61
-
senoy #21 Jonak nez ki,csak azt nem tudom,hogy fogom ra venni,h fusson a gepemen. hehe
A mai rpg kozul,egyertelmu a TES a kiraly.
-
#20 "mivel a hatalmas hatalommal rendelkező gonosz isten hallhatatlan, azaz feltámasztható."
Szerintem meg hallhatatlan, azaz nem hallható. Vagy esetleg halhatatlan, tehát feltámasztható. -
#19 wow-ot nemide venni az online, gondolj csak bele igy minden wow-fan mekkora egy szar ( jolhalod SZAR) játék lenne, ha nem mmo-s lenne, anélkül értelmetlen gyilkolászás a quest-ek diszlete mögött...
nálam nemhoz ez semmi ujat, én maradok a TES-nél -
Indigo #18 Na megnézem én magamnak ezt a Wow-ot, ha már annyian ajnározzák... Már lejött a 10 napos próbaverzió, ha lesz egy kis időm kipróbálom. Bár azért hallottam róla elég sok negatív véleményt is, és ha kapásból választanom kellene MMORPG-t, akkor valószínűleg ezt választanám - már ha tényleg a szerepjátékon lesz a hangsúly, és nem csak azon hogy "fejlődj aztán üsd-vágd, fejlődj tovább aztán üsd tovább..." (egyébként magyar fejlesztés). Csak sajna a megjelenés még kicsit odébb van :(
Viszont ez a többjátékos mód jól hangzik egy single RPG-ben, pláne ha lesz kooperatív mód is -
sathinel #17 Szerintem is WOW rulez! Főleg mivel a gyorsasága, játékélménye a legjobb már régóta. Hát igen én is jobban szeretnék egy D&D szintű játékot ilyen grafikával. Megvan a D&Donline is de valahogy nem az igazi. Nem vagy szabad wow után.
A Wow nem túl bonyolult egy igazi RPG-hez képpest, de jó kezdet. Sokszor a szép grafikával, jó szabályrendszerrel gagyi játékok jönnek létre.
Ha jobb játékokat szeretnél, legalább a wow mutatott egy jó utat, s ezt kellene eltolni bonyolultabb szabályrendszerek felé. Grafikai csillogásra nincs szükség ha az a játékélményt rontja. -
Morden23 #16 Ezzel nem értünk egyet. Amúgy nem tudom mi az az RPF, de ha RPG-re gondoltál, akkor azért nem tenném le a voksomat a WoW mellett. Bőven van még hova fejlődnie a számítógépes rpg-játékoknak, és kicsit sem a grafikára értettem. -
#15 Ha rpf akkor wow! a többi szar wow utolárhettlen es en meg csak függő sem vagyok! -
#14 Az utolsó képen elég idiótán néz ki, hogy nincsenek bekapcsolva az árnyékok, valamint a karakterek elég "gagyik" lettek.
Maga a játék viszont jó lehet. Meglássuk. -
yann #13 minek, a titán quest pont olyan -
Morden23 #12 Jó grafikájú hack&slash? Konzolon nézz körül :) -
gyuri12 #11 én mondjuk egy olyan RPG-nek örülnék aminek jó a grafikája,élvezetes,és olyan mint a Diablo2... csak egy gond van...ilyen sosem lesz! -
Morden23 #10 Na, hát csak hajrá. Hátha előbb-utóbb tényleg nagyon remek RPG-ket fognak kiadni.
Azért a Gothic 3-at jobban várom. Más kérdés, hogy gépet fejleszteni nem fogok, hacsak a most bekrepált vinyóm cseréje nem minősül annak :) -
Indigo #9 De jó nektek, nálam el sem indulna szerintem :) Én mindig a végletekig kihasználom a PC-m, de lassan tényleg ideje gépet cserélni... -
#8 nálam azért egy kicsit... -
#7 nagyon jó, nállam az obli se szaggatott :) -
#6 "Meglehetősen sok RPG jelenik meg mostanában."
és ez kit zavar?
évekin pangás volt, már éppen itt volt az ideje egy regiment újdonságnak az RPG-k terén. Ezt is várjuk, remélem ki is hozzák azt amit igérnek. -
#5 Húú akkor ez valósítja meg azt, amit a Fable-nek kellett volna? Végre -
qtpman #4 milyen config kell hozzá? -
szurka #3 AMEN -
InvisibleWings #2 Kifejezetten jónak hangzik! Én már várom, addig marad az l2 meg az Aion! :P -
gyuri12 #1 jónak hangzik