Nem sikerül megfejteni a "Rejtélyes követ"
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti hogy az ufok voltam ...
Néhány "é" helyett "át"-t írtam - nyomdahiba, bocsi.
Húsvét már jóval a keresztányság elõtt is ünnepnap volt. Az angol Easter szó egy istennõ nevébõl (Eostara) származik, amely egyben az Ostara nevû kelta ünnep nevének eredeti neve. Ostara kezdete egybe esik a húsvéttal, és annak szimbológiáját (nyúl, tojás, etc), idõpontját vette át a kanonizálódó keresztány egyház - mint tette ezt megannyi más ünneppel, például a holtak napjával, mely eredetileg szintén kelta eredetû, eredeti nevén pedig Samhein.
Te vagy az elsõ, aki ilyen faszányosan megmondja. Egy URL-t azért berakhattál volna. az állitásod alátámasztandó.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Jézus elõtti idõkben is volt húsvéthoz hasonló ünnep. Sõt a mai kereszténység 90%-ban õsi "pogány" jelképeket, tanításokat és ünnepeket tart. 😊
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Szerintem tyúktojta...
hát ez aztán kur** rejtélyes....
ufo
Cr3ativ3nak a büdös kurva anyját!!! envokazisten -.-
Egy ügyes indián farahta ki és ennyi.
sztem az ufók voltak!<#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>hehe
szerintem sem valami nagy rejtély a dolog. valami indiánnak képzõmûvészet volt a hobbija, jött a csúnya sápadtarcú, elvette tõle, és elvitte jó messzire mondjuk egy vándorlás során, ahol aztán elrejtette. nem csoda hogy nem találtak a közelben hasonlókat
Egy jól sikerült húsvéti tojásnak néz ki, csak kár hogy Jézus elõtti idõkbõl származik.
Hm, ebben a köben nem nagyon látok rejtélyt, nyilván van mit kutatni, kik mikor faragták, de nem rejtélyes.
Inkább az Icai kövekkel kéne foglalkozniuk..na azokban lenne mit kutatni, ott fogalmuk sincs kik mikor és hogyan csinálták..
a mért-röl nem is beszélve.
Inkább az Icai kövekkel kéne foglalkozniuk..na azokban lenne mit kutatni, ott fogalmuk sincs kik mikor és hogyan csinálták..
a mért-röl nem is beszélve.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
← ElőzőOldal 2 / 2