Two Worlds - a jó és a rossz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én mondjuk egy olyan RPG-nek örülnék aminek jó a grafikája,élvezetes,és olyan mint a Diablo2...<#buck> csak egy gond van...ilyen sosem lesz!

Na, hát csak hajrá. Hátha elõbb-utóbb tényleg nagyon remek RPG-ket fognak kiadni.

Azért a Gothic 3-at jobban várom. Más kérdés, hogy gépet fejleszteni nem fogok, hacsak a most bekrepált vinyóm cseréje nem minõsül annak :)

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

De jó nektek, nálam el sem indulna szerintem :) Én mindig a végletekig kihasználom a PC-m, de lassan tényleg ideje gépet cserélni...

psishock
nálam azért egy kicsit... <#fogmosas>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

ColdFire
nagyon jó, nállam az obli se szaggatott :)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

psishock
"Meglehetõsen sok RPG jelenik meg mostanában."
és ez kit zavar?<#vigyor>
évekin pangás volt, már éppen itt volt az ideje egy regiment újdonságnak az RPG-k terén. Ezt is várjuk, remélem ki is hozzák azt amit igérnek.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

edios
Húú akkor ez valósítja meg azt, amit a Fable-nek kellett volna? Végre<#worship>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

milyen config kell hozzá?<#lama><#lama><#lama><#lama>
AMEN
Kifejezetten jónak hangzik! Én már várom, addig marad az l2 meg az Aion! :P
jónak hangzik

← ElőzőOldal 2 / 2