61
  • Pusztító_78
    Srácok én voltam bátor megvettem az eredeti cd-t kérdés:
    regisztrációnál küldenek egy bónusz kódot azt hova kéne telepíteni?
    A másik az első regisztrálásnál rossz felhasználónevet adtam meg és multiban ezzel a névvel jelenek meg hogyan tudom megváltoztatni?
    A másik kérdés játszotok még vele már mit az aki megvette eredetiben?
    Magyar klán van esetleg kicsit gáz folyamatosan német szöveget olvasni a cheat ablakban(Eu-s szervereken).Nem egy régi játéknak számít a game nem kéne cserben hagynunk.Én kedvet kapnék egy magyar klán éltre hívásához.
    Köszi a választ?
  • Bully1993
    Valaki meg tudja mondani hogy hogy kell a kódokat beírni?
  • vili 27
    Én tegnap kaptam meg a Two worlds c. játékot, de nagyot csalódtam benne. Nem tudok olyat mondani ami megfogott volna az első 10 percben. Ki is vettem a cd-t a gépből. Hol van ez a játék egy God of War-tól, Shadow of the Colossus-tól, vagy egy Gears of War-tól ??????
  • Samballah
    ja az obliban voltak ilyen érdekes dolgok hogy közel menetem egy asztalhoz pl. és minden tárgy ami rajta volt( kard, pajzs, stb.) nyil egyenesen előre kilőtte az asztalról :P kicsit tűl élethűre akarták a fgizikát és átestek a túloldalra vele:) namind1

Az érdekel hogy láttam többen is panaszkodtak a szagatásra erről mi a tapasztalat? Nektek pc-n van meg? én x360-ra akarom, de ha tré módon szaggat meg bugos ahogy irták akkor lehet, hogy nem kell:/
  • Lui76
    Feleségem játszik vele azt mondja a Gothic3-nál jobb .
    Oblivionnál nem .
    nekem az állatok sutasága nem tetszik - vagy az a baj hogy az oblivion is létezik ahol egy patkány is a fizikai törvényeknek megfelelően hajlik le az ág két oldalán ha megdöglik :)
  • Samballah
    és two worlds témában valaki? :P
    milyen gém? nekem a gépemen nem indul el. letöltöttem a demot, de a new game-nel kilép valami hibaval :D pc rulez
  • Amiga
    Ügyes kis listák, de az egyik legjobbat kihagytátok, most pótoljuk:

Arx Fatalis.
  • arni17
    Hy all!!
    Ha mindenki ajál valamit akkor én is xD:
    FarCry
    Silver Fall
    Dark Messiah
    Rainbow Six VEGAS
    Oblivion
    The Chronicles of Riddick
    Titan Quest
    Fable
    Just Cause
    Two Worlds
    Spider Man 3
    Boiling Point
    Mage Knight Apocalypse
    ..............
    Még nagyon nagyon sok mindent tudnék írni xD
    De jóbol is megárt a sok//xD//L(O_o)L

• Tetsuo
    Jah bocs nem olvastam a hozzászólásokat.. a SW világát is mgutáltam.. a Falloutot nem ism..
  • Tetsuo
    Van olyan (mai & jó) RPG amiben nincsenek gagyi orkok? Má rohadtul unom azt a világot.
  • Kagemusha
    Ha hallhatatlan, akkor néma.
    Ha meg halhatatlan, akkor mit kell rajta feltámasztani? Feltamasztani a holtakat szokas, nem a halhatatlanokat...
    Ha meg RPG, akkor nalam a TES a nyero, de az oregek meg emlekszenek talan a M&M III-ra: a maga idejeben mekkora nagyot lehetett vele szorakozni, sot, meg ma is! Es legfokeppen nem kellett hozza atomeromu!
  • alibá a mezőrűl
    jah tényleg... a KOTOR 1-2 hogy is maradhatott ki =)
    A gothic után ez volt az amibe a leginkább bele tudtam élni magam -.- Amikor vége lett a második résznek szabályosan depressziós lettem :D
  • psishock
    értem az álláspontot, látod nekem nem jött be, én a high-tech et kedvelem jobban és nem a fantasy-t.

