98
-
#18 -
#17 Utána meg az Intel megvesz mindent és jönnek az AMD-Intel duálprocis Nvidia chipsetes ATi integrált videóvezérlős alaplapok -
Marlosh #16 De hisz o is azt irta -
Windforce #15 Kis pontositas:
AMD veszi meg az ATI-t... -
Inquisitor #14 Ne hülyéskedj már. Arra gondoltam, hogy chipset téren a két szék közé (Intel/AMD) esett, és az új Intel chipsetek meg Crossfire-t támogatnak, nem SLI-t. Viszont az NForce rohadtúl nem erős még az Intel platformnál eladásokban, ellenben most már lehet AMD-nél se lesz az. -
sokadikgab #13 Ott a pont.
Ez a hozzaszolas volt a nap poenja!!! -
nemtudomanevem #12 "És NVidia mit csinál eztán?"
Az nVidia megveszi az AMD-t és az ATI-t egybe. -
Inquisitor #11 És NVidia mit csinál eztán? -
#10 A két cég, amellyel szimpatizálok egyesül:) Remélem ez nem fog egyik hátrányára sem válni... Amúgy kíváncsi leszek az nVidia válaszára, megszűnik-e a chipsetgyártás, bár ezt nem tartom valószínűnek, elég sok bevétele lehet belőle... Ha mégis, akkor sem fogom bánni:)
Az árcsökkentés jelenleg az AMD egyetlen fegyvere a Conroe ellen, remélem hatásosan tudja alkalmazni (magyarul iszonyat olcsón jó procik:)) -
Deffyant #9 jólvan, akkor eztán minden xar 1 helyen lesz -
#8 Sajnos meg fogják próbálni;( -
Inquisitor #7 Na jó, de ezután próbálják meg a magyar boltosok 80e-ért eladni az AM2-es X2 3800+ procit :P -
#6 Háááát nagy áresés? megnéztem az új árlistát egy 3500+ Athlon 64 (socket 939)225 HUF/Dollár árfolyamon számolva 20.475.- HUF. Most a depon 20.247 HUF+áfa... hol it az áresés? -
Inquisitor #5 "Nem gondoltam volna, hogy az Ati-t ilyen siman meg tudja venni az AMD."
5.4 milliárd dollárt, 2.5 milliárd hitellel, nem neveznék "simának" :) -
#4 B+ 5.4 milliárd dollár a világon nicsen... Ebből mi lesz vajon... -
#3 Nocsak! Mégis? :)
Még jó, hogy nem vettem procit a hónapban. Várok egy kicsit mire ide is elér az új ár :) -
Lame #2 Azert ez durva.
Nem gondoltam volna, hogy az Ati-t ilyen siman meg tudja venni az AMD.
Kivancsi vagyok mi lesz ebbol.
Addig is rohanok X2-ot venni :)
-
davos80 #1 Ojee.