120
Focistakkal kapcsolatos baleseti ill. halalozasi hirek.
  • Drizzthsz
    Pelaic
    Többszörös lábszártörés, csak erős idegzetűeknek! Jobbulást!!!
  • csibi097
    jajj mily tragikus
  • Drizzthsz
    Eduardo is szép törést kapott. :-(
  • moor09
    Ez egy szörnyű év volt, figyelembe véve hogy nem ő "kezdte a sort" hogy ilyen csúnyán fejezzem ki magam.
  • nono84
    Tragédia történt a skót labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján: a pályán összeesett, majd a kórházba szállítás után elhunyt Phil O’Donnell, a Motherwell csapatkapitánya.
    A 35 éves sportember csapata 5-3-ra nyert a Dundee United ellen. A mérkőzés hajrájában a kimerült O’Donnellt le akarta cserélni edzője, de erre már nem kerülhetett sor. A középpályást öt percig ápolták a játéktéren, majd a mentő kórházba szállította.
  • Drizzthsz
    Na, ma már ki is mondták, hogy nyugodtan focizhatok, marha jó ezt hallani. :-)))
  • Drizzthsz
    5 évig egyáltelán nem tudtál járni? :( Szörnyű lehet!
  • Drizzthsz
    Álizületes az mit takar? Ezután megműtöttek, arról is tudok majd rtg-t adni, kaptam egy szép kis fémcuccot, jövő héten megyek orvoshoz, remélem azt mondja, hogy már ki lehet szedni.

Ezek a nyílt törések, amit írtok, szintén focin jöttek össze? :-O Nagyon kemény.
    Én alig várom, hogy újra focizzak, már futni is tudok, bár fura érzés a lábam. Nem fáj, hanem egyszerűen nem olyan, mint volt, de szerintem simán megtudok vele csinálni bármit.
  • pacclacc
    A mocskos orvosok nálam is vártak volna az utolsó percig, de ahogy mondod, jó hogy igy utána beszélnek rola, akkor egyáltalán nem lett volna jo ha benyögik, hogy leveszik az embernek valamilyik végtagját.

Azé mégis hála annak az orvosnak aki összerakott és biztatott, mert igy 5 év után ujra lábra állni nagy megkönnyebülés. Az életem egyik legszebb ajándéka!

Te is örülhetsz legalább tudsz gyorsan gépelni :D
  • Csesza
    pffff: :DDDDddd
  • REALista
    Nem mondták el csak pár éve hogy ez a lehetőség is felmerült, de szerintem jobb is így...:)
  • Csesza
    :O az kemény, gondolom nagy megkönnyebbülés volt akkor, hogy nem kell levágni?! :)
  • REALista
    Nekem volt nyilt törésem úgy kb 9-10 évvel ezelőtt.Ráadásul a kilógó csontom csupa por lett emiatt elég nagy volt az esélye annak hogy le kell vágni csuklóból a kezem de szerencsém volt mert jól sikerült a műtét úgyhogy már csak egy halvány heg látszik csak és a kezem is megvan.:D
  • pacclacc
    Lehet hogy szép a rtg-d, de azzal is lehet számolni, hogy álizületes lesz. Remélem neked nem volt nyilt törésed!?
  • pacclacc
    6 hona után én is azt hittem, hogy minden rendben. Azt még hozzá kellet vágni 4 és fél évet. A fertözés miatt volt durva, mert ugye nyilt törés volt. Sipcsontom elöl, a szárkapocs csontom meg hátul szurta ki a bört Töltök fel még képeket akinek van kedve megnézheti.
  • Drizzthsz
    Nekem ilyen volt a gipszben a lábam, röntgenkép következik, aki nem szeret törést látni, az ne nézze meg!
    rtgkép
    Szerencsére viszont már szinte teljesen gyógyultnak érzem magam, de azért 6 hónap kurva sok idő! :(
  • Drizzthsz
    Jobbulást! Azt elfelejtettem.
  • Drizzthsz
    Huhh, egyelőre csak kicsiben néztem meg. Ez a te lábad? :( Mikor és mi történt?
  • BECKHAM7
    hát gondolom már nem először tört el a keze, és nem nagy erőhatástól szal kis dolgoktól, és elmentek kivizsgáltatni, gondolom én...
    mert amikor eltört ott fetrengett a gyerek és jött az apja h nem megmondtam h ne focizzál!
    hát gondolom a gyerek nagyon szerette rúgni a bőrt, és nem tudta elképzelni nélküle az életét, tehát kockáztatott... utána mondták h telerakták vassal a gyerek kezét...merevítették itt-ott...méh külső vasmerevítés is volt meg minden...szal elég súlyos lehetett...
  • pacclacc
    Galériámat nézétek meg, válogattam a képeim közt, és ez még elég jol nézett ki.
  • Drizzthsz
    Én ebből nem tudom elképzelni. A srác honnan tudta, hogy van baj a csontjával, azt tudod? Nekem csak úgy simán eltört meccsen, nem tudtam, hogy lenne valami extra baja, most se mondták, hogy lenne. Hó végén már lehet kezdhetek edzeni, a hév után már futottam. :-D
  • BECKHAM7
    Egy meccsen történt, idegenben játszottunk...kb a 2. félidő közepénél elszaladt mellettem a gyerek(ellenfél) én nem értem utol és jött a hátvédünk, majdnem sikerült neki az ellenfelet leszerelni de elestek és az ellenfél srác olyan szerencsétlenül esett hogy eszméletlen... hasra esett, keze a teste előtt alatta meg a labda, na a keze felvette a labda alakját...komolyan olyan törés volt, úgy képzeljétek el mintha az alkarcsontod pont egy ugyanolyan csonttal arrébb lenne...jó hogy nem volt nyílt...jött a mentő, elvitték, meccsnek vége.. de kiderült h a gyenge volt a csontozata, de ennek ellenére focizott, de szülei is mondták neki h így járhat és tessék...meg lett a baj

