1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• gErIbÁ
    mostmár elolvastam a spoileres részeket is, mivel megnéztem moziban, mit kell mondjak?, csak az előttem szólóakat tudom megerősíteni(utánozni) Joker utánozhatatlan spontán és egyben előre látó , ahogy sokan elmondták minden percben a felbukkanását várták a film alatt, mikor beültem gondoltam enyhe tulzással de jó lesz ,és egy cseppet sem túloztak a harmadik részben sajna ezt a karaktert nem tudják hozni majd, de ha már fele ilyen jó lesz (na ki vagyok én hogy ilyan szinten megitéljem) akkor nem lesz gond Joker szerepével, és amit belinkelt valamely társunk lehúzó kritikát , hát ezek nevezik magukat kritikusnak monitor fejűek szerintem csak azért húznak le minden jó filmet mert nincs jobb dolguk(magyarán életükben nem láttak még pussyt) és ezzel gondolják mekkora arcok lesznek ,de nem is az idegesített fel a legjobban hogy ezt a filmet lehúzták mert igazábol nem is olvastam végig a, ha papíron lenne tintapazarlásnak vélt "művüket", hanem hogy Jack Nikolsont is lehuzzák ,mikor az öreg úrnak már rég ott figyelt a zsebében az oscar mikor ők még csak egy pajzán gondolta voltak , nem akarok én okos tojáskodni de ez az igazság , a lényeg hogy a sötét lovag üt és hogy alig várom a dvd megjelenést. KÖSZI
  • Blacksheep333
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Joker -nek nem az volt a célja, hogy megtudja ki Batman, szvsző lesz*rja. Az egyetlen célja a káosz és az anarchia volt. A végén meg is mondta, hogy nem ölné meg Batman -t, ahoz túl érdekes/vicces az ő játékuk.

Viszont egy Riddler -es, rejtvényes részt megnéznék. Olyasmit. mint a Die Hard 3.

ui: ha valami hülyeséget mondtam a spoileres részbe akkor javitsatok ki!
  • tigeroo
    hát, a macskákra már van utalás az biztos
  • R3TR0
    Ma én is mgnéztem és nagyon teccett.

Sztem is igen jol sikerült

Sztem azért nm raktak utalást, mert nm tudták sikeres lesz e a film
  • Suffering
    "a negatív hős és sakkban tartaná a fenyegetéseivel, gyilkosságaival a rendőrséget és Batman -t, miközben az lenne a tényleges célja, hogy megtudji ki is valójában Batman"

Joker csinálta ezt, ő tartott sakkban mindenki és ő akarta minden áron megtudni kit rejt Batman maszkja. igaz a tim burtonos Batmanban riddler csinálta ezt.
    De amugy örültem volna neki ha valami apro utalás lett volna h ki lesz a következő részben. pl: egy ? jelet a falon vagy egy kártyán mutathattak volna (ha Rébusz lesz)
  • ProGabe #1347
    "a negatív hős és sakkban tartaná a fenyegetéseivel, gyilkosságaival a rendőrséget és Batman -t, miközben az lenne a tényleges célja, hogy megtudji ki is valójában Batman"

remélem érted mire akarok kilyukadni :) valami eredetibbet fognak kitalálni ,az biztos!
  • Blacksheep333
    Ezzel csak az a baj,
    hogyha tényleg életben marad akkor mi lesz a célja a 3. részben? Az már elég gyenge lenne, hogy ízig-vérig gonosz, leszar mindent és káoszt akar. Olyan már azt hiszem volt.:D
    Vagy bosszút állni Batman -en? Egy pisztollyal meg egy érmével elég nehezen menne.

