Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

-A nap kellõs közepén?Túl feltûnõ!
-Akkor a Lamborghini...
-...jóval szolidabb...
tudom,nagyon magyarosítottam.de az hülyén hangzik,hogy "nem túl nyugis",vagy "nem elég lecsillapodott" :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A végsõ trailer végre megjelent jó minõségben is,jó szórakozást.
Egyébként valami 2õs életû 2arcú menõ gyerek is már látható 1 pillanatra egy kocsiban pistolal. :)
http://www.whysoserious.com/happytrails/
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
http://www.youtube.com/watch?v=unkqbgLDgaI
ez azért nem egy sima 89-es film volt, hanem az eddigi egyik legnagyobb Batman film, így azért szûkül a kör valamennyire :)
amúgy az a jelenet,amikor Joker áll egymaga az úton,és arra vár,hogy Batman odamenjen,egybõl arra emlékeztetett,amikor az elsõ részben a templom elõtt azzal az idiótán hosszú csövû pisztollyal lelövi a batmanjel-formájú repülõt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
You'll need to be in contact with a partner-in-crime who has online access to relay your instructions once you're there."
ez így itthonról elég bukó, viszont itt vannak a kódok, akit érdekel.
#321:én biztos hogy megvárom a HD-t,valahogy kibírom :)
vagy csak én vagyok béna? mert hiába zoomolok rá a dolgokra, a fánál nem látom a fémtáblát, meg a parkolónál se tudom megszámolni a lépcsõfokokat... :(
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
BESZARÁS !!! <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
katt valamelyik képre!
biztos hogy rengetegen mennek el!erre kíváncsi leszek!
Oda fel kell tölteni egy képet, ha jól értem, és elmondja mit csinálj.
De ezt nem próbáltam még ki.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Date: Apr 24, 2008 8:48 PM
Subject: 4 days...
Body: http://www.whysoserious.com/itsallpartoftheplan/
SMILE.
de állítólag a bulletin elõtt már jött egy sms-s jokertõl:
From the Jokerlink