Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark Knight zene minták részletek

Na végre behallgatást nyerhetünk 😊 a filmzenébe is. 😊
sb1
Naaaagyon komoly <#eljen>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

KétArc elsõ megjelenése:

2Face
IGN Movieson van fennt hogy egy rendezvényen vagy min elkotyogta egyik warneres fejes hogy 152 perces lesz a film elvileg. Ebben gondolom benne van a credits(stáblista) is mivel a Begins 140 percében is bennt volt.
Hmmm fincsi lesz a filmzene is már csak a címekbõl is. Forrás: www.hanszimmer.com. (megj. júl 15.e)

1. Why So Serious? (9:14)
2. I'm Not A Hero (6:34)
3. Harvey Two-Face (6:16)
4. Aggressive Expansion (4:35)
5. Always A Catch (1:39)
6. Blood On My Hands (2:16)
7. A Little Push (2:42)
8. Like A Dog Chasing Cars (5:02)
9. I Am The Batman (1:59)
10. And I Thought My Jokes Were Bad (2:2
11. Agent Of Chaos (6:55)
12. Introduce A Little Anarchy (3:42)
13. Watch The World Burn (3:47)
14. A Dark Knight (16:15)
Sabcsee
bazd mekkora leszmár a film végén joker és batman szemtõl szemben<#taps>

kaka

http://youtube.com/watch?v=M2M3D2LbJtM

1-2 új jelenettel (érmés, Batman vs Joker beszédecske húha kicsit félelmetes lett) karöltve kulisszák mögött videó és talán az új filmzene is megy néha allatta?
Magoo
ehhh kapják be 😄
de melyik moziban megy angolul? lehet rosszul hallottam, de a mom-ra tippelnék...

5c0rp330n
feliratot sztem szoktak alá nyomni ha eredeti nyelven megy, szinte mindenhol.

Magoo
Nekem azt mondja meg valaki, hogy melyik moziban lehet majd megtekinteni eredeti nyelven a filmet? felirat sem kell, de szinkron pláne nem...hülyét is kapnék mindkettõtõl...
Ha jól tudom van 1 olyan mozi amelyik eredeti nyelven szokta adni a filmeket. aki tudja, legyen szíves mondja meg melyik az!
köszi

zoliii
ez biztos mert én augusztus 7.-rõl tudok most akkor melyik?

http://www.mozi-dvd.hu/cikk4388.html nos július 24.-én jön be hozzánk a film,hála Istennek! Így csak 1 hetet kell aludnunk az amerikai premierre... 😊

sb1
Biza, nálunk sajna aug. 7-én lesz csak...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Sabcsee
ja

kaka

ProGabe
gif csak 256 színt enged,na nem mintha ezeken lenne ennyi,mindenesetre mindig ocsmányabbul néz ki minden gifben!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sabcsee
hát én se látom sok értelmét

kaka

5c0rp330n
tõlem mehet, mindenesetre még mindig nem látom sok értelmét, hogy swf-ben van, demind1 😊

pedig direkt csináltam mind2õt (fehér átmenet, meg kevés fps), de tényleg igazad van, úgyhogy módosítottam. Banner v2
zoliii
Sziasztok

Mikor lesz a hazai mozikban mert a neten azt olvastam hogy augusztus 7-én lesz nálunk.

http://www.dailymotion.com/video/x5m4xy_the-dark-knight-mobile-trailer-low_shortfilms

Az utolsó, részben új mobilos trailere a TDK-nak. Az elején új Joker monológgal, (stilszerûen mobilról 😊 ) más háttérzenékkel.
5c0rp330n
ehh, nem egészen korrekt. az fps zavaróan kevés egyrészt. másrészt elõször mindig fehérre változnak, utána jön csak a következõ kép. harmadrészt egy ilyen szintû dologra egy egyszerû gif százszor jobb.

Hali!
csináltam egy "animált" bannert. benne van a fenti + a két új. itt el lehet érni (mérete: 750x222), ha gondolod lecserélheted a statikus képet ezzel 😄
got milk? <#vigyor2>
Én a Daredevil és az Elektra esetében tapasztaltam hasonlót. (Elõbbi szinkronnal, utóbbi eredeti nyelven.) Bár itt csak részlegesen lehet folytatásról beszélni.
Shiwo
amilyen tendenciát mutatnak, lassan több embert üldöznek el a szinkronnal, mint amennyit becsalogatnak..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

5c0rp330n
én a 3-at eredeti nyelven láttam.. asszem mom parkban.

Challanger
Annak idején a Karib tenger kalózai is angolul ment a mozikban. De a folytatásokat már sajnos szinkronnal vetítették. Gondolom ekkor már látták, hogy sikeres a dolog és ugye szinkronnal több embert be lehet csalni a mozikba.
Sheltem
Egyetértek <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A Batman Begins eredeti nyelven ment a mozikban. Már itt tartunk, hogy epizódok között is variálnak, hogy hogy adják?<#boxer>
Amúgy szerintem Bruce marad Fekete Ernõ Tibor. Alfred Fülöp Zsigmon...Joker passz!

*Attila

Hát Gorgonnak tuti más lesz a magyarhangja,mert Kaszás attila elhunyt.

Sabcsee
hol olvastad ezt a stohl szinkronos hírt?

kaka

desigo
Riddick21
Buzi <#banplz>
(csak viccelek, jóhogy nem mész fel ezért Pestre, nyilván arra értettem, akinek módjában áll)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

REALista
Hát én biztos nem fogok felutazni Pestre azért hogy eredeti nyelven nézzem meg de majd dvd-n...<#vigyor1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hát, én maradok az IMAX mozinál, ott fogom majd megnézni. Már ha adják majd ott...de elvárom, ha már megépítették Magyarország egyetlen ilyen moziját.
Riddick21
Okos fiúk: MOM Parkban játsszák majd eredeti nyelven.
Plusz nem is tudom hazai moziban nézni, mert nem Magyarországon élek, de ez tök mindegy is.

REALista
Az buzi aki emiatt nem moziba nézi...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sb1
És akkor itthon, a hazai mozikba hogy nézed meg máshogy??? Akkor nálad az is buzi, aki elmegy a moziba megnézni?? <#idiota>

Riddick21
stohl andrás lesz a magyarhangja... buzi, aki szinkronnal nézi, ennyit tudok mondani.

sb1
Gondolom ezt is le fogják szinkronizálni a mozikban (bár ne tennék!), és csak reménykedni tudok, hogy Joker-nek valami nagyon ütõs hangot találnak...

a 21. nincs meg vkinek, mert azt nekem nem akarja behozni?
jó képek...de a legnagyobb

ProGabe
hátha valakit érdekel 😉

40 db hq képet közöltek a slashfilmen,de a WB eltávolíttatta.de a kis ügyesek csak a linkeket törölték a cikkbõl,a képek maradtak 😊

kézzel írjátok át az url-t!
http://media.slashfilm.com/images/tdk-may9-1.jpg -tõl http://media.slashfilm.com/images/tdk-may9-40.jpg -ig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Joker vmi kegyetlen:d nekem kurvára tetszik.

Yo, Bitch!

ProGabe

ForzaInter

Yo, Bitch!