1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#1272 Ezek nem tudom mit vártak, komolyan. Megkaptuk az évtized legjobb filmjét, ezek meg...áhh.
Kik ezek a bohócok egyáltalán?
A lóláb ott lóg ki igazán, hogy nem kapunk miérteket...miért nem jó ez, miért nem jó az...és ez tesz különbséget a negatív hangvételű kritika, és az egyszerű fikázás között. Szóra sem érdemes. Ez nem egy rivjú, ez pár hülyegyerek idétlen szardobálása. Megnézték ezek egyáltalán a filmet? -
Andrews2007 #1271 Pont akartam linkelni én is. :) Hát sokak szerint azért teszik ezt. mert így nagyobb lesz a látogatottságuk. :))) Remélem csak azért hazudnak maguknak így sokszor. :)
-
#1270 A degenerált cspv brigád csak kiizadott magából egy kritikát, amiben próbálják elmagyarázni miért szar film a TDK(4/10).Aki nem ismeri őket, azoknak elöljáróban annyi, hogy ezek a lények minden bombafilmnél erős késztetést éreznek, hogy valamiféle különcködéstől vezérelve rommá gyalázzák a nagy sikerű alkotásokat.
Olvassátok és röhögjetek!
Azért csendben megjegyzem, hogy ez a degenerált brigád a Superhero Movie-ra is több pontot adott, The Happeningnél majd elélveztek, hogy milyen hatalmas film, miközben ugyanez a degenerált brigád a végletekig lefikázta pl. az In Brugest, Halálsoront, Sin Cityt stb. -
#1269 Már bocs,de ki a f*sz eszik szerinted ételhordóból,mert én biztos hogy nem,meg amúgyi nem szoktam enni se a haverokkal dumálni sem film közben. -
#1268 én is csak egyszer láttam még de tudom hogy kinek a pénzét lopta el...
nem kell közben ételhordóból enni meg a haverokkal trécselni és akkor valószínű felfogod az egész filmet elejétől a végéig... -
#1267 Jó,az is igaz,hogy nem a legjobb példa volt,mert én is megértettem,de voltak olyan dolgok,amit azért ne sajnáljanak már kiírni,szvsz szar(na jó közepes)volt a feilrat. -
#1266 A felirat csak útmutatás:) mindent azért nemkell lefordítani szórul szóra... azt megérti az ember amugyis. -
#1265 nemtom(hogy mindenhol ua volt e de sztem is ua volt),de spóroltak sztem.Pl.:ha jól emlékszem akkor volt egy ilyen mondtad,hogy:"Ti már buliztok nélkülem?" a feliratban pedig:"Buliztok?" -
#1264 jahh a felirat elég gáz volt, gondolom minden moziban ugyanaz van -
#1263 ideje volt - -
#1262 Ok,piece! -
#1261 most ha elmondom akko élményből vesztesz... jobb ha magad rá jösz, annak nincs értelme hogy más mondja el, akkor nézd meg másodjára :-) -
#1260 Köszönöm kedves válaszod.
"nézd meg harmadjára is..."
Ha elolvastad volna az üzimet akkor rájöhetnél,hogy még csak egyszer láttam! -
#1259 Joker háttértörténetéről a filmben semmit nem tudunk meg...
"-Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?"
nézd meg harmadjára is... -
Seten #1258
"batman vs. aliens" már volt. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w
-
#1257 Visszaolvasgattam és erre a komentre reagálva ,mondjuk egy Johnny Depp-et el tudnék képzelni Joker szerepében a későbbiekben,igaz,hogy Heath(R.I.P.) magasra tette a lécet! -
#1256 Aha,köszi! -
#1255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Joker háttértörténete(asszem az elmegyógyintézetből szabadult ki az első rész után,de ebben nem vagyok biztos) - igen
-szerintetek Joker meghalt?És Harwey? - Joker nem, Batman elkapta kilógatta, és az volt az utolsó jelenete, a rendőrök elkapták valszeg. Two-Face meghalt a zuhanásban feltehetőleg.
