1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
Micsu #672 ha jól tudom akkor még csak Amerikában mutatták be a filmet vagyis az imdb értékelés az amerikaiak véleményét tükrözi, én az ő véleményükre nem sokat adok... -
#671 "...kicsit magasra fogjátok tenni a mércét és majd jön a szájhúzás.."
imdb: ismeretlen -
Micsu #670 anyád: ismeretlen
:D
amúgy meg...
a kezdődik se volt rossz, biztos vagyok benne hogy ez jobb lesz, DE ez a hype már kicsit uncsi, annyira teli hyperoljátok magatokat itt egész nap hogy kicsit magasra fogjátok tenni a mércét és majd jön a szájhúzás, bb -
#669 Christian Bale is majdnem meghalt a Dark Knight forgatásán: katt
Tehát Ledger után most két kiváló színész utolsó filmje lett volna ez az eposz. Elég megdöbbentő. -
Darkoo #668 IQ-ja: ismeretlen -
#667 elhunyt emberről beszélünk, látom nem zavar -.-
nem, nem számít ki volt. halottról vagy jó, vagy semmit! nem állítom hogy életében nem dorogozott (sőt), de nem volt függő!
#665: hihetetlen hogy egyesek mennyire primitívek! ez zavarja, de gondolom a győzike alatt magába nyom 1.5 kg pattogatott kukoricát, úgy élvezi^^ -
#666 Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen -
Micsu #665 fos batman filmet így hypeolni lál -
#664 nem volt drogos csak sok kokot szívott :D -
#663 kivételesen most nem írt olyan nagy hülyeséget, mert ez tényleg sok sztárra igaz, de hogy Bale ra igaz vagy nem az nem tudhatjuk mert nem ismerjük, lehet hogy csak egész egy ujság pletykája... -
úgy látom aki egy másik valóságban él, az te vagy
Ledger pedig NEM volt drogos. Bale ellen ejtették a vádat! azt akarod mondani hogy a színészek nem olyan emberek mint én, vagy te? el vagy te tévedve, de nagyon... -
Orionk #661 Hogy miről is van szó?
Egyértelmű. Most be vagytok sózva, hogy majd jön a mozikba(néhol már megy is) a Dark Knight. Azt látjátok, hogy Bale és Ledger milyen jó színészek (nem tagadom tényleg kell tudás ehhez, hogy eljátszák a karaktereket), jól eljátszották, és most akkor jó arcok.
Közben a valóság teljesen más. A legtöbb színész a legalja a társadalomnak. Jön nekik a sok pénz, majd alkoholisták lesznek, drogosok, bántalmazzák családtagjaikat....stb. rengeteg rossz dolgot csinálnak, PERSZE csinálnak jó dolgokat is ez mellett, hogy ellensúlyozva legyen.
Ledger meghalt, mert drogos lett, ennyi. Nincs ezen mit szépíteni, ez mellett jó színésszé érett. Bale bántalmazta családját ezt nem is tagadom, igy volt és kész, biztosan előtte leguritott valamit(mármint piát) . Tisztázta magát. Hát persze, hogy tisztázta, a sok pénzből tisztázta magát, meg abból, hogy sok embert meg tudott győzni, mert most ő egy felkaptt csávó a film miatt, és mindenki jó arcnak gondolja. Olyan arcok mint ti. Ha egyszer kiderülne, hogy milyen is arc igazábül, akkor összetörné a sziveteket, mert ti annyira odavagytok érte.
A valóság más, ÉBREDJETEK FEL!!! Ne éljetek álomvilágba, mert akkor nagyott eshettek, ráadásul pont orral előre.
Nézzetek a lábatok elé...
Üdv., -
Helomas #660 Az nagy kérés lenne,ha valaki lefordítaná :) -
spike0007 #659 Tisztázta magát
Erről ennyit!:) -
Andrews2007 #658 Tisztázás.
Bale Denies Assault Allegations
22 July 2008 12:17 PM, PDT | From wenn.com | See recent WENN news
Latest: Batman star Christian Bale has denied assaulting his mother and sister after he was released from police custody on Tuesday.
Bale, 34, is alleged to have attacked his mother Jenny, 61, and sister Sharon, 40, at London's Dorchester Hotel on Sunday night.
In a statement issued shortly after Bale's release, a spokesperson for the star says: "Christian Bale attended a London police station today, on a voluntary basis, in order to assist with an allegation that had been made against him to the police by his mother and sister.
"Mr. Bale, who denies the allegation, co-operated throughout, gave his account in full of the events in question and has left the station without any charge being made against him by the police. At this time, there will be no further comment by Mr. Bale."
The actor's arrest came just hours after he attended the European premiere of his new Batman movie The Dark Knight in London's Leicester Square on Monday, alongside stars Maggie Gyllenhaal and Sir Michael Caine.
According to reports, authorities did not attempt to arrest the star until after the high-profile event because they were certain Bale would not flee the country to resist arrest, adding that the lack of severity in the case did not warrant an immediate response.
