Szörnyû [bal]esetek

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
esetleg ha még feltûnik itt valaki akkor írhatna erre valami okosságot :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Asztakurv@élet<#wow2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

"Az összes fogát elvesztette, és kis híján megfulladt egy kapus a német labdarúgó ötödosztályban.
Jürgen Hoffelner, a hesseni tartományi ligában szereplõ FC Viktoria 09 Urberach hálóõre az FC Eschbornnal vívott bajnoki mérkõzésen ütközött az ellenfél egyik játékosának lábával. A 35 éves portás majdnem életét vesztette a pályán, de a csapatorvos kiszedte a torkából a lenyelt nyelvét.

A frankfurti klinikán megállapították, hogy összesen hét helyen törött el az alsó és felsõ állkapcsa, egyetlen foga sem maradt, és több mûtét vár rá. Egyelõre az orvosok mesterséges kómában tartják. " nso online

igen, kicsit más szavakat is használ :) hát sokkot kapott, nem csoda..

btw a videót megtalálható a #112 alatt lévõ link alapján

Hú azt anno mutatták a naplóban vagy hol, szerencsére akkor még nem nagyon fogtam fel a dolgot. De arra emlékszem, ahogy azt ordibálja hogy "a lábám áááá", és a bokája 180°ot elfordult...

Nemrég küldtem egy mailt az ortt-nek, hogy van-e valami szabályozás arra az esetre, ha egy tv le akar adni egy durva sérülést(csak késõi órákban, elõre figyelmeztetve szabad-e).

Nos, idézték a válaszban a törvényt, miszerint ha valami alkalmas a nyugalom megzavarására, akkor igen. De: az általam említett dolgok szerintük nem alkalmasak a nyugalom megzavarására. Legszívesebben elküldeném nekik Csertõi vagy Eduardo videóját, kiváncsi vagyok megváltozna-e a véleményük.

Uhh, ez a Mátyus okozta Csertõi törés nem semmi! Fõleg amikor látja, hogy a saját lába milyen helyzetben van. Ez a legszarabb része az egésznek. Nálam ez annyiban nyilvánult meg, hogy amikor fel akartam emelni a lábam, éreztem, hogy picit behajlik, aztán csak késõbb emelkedik a bokám mint kéne, s fáj.
Ilyen volt a lábamban július végéig:
rtg-kép, aki nem szereti ne nézze. :)
Szerencsére már kivették, de még nem érzem 100%-on magam...

GTheo
Még kb 3-4 hete fent edzettünk a víztoronynál, arról a pályáról annyit kell tudni, h heti egyszer ott edzünk és baszottul kemény. Felrúgták, én meg pont a térdemre estem... Egy hetet kihagytam mert fájt, most meg mintha azóta csontkinövés vagy mi lenne ott a térdemben, de nem fáj. Ebbõl késõbb lehet valami baj ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

rooney8
<#szomoru1>

rooney8
Jobbulsát...<#szomoru1>

:(

BADE
én még szerdán sérültem le egy focitornán,egy kiugratást próbáltam lekapcsolni és hát sajnos szépen kiugrott a térdem.Hallottam,hogy szépen szakadnak,csavarodnak a dolgok,ránézésre még rosszabb volt a helyzet.Majdnem sikerült ráesnem a kiugrott részekre,de gyorsan vissza is ugrott a helyére.Szerencsére mûteni nem kell,de 6 hét mire "rendbejön".Holnap kapom meg a térdrögzítõt.
Egy ideig nem fogok tudni focizni+késõbb is csak rögzítõvel...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

rooney8
Ma volt meccsünk (3-1 re kikaptunk) és rendesen megnyújtottam azt az izmot és nem is fájt... :)

Drizzthsz: Az nem jó... Most egy ideig még nem kéne fociznod

Ez a combizom most nekem is mégjobban meghúzódott, úgy érzem, elsõ edzésen már meghúztam, edzõmeccsen meg mégjobban. Futásban nem nagyon zavar, de kitámasztás az már fáj rendesen, meg felugrás. Hát, jegelem, vagy valami, s várok. Mást nem nagyon tudok.

:S

FORZA INTER!

rooney8
Most már tudom hogy hívják: combpólyafeszítõ izom - (latinul vagy nem tom hogy :)) tensor fasciae latae
És már azt is tudom hogy kell megnyújtani... :)

rooney8
Gondolom... :)

Többet én se. :):):)

rooney8
Ijj az fájhatott...<#szomoru1> Én nem szeretnék ilyen sérüléseket.. Sõt semmiylet<#vigyor2>

Aha, Hollandiában voltunk egy egyetemi tornán, aztán amikor elõször játszottam meccsen, lõttem egy gólt, pár percel késõbb 1-1-ben vittem volna a kapusra, de egy védõ hátulról rámcsúszott, s pont az éppen letámasztott lábat kapta telibe.
Sokkal régebben leírtam már amúgy, tavaly májusi hozzászólásokban lehet megtalálni.

focizás közben?

FORZA INTER!

rooney8
Az szar lehetettt...<#rolleyes>

Igen.

Jaja. :) Kedd óta még mindig izomlázam van, bár hozzá kell tenni, hogy minden este voltam most bulizni, így az is hozzájárult, hogy ne múljon el. :D

sípcsont törés?????????<#confused>

FORZA INTER!

rooney8
Az az, csak nem jutott eszembe a neve... Edzõtõl még nem kérdeztem, mert azóta még nem voltam edzésen (amióta megint elkezdett fájni) Holnap lesz, majd akkor megkérdezem...

