1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Pretorian
    Ez tök jó, pont mostanában akartam megnézni a Gépészt, kösz hogy lelőtted a poént! Spoiler tag baszod...
  • Harry Seldon
    Az összes filmes topicot szétspoilerezed, te nyomorék?

Az meg, hogy neked milyen idiótizmus jött le e nagyszerű film láttán, megint csak a nyomorékságodat bizonyítja.
  • sandor8206
    majd meglátod
  • Suffering
    lesz utalás a végén hogy ki lesz a harmadik részben a gonosz?
  • Orionk
    Na szóval pár nappal ezelőtt itt beszéltünk arról, hogy a Gépész mennyire jó film.

Hát nem igazán, most néztem meg. Nem mondom, hogy rossz film, de a végén azt hittem, hogy valami csattanó lesz. Közben csak az derült ki, hogy az a csávó, akit Ivánnak hívott az saját maga volt. Ezer egy filmben láthattunk már ilyet, hogy több éne van valakinek, mert több mindenkinek képzeli magát a szeretplő.

Gépész 6/10
  • sandor8206
    jó de akkor már lehet róla dumálni, ki mit gondol az esetről
  • Andrews2007
    Nem lehet tudni hogy meghal e vagy sem. Szerintem 7. e után se. :)

Mozinet kritika állati lett. (95%)
  • sandor8206
    spoilert nyomjál
  • sandor8206
    hát majd 7-e után kitárgyaljuk:-) most inkább ne mert lefejeznek.
  • Riddick21
    miért, nem hal meg a végén? :O
  • ForzaInter
    kár hogy Heath meghalt:( mekkora lett volna 3. részben is Joker...
  • Harry Seldon
    Én sem, hogy az övé...
  • zaki
    Pingvin is lesz a 3. részben? :c
  • ForzaInter
    hát vele nem fogják.
  • sandor8206
    Én annak örülnék ha TwoFacel vinnék tovább.
  • Andrews2007
    Na úgy látszik pingvin szerepére a producerek továbbra is Philipp Seymour Hoffmant szretnék és Johnny Deppet pedig mint Rébusz a 3. részbe. Meglátjuk szerintem egy 6 hónapon- 1 éven, belül mi igaz ebből.
  • sandor8206
    nem is tudtam, hogy a tied?
  • Harry Seldon
    Tényleg unod? Ideje más topicok után nézned akkor...
  • sandor8206
    És az eksön filmjei is jók, azon a szinten. ki tudna tőle jobban alkoholista,leépült eksönfószert játszani:-)
  • sandor8206
    Bruce Willis jó színész, főleg a 12 majomban és a Ponyvaregényben.
  • ForzaInter
    mond azt hogy utálod Bruce Willist.

Ponyvaregénybe nem volt jó? atyaég...
  • Riddick21
    soronként felröhögtem, ennyit már megért :D
  • sandor8206
    Egyetértek 100%
  • Seth
    Nem szükséges minden ilyen jellegű hozzászólást kommentálni sem itt, sem más topikban. Köszi. Kurva unalmas
  • Harry Seldon
    "Letöltöttem, megnéztem." - én innentől már tovább sem olvastam... Nem érdemes rá.
  • SubZero911
    Nem azért, hogy vitázzak, de:
    12 majom Brad Pitt nagy alakítása volt, Bruce bácsi se volt gyenge, de nem egy nagy durranás.
    Ponyvaregény: Ott se volt nagy színészi alakítás, ott azt egyedi rendezés volt jó...
    A sebezhetetlen: bazi gyenge film nem is méltó arra, hogy említsék...
    Hatodik érzék: Határeset, elfogadom...
    Alpha Dog... SZtem az imdb-n 5-ös alá ???

Ha nagy alakításól beszélünk hasonló kategóriában, min.: Clint Eastwood a millio dolláros bébi-ben. Vagy pl. Tom Hanks a Forrest Gump-ban...
  • Orionk
    Hol lesz ez a vetítés, és hogyan lehet rá jegyet venni?