-
#1254 http://kepregeny.net/
meg természetesen Wikipedia -
#1253 Egyébként nem tudtok olyan batmanes oldalt,ahol megtudok valamit a képregényekből,esetleg bele is tudok olvasni,és egyéb érdekességek vannak rajta batmanrőlí?(na ez elég jó mondat lett:)) -
#1252 Hát akkor az én véleményem a filmről:Vegyes érzéseim vannak,Heath Ledger alakítása isteni,nagyon jól játsza(játszotta) Joker figuráját,maximális beleéléssel,de amenyire dicsérték a filmet,az szerintem egy kicsit tulzó volt,félreértés ne essék jó a film,csak annyira nagyon nem,nekem egy kicsit kapkodósnak tűnt,lehet hogy ez az én hibám..(az is lehet hogy a szar felirat miatt,mert ahol én néztem /Miskolc/ elég szar volt a felirat,egyszerűen kihagytak szavakat,mintha spóroltak volna,szerintem pl a hosszúpuska fordítói sokkal jobb feliratot tudtak volna csinálni a filmhez)úgyhogy nekem mégegyzser meg kell lesni valószínűleg.Harvey figurája is jó volt(nem olyan jó mint Jokeré),de szerintem az égett arcát jobban is meg lehetett volna csinálni.Batman az Batman,sokkal összetettebb a jelleme mint a Kezdődikben,de ez természetes és jó.
Na és akkor a többit SPOILERBE.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film vége egy kicsit lehangoló számomra,sokminden maradt nyitva a történetből(Joker halála,Harwey halála,Batman üldözése stb.)
Egy pár dolog amit nem nagyon értettem meg:
-Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?
-Joker háttértörténete(asszem az elmegyógyintézetből szabadult ki az első rész után,de ebben nem vagyok biztos)
-szerintetek Joker meghalt?És Harwey?
-van még de az most nem jut eszembe:)
Szóval számomra a film 8/10,de ez a második végignézés után változhat -
#1251 Köszi. Akkor még jó sokat kell várnom, míg itthon is megnézhetem...:/ Láttam moziban tegnap, de ez mindenképp többször nézős film.:)) -
#1250 Batman menü 1
Batman menü 2
telefonnal csináltam hirtelen... -
sandor8206 #1249 az nem hiba, hogy ki milyen csak megjegyezzük, hogy amit ott leadott a filmben a karakter bárki jó lett volna, nem egy frenetikus színészi alakítás kellett, és akkor már olyat aki valahogy is kinéz.És persze ízlések és pofonok, valakinek bejön valakinek nem, megjegyezném a többségnek nem.
SPOLIER
volt olyan megjegyzés amikor meghal, hogy "de király legalább nem lesz benne a folytatásban"
amúgy meg amit felsorolsz azok se hibák, csak felsorolják mik nem tetszettek.
DE a kompos jelenetet lehet védeni, de szerintem felesleges, valakinek bejön valakinek nem, de általában tényleg sokan leírják, hogy nem realisztikus, és magyarázhatod mit akart elérni vele Nolan bácsi+mi szerepe van a filmben,DE akkor is egy ilyen darkos akció-krimi-stb.."realisztikus" filmbe, ilyet berakni. Hol van ilyen a Heatbe...Val Kilmer összejön a csajjal? NEM...De Niro,összejön a csajjal, megmenekül?NEM....Szóval teljesen unrealisztikus, a néger jelenettel pedig már tipikus Halivúdi maszlag jelenet. -
#1248 igen, tud :)
sőt!
sőőt!! -
#1247 Joker-t sokszor elkapja aztán diliházba vágják hogy új cimbikkel jöjjön ki :D -
Harry Seldon #1246 Nagyon gáz, ha elsőbbséget élvez egy művészeti alkotásban az, ha valaki "jobban néz ki". Ez egy film, nem valami divatbemutató kifutója.
Egyébként szerintem Maggie sem ronda, sőt. Teljesen megállta a helyét.
