Megmérték a látás sebességét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Vagy végignézem a könyvespolcomat, mindegyik könyvet elolvastam,ismerem, naponta többször látom, de nem tudnám felsorolni sorrenben.
Pedig ez csak a látott kép egy része,amit ismerek is.
vagyis a tanárom szerint:D
Akkor elképzelheted, hogy milyen kis mennyiséget jegyez meg ez amber a képi adatból.
/nehogy komolyan vegye valaki/<#wave>#wave>
Érdekes lenne tudni, hogy is zajlik a képpontok kódolása a látóideg felé, digitális rendszerként fordítva.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az agyhullámok adnak a neuronoknak egy olyan együttes vezérlést, ami egy fázisba hozza õket a kommunikációhoz.
Kicsit olyan mint az órjel, de csak kicsit.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nem vagyok agyász, csak ha elektronikus rendszerhez hasonlítjuk, olyasmi, mint mondjuk az áramfelvétel vagy hõtermelés: utal a mûködésre, de egyáltalán nem vezérlõ jel.
Ez itt mostan kérdés volt.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Majd mindjárt jön valaki, és megmondja, mi :)
Így jön ki.
Mindegyik idegnek megvannak a feldolgozó neuronjai.
Mi értelme van a tized bitnek?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De nekem ez nem vili, akkor miért vékonyka szinte az összes nagyon okos ember?
De ha nagyobb... :D
Mi lenne akkor ha egy emberbõl kiszednénk sok gyors sejtet,és átraknánk egy másik emberbe,akibõl meg kiszedtük a lassú sejteket?(sztem nagyon hülyeség,de majd ti elmagyarázzátok :-) )
Viszont amit most látok hát az szerintem jobb.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Dehát az agy nem PC, hogy 1280x1024x32 bitx100Hz :)
És úgy látszik, hogy az evolúció már rájött, hogy nem a 100 GHz a lényeg hanem a kis fogyasztás.
A procitervezõk tanulhatnának tõle :)
És az emberi agy látása kijön ilyen kicsi sávszélbõl... azért ez nem kis teljesítmény.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem