1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Sephi
    Gyerekek, szerdán nem lesz premier előtti vetítés? Vagy vasárnap? Sehol nem találok róla infót :(
  • zoliii
    kit érdekel én csak megosztottam ezt az infót
  • sb1
    Különben hálistennek az ittlévők közűl senkit sem érdekel ez az infó...
  • zoliii
    Különben már 1 hete fent van a neten a film de mind1
  • Pretorian
    A szinkron kinyírja ezt a filmet.
  • Pretorian
    Ledger elképesztően jó.

Azt egyébként tudni kell, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a film elsősorban nem Batmanről és Bruce Wayne-ről szól, hanem arról, hogy a Joker hogyan nullázza le Gotham "Fehér Lovagjának" (Harvey Dent/Two Face) azon erőfeszítéseit, amelyekkel rács mögé juttaja a fél maffiát, illetve ezen keresztül mutatják be, hogyan lesz belőle Two Face. Egyébként szerintem Two Face kicsit úgy járt, mint Venom a Pókember harmadik részében: kapott kb. 40 percet a filmben, éppen ezért nem tud igazán kibontakozni a figurája...
    A slusszpoént viszont nem lövöm le még spoilerben sem...lényeg az, hogy Batman valszeg nem lesz túl népszerű a következő film elején.
  • SzakYy
    Énis szeretnék. Neten már keresgetek. Moziban kellene rákérdezni, hátha lehetne tőlük is szerezni. Aki netán tudna az pls szóljon.
  • Orionk
    Kérdeznék valamit tőletek.

Van e egyikőtöknek ismerőse moziban? MERT, egy The Dark Knight filmplakátot keresek. Meg is vásárolnám, csak legyen valakinek olyan nagy plakát.

Tudna esetleg valaki segíteni?

THX
  • Orionk
    Jack Nicolson-t a régi Jokert kellene megkérdezni, hogy mit gondol az újról, hogyan látja. mi a véleménye, kár hogy nincs erről semmi.
  • Orionk
    Jesszusom már annyira várom a filmet.
    Remélem, hogy angolul adják majd a moziban.

A deskotopomra már két hónapja képeket rakom ki a Jokerről(Heath Ledger) a filmből kiragadva. Sokszor percekig nézem a Jokert a képen. Már teljesen megőrjíííííííííít.

Most értettem csak meg, mivel ennyire reklámozzák az uj Jokert, hogy milyen alak is ez a gonosz ember. Egy igazi elmebeteg, aki magáról is teljesen jól tudja, hogy őrűlt, és néha eldobja az agyát, és őrült dolgokat csinál, azaz olyan dolgokat, amit sokan meg szeretnének tenni, de nem mernek. És az a Joker es nevetése, meg jelmondatai, meg az őrjöngő kiabálásai. Huhh, micsoda alak. A mai valóságban is kellene ilyen bűnöző.

Nekem Jack Nicolson is tetszett, ahogyan eljátszotta, sőt szereten is Nicolsont, nagyon sok filmjét láttam, és kevesen kaptak annyi oscar díjat, mint ő. De ahogyan LEdger átérezte a karaktert az valami ŰŰŰBER BRUTÁÁÁÁÁÁL dolog. Odabasz nagyon.

Ledger-t a Lovagregény című filmjében láttam először, még jó pár éve. Rögtön megtetszett, ott egy sármos lovag-ot kellett alakitania. Azóta egyik filmjét sem láttam. De meg fogom nézni, mert mostmár tudom, hogy jó színész.
  • Orionk
    THX
  • knightbali
    Ha jól tudom, akkor hétfőn fog frissülni.
  • Orionk
    Igen, ezt tudom, de még nem látható a következő heti filmek. Mindig csak az e heti látható.

Nem látom az augusztusi hetet, amikor kezdik vetiteni.
  • Akranor
    www.cinemacity.hu
  • Andrews2007
    A TDK elérte a 300 milliós bevételhatárt sőt túl is ment rajta. Szép.

$314,245,000 88.4%
    + Foreign: $41,300,000 11.6%
    = Worldwide: $355,545,000

De én se értem miért nem frissül az a fránya külhoni bevétel. 1 hete áll majdnem.

• stonesour
    Telefon?
  • Orionk
    SZiasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet előre jegyet foglalni a mozikba? Vagy nem lesz akkora tolongás a The Dark Knight-ra?

Szegeden akarom megnézni a cinema city-ben.

