Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
van Isten! THX! <#worship><#worship>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Feliratosan lesz a mozikban!

Szolnokboy1
van már valakinek infója, hogy milyen nyelven játszák majd a mozik a filmet? remélem lesz annyi esztétikai érzékük vagy legalábbis tiszteletük HL iránt, hogy nem szinkronizálják le...

A Dark Knight zenéje kb. 2 napja leszedhetõ ám. (pl mininova. pcdome fórumáról utolsó szám sajnos kicsit alulvezérelt néhol sörcög serceg)
rossz helyen parkol? vagy miért büntet a 2. képen a poliszofiszer?
nóta alapozáshoz.
desigo

desigo

Az ám hazám.
Seth
vmi night-vision cucc lehet

PSN ID.: Beegabor

STREEX
A 15 ös tv spotban 0:22-nél mitõl világíthat batman szeme fehéren?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Új TV spotok: (Joker üt megint)

tv spot 14Tv spot 15Tv spot 12Tv spot 13
ForzaInter
hát ez vmi iszonyat durva, pár perces videok után mondom Heath-nek Oscart!

Yo, Bitch!

http://uk.youtube.com/watch?v=1w3-XDXKPMc

Húha Joker partizik. 1 perces TDK clip.

Kezdem érteni az Oscar jelöléseket. 😊
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://www.themovieblog.com/2008/06/...-knight-review

Videó-s élõ kritika.
A WAll-E szépen hozott 62.5 milliót itthon sjanos ha jól emlékszem késni fog. 😞 Kritikák is szépek eddig.

Másik A Dark knight kritikáéi is eddig csak 5/4.5 vagy 5/5 ös volt amit láttam. (IGN MOVIES, Kevin Smithtõl, rollingstone.com magazin stb) Emmellett eddig 8 szor annyi jegyet vettek meg elõvételben rá mint a Spiderman 3 ra. hmm hmm.
Szolnokboy1
ma reggel kijött a Batman: Gotham Knight dvd-n. kiváncsi vagyok milyen lett, jó lesz felvezetésnek augusztusig 😊

http://www.imdb.com/title/tt1117563/

Nem néztem még meg, és nem is tudom meg fogom-e. Költõinek szánt, de választ nyugodtan megtûrõ kérdésem:

Jó az, ha ennyi minden kikerül elõre?<#kerdes><#vigyor0>
12 db 30 seces klip a filmbõl!!! Joker és Batman rulzzz .😊
klippek
Szerintem egy csomó ember a '89-es filmet hiteltelennek tartja az alap képregényhez, de 90%-ban színvonalasnak látja Nicholson játéka miatt. Realiszitkára hajtás miatt jóllehet ez is hiteltelen lesz, de bízom benne, hogy Ledger megmenti a filmet legalább 90%-ban. Sajna, ha így lesz, annál tragikusabb és irinikusabb. Másik utolsó filmjében, egyik kedvenc zenészemet, Bob Dylant testesíti meg. Látatlanban elõre is el tudom fogadni a kritikát, hogy innetõl fullon A-kategóriás színésszé nõtte volna ki magát. R.I.P.
http://rapidshare.com/files/125617479/Batman__rdekess_g.flv.html

Az elsõ és a mostani rész összehasonlítása! Tényleg érdekes!

Kár, hogy nem lesz szinkronizálva! Szerintem szinkronosan jobb lenne...
zoliii
Szerintem már mindenki tudja hogy Augusztus 7-tõl lesz.

Változott a magyar premier idõpontja. Augusztus 7. 😞 ,de nagy örömömre nem lesz leszinkronizálva,majd csak dvd-n.

Félreértés ne essék, én moziban akarom megnézni, csak mire nálunk adják, lehet már nem leszek az országban. Két-három héttel elõtte tudni fogom, és ha így áll a helyzet, nincs más, mint letöltés.
zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

ProGabe
én filmek esetében nem harcolok a warez ellen,mert ott is az megy,mint a fociban:egy-két seggfej miatt kerül annyiba egy film amennyibe,hiszen képesek kifizetni 20 millát egy színésznek!aztán sírnak a stúdiók hogy drága volt a cucc.ráadásul itt már tényleg felesleges,hiszen nincs védelem

ellenben attól hányok,amikor valaki egy kamerával felvett szutykot néz!mindig azt kívánom neki,hogy majd az õ munkáját (legyen az bármi) is valaki silány minõségben "élvezze" (nehéz megfogalmazni hiszen annyi változó van,értitek na 😊 és ezek után ítélje meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Hát, aki ezt a filmet cam verzióba megnézi... az élvezze 😛
Nem sûrûn járok moziba, de ez ottnézõs egyértelmûen.
Remélem nem szinkronizálják le, habár nem lett olyan vészes a szinkronja a Beginsnek.

desigo
nyilván kint lesz az összes torrent oldalon egybõl és full a legnépszerûbb lesz...
Sabcsee
alap h az

kaka

Nem azt kérdeztem, hogy honnan, hanem hogy mikortól? Vagy az is warez?
desigo
itt nincs warez úgyhogy bye
ForzaInter
hát valószínû én is netrõl fogom letölteni, ettõl még sztem nem leszek "szar" ember...

Yo, Bitch!

VAZZE! Alattam lévõ hozzászólásban írják, hogy holnap lesz az elsõ sajtóvetítés! Meg különben is, volt már rá példa, hogy idõ elõtt kicsempésztek egy kópiát és felnyomták a netre! Talán nem kéne mindjárt lehülyézni!!!
zaki
pf... <#lama><#kocsog><#taps><#banplz><#bdead>

ProGabe
nézd már meg a bannert!!!!

hol van még júli 17!?

Letölthetõ mikortól lesz a film? Gondolom, amik most fent vannak ezen a néven, azok fake-ek.
http://www.youtube.com/watch?v=6dXU7bVyHeQ

Egy új jelenet a kis motoros Joker-Batman üldözésbõl tv-rõl.

Aint no cool.-com on az 1. kritika ami lehet hogy fake néhányka szerint.
Emellett a 2. kritika a rollingstones.com netes újságnál van jelen.
Sok spoiler nincs benne ha látta d a trailereket.

Holnap este lesz az elsõ igazi nagy sajtóvetítés fórumokon írták úgyhogy most majd lesznek dögivel kritikák. Az eddigiek biztatóak kb 100% ból 95%os értékelést átlagosan adtak.
ProGabe

http://www.aintitcool.com/node/37214

Az elsõ igazi hosszú kritika. Annyi elég hogy a Keresztapa 2. részéhez hasonlítja minõségben. 😊 És 2,5 órás lett.
Sabcsee
jól tetted

kaka

REALista
Na épp ezért nem követem már ezeket az elõzeteseket.Csak az elsõt néztem meg.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Na azóta fent van youtubeon még 3 másik ilyen 30 seces új tv spot is. 7-8-9. es 1-2 új résszel.
Sabcsee
ez már rohattul spoileres:S

kaka

zaki
De kemény... o

MarkBlade
Remélem Arénában is menni fog I-MAXben.. 😊
gErIbÁ
ott meg szerencsére lehet állítani a hangsávot<#vigyor2>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Hát még szép szerintem is kötelezõ moziban 1. ször mindenképp. 😊

Feliratosan lesz elvielg mémg mindig úgy irj a vox is meg a port is. MAx dvd-n lesz szikron hála égnek.
gErIbÁ
Ez az a film ami mindenféleképpen megér egy mozijegyet,ha vége kiderül megér e még egyet,(nem lenne rossz angolul is megnézni moziban)

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!