aki nem tudja elképzelni hogyan állhatott a gyerek csontja--->
    ||
    || <--- na hát kb így!
  • Drizzthsz
    Tényleg az lenne a jó, csak most picit ráparáztam, volt egy rossz álmom. :)
  • chrissparduc
    Sztem gyorsan csináltasd meg! Jobb túllenni rajta! Nincs gipsz! Ilyen rögzítőt kaptam rá!
  • Drizzthsz
    Hát, gondolom, hogy szar. Gipsz, vagy mankó van? Nekem mankó hat hétig volt, elég jó...
    Meg nekem még lesz egy műtét, nem tudom, hogy gyorsan csináltassam-e, vagy elodázzam.
  • chrissparduc
    Több műtét nem lesz elvileg, de elég szar így is! 1-2 hónap biztosan lesz még! Úsznom kell, aztán utána ha már jobb, akkor bicikliznem! Gondolom a szervezetemtől is függ, hogy hogyan gyógyul! Szedek sok Calciumot, meg porckivonatokat!
  • Drizzthsz
    Mit mondtak mennyire? :( Lesz még műtét? Nekem annyi öröm volt, hogy Hollandiában legalább fasza volt a kórház. :)
  • chrissparduc
    Engem 1 hete műtöttek!
    Az eset meccsen történt! Kapus vagyok, de nem rúgtak meg! Léptem egyet oldalra, és kifordúlt a térdem! Szalagszakadás! Megszívtam!!
    Hónapokra kidőltem én is!
  • Drizzthsz
    Nah, volt valakinek?
  • Drizzthsz
    Na, ezt a topicot keresem. Szóval én május 27-én kaptam egy jó kis hátulról való becsúszást, eredmény: sípcsonttörés, diszlokált. Szóval egy nap gipsz, másnap műtét. Életem első műtéte volt, ráadásul egyedül Hollandiában, illetve a csapat még a műtét napján ott volt, aztán hazaléptek.
    Igazából az érdekelne, ha valakinek volt hasonló, milyen gyorsan gyógyult meg? Nekem azt mondták legutóbb, hogy leghamarabb decemberben nyomhatom, mert még mindig nem forrt össze teljesen a csont. Na mind1, kibírom, de alig várom, hogy visszatérjek, épp feljutottunk blasz2-be, s azóta nem tudtam játszani még. :(
  • France men
    Wáze így lesérülni
  • jbal
    Fura balesetet szenvedett a brazil Botafogo kapusa, Lopes.
    A hálóőr az egyik edzés után zuhanyozni ment, ám nem folyt a melegvíz a zuhanyzóból, a Maracana stadionban. Már éppen el akart indulni hazafelé a portás, amikor hatalmas nyomással megindult a tűzforró víz, egyenesen Lopes arcába.

Az orvosok szerint a hálóőr másodfokú égéseket szenvedett, amely után körülbelül egy hónapig óvakodnia kell attól, hogy a napra menjen, így sem edzésen, sem mérkőzésen nem tud majd pályára lépni.

A Botafogo vezetősége az eset után pert kíván indítani a stadiont kezelő gazdasági társaság ellen.
  • jbal
    Fura balesetet szenvedett a brazil Botafogo kapusa, Lopes.
    A hálóőr az egyik edzés után zuhanyozni ment, ám nem folyt a melegvíz a zuhanyzóból, a Maracana stadionban. Már éppen el akart indulni hazafelé a portás, amikor hatalmas nyomással megindult a tűzforró víz, egyenesen Lopes arcába.

Az orvosok szerint a hálóőr másodfokú égéseket szenvedett, amely után körülbelül egy hónapig óvakodnia kell attól, hogy a napra menjen, így sem edzésen, sem mérkőzésen nem tud majd pályára lépni.

A Botafogo vezetősége az eset után pert kíván indítani a stadiont kezelő gazdasági társaság ellen.
  • HD JOHNNIE
    ne legyen gsérved és akkor nemtudod meg :)
  • fsgh
    "Erre latom hogy Belanak igy tort el a laba, Janinak meg ugy a keze."

XDDDDDDD
  • tormy
    Ezt a topicot elsosorban azert csinaltam hogy nemzetkozi es magyar hireket tegyunk be focistakrol. Erre latom hogy Belanak igy tort el a laba, Janinak meg ugy a keze.

Na mindegy emberek, vegulis igy is jo ez a topic, a lenyeg hogy mindenkinek tetszen.
  • EmIn3m02
    szvsz az hogy ráesett a bal lábára és becsuklott
  • Buci
    Én V alakban törtem el a balkarom 3 éve. Homokos betonpályán tul nagyot rugtam megcsusztam és rosszul támaszkodtam le. Elsőzör fel se tünt, hanem a haverok szóltak, h 1el több hajlat van a kezemen
  • Dragooon #42
    en egyszer elestem és beletenyereltem egy kutyaszarba
    ez igen is szörnyű eset!!!
  • dienesoft
    Én egyszer a sárba csúsztam el, kilencven fokba ki a jobb lábam- hát persze hogy meccs előtt...de hülye voltam, papucsba akartam átkelni a saran :D