Two Worlds - a jó és a rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
regisztrációnál küldenek egy bónusz kódot azt hova kéne telepíteni?
A másik az elsõ regisztrálásnál rossz felhasználónevet adtam meg és multiban ezzel a névvel jelenek meg hogyan tudom megváltoztatni?
A másik kérdés játszotok még vele már mit az aki megvette eredetiben?
Magyar klán van esetleg kicsit gáz folyamatosan német szöveget olvasni a cheat ablakban(Eu-s szervereken).Nem egy régi játéknak számít a game nem kéne cserben hagynunk.Én kedvet kapnék egy magyar klán éltre hívásához.
Köszi a választ?
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Az érdekel hogy láttam többen is panaszkodtak a szagatásra errõl mi a tapasztalat? Nektek pc-n van meg? én x360-ra akarom, de ha tré módon szaggat meg bugos ahogy irták akkor lehet, hogy nem kell:/
PsnID: YOULUPUKKI
Oblivionnál nem .
nekem az állatok sutasága nem tetszik - vagy az a baj hogy az oblivion is létezik ahol egy patkány is a fizikai törvényeknek megfelelõen hajlik le az ág két oldalán ha megdöglik :)
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
milyen gém? nekem a gépemen nem indul el. letöltöttem a demot, de a new game-nel kilép valami hibaval :D pc rulez
PsnID: YOULUPUKKI
Arx Fatalis.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha mindenki ajál valamit akkor én is xD:
FarCry
Silver Fall
Dark Messiah
Rainbow Six VEGAS
Oblivion
The Chronicles of Riddick
Titan Quest
Fable
Just Cause
Two Worlds
Spider Man 3
Boiling Point
Mage Knight Apocalypse
..............
Még nagyon nagyon sok mindent tudnék írni xD
De jóbol is megárt a sok//xD//L(O_o)L
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ha meg halhatatlan, akkor mit kell rajta feltámasztani? Feltamasztani a holtakat szokas, nem a halhatatlanokat...
Ha meg RPG, akkor nalam a TES a nyero, de az oregek meg emlekszenek talan a M&M III-ra: a maga idejeben mekkora nagyot lehetett vele szorakozni, sot, meg ma is! Es legfokeppen nem kellett hozza atomeromu!
A gothic után ez volt az amibe a leginkább bele tudtam élni magam -.- Amikor vége lett a második résznek szabályosan depressziós lettem :D
Az én sorrendem kb ez lenne:
1. Fallout 2 (az 1 is ott van azért valahol, de ô a király az RPG-k terepén :)
2. Diablo 2 (Szinten az 1 es a Hellfire-el is sok idôt töltöttem)
3. FF6 (eddigi leközelebb áll a szívemhez a szériákból, rengeteg dolog történik benne, és nagyon komoly a sztorimenete)
4. IWD 2 (miért ilyen rövidek ezek a szériák? i wonder...)
5. Gothic szériák (hú, amikor találkoztam vele, az sokat változtatott az RPG felfogásomról, mostantól akár third person akár first megnéztem, nem csak az izometrikusokra hajtottam, what a big one :)
6. NWN (mindennel cuccal együtt) (na ez tényleg valami volt, amikor a kezem közé kaparintottam, nagyon ott van a történet és a játékmenet)
7. Star Wars Knight of the Old Republic 1 (2) (ismét third person akció a Ghothic után ^_^, sok NPC remek perszonalitással akár haverok is lehetnek :), nagyon hangulatos terepek, kihagyhatatlan)
8. Nox (a westwood úgylátszik akár mibe kezd rossz nem sülhet ki belôle, rettentôen pörgôsek és hangulatosak a harcok benne :)
9. Freelancer (a legjobb space RPG amivel valaha találkoztam)
10. Stonekeep (egy nagyon régi de iszonyat jó "dungeon crawling" cucc, remek szereplôkkel és hangulattal, igazi gyönygyszem)
11. Pool of Radiance - Ruins of Myth Drannor (izometrikus térkép, real-time 3d renderelt karakterek, turn based, sok kincs és nagyon mély dungeonok... mi kell még? :)
12. Silver (külön kategória érem nálam, adventure-RPG keveréke, akkor találtam rá amikor click'n point kalandokat kerestem, és lám egy kalandjáték amiben harcolni is lehet, meg fejlôdni? (akkor még nem igen éreztem az RPG fogalmát XD ) Nics hozzá hasonló, dobhatnának hasonlókat a jövôben)
ennyi egyenlôre elég is lesz.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Bár én inkább ezt a sorrendet javasolnám:
Nox
Silver
Gothic 1-2
Rengeteg diablo fannak és akció rpg kedvelõnek viszont kielégítette az igényeit. Aztmondod nem pörgõs a játékmenet? Hát figy. akkor elég keveset játszhattál vele =) Az elején amikor kis senkiként kezdesz, egyesével szépen lecsapod a szörnyeket. Aztán a játék végére, vagy épp epicen már felgyorsul az egész nagyon, és csak darálsz... fõleg ha elementalistával tolod és küldöd a shardokat szanaszét =)
Az item rendszere sztem pont eléggé komplex... nem értem a diabloé mivel lett volna jobb, mi hijányzik belõle? Sztem minden megvan benne ami kell. Élvezetes játék, még alig több mint 40 óra játékom van benne az igaz, de még mindig úgy élvezem mint az elején. A téma is nagyon jó, nem emlékszem hogy lett volna hasonló játék, ami az ókori görögország/egyiptom/kína mitológiáján alapuló rpg. A hangulat is isten. Nagyon jó régi történelmi helyszíneken az ókor mondáinak dögjeit írtani =)
nekem még a diablonál is jobban tetszik, bár ez csak az én véleményem ugye.