The actor has reportedly been ordered by police to make a court appearance in September. -
Andrews2007 #657 TDK 1. Hétfő:$24,493,313 Új rekord!! :)
A top 250 be 9.4 mert ott súlyoznak is. Egyébként meg 9.5. -
#656 még nem frissült amikor írtam. de ez mindegy is -
#655 9.4 a listán -
#654 User Rating: 9.5/10 (91,097 votes)
Top 250: #1
(a listán is 9.5) -
spike0007 #653 Szerintem ez alaposan fel lett fújva ez az ügy!:) -
spike0007 #652 Lehet pénzt kunyeráltak Tőle aztán nem akart adni, aztán nekiestek Ő meg védekezett!:) Fene tudja mi lehetett az oka lehet hogy csak felhajtást akarnak az anya meg a tesókája! Nem tudom elképzelni Bale-t hogy csak ugy elveri a családtagját, hacsak nem volt rá oka!:) -
Andrews2007 #651 LOLOLOL.
IMDB-n is fennt van. (csak angolul)
London – Bántalmazással vádolta meg anyja és nővére a Batman sztárját, Christian Bale-t (34). A színész állítólag botrányt rendezett, majd tettleg bántalmazta őket egy londoni szállodában a Sötét lovag című új Batman-opusz angliai bemutatójának előestéjén.
A walesi születésű, de ma már Hollywoodban élő sztár a Park Lane-en álló Dorchester hotelben bérelt lakosztályt, ahol anyja és nővére is meglátogatta, de a családi találkozó a feljelentés szerint verekedésbe torkollott. A két sértett másnap tett feljelentést Bale ellen, akit megkerestek a rendőrök, de úgy döntöttek, nem tartóztatják le az aznap este esedékes díszbemutató előtt.
– A helyzet rendkívül kényes, de úgy döntöttünk, a panasz kivizsgálását a régen várt bemutató utánra hagyjuk – közölte a The Sunnak egy rendőrségi forrás. – Az esemény után azonban kihallgatjuk Mr. Bale-t a feljelentéssel kapcsolatban.
Az összezördülés hátteréről egyelőre semmit nem hoztak nyilvánosságra, de annyi biztos, hogy az új Batmannek már nincs szüksége több botrányos hírverésre. A film az első hét végén minden rekordot megdöntött 155 millió dolláros bevételével, ami nagyban köszönhető a Joker szerepében tündöklő Heath Ledger (†28) korai és gyanús januári halálának. -
#650 nézd meg a Begins-t, abban mutatják. amúgy csak egy random tolvaj -
Orionk #649 Ti biztosan tudjátok, hogy végül ki ölte meg Batman-nek a szüleit?
A régebbi batman filmekben (Batman begins előtt) Joker ölte meg, aztán meg még másra is volt utalás. Itt az uj Batman filmekben is Joker ölte meg a szüleit?
-
#648 jaa, ok köszi :) -
#647 Ez egy új trilógia(?). teljesen elhatárolódik a korábbi 4 Batman filmtől. Tehát a Dark Knight a Begins folytatása. -
#646 A The Dark Knight az hányadik rész lesz a Batmanbe? Tehát a Begins volt az első ugye, ez az azt követő v pedig a legújabb? -
#645 twoface bizony ez... -
#644 már párszor volt linkelve:
2 DVD
limitált - maszk
limitált - batpod - én sztem ezt fogom megvenni :) igaz, a Jokeres borító vadállat -
Andrews2007 #643 November végén jön dvd-re ha jól tudom. -
Suffering #642 aki nagyon kiváncsi 1-2 jelentre (pl hogy néz ki két arc szemből, meg h miről dumál Jokerel a korházban stb...) azt itt megtekinthetti http://www.youtube.com/watch?v=mDLN29XfYb8 -
#641 remélem nem tévedsz :)
köszi -
#640 ezt már cáfolták
ez csak valami early concept-art
aztán lehet tévedek :\ -
#639 Nem nagyon akarok itt olvasgatni, mert tuti beszívnám valami spoilerrel. Egyre azonban nagyon kíváncsi vagyok...Aki már megnézte kamerásban (vagy esetleg külföldi fórumokról ha van info), tényleg ilyen hülyén fog kinézni Two Face? -
#638 a filmbe 1 dolgot hiányoltam, azt h kevés "igazi" Joker röhögés van benne, az az igazi mániákus, de ettől függetlenül jó film;)jó lenne ha hamarabb kijönne a dvd:/ -
szabi0601 #637 Hát gyerekek, én leszedtem és meg is néztem! De azért megfogom nézni moziban is minimum 3x. Unni biztos nem fogom, mert a Vasembert is letöltöttem mielőtt moziban megnéztem, de attól még ugyanúgy végigizgultam!
Ledger alakítása tettszett, de úgy gondolom Oscart nem kap érte. Tudom, hogy én vagyok az egyetlen aki ezt gondolja, de ez van! -
Suffering #636 aki látta filmet, azt kérdezném h a filmben lesz arra utalás h ki lesz a főgonosz a 3.-ik részben mint ahogy az volt az első rész végén is? nem kell elárulni a nevét ha lesz ilyen. csak kiváncsi vok h ki fog e derülni -
#635 Sztem timantes kapjon egy utolsó esélyt ha megint ál spoilerezik akkor mehet nki a pihi a forumtol egykis időre én azt mondom mert tény elég marhaságot irt csak nemhogy 1szer az igazat irja.....
Hl potolhatatlan hiába Depp jol játszaná joker valahogy kimegy a filmből vagy mghal vagy dutyi lesz valszeg -
#634 már írtam korábban, hogy Nolan lenyilatkozta, h HL nélkül nincs Joker sem. -
#633 tudtommal Joker ettől függetlenül is visszatérő szereplő lesz, más színésszel fogják megoldani majd valahogy (mintha Johnny Depp-et olvastam volna vhol pletykaként, hát nemtom)