1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Riddick21
    milyen spoiler? csak egy kérdés volt, én nem tudok semmit?!
  • sandor8206
    nem baj spoilert nyomjál:-) soha nem lehet tudni
  • sandor8206
    De komolyan, TwoFacet a 3. filmbe, ne basszák már el így
  • Suffering
    Amugy ne vegyétek komolyan amit irtam. kiváncsi voltam hányan veszik be. nem láttam a filmet.
  • sandor8206
    Amúgy én láttam egy jégcsapot az egyik hűtőben, szóval szerintem Mr.Freez lesz a 3.részben:-)
  • sandor8206
    "ja és csak hozzátenném SOHA nem én kezdem, reakció ellenreakció"
    amúgy ha megfigyelnéd a normális hsz-im és vannak, de aztán jönnek a Champain pezsgős kubai szivaros csávók és "pörögnek" akármin ami nekik nem tetszik és itt nem személyeskedés(tehát nem riddick stb, hanem akik "egyszerű" emberekre ráugranak), amúgy személyesen én nem sértettem meg senkiit, semmilyen hsz-szel. Az ember KÍNJÁBAN írogat ilyeneket, hogy beszélhetnénk a filmekről, és mindig feljön egy faszság téma
  • ProGabe #906
    "HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!" :|
  • Seth
    Minden bizonnyal,mivel már volt szó róla , hogy a köv részben Pingvin és Rébusz lesznek a "püfölnivalók" ^^
  • Suffering
    Stáblista utána mutatták a pingvineket az azt jelenti hogy Pingvinember lesz a kövi rész gonosza? :D
  • ProGabe #903
    sikerült csodásan általánosítanod [kezet ráz]

vedd már észre hogy te vagy a "hirtelen jött" hülyegyerek most. Riddick már régóta itt van, Harry Seldon kb elmenne az alteregójának. ezzel szemben te olyan szinten izzadtságszagú hülyeségeket írogatsz jó pár napja, hogy az már igen-igen szánalmas

amúgy azt is elárulhatnád már hogy mégis mit értesz a "pörögtök mint akit felhúztak" alatt. mert ez szintén rólad mondható csak el. persze ez az én szemszögem. amúgy tényleg kíváncsi vagyok erre, nem azért mert zavarsz,idegesítesz,vagy mert bármin is "pörgök", hiszen jól megtanultam ignorálni az ilyen embereket, inkább a filozófiája érdekel a dolognak. mármint annak, hogy ez neked miért jó? beírsz valamit és várod hogy egy-két egyén rá(d) ugorjon miatta. külső szemlélőként ez módfelett szánalmasnak tűnik :\
  • sandor8206
    ja és csak hozzátenném SOHA nem én kezdem, reakció ellenreakció
  • sb1
    38 új üzenet miről?? A nagy 0-ról!!!! Jöhetne egy takarító emberke...
  • Sephi
    Ok, várjad!
  • sandor8206
    amúgy nem tudom kit bántottam meg, nem emlékszem hogy birkáztam vagy nulláztam volna...
    Amúgy nem vagyok olyan mint Orionk nem lövöm le a poént hogy Bruce Wayne harmadik személyisége a TDK-ban Joker....upsz
  • sandor8206
    ha nem jött volna le ironikus akartam lenni, hogy mindent olyan komolyan vesztek, de tényleg hagyjuk
  • ForzaInter
    "de ti is elgondolkozhatnátok rajta mit hogyan írtok."

te is.
  • ForzaInter
    sztem nem voltam prmitív, ha az ilyen sandor meg orionk féle fórumozókra gondoltál akkor feleslegesen vitatkoztunk, mert abban egyetértek:D na peace, ne offoljunk:D
  • sandor8206
    ha nem tetszik el lehet innen menni.
    Amúgy őszintén, hogy lehetne itt akármit is komolyan venni, amikor minden faszságra pörögtök, leharapjátok mások fejét és lehet nem ezt akarjátok elérni de teljesen az jön le, hogy ti vagytok a fasza csávók, ti az etalon. És lehet bennünk is van hiba, de ti is elgondolkozhatnátok rajta mit hogyan írtok.
  • Harry Seldon
    Semmit sem várok. És éppen eltúlzod a dolgot az olyan ökörségekkel, miszerint azt várom, hogy csak filmkritikusok írjanak ide - magam sem vagyok az -, meg komplett kritikákat várok. - Ezeket egy szóval nem mondtam, Te akarod a számba adni. Ami hülyeség.

Az sem igaz, hogy csak Riddick a jó fej, olvastam itt több szimpatikus hozzászólást más fórumozóktól. Igaz, azt tartom, hogy a többség végtelenül primitíven tudja kifejezni magát itt, a fórumban - nem mondom, hogy az életben is ilyenek, de itt szörnyű, amit egyesek - pl. sandor8206 - levág fórumozás címén.

