1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Orionk
    Milyen felbontás az az SD?

Még nem hallottam róla...
  • Orionk
    Szia!

Tudnál segíteni, hogy honnan tudom letölteni mind a három trailert HD-ban?
    Egyik már megvan azt hiszem, hogy az a trailer 1-es.

THX.
  • Pretorian
    Batman filmképregény

Ez de komoly, áhhh...nekem megvolt annak idején, apám hozta egyik este valamikor '89-ben...aztán bevittem az óvodába, ahol meg összecserélték máséval (minden fiúnak megvolt asszem), ami sokkal szarabb állapotban volt mint az enyém, úgyhogy lett nagy balhé...lol XD
    Az emlékek...áhh...ez majdnem 20 éve volt...
  • Sabcsee
    hehe tök jó
  • báttyó02
    fu megnéztem énis ;|
    hát nemgyengén jó volt,kurva hosszúú,és kurva sok minden van benne végig,egy mp-re nem figyelek már nem értem h mivan a kövi jelenetbe :D
    az tuti hogy még jópárszor nézős film ez
  • ProGabe #827
  • zaki
    Amcsi bevételeket nézve már a 18. a film az örökranglistán 324m $-val.
    De min. 10 helyet simán fog még felfelé menni.
  • ProGabe #825
    igaz, én a HD mov-ba néztem bele, azon nincs felirat, SD-ben van
  • boneyard
    ha rányom a további lehetőségekre már ott az intrónál, akkor pont a feliratosat tudja leszedni, csak a megnyíló lejátszóban kell nyomni egy mentés máskéntet.
    de a felirat sztem se a legjobb...
  • ProGabe #823
    az csak a sima 3-as trailer. így, feliratosan pedig nem tudod leszedni. amúgy mindenféle verziókhoz ott van a "további lehetőségek" gomb^^

nem mellesleg az a felirat vérlázítóan gyenge, remélem a film normálisabb fordítást kapott
  • boneyard
    mondjuk arról a honlapról, amit linkeltél :D
  • Orionk
    Sziasztok!

Ez a magyar hivatalos oldala a The dark knight-nak:
    http://wwws.hu.warnerbros.com/thedarkknight/

Amikor betöltődik az oldal, akkor egy trailer indul el, amit ki is ikszelhetsz, hogy nem akarod megnézni, és akkor az oldalra visz.

Szóval ez a trailer egy másik mind az eddigi. Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne ezt a fajtát letölteni felirattal, ugy ahogyan az oldalon is van?

ELŐRE IS BIG THX
  • sandor8206
    Végre, már azt hittem hogy csak nálam van a hiba (szerintem is vannak unalmas részek)mert nálam is alul teljesített, de azért 10/8.
  • kefehu
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy miben különbözik a film IMAX változata pontosan a normáltól?
    13 euróért megnéztem múlt héten a filmet az Amszterdami Arena mozi IMAX termében, és nem vettem észre semmi különbséget egy normál mozihoz képest. Még meg is kérdeztem, hogy biztosan az IMAX verzióra jöttem-e be. Sima volt a vászon, nem görbített, és a mérete is átlagosnak tűnt.
    Szóval nem volt nagy szám a mozi, meg a film is a alulteljesített. Nem értem, hogy az Imdb-n miért áll olyan jól, a vontatottsága miatt nálam csak 7-es kapna.
  • sandor8206
    Ha már képregényfilm, www.filmbuzi.hu fent van kamerásan Wolverine film előzetese amit ComicCon-on bemutattak, nagyon király
  • Orionk
    Megpróbálom, csak megvárom , hogy letöltődjön.
  • Orionk
    Szia!

Ez nekem is volt, de nem tudtam orvosolni a problémát.
  • zaki
    media player classiccal játszd le
  • ronihun
    ez nekem is kéne de ahogy rányomok akkor hibát ir ki a quick time és leáll a firefox :(
  • Orionk
    SZia!

Most nézem csak. Köszi ez jó dolog, hogy HD-ban meglesz a trailer. De mégis mivel játsszam le. Pontosabban ez a trailer mov.

Amit quicktime játszik le, na jó, meg pár másik lejátszó. De akor ahányszor meg akarom nézni, annyiszor mindig külön lejátszó kell, ez kicsit gáz. Nem tud valaki másmilyen kiterjesztéssel??

