Az AMD felvásárolja az ATI-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„van kékhalált okozó hálózativezérlõ-pl tiltani próbálom jön a BSOD...”
inkább a BSOD jöjjön, mint a BSA :)
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Anniyra nem esett le, de tudtommal jövõhéten az AM2 3000+ dobozos 13.000+áfa lesz.
Új AMD és Intel árak az AKIBA-n ...

Utolsó képen az egymagos P4 árát tessék megnézni!!! A jen kb. 1.8-1.9Ft mostanság, tessék számolni.
Másrészt ha patchel orvosolható valami egy játéknál, akkor a játék van elszabva, nem a vas és nem is a driver.
Amúgy tényleg igaz. Egyre nagyobb pénzek/háttér kell a fejlesztésekhez, ennek egyenes következménye ez.
Kissé nyugatlanít, de ez van... (hol vannak már az ABIT alaplapok, Seagate - Quantum vinyók, stb..)
Jó ez hogy lassan csak 2 cég viszi majd a piacot? Konszolidálódik a versenyhelyzet -> nõnek majd az árak.. lassul a fejlõdés...
Ne nekem legyen igazam... Amúgy meg hajrá AMD-ATI remélem csak jó ül ki ebbõl...
Ne már!?
Tényleg van olyan játék ami Ati esetén csak patch-el indúl el?
Hát nem vagyok nagy gamer, de én még nem találkoztam ilyennel!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A legjobb dolog az volt mikor felraktam egy tweak progit és egy új drivert, na onnantól kezdve már nem bírtam húzni a kártyát, mert nem aktív a csúszka...
Ehhez képest az ATi kártyákhoz mek milliószámra jelenik meg a módosított driver.
Atinál én csak azt nem szerettem(haveromnak van), hogy jópár játékhoz külön Atihoz való patch kell különben nem indul.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
bezzeg a hülye gyengébb mx400 még mind a mai napig benne van...
attól még a kérdés amúgy még mindig adott a gt-s kölyöknél, hogy mi a fene baja van a driverrel
a gt még jóideig nem lesz discontinued product...
amúgy meg mi bajod vele? annyi van belõle, hogy dunát lehet vele rekeszteni-->kizárt, hogy ne találj egy normálisat
finomhangolni a gpu tempót meg sosem csak driverrel hanem tweakprogikkal szokás
persze azért egy atitraytools tudású nv tweaker progit még én sem találtam:(
Jahogy akkor az nem x86 mi?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(Csak nem a "prociját", hanem az eredetileg a shader programokat futtató egységeket.)
Next PC upgrade: 2022
próbából bluefish.hu:
Processzor Intel Pentium P4 630 3,0 GHz (EM64T,Prescott,200,2048K,LGA775) - bruttó 43700 Ft,- (ez elég vicc, lévén a kétmagos ebbõl 50k)
ugyanez AMD-ben (s939/3000+) - 25200ft ...
asszem az olcsó intel procikra még várni kell ugy 6-8 évet ;)
Forza.
Az Ati részvényeseinél. Lol volt a kérdés.
...+.
Meglátjuk.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Forza.
A VIA felvásárlására visszatérve pedig, legjobb emlékeimhez képest a VIA hatalmasabb cég mint az ATI. De azé poén olvasgatni a viccesebbnél viccesebb feltevéseket. Én legvalószínûbbnek inkább azt tartom, hogy az AMD folytatja a vásáárlást majd, ha nagyon bejön neki az üzlet. Mert ezzel a frankó integraltt multimedias platform tervcekkel nagyon HTPC szagú az egész, és szerintem is ebben van a jövõ. Mindenki egy gépet akar majd a nappaliba amivel kb 3 monitoron egyszere jatszik a gyerek, netezik anyuka, apuka meg focitVB-t nez. Ehhez pedig más nemsok cég kell, hogy teljes legyen egy HTPC támogatás. H azt nézzük hogy üzleti kapcsolatokkal elintézik a amaradékot akkor már kész is. És akkor robbanthat majd az AMD-ATI szerintem. De azétr kiváncsi vagyok mit szoltok a víziómhoz. Egyébként ha jol emlékszem az AMD oldalon mar par honappal ezelott jelent meg HTPC.
Szerintem....<#smile>#smile>
De emellet az is érdekelne, hogy ki zsebében landol ez a r***dt sok pénz!?? :)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
ennek meg lesznek kovetkezmenyei :(
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mi mást csináljak? a jelenlegi Gf2 ti200-asomhoz találok jobbat?:)
Mikor utoljára néztem a P4 asszem a memória miatt volt húzós árú.
De úgy látszik ez változott.
Az Nforce nekem is tetszik, egy darabig biztos nem lesz jó ATI alaplap. Addig az Nvidia sem alszik és bizti fejleszt, mert az Nvidia is tudja hogy a jo user nforce-ot vesz AMD-hez. Nem Kell szerintem temetni az Nvidiat, foleg hogy az alaplapjai is jok és most a videokartyai is jobban teljesitenek az ATInal.
szerinte....<#wave>#wave>
/*WTF?!*/
Ne idegesíts már, nem mondod, hogy van még olyan ember, aki bármilyen HW-hez a hozzáadott drivert próbálja használni??? :O
a pc bõl is szar konzolt akarnak, hogy minden integrált ? inkább ne.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ez LOL :DDD
Amúgy úgy tele van a fszom a 6600GT-hez adott driverrel, úhogy amúgy is ATI-t fogok venni, és a proci (64-es) is cserélem majd nagyobbra.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"... az ATI, amelynek részvényárfolyama ma már 10 százalékkal nõtt."
"Az ATI-chipeket jelenleg gyártó TSMC részvényárfolyama mindenesetre már több mint 5 százalékkal esett ma."
Marad továbbra is a TMSC meg az UMC.
Ez már mondjuk kedv kérdése, de én jobban bízok az nforceban mint a viaban.
Intelben meg nem is gondolkodom mert drága.