1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
Orionk #712 http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9260&VID=066-563674362-7747480734262762
Itt is 130 percet ir, de én nem hiszek nekik.
-
#711 Hát emberek, csak szólok, hogy kjiött a TS verzió, aminek elég szép a képe. Erősen vacilálok, hogy megnézzem-e. -
#710 főleg miután már felmentették a vád alól... -
#709 "Christian Bale vasárnap ütötte-verte azaz bántalmazta saját családtagjait" lol de hülyén hangzik -
#708 kezeit törném össze annak, aki ilyen fos újságot kiad vagy megvesz. -
#707 Borsonline... -
#706 Agyonverte családját a száguldó Batman -
#705 loooooool -
#704 És éjjel volt ez, mi lett volna ha délután 1-kor nézi meg a filmet... -
#703 legalább egy ilyet ráadott volna xD
-
#702 bezzeg ha más gyerekét hagyja ott... -
#701 A saját gyerekét otthagyja egy film miatt? Undorító -
#700 beteg ember az ilyen. -
#699 Pfff... Elképesztő milyen emberek vannak. -
#698 istenem...
na akkor még egyszer: olyan nincs hogy itt, Magyarországon más verziót vetítenének mint a világ többi részén
mivel NINCS belőle alternatív verzió, ezért nem lesz itt sem ilyen
egy kis hülye elkezd valamit egy torrent oldalon és mindenki beveszi. vicces...
ráadásul az a barom saját magát hitetgeti:
"na én ugy döntöttm,hogy moziba nem nézem meg pedig megakartam de hogy 50 percet lecsiptek igy már nem fogom inkább leszedem valami külföldi oldalról ahol fent van teljesen,ja és a poén,hogy dvd-n is csak 130 perc lesz:S"
a fenti idézet egy óriási f*szság. kéretik a témát egyszer és mindenkorra befejezni. köszönöm :) -
#697 Kocsiban zárta fiát, míg megnézte a moziban az új Batman filmet
-
#696 jo hát nem tudom mi lesz de nem tudom elképzelni h csak ugy levágják -
#695 Be is b@szna, ha 100 perces lenne. Elírás, vagy nem frissítették az adtokat ennyi. Abból nem kis botrány lenne, ha a film 1/3-át levágnák :D -
#694 De itt azt írják, hogy száz perces a film. Akkor nem 30-at, hanem 50-et vágnak le. Na jó, gondolom elírták -
#693 erröl volt eddigis szo. de ezen nem kell senkinek izgulnia szerintem. most komolyan szerintetek levágnak a filmböl 30 percet? minek vágnának le. -
#692 szóval itt , bocs de bénázok:
http://palacecinemas.hu/movie.asp?id=266072 -
#691 itt
meg azt írják hogy:
A sötét lovag
Akciófilm; 100 min; 2008.
-
#690 Ez komoly? -
Andrews2007 #689
Joker interjú 2.1. Joker interjú -
#688 ha ez így lenne, az botrány lenne, hatalmas botrány. -
#687 gondolom ezt onnan veszik hogy 100 percet írnak hossznak. hülyeség, hogyan vágnák már meg? az nem úgy megy hogy ideér m.o-ra a szalag és megvágják. ahhoz kéne hogy legyen belőle vágott verzió, ami nem létezik... -
Orionk #686 Egyik torrent oldalon, azt irta az egyik hozzászólók, hogy a magyaroszági vetitésre levégtak 30 percet a filmből. Amerikában 150 perces a Dark Knight, magyarba meg 120 perces lesz.
Ez igaz, tud erről valaki valamit?
Állítógag itt is ir valamit erről, de én nem néztem meg: palacecinemas.hu
Remélem,hogy nem vágnak le belőle, micsoda dolog lenne. Végképp levizsgázna előttem a magyar filmgyártás. Nem is szólva arról, hogy a magyarok igy is extra szar filmeket csinálnak.
