1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Seth
    Ezekszerint mégiscsak arra használta a pénzt hogy embereket, fegyvereket szerezzen nemde?? :D
  • DHOPW42
    Dehogyis! Azért lopta a pénzt, hogy ezzel tudja zsarolni a maffiát, és így tudja rávenni őket arra, hogy segítsenek neki. A filmben végig arról beszél, hogy őt rohadtul nem érdekli sem a pénz, sem a hatalomvágy.
  • Andrews2007
    Források: Worspreview, IGN Movies, , Movieweb stb stb.

Én is remélem azért hogy ez amolyan Nolan féle félrevezetés lesz. :D És a 3. részben újra megkapjuk 2 arcot. :)
  • sandor8206
    hát ha lehet hinni is itt valaminek?! Tőlem már mindenki nyilatkozhat össze-vissza csak akkor hiszem , ha látom a 3. részt, az a tuti! De ha ez igaz, nálam csak annyit ért el, hogy újabb - a film értékéből, mert az egyik legfajintosabb gonoszból semmit se láttunk, szerepelt vagy 10 percet és batman könnyebben intézte el mint egy hot-dog árust aki rosszul adott vissza és a batman univerzumban TwoFace a fontos karakter Harvey Dent csak arra jó, hogy ki volt. És tényleg beszarok, ha a leszarozott Raimi majd visszahozza Venomot a Spidi 4, Twoface meg a föld alatt. Csak azt nem értem, ha ki akartak nyírni, miért nem lehetett egyértelművé tenni, mert ha az lenne nem indult volna meg a pletyka, nem ilyen ködös dumát. + akkor meg mi értelme van az "életben marad" érme jelenetnek, az batmannak szól.....ja az kb.3 másodperc múlva kiderül. Szóval tőlem még Nolan is nyilatkozhat, hogy ki lesz meg ki nem csak akkor hiszem ha látom a filmet. Még a bejelentett stáblista sem tuti, nyugodtan lehagyhatják (pl.Hetedik-Kevin Spacey), esetleg egy üggyes rajongó lekapja a forgatást, na akkor lesz tuti (pl: TDK-nál Scarecrow cameója, ami persze teljesen felesleges és az előző rész főgonoszából piti drogdíler lett), hogy depp, Jolie vagy Eckhart stb
  • Molnibalage
    "Egyébként néha azért el szoktad engedni magad? A fantáziádat szoktad használni? És nem utolsó sorban, van valami, ami tetszik neked ezen a világon? :D"

Igen, igen, igen.
  • Molnibalage
    Na most atomnagy baromságot mondtál. SOHA nem kajálok és iszok filmek alatt. Két okból is.

1.Zajjal jár, a hangok miatt lemaradhatok erről - arról.

2. Drága.

Sebaj..
  • Andrews2007
    :(:( :(

SPOILER SPOILER SPOILER !!!!

No Two-Face in "Dark Knight" Sequel

While many people went to see "The Dark Knight," only a few know exactly what happened at the end of the movie. If you have not seen "Knight" yet, do not keep reading.

SPOILERS AHEAD:

At the end of the film, Harvey Dent/Two-Face apparently fell to his death during a standoff with Batman and Jim Gordon in a warehouse. Some have suggested that Dent is not dead due to rumors that he will appear in the third Batman movie and the fact that there was no blood. Also, no coffin was seen at the Dent memorial. So could Two-Face be locked away in a hospital or a mental institution?

"The Dark Knight" producer Emma Thomas touched on the topic when IGN brought it up. Unfortunately, her reply was not very helpful, stating that fans could interpret it either way they'd like.

But what were the filmmaker going for? In the movie novelization, author Dennis O'Neil wrote, "Dent was sprawled, neck twisted, the mutilated side of his face exposed, his left eye open and staring sightlessly. He was obviously dead."

And the script by Jonathan and Christopher Nolan -- included in "The Dark Knight: Featuring Production Art and Full Shooting Script" -- states, "Dent lies at the bottom of the hole, his neck broken. DEAD."

So there is your answer. Two-Face will not be returning for part 3.
  • Ben C
    Miután kétszer megnéztem a moziban, elmondom a véleményem az ominózus kompos jelentről.