Az én sorrendem kb ez lenne:

1. Fallout 2 (az 1 is ott van azért valahol, de ő a király az RPG-k terepén :)

2. Diablo 2 (Szinten az 1 es a Hellfire-el is sok időt töltöttem)

3. FF6 (eddigi leközelebb áll a szívemhez a szériákból, rengeteg dolog történik benne, és nagyon komoly a sztorimenete)

4. IWD 2 (miért ilyen rövidek ezek a szériák? i wonder...)

5. Gothic szériák (hú, amikor találkoztam vele, az sokat változtatott az RPG felfogásomról, mostantól akár third person akár first megnéztem, nem csak az izometrikusokra hajtottam, what a big one :)

6. NWN (mindennel cuccal együtt) (na ez tényleg valami volt, amikor a kezem közé kaparintottam, nagyon ott van a történet és a játékmenet)

7. Star Wars Knight of the Old Republic 1 (2) (ismét third person akció a Ghothic után ^_^, sok NPC remek perszonalitással akár haverok is lehetnek :), nagyon hangulatos terepek, kihagyhatatlan)

8. Nox (a westwood úgylátszik akár mibe kezd rossz nem sülhet ki belőle, rettentően pörgősek és hangulatosak a harcok benne :)

9. Freelancer (a legjobb space RPG amivel valaha találkoztam)

10. Stonekeep (egy nagyon régi de iszonyat jó "dungeon crawling" cucc, remek szereplőkkel és hangulattal, igazi gyönygyszem)

11. Pool of Radiance - Ruins of Myth Drannor (izometrikus térkép, real-time 3d renderelt karakterek, turn based, sok kincs és nagyon mély dungeonok... mi kell még? :)

12. Silver (külön kategória érem nálam, adventure-RPG keveréke, akkor találtam rá amikor click'n point kalandokat kerestem, és lám egy kalandjáték amiben harcolni is lehet, meg fejlődni? (akkor még nem igen éreztem az RPG fogalmát XD ) Nics hozzá hasonló, dobhatnának hasonlókat a jövőben)

ennyi egyenlőre elég is lesz.
  • alibá a mezőrűl
    A nox az isten =) Ritka az olyan jó rpg.
    Bár én inkább ezt a sorrendet javasolnám:
    Nox
    Silver
    Gothic 1-2
  • alibá a mezőrűl
    na hát kb. igazad van =)
  • alibá a mezőrűl
    akkor neked ilyenek az igényeid. Sebaj. Ilyen ember is kell a világra D:
    Rengeteg diablo fannak és akció rpg kedvelőnek viszont kielégítette az igényeit. Aztmondod nem pörgős a játékmenet? Hát figy. akkor elég keveset játszhattál vele =) Az elején amikor kis senkiként kezdesz, egyesével szépen lecsapod a szörnyeket. Aztán a játék végére, vagy épp epicen már felgyorsul az egész nagyon, és csak darálsz... főleg ha elementalistával tolod és küldöd a shardokat szanaszét =)
    Az item rendszere sztem pont eléggé komplex... nem értem a diabloé mivel lett volna jobb, mi hijányzik belőle? Sztem minden megvan benne ami kell. Élvezetes játék, még alig több mint 40 óra játékom van benne az igaz, de még mindig úgy élvezem mint az elején. A téma is nagyon jó, nem emlékszem hogy lett volna hasonló játék, ami az ókori görögország/egyiptom/kína mitológiáján alapuló rpg. A hangulat is isten. Nagyon jó régi történelmi helyszíneken az ókor mondáinak dögjeit írtani =)
    nekem még a diablonál is jobban tetszik, bár ez csak az én véleményem ugye.
  • Komolytalan
    WoWban is vannak RP szerverek, meg lehet nézni mekkora igény van rá. A WoW fikázása helyett inkább lehetne hálálkodni, hogy a világszinten 38 fő "igazi RPG játékos" kedvéért csináltak RP szervereket, meg megcsinálták a játék RP részét. Mert hogy nyereségük a sima PvP/PvE szervereken van, az is tuti.
  • Lordboxi
    Soundmaker, elég közel jársz a megoldáshoz, de korántsincs igazad. A szerepjátékhoz nem kell kocka vagy papír. Néha elég két játékfigura. A szerepjáték nem más mint a fantázija játéka, és nem a kockáká, vagy a billenytűzeté. Ezek csupán kellékek, amik élvezetesebbétehetik a játékot. ÉS a magus se kéne zért annyira isteníteni mer vannak messze jobb rendszerek.
  • Soundmaker
    Az igazi RPG az amikor a haverokkal leülsz egy hideg sör, némi kaja és a 100 oldalú dobókocka társaságában a tábortűz köré, és mindenki előtt ott figyel a M.A.G.U.S törvénykönyv + bestiárium miközben a KM-nek csúfolt egyén jártatja a száját, te pedig csak bőszen jegyzetelsz illetve dobod a kockát amikor kell
  • Lordboxi
    Énegyéppként pont ezért hagytam abba wow-ot. Mer felmentem egy és rpvp szerverre, és ugyan az ment mint a pvp szerveren, és engem cinkeltek, ha próbáltam szerepjátékozni. Rendkívül kiábrándító volt. És egyéppként szerintem bármilyen számítógépes játékkal lehet rpg-ni, csupán fantázi kell hozzá. De van olyan amiben külön flash, mer a story, és a világ idomul huzzád, lásd fallout. Imádom végéignézni az uccsó intrót amiben azt mutatja minben változtattam meg a világot. Rpg rulrz
  • Morden23
    Pont ez a dilemmája a "számítógépes szerepjáték" megfogalmazásnak. Szerepet játszani igazából nem tudsz PC-n. Ezáltal bármelyik RPG gyakorlatilag egyenlő lenne bármelyik FPS vagy TPS játékkal, annyi különbséggel, hogy szintet lehet lépni, meg képzettségeket vásárolhatsz.

