48
  • teddybear
    Szerencsere többé-kevésbé egészséges vagyok, ezért én sem használok semmilyen "orvosi" segédeszközt. Ami a TV-shop adásait illeti, kamu és átverés.
  • metaljesus
    mágneses mezőket kihasználó cuccokat én többnyire csak a tv-shopban láttam (valami doki mágneses termékei térdre, bokára, sőt még talán a gerincre is), úgyhogy ezekben annyira nem bízom.
    viszont amit már komolyabb helyen is láttam azok a mágneses ágybetétek, amiknek szerintem - bár nem próbáltam - tényleg pozitív hatása lehet.
  • teddybear
    Nem keverem. Ez persze szimpla fizikoterápiás kezelés volt. De a Medikor már régen is gyártott eletromos és mágneses terek hatásain alapuló készülékeket, gyógyítási célokra. És nem a különböző átvilágító-készülékeket értem alatta. (Röntgen, stb)
  • metaljesus
    szerintem egy kicsit keveritek a dolgot. az elektródák meg az a nem tudom milyen elektromos pálca azok közvetlenül ingerlik az ideg- és izomsejteket. a cikk viszont arról számol be, hogy ezúttal elsősorban az elektromos mezőktől várják a nagy felfedezést.
    egyébként persze hogy nem új felfedezés, a cikk is írja hogy már vagy 150 éve kitalálták
  • teddybear
    Az egyik ismerősömet tenisz-könyökkel műtötték. Az utókezelésnél elektródákat ragasztottak a könyöke mellé, és azzal ingerelték az izmait, meg az inait. Meg kenőcsöket és más gyógyszereket is kapott.

Ami a homeopátiás kezelést illeti, az többnyire placebó-hatáson alapul. Beledobnak egy szál gazt egy uszodányi vízbe, és ráfogják, gyógyszert készítettek. Majd kis üvegekbe mérik, és megitatják veled. Ha használ, és persze ha elhiszed, hogy használ, akkor baromi nagy csodaként tálalják. Ha nem, akkor mélyen kussolnak az egész dologról.
  • Gladiator
    nem tom, nekem már évek óta a kozmetikusom ilyen áramos pálcával buzerálja a fejem miután kinyomkodott. Szal baromi új felfedezés...
  • Inquisitor
    "Az osztrák szakember szerint nem homeopátiás kezelésről van szó, hanem valódi biofizikáról."
    Mint ha a kettő kizárná egymást. Ez az arc is azok közé tartozik, aki csak abban hisz, amit neki tanítottak vagy amit ő publikál.
  • Csirke4
    Ha felfáztál pisilj a konnektorba!