Mivel mégis csak egy Hollywoodi produkcióval van dolgunk, nem zárhatjuk ki azt a giccset hogy a gonosz, vágott néger arc egy érző lelket takar, aki feláldozza magát a másik hajó utasainak életéért.
    Ámbár én valószínűbbnek tartom azt az alternatívát -mivel a csávónak eléggé életfogytos feje van-, hogy egyszerűen leszarja az egész életet már, és nem nagyon bírta már nézni hogy ott civakodnak, letudta egy mozdulattal, és lesz ami lesz.
  • Pretorian
    Nem erről van szó, ez hosszú. Ismerem a kollégát más tápigokból, úgyhogy tudom h hogyan viszonyul a világ dolgaihoz. :)
  • Pretorian
    korr* "Hanem azt, h a film integritását tekintve milyen szerepe van annak a hajtóműnek, és ennek fényében, ha szükséges, megvizsgája a tárgyalt hajtómű kivitelezésének minőségét."
    Az h hogy repül be a repülő a város felé, és hogy az a jelenet mennyire valós vagy nem valós, az mennyit von le vagy ad hozzó film értékéből/hez? Semmennyit, ugye?

• Grove4
    Ok,igazad van,de nem kell lecseszni sztem!
  • Pretorian
    Szerintem meg nem. Ha egy filmértő ember beül egy sci-fit megnézni, akkor nem azt fogja vizsgálni, hogy a hiperhajtómű mennyire realisztikusan van elkészítve (annak ellenére sem, h a műfaj nevében hordozza a "tudományos" szót). Ha igen, az már régen rossz. Hanem azt, h a film integritását tekintve milyen szerepe van annak a hajtóműnek.
    Ez igaz egyébként az összes többi, szervesen az ember fantáziájára építkező műfajra is.
    Az ilyen emberek sosem fognak jól szórakozni semmilyen filmen, nem képesek objektíven értékelni egy-egy filmalkotást.
  • Grove4
    Szerintem!
  • Grove4
    Attól függ hogy milyen beállítottságú ember.
  • Pretorian
    Jó, nem tetszett, nem tetszett. De azért amikor leül az ember megnézni egy filmet, akkor azt nem árt a műfajba illeszkedő reális elvárásokkal tenni.
  • Grove4
    De most nem értem mi bajotok van,nem tetszhet mindenkinek a film(nekem tetszett ,de nem annyira),ha neki nem tetszett,akkor nem,és akkor mi van?
  • Pretorian
    Egyébként néha azért el szoktad engedni magad? A fantáziádat szoktad használni? És nem utolsó sorban, van valami, ami tetszik neked ezen a világon? :D
    10-ből kilenc ember biztosan vágta, hogy mikor mi fog történni, de nem ez a lényeg. Komolyan, mit vártál?
    Ez egy tökéletesen összerakott film volt, kiváló sztorival. A műfaji kötöttségek miatt nyilván nem tehettek olyan fordulatokat a sztoriba, amelyeket más, komolyabbnak tartott (nem általam) műfajokban megszokhattunk.
    Ja, a Batman meg nem tud repülni. Ja, és nem is létezik. Szar a film. :D
  • Grove4
    Azért nem értetted,mert:"nem kell közben ételhordóból enni meg a haverokkal trécselni és akkor valószínű felfogod az egész filmet elejétől a végéig."
  • TVelvet
    ez nem egy dokumentum film...
  • TVelvet
    uristen nem ultrarealisztikus a batman!!! ez hogylehet istenem??
  • Prince of Máté
    Én ma nézem majd meg , tuti pozitív kritikával térek haza :)
    A Begins is 10/10 volt nálam, ebben se fogok csalódni :D
  • Molnibalage
    Nem kerestem, csak úgy beugrottak dolgok ahogy néztem. Kétszer véletlenül majden hangosan felkiálttam, hogy "bazz, az fog történni, hogy..." Nem hagytam volna el élve aztán a termet asszem, ha megteszem. :)
  • Bucser
    Mert logikusan gondolkodsz. HA logikusan gondolkodsz és nem hagyod hogy sodorjanak az események akkor minden pillanatban azt keresed és valószínűsítgeted hol történik váratlan. ergó semmi nem lesz váratlan. A jobb félni mint megijedni meglepetésbe öntött hatása.
  • Molnibalage
    Ez nem igazán értem. Ha nem értem meg őket akkor hogyan érezhettem rá, hogy mi fog történni? Különös.
  • Molnibalage
    1. A Halálsoron az nagyon jó film.

Ez az értékelésből.

