were involved in making Batman's music. Why that matters is a mystery, but apparently 5 names were listed as composers on the documentation they received from the studio. Those three names are Hans Zimmer, James Newton Howard, Alex Gibson, Mel Wesson, and Lorne Balfe. The last three people in that list have signed an affidavit stating that the score was primarily the work of Zimmer and Howard, but the Academy isn’t buying it.

It’s an unfortunate turn of events for The Dark Knight, which almost certainly had a good chance of being nominated in the category. Multiple collaborators are becoming more and more the norm in Hollywood, but as always the Academy is slow to get with the times. Tron was cheating when it used computers to generate special effects, and now The Dark Knight is cheating by having more than one person write its music. Ridiculous. Note to the Academy: Make it up to us by handing The Dark Knight Best Picture.
Carlos HUN
The.Dark.Knight.DVDRip.XviD-DoNE + The.Dark.Knight.DVDRip.XviD.SUBFIX-DoNE

The.Dark.Knight.2008.DVDRip.XviD.AC3-iAPULA

grizzly21
es tenyleg😊 van nehany fake azt hittem olyat talaltal

ProGabe
de van, de van, de van 😊

The.Dark.Knight.DVDRip.XviD-DoNE

The.Dark.Knight.2008.PAL.DVDR-TheCrown

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grizzly21
nincs

ProGabe
van dvdrip és dvd-r 😊

mondjuk én ez esetben 1080p és origi DVD alá nem adom 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

seriousrainbow
1,07milliárd

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

Azt én se értem miért sorolták fel az összes mellékszereplõt, de igaz lehet hogy csak tiszteletbõl mert úgyis Ledgert jelölik remélhetõleg.

A film már 997.5 milliónál tart közel az 1 milliárd.
Ledger még oké a nevezésre, de Morgan Freeman, meg Gyllenhall? Ugyan, komolytalan. 😊

TDK-s Oscar ajánlások a Warnertõl 'csak' 15 darab [/link]

Maggie Gyllenhal vicces, és most már értem miért van Ledger mellékszereplõknél mert Balet akarják fõszereplõ jelöltnek.
ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
kezdjük ott hogy nem vagyok a pajtid...
ezell amugy csak az a gond, csak az hogy ezeknek általában semmi köze az adott témához, így nincs is helye ott... itt is törlik ha vki offol vagy személyeskedik...

Yo, Bitch!

Az a baj pajti, hogy a "offolás, a személyeskedés" is valakinek a véleménye, még ha nem is tündibündi, amilyen a te felfogásod az életrõl. Ha ezeket valaki törli, akkor az ember elgondolkozik...

Ehm, ezeket a dolgokat nem tudtam, de nekem azért teszik a filmes része az oldanak igaz néha vaa 1-2 bakija és tényleg elég szigorú a hozzászólások terén.
ForzaInter
regelve van tényleg😄

sztem meg csak normálisan kell kommentelni hírek alatt, érdekes módon nekem még egyetlen egy hszemnet se törölte, témával kapcsolatban kell hozzászólni, és nem offolni meg személyeskedni (mert sokszor látom hogy idáig fajulnak néha értelmetlen viták) aztán csodálkoznak hogy törölve van hozzászólásuk...

Yo, Bitch!

Sabcsee
én is szeretem a filmbuzit mer naon jó kis hírek és cikkek vannak ott de viszont human néha télleg naon beképzelt és lekezelõ tud lenni...
am asszem regelve van sg-n...<#idiota>

kaka

ForzaInter
én nem védem, de nem szép dolog vkit ugy ócsárolni, hogy tudod hogy nem olvassa...

Yo, Bitch!

persze a blogján csak mindig törli a hsz-t:-D valahogy nem szereti a sz.pd ki human hozzászólásokat, nem kell védeni ami neki tetszik az marad ami nem az törli, elég köcsögség mégha az õ blogja, ha meg így van miért nem áll a tükör elé és kiveri magára
ForzaInter
és ha vkit nem csíptek, akkor már nyilvánosan sértegetni kell? kiváncsi vagyok hogy ezt neki leírtátok már..

Yo, Bitch!

neked van filmes blogod? ha nincs akkor kuss, ha van kíváncsian várom a címet, megnézném! Amúgy human tényleg egy pöcs
ForzaInter
szánalmas vagy, azért mert te utálod õt, még az egyik legjobb filmes blog, és kit érdekel honnét szedi cuccokat? mert engem marhára nem...