Én sokkal jobban örülnék egy olyan résznek, amiben Riddler a negatív hős és sakkban tartaná a rejtvényeivel a rendőrséget és Batman -t, miközben az lenne a tényleges célja, hogy megtudji ki is valójában Batman. Ez Bruce -nak nagyobb veszély lenne mint bármikor, hiszen már a rendőrség is "körözi" a Batman -t.
  • sandor8206
    nekem is az baszta a fantáziám, minek van az az érme?
    bár azt Gordon fiának dobja fel, és ő megmenekül és ezzel akarná Nolan bácsi kifejezni, hogy a sors is azt akarta hogy a fiú éljen, nem tudom elég blődségnek hangzik, én váltig tartom hogy TwoFace-re vonatkozik, de tuti csak akkor ha jön a 3. rész
  • Grove4
    Nem én mondtam,éngem is leizéltek,én csak idéztem!
  • Prince of Máté
    Köszi a részletes infót, én is utánaolvastam a dolognak,
    szerintem 50-50 az esélye annak, hogy életben maradt. Elvileg a nyakát törte az esésnél, bár én ezt nem vettem észre. Szerintem azért is nem halt meg, mert egy ilyen nagy ellenségnek több szerep szokott jutni, nem csak 1 fél rész.
  • ProGabe #1342
    először is Két-arc (vagy egyben, nekem mindegy), nem Kétarcú :)

lássuk mi szól a
    halála mellett és ellen

nem halott, gyenge érvek:
    - jó karakter, jó színész :)
    - Eckhart nyilatkozata, amibe jó pár dolgot bele lehet látni

nem halott, erősebb érv:
    - amikor leesnek Batmannal az érme az "élet" felére esik

halott, gyenge érv:
    - nem lélegzett! figyeltem :)

halott, talán legerősebb érv, némi csavarral:
    - "You either die a hero or live long enough to be in the sequel...őőő to see yourself become the villain." :)
    ezt ugyebár maga Harvey Dent mondja ki (aztán Batman is), és arra megy ki a végén a játék, hogy hősként halljon meg. persze lehet csak Dent, és nem Kétarc...
  • Andrews2007
    Na, úgy látszik megvan az idei győztes bevételi szereplő. A TDK. !! Hisz át tolták jövő júliusra 8valami sztrájk miatt) a nagy riválist e téren, a HP6 ot.