"Ráadásul Gyllenhaal valamennyire hasonlít is Katie Holmes-ra, bár egyikük sem túl szép"

Ezek láttak már nőt valaha? Én nem nagyon fedezek fel semmi hasonlóságot, de nem szépnek nevezni őket erős túlzás.
  • Bucser
    Nm vártam mást:) Úgy alapvetően képtelen vagy az emberi motívumokat megérteni bármivel kapcsolatban is:)

(kb a legtöbb mérnök ilyen)
  • Molnibalage
    Ma láttam filmet. 3 rövid megyjegyzés.

1. A sztori harmatgyenge csomó helyen előre éreztem, hogy mi lesz. A fontosabb fordulatnak szánt eseményket elég jó előre érezte és ez furcsa. Nem szoktam hozzá ehhez (főleg jó filmek esetén).

2. Az akciójelenetek egész jók.

3. Az zenék közt voltak jók. (Hans Zimmertől és J.N.H.-tól nem is vártam mást.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4. Egyes technikai dolgok a filmben. A mobiltelefonos technikát sajnos első blikkre nem értettem. Azért ezt újra meghallgatnám, csak hogy lássam mennyire elvetemült dolog ez és mennyi köze lehet a valósághoz. A C-130-as mentés az majdem valós a USAF-nek an egy ehhez hasonló pilótamentési módszere. Az viszont nonszensz, hogy egy C-130 ellenőrzés nélkül berepül a belváros fölé...

Szóval egy jó egyszer nézhető, de hogy ez lenne minden idők legjobb filmje? Röhejes gondoloat. Nálam olyan 6.5/10
  • Rage47
    hát ez tényleg szánalmas. az oldalukon is lehúzták a hozzászólók a kritikát...:)
  • Grove4
    Nyitottam is neki egy topicot!
  • Andrews2007
    Jeee. Egy újabb Batman játék bejelentve. (ez nem a másik, mozis adaptációs TDK után játszódó GTA-s game)

Ígéretesnek tűnik, lesz pc-re is Unreal engine 3 és Bioschock hangulat jellemzi!! 2009 re se maradunk bőregér nélkül! :)

http://www.gamestar.hu/batman-arkham-asylum-az-elso-reszletek.html

http://www.gamestar.hu/batman-arkham-asylum-bejelentve.html

SETH: Ott a piros labda és a pont! :) :)
  • Grove4
    OK,kösz!
  • Seth
    Miért lopta? Fegyvereket,embereket venni.PONT
  • Grove4
    Emlékezni emlékszem,de nem tudom h Joker mért lopta a pénzt? Ez olyan nagy baj,nem mindenki olyan tökéletes mint te,de egyből le kell ugatni!
  • Victor1103
    Ha már sok mindenki ideírta én is gyarapítom a véleményemmel a topicot.Először is a film úgy ahogy van hibátlan.Semmibe nem tudok belekötni.Se a színészi alakítások,se a történet,se a film hossza és a megvalósítás.Minden tökéletes volt számomra.A Ledger alakítása valóban rátesz egy lapáttal a többiekéhez képest de nekem a Eckhart is tetszett ahogy a vásznon Dent szerepét eljátszotta.Nagyon kíváncsi leszek rá hogy a 3.rész ezt az iszonyatosan magas lecet képes lesz-e túlszárnyalni amit a Dark Knight felállított mert jelenleg tényleg ez minden idők legjobb képregény adaptációja:) 10/10
  • sandor8206
    elmennek a gecibe ez nagyon komoly lett
  • TVelvet
    Ami Ledger alakított, az valami fenomenális, kár hogy ez volt az utolsó szerepe, de legalább a szivét lelkét beleadta..
  • Szolnokboy1
    meg kell hagyni, kurva jól megcsinálták! :D
  • Andrews2007
    Dark knight returns fake poster

Nem semmi kis fake poszter a 3. részhez. Aki csinálta ügyes volt! Nagyon klafa, részletekbe menő poszter. A hírek az újságon is, a 3. részhez igazodnak már.
    Érdekes a Riddler keze és az újsággal való kapcsolatának jelei is . :D
  • Helomas
    Szánalom ez a kritika :) Amúgy a feliratnál próbálnak minnél tömörebben fogalmazni,ez azért van hogy a néző ne fókuszáljon annyi a feliratra elvéve a néző figyelmét a történésről...jó példa az itteni értetlenkedések arra,hogy igy is egyesek többet olvastak mint néztek.
    Sorry! :)
  • Tatyla
    mégse emlékezel jelenetekre hogy mi miért történik...