Azért azt észrevettem, hogy van néhány panel a TDK-val kapcsolatban, amelyeket kötelességszerüen illik emlegetni, ha a hibákról van szó:
- Maggie mint ronda nő. (hülyeség)
- Bamtan és Maggie zuhanása x. emeletről. (Batman esett ennél már jóval nagyobbakat is, képregényeket elő urak...)
- Hajós jelenet (no comment, megvédeni pár sorban nem tudnám, de azért nem lehetetlen)
- Batman új járgyányai (szerintem atomjó lett a motor pl.)
- Joker nem hal meg. (megint csak a képregények tüzetesebb átvizsgálását ajánlanám)
Azt hiszem ezek a mindenki által mindig átvett, most már igen sablonos megjegyzések. -
#1245 Szerintem inkább az utóbbi. Nem hinném, hogy a warez miatt csúszik majd el a film. Aki igazi élményre vágyik, az úgyis megnézi a filmet moziban, hiába nézte meg előtte a kalózverziót.
Tudok olyan emberről, aki már négyszer látta a kamerásat, de mégis megy és megnézi moziban is.
Valószínűleg inkább arról van szó, h itthon ótvar szar a közízlés.
Mr. és Mrs. Smith pl. felfoghatatlan számomra h hogyan lett itthon akkora siker...jah...benne van Angelina Jolie és Brad Pitt, áh, értem.
Ótvar egy szar film egyébként.
Szal ennyi. Egyébként soxor hallottam már olyat pl. moziban az előzetesek vetítése közben, h "ezt a filmet tuti megnézem, benne van Colin Farrell, nagyon jó pasi", meg "Vin Diesel miatt 3-szor is megnéztem az XXX-et." Ennyi az egész, ez mindent megmagyaráz. -
#1244 Remélem lesz soklemezes extra változat rengeteg kihagyott jelenettel, interjúkkal, "making of" videókkal, concept artokkal, a harmadik rész előzetesével (aha) :D -
#1243 Hát azért a Miami Vice elég csúnya mellényúlás volt szerintem... -
Helomas #1242 Nos,a dvd megjelenése november hónap vége felé várható magyarországon. Katie Holmes egyszerűen nem válalta el,helyette ezt kezdte el forgatni: Mad Money -
#1241 dvd megjelenés mikor szokott lenni? tud vki esetleg dátumot ehhez a filmhez? -
sandor8206 #1240 Forgalmazó vagy nagyot hibázott, hogy későn hozta a TDK-t, vagy tudta hogy ez lesz, a "magyarnak nem kell a denevérember".
"Bár a nyitónapi országos nézettsége jó volt, Budapesten nem szakította be az asztalt teljesítményével A sötét lovag. A hétvégén a fővárosban 37 444-en nézték csak meg a filmet, azaz árnyalatnyival kevesebb nézőt vonzott, mint múlt hétvégén A Múmia harmadik része (37 650) és sokkal kevesebbet, mint május végén Indiana Jones (51 439). Az új Batman-filmet legfeljebb az előzőhöz képest lehet átütő sikerként értékelni, amely mindössze 9918 nézővel indult útjára három éve. Hozzá kell tennünk, hogy a film országos eredménye valószínűleg szebb képet mutat, amint megérkeznek ezek az adatok is, közöljük őket." -
sandor8206 #1239 amúgy nem az 1 szaporodtak meg mióta néztem, hanem a többi köztes, főleg 9 és 8 értékelés. -
#1238 multkor még első volt. :( -
sandor8206 #1237 TOP 250 IMDB
1. 9.1 The Shawshank Redemption (1994) 360,131
2. 9.1 The Godfather (1972) 308,675
3. 9.1 The Dark Knight (2008) 222,220 -
sandor8206 #1236 hát az biztos, hogy színésznek trágya de legalább jó néz ki, nem úgy mint ez a vénasszony
SPOILER
Arra meg tökéletesen megfelelt volna, hogy kinyírják -
gabeszg #1235 Nagyon jó volt a film zenék látvány minden de nemtudom 2.5óra helyett lehetett volna 2órás mert a vége felé már untam magam picit -
#1234 egy gif az egész amihez csatoltak egy kicsike kis zenedarabot:D -
#1233 Komoly volt nagyon!