Yo, Bitch!

a filmbuzi.hu egy magát nyiltan felvállaló homosexuális ripacs készítiti(human). A híreit a slashfilm.com oldalról veszi szint mindig, és állandóan fériakról készült alsónemûs képeket rakosgat fel. Arra az oldalra azt mondani, hogy legnagyobb filmes blog... hát! Neked lehet, hogy az.

ProGabe
nagy =/= legjobb. remélem érthetõ, mit akarok mondani

ForzaInter
hát pedig a filmes blogok közül sztem a filmbuzi a legjobb...

Yo, Bitch!

ProGabe
hát, ez elég erõsen nesze semmi, fogd meg jól kategória 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
filmbuzi, mint "nagyobb magyar filmes blog"? ha azt írtad volna, hogy "normális magyar filmes blogok közül valamelyik" még oké, de a fb egyelõre még nem nagy, mondhatni egyik a sok közül. a sok jó közül 😊

http://www.movieweb.com/news/NE1f2655QKKn3a

Nolan beszél végre a 3. résszel kapcsolatban.

Gondolom lesz nagyobb magyar filmes blogokon is majd magyarul. (filmbuzi stb.)

Nolan úr volt sok jó 3. rész is lásd SW III, Gyu 3, Jó a rossz és a csúf, stb stb
oda is én raktam ki. ;-)
ProGabe
itt nagyobbak 😊

mindkettõ slipcase és mindkettõ veszetten jól néz ki...szemetek. külföldön ez úgy megy, hogy a slipcase az egyik képet kapja meg maga a borító a másikat

http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/10/21/batman_vagy_joker_o_mondd_te_kit_valasztanal/a végleges magyar TDK dvd-borítók
grizzly21
tenyleg stranger..nem emlekeztem a filmbol

grizzly21
I believe whatever doesn't kill you makes you stranger ?? stronger ertelmesebb lenne

Prince of Máté
Nem semmi 😊

A díjesõk kezdete "Scream Awards" gálán :-)

The Ultimate Scream Movie - The Dark Knight

Best Superhero - Christian Bale as Batman in The Dark Knight

Best Actor in a Fantasy Movie/TV Show - Heath Ledger in The Dark Knight

Best Villain - Heath Ledger as The Joker in The Dark Knight

Best Supporting Performance - Gary Oldman in The Dark Knight

The Holy S***! Scene of the Year - The Big Rig Flips Over in The Dark Knight

Best Screamplay - The Dark Knight by Christopher Nolan, Jonathan Nolan and David Goyer

Best Sequel - The Dark Knight

Best Director - Christopher Nolan, The Dark Knight

Best F/X - The Dark Knight

Best Comic Book Movie - The Dark Knight

Best Line - "I believe whatever doesn't kill you makes you stranger" by The Joker in The Dark Knight
hát persze, hogy jó! Csak top 250 nem kell szentírásnak venni:-D
grizzly21
ezek szerint oda masok is szavazhatnak-rosszul tudtam
imdb attol meg a legjobb filmes oldal es az is marad

nem a tdk jó film, a max payne meg szar lesz<#mf1>
én is!aha és 300000 szakértõ van?Eleve ki a szakértõ+nézd meg a szavazatok összetételét is Aged under 18 9,5 tehát nagyja 10 vagy 9, ezért mondom szart se ér már az imdb:-D
kinek mi az ízlése?! Most fejbõl írom bocs ha nem pontos, pl:Milos Forman (talán õ, õ az aki Amadeust rendezte?) szerint a legrosszabb film a Titanic, meg még sorolt párat talán Gladiátor meg ilyen kaliberû filmeket! Szóval nem mindenki pörög annyira az ilyen filmekre, lehet TB se, hisz nem az õ batmanje:-D
grizzly21
en arrol

max payne kritikáinak nagyja lehúzza, a TDK-t nem!
grizzly21
tokmindegy, top kategorias filmrol van szo. mindegy, lenyegtelen a kerdes, de en is furcsalom hogy nem nezte meg.

top 250-rõl beszélünk?
grizzly21
az imdb toplista szavazasba tudtommal nem szamit csak a szakertok szavazata

Igen tudjuk szar lesz a Max Payne is legalább annyira, mint a TDK. Haggyad már a hülyeségedet. Nevetséges<#mf1>
+mit ér már egy olyan oldal, ahová már 18 év alattiak is szavazhatnak, na és itt nem 17 évesekre gondoltam:-D
imdb 4. hely:-D amúgy mi köze van ahhoz.
grizzly21
Szerintem is hulyeseg. Nem tudom elkepzelni, hogy a filmes szakmaban dolgoznek es 3 honap utan sem nezem meg az imdb 2.legjobb filmjet, 3 ora annyi ideje mindenkinek van.