Előre is BIG THX.
  • Orionk
    Én az apple-tól nem tudtam sehogy sem letölteni,de a linket megtaláltam én is.
  • ProGabe #811
    torrent? ugyan már! :)

apple

de a hivatalos oldalról is el lehet ide jutni!
  • Tripod
    http://www.mininova.org/tor/1157971
  • Orionk
    Tudja valaki, hogy honnan lehet HD-ben letölteni a The Dark Knight film bemutatóját?
    A trailert?

Csak ilyen gyenge minőségben van meg youtube-ról.
  • Grove4
    Na ugye:D"Azért a sör csak sör":DÉn is így gondolom!
  • Pretorian
    Képek alapján tényleg csak sejtéseid lehetnek. Én is sejtettem sok mindent mielőtt megnéztem a filmet, aztán mégsem úgy alakultak a dolgok...
  • Pretorian
    Trailereket és teasereket nézhetsz naphosszat, gyakorlatilag semmit nem lőnek le bennük, mint ahogy ebben sem. Attól még, hogy látsz néhány akciójelenetet egy-egy pillanatra, nem maradsz le semmiről...és elég sok előzetest láttam, és amikor a filmet néztem, azt mondtam magamban h "Áhá. Szal' ezért csinálta azt a more a tézerben." Szerencsére kellően spoilermentesre sikerültek az előzetesek.
  • ProGabe #805
    nézze meg a halál :D

nem spoilerezem szét a filmet, az biztos! egy-két kép miatt már így is többet sejtek/tudok, mint amit kéne :\
  • Pretorian
    Fanmade Trailer
    Ezt biztosan mindenki látta már, és tom hogy tele van a filmben nem szereplő jelenettel, de akkor is nagyon hangulatos lett szerintem.
  • Pretorian
    Ha jól tudom a Corvinban lehet kapni posztereket...
    Emlékszem, régen, amikor még kis fütyi voltam, az utcán vakargattuk le a falról a raj filmek plakátjait, koncertplakátokat is...XD
  • Victor1103
    Épp ezért nyílvánosan kéne árusítani őket a mozikban pl a jegypénztáraknál.Én legalábbis ezt tenném.Abban is biztos vagyok,hogy lenne rájuk kereslet.
  • ProGabe #801
    "visszaküldik a forgalmazónak a posztereket,bár ennek értelmét nem igazán látom"

gondolom a forgalmazó rájött, hogy az neki nem éri meg ha a mozi alkalmazottai saját zsebre adják az ő posztereit...
  • Victor1103
    Najó inkább csak 5. 2 posterért.Ez már reálisabb.Azért a sör csak sör:D
  • Grove4
    bazz,jól meggondoltad?:D
  • Victor1103
    Én még 8 sört is fizetnék 1 DK poszterért:D
  • saw123
    én anno egy újságos pavilonból bizniszeltem egy T3 plakátot. 2 köbányai sör volt az ára :)
  • Victor1103
    Dark Knight filmplakát nekem is kéne
    Anno a Transformersnél megkérdeztem a moziban az egyik csókát hogy lehet-e venni náluk erre ő azt mondta hogy nem mert miután lemegy a film visszaküldik a forgalmazónak a posztereket,bár ennek értelmét nem igazán látom...Ilyen amazon,Ebay meg társain kívül lehet egyáltalán máshogy szerezni?
  • Orionk
    Most lehet, hogy egy elképesztő nagy baromságot kérdezek:

Magyarul még nincs mozielőzetes a filmből ugye?

Illetve másik kérdés:
    Tud esetleg valaki segíteni, hogy honnan tudnám HD minőségben letölteni a The DArk Knight mozielőzetesét?

ELőre is nagy THX.
  • Orionk
    Augusztus 6-án lesz a pre előtti vetítés Budapesten az egyik moziban.

Amelyre nem is lehet jegyet vásárolni, csak nyerni. A nyerésre egy módot tudok, az origo.hu-n van egy játék, és ott lehet egy választ mailban beküldeni, akkor nyerhetsz.

Esetleg tud még valaki, valamilyen másmilyen módot a mozijegy nyerésre? (a pre előtti vetitésre)
  • Orionk
    Hát, jah.

Én is először megnézem a moziban legalább kétszer, persze közte egy-két hét kihagyással, és aztán letöltöm majd a legjobb minőségben, ami lesz.

Edig soha nem adtam ki kétszer is pénzt egy film-re a moziban, de ez most először kivétel lesz.