Köszi
  • mate317
    Letöltöttem, megnéztem.
    Előszóban annyit, hogy észrevételem szerint 2004 óta a filmek igényessége nagyot zuhant, popcornfilmeket látni csak egy-két kivétellel. Nagybetűs filmek, mint a Ponyvaregény, Forrest Gump, Truman Show, Halálsoron és társai sok év óta nem készült szerintem. Már nagyon vártam egy igényes mozira, amire évek múlva is emlékezni lehet. A Terrorbolygó kellemes kivétel volt az egyszernézős filmek sorából, azt mindenkinek ajánlom.
    Erre itt a Batman, amit minden idők legjobb szuerhősfilmjeként emlegetnek, imdb-n első helyen tanyázik, muszáj volt idő előtt megnéznem.
    Elemzést nem írok de annyit elmondok, hogy a film tényleg kiváló, a helyenként béna akcióeffektek kivétel a maga kategóriájában tökéletes, sokszornézős, nyomot hagyhat maga után a filmtörténelemben is. Jokert külön ki kell emelni, annyira jó.
    Aki teheti nézze meg, ez tényleg egy komoly film, nem a wanted, pókember 3, hipervándor, transformers-féle gagyi.
  • ronihun
    én/mi 7-én megyünk elvileg de ki tudja mi lesz
  • Sephi
    Ki megy meg a szerdai éjféles vetítésre innen?
  • Magoo
    Áhh nekem még kedd este 8-ig kell várnom...de már kiba******* türelmetlenül várom :D
    Bale szerintem is zseniális színész.
  • Harry Seldon
    A Hajnali Mentőakcióban ha lehet, egy fokkal meggyözőbb, mint a Gépészben. Utóbbiban nagy "előnye" az a embertelen léptékű fogyás, amit a szerep miatt produkált. A HM-ben viszont nincsenek különösebb külsőségek, ott simán "csak" zseniális Szinész Mr. Bale.
  • Melkon666
    Sziasztok!
    Megnéztem a filmet és hát annyit mondhatok, hogy nagyon üt!
    Nagyon tetszett, hogy végre nem családi mozit csináltak Batmanből, hanem kemény darkos, feelinges, komoly irányba vitték. A sztori nekem bejött, ötletes, fordulatos, fantáziadús, nem lerágott csont mondjuk úgy. A színészek nagyot alakítanak, főleg Heath Ledger, neki aztán tényleg kijár az Oscar, sajnos már nem örülhet neki...Hatalmasat alakít Joker szerepében, mintha csak neki találták volna ki, alapból eredeti a karakter de Heath színészi tehetsége rátesz egy lapáttal. A többi színész is jól játszik, bár nekem Batman hörgős hangja kicsit erőltetettnek tűnt, nem elég természetes (persze amennyire természetes lehet egy bőregér ruhába öltözött manus ) . Az is tetszett, hogy Batmant nem tipikus hősként állították be, hűen a képregényhez.
    Összegzésképpen annyit, hogy fasza kis film, többször nézős kategória.
    Mondjuk szerintem kicsit elszálltak az emberek imdb-n. Az, hogy minden idők legjobb filmje legyen... hát azért legyünk őszinték, attól még messze van. Az viszont biztos , hogy a legjobb eddigi Batman film és szerintem ezen a vonalon és színvonalon kéne készíteni a többi képregény adaptációt is. A végső értékelésem: 8.5
  • Riddick21
    Pont szar példát emelték ki:
    Bruce Willis: 12 majom, Ponyvaregény, Sebezhetetlen, Hatodik érzék, Alpha Dog (igaz, rövid kis szerep volt), stb.
  • SubZero911
    A Gépész filmtörténeti és minden más szempontból teljesen egyedi, egyszeri, utánozhatatlan és tökéletes. Ezt nem magasztatlásból közlöm, hanem mint tényt. Aki egyszer megnézte beleég a tudatába. Sehol sincsenek a nagy Hollywood-i Big Name-ek CB-hez képest... (pl. Bruce Willis :) )

A DK. fanoknak rossz hír:
    Az OST sajnos már nem annyira egyedi, hanem a BB zenéje fel (illetve igen nagy döbbenetembre le-) tupírozva.
  • báttyó02
    gépész az nagyon komoly film...amit arra a filmre csinált magával az nemsemmi
  • Orionk
    Szia!

Köszi szépen a letöltési lehetőséget. Sikerült!

Mostmár csak a többi trailert kell megkeresnem.

Üdv.,

Egyébként mi nem tetszik a felirat fordításában? Te mit fordítanál máshogy?
  • Orionk
    Szerintetek mikor lesznek elérhetőek magyar nyelven a The DArk Knight trailer-ek?

Mert egy idő után magyarul is kiadják őket.
  • Orionk
    A múltkor lebasztatok, hogy miért osztom Christian Bale-t, amikor nem is ismerem, meg nem is néztem tőle filmet.

Nézzem meg a Gépész cimű filmet, akkor rájövök, hogy milyen jó szinész.

Na hát most letöltöttem, legkésőbb holnap megnézem a Gépész cimű filmet.
    Remélem, hogy jó lesz.
    Meg letöltöttem még a hajnali mentőakció filmet. Abban is ő szerepel.
  • Orionk
    Nagyon jóóóóó. :D