Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1
Köszi, hogy itt voltál velünk, pápá <#levele>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ProGabe
<#levele>

remélem a te munkásságodat is majd pont ennyire fogják becsülni! kezdve mondjuk a fõnököddel: "tudod mit? menjél utcát seperni, én nem fizetek neked ezért"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

neked is mi közöd hozzá hogy ki hogy nézi ? sajnálod hogy más megtakarítja a mozizás árát ?

Ráadásul Ledger-t én se ismerem és szerintem a magyarok 90% azt sem tudja hogy ki õ. Engem annyira sem érdekel hogy utánanézzek...

mi közöd hozzá hogy ki hogynézi , mennyé moziba és nézd ott , más meg nézze otthon , vagy sajnálod hogy a másik megtakarít egy ezrest....

*véleményem

Stone Sour! Olvasd vissza a filmhez tartozó külföldi kritákat,érveket,imdb-s pontszámot nézd meg... Ezek arra kényszerítenek következtetni,hogy nem lesz semmi a film. 😊 Amúgy nálunk azért csak augusztus 7. vélemészem szerint,mert az elsõ rész az bukta volt magyarországon,csak úgy mint a vasember is(ergo ha lesz vasember 2 az is késöbb lesz nálunk ). Magyarország nem nagyon vevõ a szuperhõsös filmekre.:S

stonesour
Még nem láttam, csak nem tudom mire ez a nagy hype

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Bucser
LOL.

Majd azután dumálj, hogy láttad normális minõségben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

stonesour
Nem tudom mi olyan nagy szám ebben a filmben. Nem is várom különösebben.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sabcsee
omfg

kaka

REALista
Jaja tényleg nagyon jó benne.😊

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ezt a remek listát engedelmeddel még kiegészíteném a kiemelkedõ Rescue Dawn c. filmmel is, ami ahogy látom, sajnos nem annyira ismert. Pedig Bale ebben egyszerüen zseniális. Véleményem szerint az egyik legjobb szerepe-alakítása.

www.gamedroid.hu

MrSpock
Itt a pont!!<#eljen>
Amerikai pszihó egyszerűen alap,és a Gépészben sem volt semmi.A többi is igen jó alakítás.
És és a legjobb Batman-ként is vállallom.

Go Jeff Go!!!!

Ezek közül tényeg egyiket sem láttam.

De így cimrõl a gépész tetszik a legjobban, azt megnézném

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

REALista
"Nem is volt még nagy alakítása a színésznek, nem is tartom olyan nagyra."

Te nem vagy normális.Ezek szerint te nem láttad az Amerikai pszihót, A gépészt, A tökéletes trükköt vagy a 3:10 to Yuma-t.De mondhatnám akár A nap birodalmát is amiben még gyerekként alakít zseniálisat...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szolnokboy1
"És jól is jártak vele."

Sajnos ez nem igaz. 😊 A Vasember világpremier ide vagy oda, de bukó volt itthon. Ellenben annak közel nem volt akkora hype-ja, a magyarok nem ismerték elõtte Vasembert és az az elsõ rész volt. A TDK minden tekintetben elõnybõl indulhatott volna.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Amikor a filmet a moziban nézem majd, remélem, hogy nem fogok sírni. Mármint azért, mert olyan nagy alakítás lesz. 😄

Veled is totál egyet értek.

Ha jól tudom, akkor a vasemberrel ezt megcsinálták, hogy pár napra az amcsi premier után leadták magyaroknál is. És jól is jártak vele.

Igen, ez a filmnek az elsõ hat perce

Egyetértek veled, csak abban nem , hogy nem láttul Bale-t az elsõ hat percben. Ugyanis szerintem azzal nem sokat vesztettünk. Szerintem neki nem olyan nagy alakítása ez. Nem is volt még nagy alakítása a színésznek, nem is tartom olyan nagyra. Talán majd a film után 😛. De nem hiszem, ebben a filmben Heath Ledger a király, meg csak az õ alakítása miatt lesz ez olyan nagy film.

Bale-t elõször az Equilibrium-ban láttam, hát az se volt nagy valami, csak maga a sztori elgondolkodtató.

Szolnokboy1
van egy olyan érzésem, hogy a magyar flimmforgalmazás egyik legnagyobb hibáját követte el, azzal, hogy eltolta a premiert. egy ekkora hype-al rendelkezõ filmnek már az USA beli premier idõpontján mennie kellene itthon. én kicsieréltem volna mondjuk az x-aktákkal. az x-akták ment volna augusztusban ez pedig most. ha megint bukta lesz a film (és ehhez elég annyi, hogyha esetleg kijön egy R5 augusztus 7-ig) azt csak maguknak köszönhetik.

5c0rp330n
sztem ez konkrétan benne van a filmben.

desigo
Már a WALL·E 22-ik helye is igen komoly volt
de ez mindent büntet !

Az a 6 perc a film eleje vagy egy felvezetés?
Mert ha a film része akkor inkább nem nézem meg...
zaki
úristen... mi lesz hétfõn este... hát ez durva. csak moziba szabad ezt a filmet megnézni, aki camba letölti és megnézi ássa el magát :c

Holy Shit ahogy az írek mondják 😊))

IMDB frissítés:

Dark knight

User Rating: 9.7/10 (23,611 votes)

Top 250: #1

1. hely??????

