1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• timantes
    csak kamuztam , amit írtam azok nem igazak , látom könnyű titeket átverni még azt is elhinnétek hogy az egér nagyobb állat az elefántnál
  • Andrews2007
    Igen csak sajnos most meg a sors, az élet hozza a forg. átírást. :((

Ledgert senki se fogja tudni pótolni azok szerint akik látták a filmet. Meg hát hülyén is nézne ki a dolog ha a 3. részben más lenne helyette.

A majd 70 ezres nézőszámmal nem semmi ez a 9.6!!!
  • desigo
    durván vonzza a tömegeket a moziba...
  • ProGabe #629
    Frissült IMDB:

User Rating: 9.6/10 (69,135 votes)
    Top 250: #1

• Suffering
    timantes hülyeséget irt mind a 2-szer. nehogy bevegyétek amit irt. hogy lenne már az a vége h havery arcát felgyujták. mutatják ött többször is majd mint pl: abban a 30 máésodperces jelenetben meg amikor a kocsiban ül. szoval az első hülyeség. amit am ásodjára irt az meg az ő perverz kitalálcioja, persze mindjárt meg is bassza mi? :D szoval timantes hülyeséget irt.
  • 5c0rp330n
    így van, eddig is lehetett tudni, hogy Jokes visszatérő szereplő lesz, ugyanúgy, mint az eredeti Batman-ben.
  • Andrews2007
    szerencsére mondhatom hogy hülyeségeket ír. Ugyanis SPOILER azt mondták youtube-n kritikákban hogy nem hal meg Joker hanem elkapják és börtönbe kerül 2. szorra is a filmben. (az 1. esete látható a trailerben) Ma ennyit róla. :)
  • stonesour
    KOMOLYAN?
  • stonesour
    A francba, elspoilerezted, kössz :'(
  • NEOreg3
    a film végén a STÁBLISTA LESZ LÁTHATÓ
  • Tatyla
    öregem neked komoly problémáid lehetnek az életben,gyorsan keress fel egy pszichiátert mert neked a pszichológus már kevés...
    sőt inkább egy vadászt aki kilő...
  • ProGabe #621
    kéne egy hg...
  • Szolnokboy1
    nyugi, ha nem akarja, hogy mindenki őt hívogassa otthon és a mobilon, akkor nem fog többet spoilerezni. :)
  • sb1
    Most őszintén, ha leírná ide az egész tartalmat, akkor is megnéznénk nem? A kis köcsög majd megunja, azt visszabújik a kis szobájába répázni, ennyi...
  • danikarate
    timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög timantes egy köcsög

-fav
  • Szolnokboy1
    tudom, hogy kicsoda timantes, régen osztálytársam volt. nem fog többet spoilerezni, különben mindenki megtudja kicsoda ő valójában. veszély elhárítva.
  • REALista
    Remélem nem gondoltad komolyan hogy mégegyszer beszopatsz.:D
    egyébként jó szar életed lehet...:(
  • Szolnokboy1
    -fav
  • 5c0rp330n
    a qrvaélet basszon seggbe
  • Szolnokboy1
    hogy rohadna le a faszod, te kis geci! még jó, hogy erre a trailerből lehetett következetetni.
  • desigo
    akkor repül...
  • zaki
    tudod hogy értettem xD
  • ProGabe #609
    az lesz az igazán "vicces", amikor majd megnéz valami fos kamerás verziót, ami után ide jön és szétspoilerezi nekünk a filmet -.-
  • zaki
    Úgyse ez lesz a film vége ne fossatok már... Csak vicces akart lenni a guszti :o
  • R3TR0
    Amugy kamu mert a végén fullosan fogják ugyis mutatni Kétarcot sztem nem ugy lesz vége hogy ég és akkor credits

Most néztem meg a Beginst hát már naon de naon várom a dark knightot de nem vok akkor faszgeci hogy kamerásan mgnézzem és szétflameljem a topicot

GRAT te kapsz egy citromdijat tölem!!
    © timantes
  • Seth
    Ez kb annyira volt spoileres,mint az ha azt állítom,hogy Batman a végére legyőzi Jokert
  • Tatyla
    buzi-e vagy?
  • ProGabe #604
    nyugodtság van! ezt már mutatják a trailerben is! vagy nem? hm. mindenesetre ki kéne vágni a gyereket...
  • miki36
    :CCC akurvaanyád
  • ForzaInter
    hogy rohadnál meg, köcsög
  • timantes
    A film végén mutatják KÉTARC-ot, ráfolyik a fele arcára a benzin és meggyullad
  • MrSpock
    Azért az mindenképpen érdekes lenne,ha maradna az élen.Márpedig úgynézki,hogy nemakar csökkeni a pontszám,hiába nő a szavazók tábora.
    Mert ugye egy képregényből készült film..és mégis mekkora pozitív visszajelzések vannak.
    Na persze ebben sokminden közrejátszik,de mindenesetre elég meglepő.
    Nagy volt a várakozás,és ezek szerint nemvolt hiába!
    Szerintem hétvégére simán eléri a 100ezer szavazatot,akkor már lehet borítékolni a dolgokat.Mondjuk bevételi szempontból világviszonylatban megtudja e dönteni a Titanicot? Hihetetlen jól indult..és még csak pár országban mutatták be.
  • Shiwo
    arról tudni valamit, hogy a stáblista végén van valami szösszenet ?
  • Bokafix2
    Nem semmi ez a 9.7-es értékelés! Eddig az imdb top 100-as listáján első helyen van a film, már ami az értékelést tekinti. Szavazatok alapján persze nem, mert a jelenlegi 1. helyezet, a Remény rabjai pl. 340 000 szavazat alapján 9.2, úgyhogy bele kell húznia a Dark Knight-nak ha ezt überelni akarja. Nagy esély van rá, hogy sikerüljön.
    Szenzációsak a bevetélek is, tényleg sokan voltak kíváncsiak a filmre. És bár a muvi önmagában is megállja a helyét elképzelhető, hogy Ledger halála is megnyomta egy kicsit, mind az értékeléseket, mind a bevételt, hiszen mindenki tudja, aki egy kicsit is otthon van a filmvilágban, hogy ez a film volt Ledger utolsó teljes filmje, mert a Parnassust már nem tudta befejezni. Megérdemelné az Oscart.
  • desigo
    de soká lesz még :(
  • Andrews2007
    143 perc kb. stáblista nélkül imdb-sek szerint és 152 stáblistával. Durván 15 perccel hosszabb így a Beginsél.
  • Shiwo
    az kemény lesz, ha Heath Ledger-nek ítélik oda az oscart, akkor tényleg legenda lesz belőle...
  • Sheltem
    Nem értem miért ír az xpress 130 percet... Nem 150 perc felett van a film ?
  • REALista
    Jó szorakozást kívánok!:D
  • saw123
    hmm