-
#685 olvasgatva a netet el lehet mondani, hogy két fő tábor van: az egyik látatlanban fikázza, a másik felrója neki (teljesen jogosan) hogy miért fikázza ha nem látta. erre az első táborba tartozó visszaír, hogy miért védi ha nem látta. tehát a fikázó nem veszi észre hogy a másik fél nem a filmet "isteníti" (hiszen még ő sem látta), csak rámutat arra, hogy látatlanban nem kéne fikázni semmit!
(van egy harmadik, negyedik, sőt, ötödik tábor is: aki látatlanban magasztalja (3,szót sem érdemel), akik már látták moziban (4, külföld, irigysééég), és akik kamerás verzióban nézték meg (5, kapják be) -
#684 te meg mégokosabb lehetsz, én ugyanis ILYET NEM MONDTAM. vagy mutass rá, hogy hol állítottam az ellenkezőjét. tanulj meg mondatokat értelmezni először, aztán ha az első 8 osztály megvolt, folytathatjuk a vitát. -
#683 ki szapulja a filmet? te szapulod. aztán meg ecseteled, hogy ez csak egy natúr batman film de egyébként halvány fingod nincs róla. saját magadnak mondasz ellent, saját magadat járattad le, ehhez nincs is mit hozzátenni. -
Helomas #682 Befejeztem ennek a fórumnak a látogatását,ez már nem arról szól ,amiről kezdetekben,átment ilyen magyaros szitkozódós feljövök észtosztani meg kötekedni mert nincs más dolgom szintű fórumozásba.
Részemről még annyi,hogy remélem a film tényleg valóban jó lesz. :)
Köszönöm mindenkinek az új információkat a filmről,linkeket stb.
Jó mozizást! :) -
Quantumleap #681 Letölthető esetleg valahonnan aránylag jó minőségben? Mert amit leszedtem, az elég szar. Természetesen nem ide kérem a választ, hanem mailben vagy privátban. -
Andrews2007 #680 Rottenen már 95% on áll a TDK
:) -
Orionk #679 te is nagyon okos lehetsz, ha ennyire megabiztosan állítod az ellenkezőjét.
-
Orionk #678 Jesszusom mennyire sajnálom, hogy majdnem meghalt.
De annyi pénzért én is kockáztatnám az életem, ez evvel jár.
Érdekes. hogy az elfelejtitek, hogy egyes embereknek többet kell dolgozni, mint ezeknek a Bale arcoknak. Mondjuk például a napszámosok kidolgozzák a belüket, mégsem kapnak annyi pénzt.
És most ne azzal jöjjetek elő, hogy Bale egy nagy tehetség stb... mert jópár filmet jól eljátszott. -
Micsu #677 állítsál már ember
ki szapulja a filmet?
én csak mondtam hogy nem értem mire ekkora hype, elvégre csak egy natur batman film se több se kevesebb, ha már láttam volna lehet máshogy vélekednék de trailer alapján nemtok egyebet nyilatkozni :) -
Helomas #676 Ne legyünk ennyire ellenségesek,nem ér meg anniyt ez az egész ,hogy mérgelődjünk és egymásnak essünk,ez csak egy film és annak SG fórumos topicja,mindenki mondja el a véleményét,vitatkozzunk róla,elmélkedjünk,de ne úgy ,hogy spoilerezünk,egymás torkának ugrunk és megjegyzéseket, szúrós mondatokat vágunk a másikhoz.
Peace :) -
#675 rohadtul nem csak amerikában van bemutatva a film, de innen is látszik, hogy mennyit tudsz arról a filmről, amit itt szapulsz. egyébként meg kiknek a véleményére adsz akkor? talán a japcsiknak? afrikának? vagy a győzikén élő magyarok véleményére? ehhez is csak gratulálni tudok. ha értelemet nem tudsz mondani, inkább ki se nyisd a szád. -
#674 már bocsáss meg, de olyan dolgokat állítasz tényként, amelyekről halvány gőzöd nincsen. ki vagy te, hogy ennyire ismered Bale és Heather magánéletét? másnak kéne itt felébrednie, és befejezni a faszság terjesztését. -
#673 már tudom kik nyomnak 1est az imdb-n :o