Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lekicsinyítettem:
Kandurex
ha lekicsinyíted szívesen berakom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

5c0rp330n
<#rinya>

Elképesztõ, hogy egy Hello Kitty rajngó, aki ráadásul egy srác egyáltalán beírjon egy képregényhõs topicba. A legviccesebb, hogy patkány módjára simizi Dick nemiszervét, dehát, mondjuk nem igazán vagyok meglepve. ;)

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

ForzaInter
mindenhol ezt csinálja...

Yo, Bitch!

5c0rp330n
te hülye vagy bazdmeg. hogy ne lenne lehetséges a filmes megvalósítása? és mért pofázol vissza érvek nélkül valakinek, aki okosabban látja kicsit a témát, mint te? :S

ez kibaszzot alap lesz....

Te hatalmas dick, inkább meg se szólalj!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Riddick21
láttad már az idén 15 éves Jurassic Parkot?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szerintem kurvajó, de ennek filmen megvalósítása szerintem még nem igazán lehetséges.

Challanger
Remélem, hogy kamu. Nem is az összeégett fej miatt, hanem a megvalósítás...azért a szemén meg a fogazatán látszik, hogy számítógépes, és ez engem zavar(na). Egy tökéletes effektekkel megtûzdelt filmnél pont itt lógna ki a lóláb, kicsit komolytalanná tenné a figurát.
Riddick21
szerintem kamu, Nolantõl elég fura megoldás lenne egy ilyen fej...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Challanger
Kétarc teljes arca

(azt mondják nem fake. majd meglátjuk)
overlocker

És igen ittvan 2arc nm mutatja azért a csunya arcát az már nagyon SPOILER lenne

Itt már "kétarc". Az elõzetesbõl van.

ProGabe
-A Batpod-dal (a motor) megy,uram?
-A nap kellõs közepén?Túl feltûnõ!
-Akkor a Lamborghini...
-...jóval szolidabb...

tudom,nagyon magyarosítottam.de az hülyén hangzik,hogy "nem túl nyugis",vagy "nem elég lecsillapodott" :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki mondja meg pls mit dumcsiznak a végén Alfredék? Ááá nem értem :) Pls! Fordítsa le a végét valaki!
sb1
Nagy kár Heath Ledger-ért, nagyon jó színésznek tartottam, és Joker szerepében szerintem még rá is fog tenni egy lapáttal. Egyértelmûen lejátszik mindenki mást a filmben, ez már az elõzetesek alapján is látszik.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

The Dark Knight , Trailer2: http://www.whysoserious.com/happytrails/trailer.htm

A végsõ trailer végre megjelent jó minõségben is,jó szórakozást.

a betyármindenit! ütni fog ez a film, de nagyot!
Azok a régi traielek voltak a beszédes és az elsõ igazi de a 2. is fennt van mától HDben itt lehet megnézni és leszedni is

Egyébként valami 2õs életû 2arcú menõ gyerek is már látható 1 pillanatra egy kocsiban pistolal. :)

http://www.whysoserious.com/happytrails/
5c0rp330n
ez sem egy mai darab.
majdnem erre gondoltam. :)

Rage47
már régóta link
sb1
Majd vasárnap éjjel...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

5c0rp330n
van már HD? :o

Rage47
de állat a trailere, már nagyon várom:)
Trailer jó HD minõségnen vasárnap lesz fennt a neten hivatalosan. Azért a freevlog oldalon és a filmbuzin is már fennt van a kamerás szar minõségû de jó hangú és baromira ütõs elõzetes.
Bulykin
odab@sz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

REALista
Ennek egy kicsinyített verziója mehet bannernek szerintem:

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sabcsee
gondolom már mindenki látta de sztem azé illik berakni<#papakacsint>

kaka

ott írják a kommentekben, h a 89-es az nem az eredeti, hanem vágva lett. linkelik is az originalt:
http://www.youtube.com/watch?v=unkqbgLDgaI
5c0rp330n
"hát ki a franc emlékszik egy 89-es film trailerére?"

ez azért nem egy sima 89-es film volt, hanem az eddigi egyik legnagyobb Batman film, így azért szûkül a kör valamennyire :)

ProGabe
egyértelmûen tisztelgés az utód elõtt.és miért nem vették észre?hát ki a franc emlékszik egy 89-es film trailerére? :)

amúgy az a jelenet,amikor Joker áll egymaga az úton,és arra vár,hogy Batman odamenjen,egybõl arra emlékeztetett,amikor az elsõ részben a templom elõtt azzal az idiótán hosszú csövû pisztollyal lelövi a batmanjel-formájú repülõt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
ez tényleg ugyanaz, viszont ez még a régi trailer, ami x ideje kint van, nem értem, hogy miért most tûnt ez fel akkor csak valakinek. nincs összevágva, ez egy az egyben ilyen volt?

<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1813453&fullscreen=1" width="480" height="360" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" quality="best" value="http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1813453&fullscreen=1" /></object><div style="padding:5px 0; text-align:center; width:480px;">See more <a href="http://www.collegehumor.com/videos">funny videos</a> at CollegeHumor</div>

hát igen, mint ahogy az instrukciók is írják: "Gather with 300 of your closest friends at this exact spot on April 28th.

You'll need to be in contact with a partner-in-crime who has online access to relay your instructions once you're there."

ez így itthonról elég bukó, viszont itt vannak a kódok, akit érdekel.
ProGabe
melyik képpel sikerült?

#321:én biztos hogy megvárom a HD-t,valahogy kibírom :)

ezt csak úgy lehet megoldani, ha tényleg ott van az ember nem?
vagy csak én vagyok béna? mert hiába zoomolok rá a dolgokra, a fánál nem látom a fémtáblát, meg a parkolónál se tudom megszámolni a lépcsõfokokat... :(
REALista
Új trailer!Mondjuk még csak kamerás verzió van...

sb1
Kövesd a megadott instrukciókat, jó kis nyomozósdit kell játszani, nagyon jó, érdemes nekiugrani !

REALista
Halljuk...:D

sb1
Na, már rájöttem mit kell csinálni !!!
BESZARÁS !!! <#wow1><#wow1>

sb1
Valaki tudja a kombinációkat???

nah végre ki lehet nagyítani. már mentek a találgatások, h melyik kép kirõl készült és melyik város neve található alatta, de így már látható mind yol. Itt le is vannak írva a dolgok. valszeg akkor tényleg jön az új TRAIL-ER, amit az új üzenet is sugall :D
ProGabe
itt valami olyan készül,ami még nem volt!

katt valamelyik képre!

biztos hogy rengetegen mennek el!erre kíváncsi leszek!

hzsolt
ha a szike alatti részre kattintassz, megjelenik egy kép, amire kattintva bejön egy oldal.
Oda fel kell tölteni egy képet, ha jól értem, és elmondja mit csinálj.
De ezt nem próbáltam még ki.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

állítólag a jokerbegins myspace-esek kaptak egy bulletin-t, ezzel az üzenettel:
Date: Apr 24, 2008 8:48 PM
Subject: 4 days...
Body: http://www.whysoserious.com/itsallpartoftheplan/

SMILE.

de állítólag a bulletin elõtt már jött egy sms-s jokertõl:

From the Jokerlink
Bulykin
jaja:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sabcsee
uhh gec!!nagyon odabasz ez a poszter!!!!<#guluszem1><#nyes>

kaka