És valóban fura, amikor az emberek a Diablo-ra RPG-ként reflektálnak.
Online kategóriában nem vagyok különösebben otthon, de tartok tõle, hogy egy elég kis réteg az, aki valóban "szerep"játszik akár a WoW-val is. Akiket én ismerek (látásból, elmondásból & személyesen), annak legnagyobb része a "powergamer", akik béna rövidítéseket dobálva egymásnak a mikrofonon keresztül, "kényszerûségbõl" partisodnak, hogy könnyebb legyen teljesíteni a legújabb varázskardot adó küldetést.
Mi sem mondja el jobban a "szerep"játék részét a dolognak, hogy a legfontosabb iránymutató az, hogy hanyadik szintû a karaktered. Aki játszott igazi szerepjátékkal, az tudja, hogy ez nem igaz.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Lands of Lore
Lands of Lore 2 (ez hónapokig le tudott ültetni ha végig játszás nélkül toltad végig)
Might & Magic VI.
Might & Magic VII.
Nox
Neverwinter Nights
A Might & Magic marha hoszú és összetett játék volt a maga idejében, és bár elég gagyi grafikája van még néha - néha leporolom.
A Wow-ról meg annyit hogy 10 perc játékból nem lehet megérezni a játék igazi ízét... klán kell baráti kör... ha ez megvan nem tudod letenni.. másrészt a WOW igazi ereje a grafikus Interfész alakíthatóágában és a kellõképp részletes szabályrendszerében van. Én az Oblivion-t azért raktam le már az elején mert k*rva nehéz volt kibogarázni hogy mit hogy kell csinálni az Interfacen belül... Engem nem tud hanyatt vágni a csilivili Pixelhegye effektus...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A wow alapvetõen jó gáma volna, el lehet vele tölteni az idõt (ugye játék célja ez volna). A gyengesége az, hogy a 60 utáni rész kizárólag kockáknak való, minél kockább valaki, annál tovább nyújt neki kihívást a játék. Casualoknak gyakorlatilag a 60as szint elérésével vége van - vagy kezd egy új karit, vagy abbahagyja a játékot. Azért ez elég gáz szerintem, ha a kiegészítõben nem lesz változás, akkor a casualok ott fogják hagyni, és az nagy érvágás lesz a bliz számára. Viszont kiegészítõben beszélnek 5 fõs, állítható nehézségû instákról, ahol nehézség befolyásolja a dropot. Na ez elég jó volna, mert 5 fõs instába még le lehet menni randommal, 20-40 fõsbe már nem.
Egyébként én is utána olvatam ennek a játéknak és pff. Kiábránditó...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Maradok a LineageII-nél. Igaz, hogy az egy MMORPG, de veri az összes eddig megjelent rpg-t (fõleg a wow-ot, talán a GuildsWar-t nem). És hogy egyedül nem játszható? Aki ezt mondja, az még nem játszott vele.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Jah és igen én is a Hellgate-t várom nagyon! Nekem mikor megjelnet a DIo1-2 még messze nem volt gépem, ezért nem is játszhattam volna velük, nagyábból egy éve van meg az új (közepesen izom) gépem, és hajlamos lettem kicsit fontosabbank tartani a grafikát is (persze nem arra gondolok hogy fontosabb a játék menet- és élménynél).
A Hellgate egy kicsit sci-fi-sre is fog szerintem sikeredni, ami ma már közelebb is állhozzám. Én személy szerint ha fantasy-t akarok játszani akkor inkább Icewind dale, Baldurs Gate vagy Oblivion, estleg Morrowind. Remélem nem lesz tényleg valami iszonyatosan nagy gépigénye.
Bár Dx10-es lesz és ez nekem nem sok jót jelent. Mostanában néztem béta videoókat a Hellgate-bõl de az a Dx10 nagyon nem jön le róla....
nekem ez nem igazán elégítette ki az igényeimet.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
talán inkább hallhatatlan, azaz nem lehet meghallani :D
vagy halhatatlan.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
A garaf egyelõre nem nézki valami eget rengetõn de ez legalább azt jelenti hogy az én gépemen is elfog menni....
semmi nem üti ezt a gámát! :-)
csak picit idõske ;)
DS3 talán, jobban várom mint a 2Worlds-t.
A mai rpg kozul,egyertelmu a TES a kiraly.
Szerintem meg hallhatatlan, azaz nem hallható. Vagy esetleg halhatatlan, tehát feltámasztható.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nálam nemhoz ez semmi ujat, én maradok a TES-nél
u dont have to listen anybody else but me
Viszont ez a többjátékos mód jól hangzik egy single RPG-ben, pláne ha lesz kooperatív mód is <#eljen>#eljen>
A Wow nem túl bonyolult egy igazi RPG-hez képpest, de jó kezdet. Sokszor a szép grafikával, jó szabályrendszerrel gagyi játékok jönnek létre.
Ha jobb játékokat szeretnél, legalább a wow mutatott egy jó utat, s ezt kellene eltolni bonyolultabb szabályrendszerek felé. Grafikai csillogásra nincs szükség ha az a játékélményt rontja.
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
Maga a játék viszont jó lehet. Meglássuk.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.