A James Bond max. olyan 500 körül hozz majd szerintem, így meg van az idei győztes hisz olyan 800-900 körül fog összben hozni aTDK. 2. lesz az indy 3. az Iron man.
  • SlayR
    Én valahol aztolvastam nemakar Bale semmiféleképp Robin karaktert szerintem ezt be is tartják...
  • sandor8206
    én szerintem egyszer megnézem, hogy milyen aztán marad az eredeti
  • sandor8206
    lehet hogy van,most én is csak rákerestem erre, halál a családban, death in the family és ezt dobta nagy hirtelen, de lehet dobott rá előtte gránátot,én is csak pár képet láttam belőle,valahol fent a neten én se láttam végig. csak még utána olvastam,hogy feszítővassal veri agyon. Na mindegy szerintem jó sztori lenne. Azért is írtam lentebb, ha valaki tudja mi van, írja le
  • toysoldier
    kiváncsi vagyok milyen lesz a szinkron :D
  • gErIbÁ
    aha , hát lehet rosszul emlékszem de mintha kép is lett volna na mindegy ez biztos
  • sandor8206
    lehet,hogy volt olyan is,de így nyírja ki
  • Prince of Máté
    Szal a fordítás azért ott van :D
  • Prince of Máté
    TDK:
    Why So Serious? -> felirat: Mi a baj fapofa xD
  • gErIbÁ
    lehet hogy rosszul emlékszem de mintha olyat olvastam volna hogy Robint Joker felrobantotta egy kézigránáttal valamelyik batman képregényben és akkor Batmant fúl elkapta az ideg és kis híja volt hogy megnem ölte puszta kézzel Jokert.
  • sandor8206
    nem ott ha jól emlékszem Eric Roberts karaktere a TDK-ból(Salvatore Maroni)öntötte le savval egy tárgyaláson?! de valahogy így emlékszem
  • Prince of Máté
    oké köszi az útbaigazítást, nagyon tetszik ez az új Batman széria, minden tudni akarok róla :D
    Nehogy má ennyi legyen Kétarcú szerepe :S 1 részben 2 szereplőt is ellőttek, amiben ráadásul az egyik meghal... Elvileg nem úgy volt, hogy Joker a tárgyaláson a bírót leönti valamiféle savval és belőle lesz kétarcú?
  • sandor8206
    az csak félrevezetés,megtévesztés, már nem emlékszem így kapásból milyen szófordulatot használ, először valamelyik kiképzéses jelenetnél dumál hasonlót, utána meg felemlegeti Bruce-nak a parti résznél, mikor újra találkoznak
  • Prince of Máté
    De most azt nem vágom, hogy Liam Neeson volt Ra's al Ghul, akkor az a kopasz japán faszi ki volt?
  • sandor8206
    ja-ja de azt talán csak Joker mesélte batmannak, szóval ki tudja igaz-e, ha jól emlékszem
  • sandor8206
    amúgy a képregény szerint halhatatlan
  • t3rror
    Igen, Úgy tudom az első red hood az maga joker volt. még a savba esése előtt. jason todd pedig a második red hood lett.
  • Prince of Máté
    Bocs a Ra's al Ghul-osra ne válaszoljatok, csak vhogy kiment a fejemből, h meghalt.
  • Prince of Máté
    Én most értem haza a moziból, ez a film üt! Még nem tértem magamhoz, annyi minden történt a filmben, hogy még nem dolgoztam fel :D legalább még1szer meg kell néznem a filmet, mert elsőre kicsit zavaros a története. Sajnálom, hogy Scarecrow csak ilyen rövid ideig szerepelt, na és hol van Ra's al Ghul? Ha jól tudom ő még él...
  • sandor8206
    volt több Robin, az első aki a Batman Foreverben is szerepelt, semmi extra felnőtt belőle lett valami Night..(nem emlékszem a nevére pontosan) a2. Robin lett Jason Todd, batman azt hitte jó társa lesz mint az első, tanította, de túl erőszakos és durva volt (egyszer batmant is leverte) és (nem volt népszerű, kiszavazták)végül Joker agyonverte egy vasrúddal? és meghalt, az egyik legsötétebb batman sztori(talán Halál a családban a címe), de aztán jóval később visszatér mint egy ujabb gonosz aki elakarja tenni láb alól batmant,a neve Red Hood(álarcban) emlékezetből írtam ha tévedek valamiben, sorry és helyesbítsen aki tudja, kösz
    Red Hood
  • tigeroo
    a következő filmben én szívesen látnám robint..
    batman robin nélkül olyan mint..
    shrek a szamár nélkül:D!
  • ProGabe #1320
    ja igen, Joker és Ledger természetesn megérdemel egy külön posztot. a legjobb ilyen stílusú karakter, ever! ennyi! a tökéletes "gonosz", akinek nincsenek korlátai, szabályai és ami a legfontosabb, legfélelmetesebb benne: nincsenek kézzel fogható céljai, vagy okai. egyszerűen "csak" gonosz, mindezt kivitelezve úgy, hogy minden részletében elfogadjuk

aki azt mondja, hogy Heath Ledger alakítása csak a halála miatt lett kikiáltva ennyire jónak az egyszerűen hazudik! vagy ennyire nem ért hozzá, mondhatni nincs semmi művészi érzéke, hiszen nem kell kritikusnak lennünk ahhoz, hogy elmondhassuk: hibátlan az alakítása