És valóban fura, amikor az emberek a Diablo-ra RPG-ként reflektálnak.

Online kategóriában nem vagyok különösebben otthon, de tartok tőle, hogy egy elég kis réteg az, aki valóban "szerep"játszik akár a WoW-val is. Akiket én ismerek (látásból, elmondásból & személyesen), annak legnagyobb része a "powergamer", akik béna rövidítéseket dobálva egymásnak a mikrofonon keresztül, "kényszerűségből" partisodnak, hogy könnyebb legyen teljesíteni a legújabb varázskardot adó küldetést.

Mi sem mondja el jobban a "szerep"játék részét a dolognak, hogy a legfontosabb iránymutató az, hogy hanyadik szintű a karaktered. Aki játszott igazi szerepjátékkal, az tudja, hogy ez nem igaz.
  • Soundmaker
    Mondok én valamit: Aki RPG-zni akar az kezdje az alábbi sorrendben:

Lands of Lore
    Lands of Lore 2 (ez hónapokig le tudott ültetni ha végig játszás nélkül toltad végig)
    Might & Magic VI.
    Might & Magic VII.
    Nox
    Neverwinter Nights

A Might & Magic marha hoszú és összetett játék volt a maga idejében, és bár elég gagyi grafikája van még néha - néha leporolom.