THX,
  • Darkoo
    Ez meg a másik magyar marketing videó
  • saw123
    magyar Dark Knight marketing!!!
  • sandor8206
    Az a baj, hogy nálunk nem nagyon megy ez a műfaj nem hiába van ennyire későn a premier TDK+Hellboy2 esetében is+Vasember is gyéren teljesített.Amerikában szárnyalnak a képregényfilmek(nem is csoda, hisz ottani popkultúra), itt Európa nagy részén hoznak egy közepes átlagot, vagy megbuknak. 50 fős mintából (a munkahelyem fiatalok,középkorúak,öregebbek) alig volt valaki akit érdekel a TDK, volt olyan aki nem is tudta mi-ki lesz benne, és voltak köztük fiatalok is. Talán az egyetlen sikeres film nálunk az X-men franchise, de lehet ez is csak azért egy jó sci-fi nek is elmenne és nem maszkos "képregényfigurák" rohangálnak benne+van pár ismerősöm aki nem is tudja hogy azegy képregényből van. Nálunk azért kevesebben vannak a fanak, nincs elterjedve több évtizede ez a képregényműfaj általánosan. Fogadni mernék rá, hogy többen nézi meg majd a Múmia 3, vagy az Indi 4-et, és ezt a kis gondolatmenetet úgy írtam, hogy én se vagyok fan, Batman engem se nagyon érdekel, de a Begins húzott felfele rendesen, tehát jó filmeket kell csinálni.
  • Shiwo
    és sikeressége talán majd hozzájárul, hogy végre mégtöbb darkos, komor hangvételü képregény-adaptáció készül, nem csupa kisgyereknek való estimese (tisztelet a kivételeknek..)
  • Pretorian
    Húh...hát...nem is tudom, mit mondjak...
    Minden képzeletet felülmúlóan jó lett a film...azt hiszem, ezzel elmondtam mindent, és mégsem mondtam semmit...
    Nem vagyok Batman fan, a hájp sem érdekelt sohasem, de ez a film
    nagyon odatesz...
    Amikor arról olvastam, hogy a film lemosott mindent, és vezeti az IMDB abszolút toplistáját, azt gondoltam, ugyanmár...egy képregényadaptáció, amiben álarcos mikulások kergetik egymást rávág a Keresztapára...
    Azt tudni kell, hogy én nem igazán bírom az ilyen jellegű filmeket, egészen idáig azt gondoltam, a műfaj nem képes túlnőni az eddig készült, kommon szuperhősös akciófilmek által felhúzott határokon...és de...
    Komolyan mondom, kevés ilyen jó filmet láttam életemben...
    Azt hiszem, nagyon sokáig fogunk még beszélni erről a filmről...
    Ez a film egyszerűen hibátlan. Ennyi. Én ilyet filmre nem nagyon mondtam még életemben...
  • zaki
    User Rating: 9.5/10 (124,766 votes)
    Top 250: #1

Már csak 9.3-on áll a listán, de még mindig vezet :D
  • zaki
    hát, csak feliratosan tolják majd nálunk.
  • 5c0rp330n
    eddig abban a tudatban éltem h augusztus 7-én magyarul is bemutawtják, de lehet h ezt tévesen tudom. nem foglalkoztam vele igazából, mert mindenképpen angolul nézném.
  • zaki
    Rég kész van? Szerintem el se kezdték, majd a DVD megjelenése előtt 2-3 héttel megcsinálják, az meg még odébb van egy kicsit...
    Amúgy sztem esélytelen, hogy Alföldi nyomná Jokert, elég elfoglalt lehet a Nemzeti Színház dirijeként... Meg nem is csinált sok szinkront az utóbbi időben... :c
  • 5c0rp330n
    tuti h már nem kezdik újra a szinkront és már rég kész van meg amúgyis sokat adnak a néző véleményére...
  • zaki
    Hmmm, tényleg nem rossz...
    Amúgy a film címe az Utolsó éjjel (25th hour), és nagyon jó...
    Eredeti hangon persze jobb, de nem rossz.
    A Beginsnek is jól sikerült szinkronja van, de én maradok az angolnál... :P
  • saw123
    Riddick rispect a kommenthez!

Alföldi tényleg elég meggyőző, de az eredetit soha nem lehet überelni!
  • Magoo
    írtam a mafilm audio kft-nek, hogy Alföldi kéne Jokernek...
    bevallom, hogy nem vagyok szinkron párti egyáltalán...sőt inkább rühellem a szinkronokat (pláne az utóbbi években készülteket), de amit a kis videóban hallottam alant, az fudeodavág.... :)
    Ő lehetne Joker...tényleg...simán hozná a figurát
    De tegyük hozzá, hogy Ledger-t nem tudja lepipálni ;)
  • ForzaInter
    hát sztem ő illene legjobban
  • Darkoo
    Ha már mindenképpen szinkront akarnak csinálni... Akkor csakis Alföldivel képzelem el.. Hogy miért is?

Nézétek meg ezt a videót!

Elég meggyőző, nagyon jól tud ő szinkronizálni..
  • Z406
    Szisztok!

Pesten csak a Palace Lurdyban lesz premier előtt? Esetleg Duna Plaza? Tudtok erről valamit?
    Köszi az esetleges infót előre is! :)
  • Sheltem
    Persze a dolognak van másik oldala is. A magyar multiplexek nincsenek valami jó helyzetben egyre kevesebben moziznak(ezért is zárták be a Csepel szigetit is, de állítólak újra megnyitják/megnyitották) és ugye sokan vannak akik csak szinkronos filmre hajlandóak beülni(barátnők/feleségek nagyszázalékban)gondolni kell rájuk is, ez van.
  • Klemice
    igen stohl andrás egy fäszkalap nagyon nem ő kéne szinkronnak
  • Sheltem
    És azt, hoyg fordítják le, hogy "Hit me!"? Vagy azt, hogy "Here we go!" Esetleg a "Good evening ladies and gentleman...." c. idézetet? Itt most nem a jelentésükre kell gondolni, hiszen ezek a legegyszerűbb magyar mondatok, hanem a hangra, a hangsúlyra ahogyan Joker előadja.... Ahogy hallottam(lehet kamu) Stohl András lesz Joker hangja,látatlanba megjósolom, hogy iszonyatosan szánalmas lesz(pedig én aztán nem szoktam fikázni, de ennek a filmnek nem szabadna szinkront csinálni, egyszerűen mert szentségtörés). Itt olyan legenda született,mint Darth Vader volt a klasszikus Star Warsokban(annak is az összes szinkronja kalap sz*r volt akárki akármit mond).
  • ProGabe #756
    IGN video review

igazság szerint semmi extra, csak ha már egyszer van ilyen is, gondoltam beszúrom...
  • sandor8206
    Szerintem nem sikerül nekik leszinkronizálni rendesen, ezt a Jokert lehetetlen jól
  • ronihun
    Miért ilyen komoly? talán inkább
  • sandor8206
    Jó film!!!!!