Ennyi az egész gondom, nem több. És erre nem az a megfelelő gyurcsányi válasz, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni".
  • sandor8206
    és amúgy itt a társaságomban meg rajtatok röhög mindenki, hogy pörögtök mint akit felhúztak
  • sandor8206
    Háj ájm Roger Ebert and ast kell mondjam, ez nem igaz Roland Emmerich is megmondta, ááááá hogy milyen fasa csávó vagyok and azt hittem ide járnak a real kritikusok
  • ProGabe #891
    mikor veszed már észre hogy mocskosul unalmas vagy és csak te vihogsz az idióta "poénjaidon"?
  • sandor8206
    Háj ájm Roger Ebert and ast kell mondjam, hogy a TiDK now nem tudom értékelni,ááááááá .. because rajtam volt a batman mask és nem látni semmit a movieból.
  • ForzaInter
    most még is mit vársz? aki nem filmkritkus, az már csak egy idiota barom lehet? keress akkor vmi komolyabb fórumot, mert ahogy látom neked itt mindenkivel bajod van, csak Riddick a jó fej, többiek meg egy filmhez nem értő csicskák, kb ezt lehet leszűrni hozzászzólásaidból...
  • Harry Seldon
    Köszönöm a megerősítést, épp erről beszéltem...
  • sandor8206
    Háj ájm Roger Ebert and ast kell mondjam, ebe a forumba csak felso kategoris kritikusok vanak, ez á fogalamak absolute koreketek, ááááá hogy "fos" and "szar".
  • ForzaInter
    lol, vazze ha kritikát akarsz olvasni akkor vegyél cinemát vagy voxot, ez egy filmes fórum, ahol mi "mezei" emberek megnézük pár filmet és értékeljük, ide nem filmkritkusok járnak...
  • saw123
    jövőhéten pénteken Pécsen ott lesz valaki a premieren?!
    addig természetesen a 7végén Begins estet tartok magamnak...mert megérdemlem. si?
  • Harry Seldon
    Ez esetben nagy kár, hogy a fórum filmes topicjaiban nem ütközik ki az, amit mondasz. Elhiszem én, csak látnám ennek nagyságrendekkel nagyobb nyomát, mint most.

Nem becsmérlek senkit, nem kel mindenkinek film esztétának lennie, de ha jól tapasztalom, a fórum filmes topcijainak legnagyobb részét az egy-két soros büffentek alkotják. És akkor e hozzászólások nyelvtani minőségéről már szót sem ejtettem.
  • Pretorian
    Azért a 95 százalék az elég merész szerintem.
    Én média szakon (is) végeztem, filmklubokba jártam nagyon sokáig, és rengeteget beszélgettem filmekről szakmabeliekkel és nem szakmabeliekkel egyaránt. Általános tapasztalatom az, hogy az emberek igen nagy százaléka képes felismerni és értékelni az igazán értékes és jó filmeket, a kiemelkedő színészi játékot, és nem is gondolnád, hogy mennyien képesek árnyaltabb módon is megítélni egy-egy filmet. :)
  • ProGabe #882
    b+ spoiler
  • Harry Seldon
    Gondoltam, hogy lesz minimum egy ilyen megjegyzés.

Csak hát az a gond, hogy én Riddicket nem csak innen ismerem, és már jó pár éve, így a véleményem megalapozott.

Egyébként miért is nyalnék Neki? Mi előnyöm származhatna belőle? Várom az értelmesen megfogalmazott válaszodat. Köszönöm.
  • Sephi
    Elfelejtetetted benyomni a "Nyalás Off" gombot.
  • sandor8206
    Hát szerintem a Sebezhetettlen is jó film, bár hatodik érzék jobb, ezeknél még M.N.S. toppon volt, de tökéletesen megértem ha valakinek nem jön be, nem az a tipikus,gyorsfolyású, pörgös sztori. Mondjuk nálam S.L. Jacko fajintosabb abban a filmben.
  • sandor8206
    ok, de spoiler tag nélkül az most a menő:-), ugye Orionk?!
  • Harry Seldon
    Hát, épp Riddickre ráfogni, hogy nem túl igényes filmkedvelő... :D

Nem tudom, mennyire ismered Őt, és azt, hogy milyen filmeket kedvel, de én már egy ideje olvasom a kritikáit, és azt kell mondjam, hogy az itt fórumozó közönség 95%-a simalazán mehet a sunyiba az izlésével és a filmnézési szokásaival az Övével összemérve.

Az pedig, hogy történetesen a Sebezhetetlen bejött Neki, és szerinte Willis jól játszik benne, simán elnézhető annak fényében, hogy tudjuk: Riddick nagyon kedveli ezt a szinészt, így megengedhet magának némi elfogultságot mind a filmmel, mind Willissel kapcsolatban.
  • sandor8206
    Én is ilyenre gondolok, és remélem hogy ez lesz, mert ha nem kibaszott ideges leszek, hogy ennyivel elintézik a tdk-ban. Spoileres hsz-re reagáltam.
  • SubZero911
    Kifejezetten szeretem Bruce Willist. De azért el kéne tudni határolni a jó filmet a "nagyszerű alakítástól".

Sajna még Oscar díjakat is osztogatnak, mert ott is összekeverik.

T. Riddick: HA neked a Sebezhetetlen jó vilm, vagy abban BW nagyot alakít, akkor nem vagy túl igényes filnéző... Mindegy ..Pont.

• Suffering
    játsszunk nyilt lapokkal dumljuk ki most az esetett :D
  • Pretorian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem biztos. 40 perccel nem lehet elintézni egy Two Face kaliberű figurát. Valamit tuti kitalálnak majd, hogy visszahozzák őt a sztoriba. Egyébként nem derült ki egyértelműen (a nyilvánosság számára), h hogyan halt meg. Én vmi olyat tudok elképzelni, hogy a nyilvánosságnak azt mondják majd, hogy a kórházban volt, amikor a Joker levegőbe röpítette az egész placcot. A testét pedig elrejtették vhova, hogy ne derüljön ki az igazság...aztán...majd szépen magához tér :)