A Wow-ról meg annyit hogy 10 perc játékból nem lehet megérezni a játék igazi ízét... klán kell baráti kör... ha ez megvan nem tudod letenni.. másrészt a WOW igazi ereje a grafikus Interfész alakíthatóágában és a kellőképp részletes szabályrendszerében van. Én az Oblivion-t azért raktam le már az elején mert k*rva nehéz volt kibogarázni hogy mit hogy kell csinálni az Interfacen belül... Engem nem tud hanyatt vágni a csilivili Pixelhegye effektus...
  • Lordboxi
    Olvasgatom a hozzászlásokat és úgyérzem muszály megjegyeznem: rpg nem egyenlő egy olyan játkkal ahol szintet lehet lépni, meg tárgyakat szerezni, hogy minnél erősebb legyél. rpg egyenlő szerepjáték.
  • Molnibalage
    Kit érdekel a grafika egy RPG-nél? Ki akarja azt űberelni? Szép, csak üre a gamma. 5 óra után unistall volt. Nuku hangulat. Város őterén ÁLLDOGÁL egy őr és két boltos. Na, ez ám az élet...
  • Neerpelt
    Mintha az első képet rajzolták volna... Biztos jó lesz azért
  • izsook
    Megnézzük milyen lesz...
  • Hoz_Hun
    Ennek a program a screeshotok alapján nagyon szép a grafikája. Kiváncsian várom, bár az Obliviont nehéz lesz überelni (szerintem messze nem is fogja).
  • Hoz_Hun
    Nálam az "all time favorite" az a Baldur's Gate aztán a NeverWinter Nights és a mostani favorit az Oblivion. Nálam a WoW valahol nagyon hátul kullog, bár 60 szintig szórakoztató volt meg utánna is egy kicsit, de a HL insák farmolását nem nekem találták ki.
  • Komolytalan
    Szerintem próbáld ki a 10 napos ingyenes verziót official szerveren. Azért egy tört szerverről sokminden kimarad, meg sokminden nem úgy van mint az igazin.
    A wow alapvetően jó gáma volna, el lehet vele tölteni az időt (ugye játék célja ez volna). A gyengesége az, hogy a 60 utáni rész kizárólag kockáknak való, minél kockább valaki, annál tovább nyújt neki kihívást a játék. Casualoknak gyakorlatilag a 60as szint elérésével vége van - vagy kezd egy új karit, vagy abbahagyja a játékot. Azért ez elég gáz szerintem, ha a kiegészítőben nem lesz változás, akkor a casualok ott fogják hagyni, és az nagy érvágás lesz a bliz számára. Viszont kiegészítőben beszélnek 5 fős, állítható nehézségű instákról, ahol nehézség befolyásolja a dropot. Na ez elég jó volna, mert 5 fős instába még le lehet menni randommal, 20-40 fősbe már nem.
  • Alwares
    Én mostanában játszomm a WoW-al egy 1000-1200 fős tört szerveren és azt hittem szarbb lesz, de nem! Nagyon nagy élmény az a játék, ha a létszám megközeliti az eredeti minőségét, de szerintem én is kipróbálom Lineage-et...
    Egyébként én is utána olvatam ennek a játéknak és pff. Kiábránditó...
  • Griphons
    Hát egy tízévest lehet hogy lenyűgöznének ezek a szörnyk, meg grafika, de engem nem. kicsit szétnéztem a honlapján, és ennél gagyibb rpg-tervet én még nem láttam. Iszonyú csicsás, de geometrikailag olyan egyszerű mint a cinkveder. Csak röhögni tudok rajta.
    Maradok a LineageII-nél. Igaz, hogy az egy MMORPG, de veri az összes eddig megjelent rpg-t (főleg a wow-ot, talán a GuildsWar-t nem). És hogy egyedül nem játszható? Aki ezt mondja, az még nem játszott vele.
  • Alwares
    A Titan Quest játék menetét igencsak fel lehetne turbózni a regeneráció egy kicsi gyorsitásával! Kipróbáltam a demót és nekem leginkább ez volt a bajom, szerintem nem lett olyan rossz!
    Jah és igen én is a Hellgate-t várom nagyon! Nekem mikor megjelnet a DIo1-2 még messze nem volt gépem, ezért nem is játszhattam volna velük, nagyábból egy éve van meg az új (közepesen izom) gépem, és hajlamos lettem kicsit fontosabbank tartani a grafikát is (persze nem arra gondolok hogy fontosabb a játék menet- és élménynél).
    A Hellgate egy kicsit sci-fi-sre is fog szerintem sikeredni, ami ma már közelebb is állhozzám. Én személy szerint ha fantasy-t akarok játszani akkor inkább Icewind dale, Baldurs Gate vagy Oblivion, estleg Morrowind. Remélem nem lesz tényleg valami iszonyatosan nagy gépigénye.
    Bár Dx10-es lesz és ez nekem nem sok jót jelent. Mostanában néztem béta videoókat a Hellgate-ből de az a Dx10 nagyon nem jön le róla....
  • psishock
    A Titan Quest véleményem szerint egy igen gyenge klón akart lenni. Grafika belileg ütős, de csak utánozni próbálta a D2-őt, gyakorlatilag semmi újdonságot nem tudott felmutatni. Akkor meg mi értelme? Na meg, a játékmenet sokkal lassabb, nem olyan pörgős, és egy idő után kifejezetten uncsi. Hiányzik egy csomó dolog ami már a D2-ben meg volt, az ittem rendszere is csak próbál a D2 komplexitásához hasonlítani...

nekem ez nem igazán elégítette ki az igényeimet.
  • psishock
    Akkor te is a Hellgate London ra vársz :) nekem az lesz az év legjobban várt játéka. Ugyanaz a csapat foglalkozik vele mint a Diablo 1,2-ővel csak már kiválltak a Blizzard-ból és saját céget nyitottak Flagship Studios néven (anno Blizzard North). Persze nem sokkal utánna marad le a Dark Messiah of Might and Magic és persze a Gothic 3 :)
  • alibá a mezőrűl
    "a hatalmas hatalommal rendelkező gonosz isten hallhatatlan, azaz feltámasztható."
    talán inkább hallhatatlan, azaz nem lehet meghallani :D
    vagy halhatatlan.
  • alibá a mezőrűl
    te a Titan Questről beszélsz =)
  • Matyóhímzés
    WoW szerintem messze nem tökéletes, de mint mondták jó alap, egy igazán szerepjátékra kigyúrt mmorpg-hoz. amit sajna nem mostanában fogunk megkapni...:S
  • Alwares
    Nah ez lehet hogy jó lesz. És az hogy lessz benne többjátékos mód az valami nagyon kira! Igéretes többjátékos rpg-t a Hellgate-n kivül nem is fogunk kapni a jövőben, vagy én nem nagyon tudok róla. Nah persze lesz egy rakat mmo de azt ki nem s*arja le...
    A garaf egyelőre nem nézki valami eget rengetőn de ez legalább azt jelenti hogy az én gépemen is elfog menni....
  • Morden23
    És mennyire igaz :)))
  • Csukii
    AZ IGAZI GYönygszem: LANDS OF LORE !!!!!
    semmi nem üti ezt a gámát! :-)
    csak picit időske ;)

DS3 talán, jobban várom mint a 2Worlds-t.