Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
remélem a te munkásságodat is majd pont ennyire fogják becsülni! kezdve mondjuk a fõnököddel: "tudod mit? menjél utcát seperni, én nem fizetek neked ezért"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ráadásul Ledger-t én se ismerem és szerintem a magyarok 90% azt sem tudja hogy ki õ. Engem annyira sem érdekel hogy utánanézzek...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Majd azután dumálj, hogy láttad normális minõségben.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
www.gamedroid.hu
Amerikai pszihó egyszerűen alap,és a Gépészben sem volt semmi.A többi is igen jó alakítás.
És és a legjobb Batman-ként is vállallom.
Go Jeff Go!!!!
De így cimrõl a gépész tetszik a legjobban, azt megnézném
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Te nem vagy normális.Ezek szerint te nem láttad az Amerikai pszihót, A gépészt, A tökéletes trükköt vagy a 3:10 to Yuma-t.De mondhatnám akár A nap birodalmát is amiben még gyerekként alakít zseniálisat...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sajnos ez nem igaz. 😊 A Vasember világpremier ide vagy oda, de bukó volt itthon. Ellenben annak közel nem volt akkora hype-ja, a magyarok nem ismerték elõtte Vasembert és az az elsõ rész volt. A TDK minden tekintetben elõnybõl indulhatott volna.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Ha jól tudom, akkor a vasemberrel ezt megcsinálták, hogy pár napra az amcsi premier után leadták magyaroknál is. És jól is jártak vele.
Bale-t elõször az Equilibrium-ban láttam, hát az se volt nagy valami, csak maga a sztori elgondolkodtató.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
de ez mindent büntet !
Az a 6 perc a film eleje vagy egy felvezetés?
Mert ha a film része akkor inkább nem nézem meg...
IMDB frissítés:
Dark knight
User Rating: 9.7/10 (23,611 votes)
Top 250: #1
1. hely??????
23600 szavazatnál ilyen még nem volt szerintem.
Az első 6 perc is már sugározta,hogy szerintem az év filmje lesz!
A profizmus,és Ledger alakítása,és minden.Bale-t még nem is láthattuk.:-)
Ez az igazi Batman feeling,sötét,komor,és nem vígjátékbahajló.
Nagyon várom már,hogy bemutassák nálunk is!
Aki megnézi szar minőségben..az magára vessen,meg is érdemli.
azért,hoyg elmondhassam én már láttam sosem néznémmeg.Na főleg,hogy nemis igen vanmit látni rajta.Látvány,hangok multiplexet kíván!
Go Jeff Go!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
The Dark Knight
Hat oregem, a film ota masra sem tudok gondolni!!! Ez az egyik legjobb film, amit valaha lattam!!
Hihetetlen alakitasok, szineszek, Ledger felelmetes volt! Utolso alakitasa tenyleg legendava tette. Eszmeletlen jelenetek, remek tortenet, drama, stb.
Harvey Dent meg nagyon jol megirt karakter (es ahogy kinez az undorito...)
Na szoval velemenyem szerint ez a legjobb Batman film, amit valaha keszitettek. Hihetetlen elmeny! Mindenkinek latni kell!
Sorry, nincs tobbre idom, de jovo heten megnezem IMAX verzioban is.
Kivancsi vagyok a folytatasra!
Nalam ez 10}10
A 2. magyar kritika is totálisan pozitív:
"En az Usaban vagyok most, es csutortok ejfelkor diszbemutaton lathattam, es csak pozitivat lehet elmondani rola... Joker valami fantasztikus volt, mindenki arra vart, h mikor jelenik meg ujra es ujra, 2es fel oras volt a film, de sokkal tobbnek tunt, nincs uresjarat, akcio akciot kovet, a parbeszedek utnek,(foleg jokerei).. Ez a film ugy ahogy van megver mindent( szerintem) Mindenki dicserte, baratnommel neztem meg, es csak annyit rola, h utalja az ilyen filmeket, egy batment sem latott, de ujra megakarja nezni.. Tokeletes szorakozas!!! Kitartast otthon!😄😄 Mindenkinek mimimum 2szeri nezes kotelezo!😊"
Nem tudni itthon lesz imaxban?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ennek nagyon örülök.
For this top 250, only votes from regular voters are considered.