23600 szavazatnál ilyen még nem volt szerintem.
MrSpock
Ez az a film amit kizárólag először moziban,hatalmas vásznon fogok megnézni!!!
Az első 6 perc is már sugározta,hogy szerintem az év filmje lesz!
A profizmus,és Ledger alakítása,és minden.Bale-t még nem is láthattuk.:-)
Ez az igazi Batman feeling,sötét,komor,és nem vígjátékbahajló.
Nagyon várom már,hogy bemutassák nálunk is!
Aki megnézi szar minőségben..az magára vessen,meg is érdemli.
azért,hoyg elmondhassam én már láttam sosem néznémmeg.Na főleg,hogy nemis igen vanmit látni rajta.Látvány,hangok multiplexet kíván!

Go Jeff Go!!!!

zaki
Sok birka mégis leszedi a torrent oldalakról, általában ezek a legnépszerûbb torrentek...

Fúúúúúúúj, szégyen, egyszerûen szégyen ilyen minõségben ezt a filmet kiadni. Nem sûne le a képérõl a bõr annak, aki ezt csinálni. Pofátlan állatja.

ProGabe
aki ilyen minõségben nézi remélem belevakul -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem érted? Pedig már leírtam.

www.gamedroid.hu

5c0rp330n
de most komolyan nem értem, hogy mi bajod van azzal, aki letölti és utána megnézi moziban. magával cseszik ki a legjobban.

Ja, végül is Ledger a szerepbe halt bele, biztos semmi gond nincs azzal ha valaki elköveti azt a kegyeletsértést, hogy letölti a filmet... (hányósszmájli)

www.gamedroid.hu

5c0rp330n
önmagában azzal h valaki letölti, semmi baj nincs vele, magával cseszik ki a legjobban ha szar minõségben nézi. akkor van baj, ha amúgy megnézte volna moziban és amiatt nem teszi.

Ha fullhd, akkor sem vall emberi lelkületre csak úgy letölteni...

www.gamedroid.hu

5c0rp330n
ha tényleg olyan szar minõségû, akkor meg is érdemli, aki letölti, saját magával cseszik ki a legjobban.

Kijött egy ótvar genny verzió warezba. Na, aki ezt letölti, anak kábé a kurva édes anyját. Ezt moziba kell megnézni, aki picit is tiszteli Ledger emlékét, az nem töltögeti le ezt a filmet semmilyen formában és minõségben. (A 6 perces dolog nem tartozzik ide szerintem, az kedvcsinálónak kitûnõ.)

www.gamedroid.hu

zaki
volt már róla kép belinkelve korábbna, csak levették a netrõl a képet 😄

R3TR0
vajon kétarc milen lett a filmben kiváncsi vok remélem nem valami gagyi CG legyen augusztus!!

sb1
Egy kis bónusz a prológushoz, magyar felirat!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

1. magyar kritika:

The Dark Knight

Hat oregem, a film ota masra sem tudok gondolni!!! Ez az egyik legjobb film, amit valaha lattam!!

Hihetetlen alakitasok, szineszek, Ledger felelmetes volt! Utolso alakitasa tenyleg legendava tette. Eszmeletlen jelenetek, remek tortenet, drama, stb.

Harvey Dent meg nagyon jol megirt karakter (es ahogy kinez az undorito...)

Na szoval velemenyem szerint ez a legjobb Batman film, amit valaha keszitettek. Hihetetlen elmeny! Mindenkinek latni kell!

Sorry, nincs tobbre idom, de jovo heten megnezem IMAX verzioban is.

Kivancsi vagyok a folytatasra!

Nalam ez 10}10

A 2. magyar kritika is totálisan pozitív:

"En az Usaban vagyok most, es csutortok ejfelkor diszbemutaton lathattam, es csak pozitivat lehet elmondani rola... Joker valami fantasztikus volt, mindenki arra vart, h mikor jelenik meg ujra es ujra, 2es fel oras volt a film, de sokkal tobbnek tunt, nincs uresjarat, akcio akciot kovet, a parbeszedek utnek,(foleg jokerei).. Ez a film ugy ahogy van megver mindent( szerintem) Mindenki dicserte, baratnommel neztem meg, es csak annyit rola, h utalja az ilyen filmeket, egy batment sem latott, de ujra megakarja nezni.. Tokeletes szorakozas!!! Kitartast otthon!😄😄 Mindenkinek mimimum 2szeri nezes kotelezo!😊"
Szolnokboy1
tuti nem lesz. pár évig még biztos nem.

sziasztok !

Nem tudni itthon lesz imaxban?
sb1

Sheltem
Adnál hozzá linket? 6 percet megengedek magamnak énis a mozi elõtt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ProGabe
igen, az sajnos a rossz verzió. természetesen nem saját upm tehát ezt én sem tudtam amíg le nem jött 😞

sb1
Megnéztem a bizonyos 6:37 percet 720p-en, nem bírtam várni, hát mit mondjak <#wow1>... Mikor lesz már 7.-e!!

Sheltem
Ma már a 3. helyre ugrott a 4.rõl imdbn. Iszonyat durva lehet a film... Bazmeg nem bírok már várni 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez sajna a hibás változat nem? Az utolsó szám egyrészt meg van fordítva recseg-ropog. De a többi is szar minõségû hangzásilag ezért van egy 320kbs-os 180 megás verzió én azt szedtem le az összes szám kiváló minõségben. )pl mininováról)
Köszi szépen!

Ennek nagyon örülök.

ProGabe
rosszul írtam. természetesen a 9.7 már maga a súlyozott átlag (az az amit már általánosban is használtál hogy kiszámold az átlagod 😊 a listán viszont csak az állandó jelleggel értékelõk által kiosztott pontok "játszanak":

For this top 250, only votes from regular voters are considered.