Az a legszarabb, amikor kihagysz x idõt és utána megint újra edzeni... Azok a fájdalmas izomlázak<#vigyor2>

Nálunk kiemelésnek nevezi az edzõ, ha ugyqanarra gondolunk, lehzet kívülre is, meg belülre is csinálni.
De amúgy Rooney, edzõtõl kértél rá tanácsot?
Amúgy most vették ki a fémeket egy hónapja a sípcsonttörésem után, szóval összesen volt vagy 6-7 hónap a felépülés elõször(törés után), aztán nyomtam a fémmel a focit, de már a végefelé fájt tõle a térdem egyre jobban, most meg kivették, s egy újabb hónap kellett, csak nagyon szar volt a mûtét, de már faszán vagyok. Kedden voltam újra edzeni, olyan izomlázam van még mindig, hogy nem bírok leülni normálisan. :D:D

:DD

FORZA INTER!

hát én is kattogok nemkicsit, de majd este rásegítünk :)

nekem a bokám kattog naon:D

FORZA INTER!

rooney8
Én csak annyit szoktam csinálni, hogy a jobb lábammal csinálok pár kifordítást (vagy nem tudom hogy hívják ezt... fölemelem és kifele csinálok egy kört :) ) és iylenkor mindig "kattog"...Ez gáz?

rooney8
Melegíteni mindig bemelegítek, csak azt a részt nem vágom hogy hogyan...

9csöves9
nekem is volt már jópárszor,és igen attól van hogy egyáltalán nem melegítesz be vagy szarul.én se tudtam mi a pontos megnevezése valaki aszonta hogy forgónak hívják

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

rooney8
Hali!

Nekem tavaly volt egy olyan, hogy rosszul léptem (fociztam) és nagyon fájt a combom fölötti rész, ott ahol találkozik a csípõ meg a comb (nem tudom hogy hívják...)
Nem mentem el dokihoz, mert gondoltam, hogy csak valami húzódás. Kentem mindenféle kenõccsel, de mindig újra rásérültem... Aztán jött a tél, az edzéseknek is vége lett meg focizn se efociztam. Kb. 1 hónap múlva fociztam újra, de akkor már nem fájt a lábam...
Aztán most nem rég megint csak elkezd néha fájni, nem mindig meg nem annyira mint régebben, de nem tudok tõle rendesen rúgni meg ilyenek... Lehet azért van, mert nem melegítem be, vagy nem myujtom meg rendesen? Egyébként hogy kell megnyújtani azt az izmot, mert még nem jöttem rá... :)

kiváncsi vagyok hogy akkor is röhögnél ha neked is így "meggörbülne a lábad"...

Itt legalább a bûnöst eltiltották, youtubeon ha a more video infora nézel találsz némi infot.

báttyó02
:\
hátgeci nemigaz már hogy ennyire idióta faszbarmok legyenek sokan,hogy nyújtott lábbal ilyen erõvel beleszálljon vkibe..de am nemhiszem el hogy akármiylen gyors is volt,ne tudta volna 2cm-el arébb vinni a lábát,és akkor talán nem a szerencsétlen sípcsontját szedi ketté..:\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

limperatore
az igen meggörbült a lába:D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Pelaic
Többszörös lábszártörés, csak erõs idegzetûeknek! Jobbulást!!!

jajj mily tragikus
Eduardo is szép törést kapott. :-(

Ez egy szörnyû év volt, figyelembe véve hogy nem õ "kezdte a sort" hogy ilyen csúnyán fejezzem ki magam.

nono84
Tragédia történt a skót labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján: a pályán összeesett, majd a kórházba szállítás után elhunyt Phil O’Donnell, a Motherwell csapatkapitánya.
A 35 éves sportember csapata 5-3-ra nyert a Dundee United ellen. A mérkõzés hajrájában a kimerült O’Donnellt le akarta cserélni edzõje, de erre már nem kerülhetett sor. A középpályást öt percig ápolták a játéktéren, majd a mentõ kórházba szállította.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Na, ma már ki is mondták, hogy nyugodtan focizhatok, marha jó ezt hallani. :-)))

5 évig egyáltelán nem tudtál járni? :( Szörnyû lehet!

Álizületes az mit takar? Ezután megmûtöttek, arról is tudok majd rtg-t adni, kaptam egy szép kis fémcuccot, jövõ héten megyek orvoshoz, remélem azt mondja, hogy már ki lehet szedni.

Ezek a nyílt törések, amit írtok, szintén focin jöttek össze? :-O Nagyon kemény.
Én alig várom, hogy újra focizzak, már futni is tudok, bár fura érzés a lábam. Nem fáj, hanem egyszerûen nem olyan, mint volt, de szerintem simán megtudok vele csinálni bármit.

A mocskos orvosok nálam is vártak volna az utolsó percig, de ahogy mondod, jó hogy igy utána beszélnek rola, akkor egyáltalán nem lett volna jo ha benyögik, hogy leveszik az embernek valamilyik végtagját.

Azé mégis hála annak az orvosnak aki összerakott és biztatott, mert igy 5 év után ujra lábra állni nagy megkönnyebülés. Az életem egyik legszebb ajándéka!

Te is örülhetsz legalább tudsz gyorsan gépelni :D

pffff: :DDDDddd

Oldal 1 / 3Következő →