persze Aaron Eckhart is óriásit alakított, igaz még így sem tudott igazán kibontakozni. ja igen, ezt ki is hagytam. az egyetlen halovány pont a filmben az ő átváltozott (vagy hogy mondjam) karaktere. biztos hogy jobban is ki tudták volna dolgozni, csak nincs az a kiadó aki ilyen filmet kb. 180 percesre hagyna :\
  • tigeroo
    ájájáj:D
    robin történetét valaki letudja írni? wikin kerestem ,meg googlen de nem találtam semmi leírást:)
    nem vagyok valami nagy képregény fan

amúgy tök jól lehetne kivitelezni...önfejű, hidegvérű,serdülő (szakmunkásbajusszal) akit megpróbál bruce a helyes úton tartani...és lehetne ilyen félig árulós izé is a történetben:
    "robin! emlékezz, én vagyok az a haverod! ne ölj meg!!"
  • sandor8206
    lehet kinevettek, de én nem bánnám ha lenne Robin,persze a második Jason Todd, persze egy filmben lezavarva az egész története a Red Hood-os sztorival együtt,elég komorrá, drámaivá lehetne tenni a filmet, nagyon sötét sztorit lehetne belőle csinálni, szerintem elég kemény lenne és arannyá válhatna Nolan kezében (amúgy szerintem neki való sztori)
    Csak a hülye szerkóját hagynák el
    Mondjuk nem sok esély van rá a rajongók nem komálták, hisz a képregényből kiszavazták,de az egyik legkomorabb sztori lett és végül visszahozták és nagyon jó sztori lett belőle. Ha valaki ismeri a képregényt tudja miről beszélek. Csak hát Bale se akarja Robint (teljesen megértem:-)), mondjuk szerintem ha ezt a sztorit raknák elé, lehet nem ellenkeznena mindjárt megdumálom vele
  • ProGabe #1317
    most értem haza a filmre, és a hatása alatt vagyok, de nem úgy ahogy ez első blikkre hangzik. ez valami más. most azonnal meg akarom nézni újra hogy teljesen összeálljon a fejemben. mármint nem arról van szó, hogy nem jött át az egésze, pont az ellenkezője: annyira magával ragadott, hogy szinte megfeszültem a film közben és totálisan kikapcsoltam. azt vettem észre, hogy annyira izgulok, és akkora a feszültség, hogy izzad a tenyerem! 'zanyád! :)
    a karakterek tökéletesek, amihez persze hozzájön, hogy a színészek profin teszik a dolgukat, vagyis hozzáadják az igazán kicsi apróságokat. ezektől a dolgoktól lesz igazán ember(i) a megálmodott személyiség
    mindenből pont annyi van a filmben, amennyi kell! akció? pipa! thriller? pipa! karakterek "mennyisége" (tehát mennyit szerepelnek)? pipa! a film hossza? mintha egy órás lett volna :)
    HD-ben ide vele, most! na jó, mivel nem mostanában lesz BR lejátszóm, marad a motor-makettes extra DVD :)

Chrostopher Nolan és a testvére,nevezzük nevén: Jonathan Nolan (akit a Mementoért már jelölték Oscar-ra, és a T4-t is ő írja!) olyan magasságokba emelkedtek, amire már régen volt példa! várjuk szeretettel az elkövetkezendő alkotásaikat!
  • tigeroo
    és mivan robinnal?:D
  • sandor8206
    igen-igen, még ebből lehetne is valami, bár irreális gondolat az biztos
  • Seth
    Clock King-re emlékszem a rajzfilmsorozatból, nagyon jó kis történetet lehetne belőle csinálni, viszont nem illik a Nolan féle univerzumba
  • sandor8206
    ne legyen twoface,de akkor már valaki új, elegem van hogy újból "újranézzem" a régi batman gonoszokat, a TDK ok egyszer de nehogy már megint,annyi van mint a szemét! itt van például Egghead

vagy King Tut

vagy a Clock king

Hát kibaszott kíváncsi lennék ilyen karakterekből mit hozna ki Nolan bácsi?! Hát beszarnék ha bevállalná!