Szörnyû [bal]esetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Jürgen Hoffelner, a hesseni tartományi ligában szereplõ FC Viktoria 09 Urberach hálóõre az FC Eschbornnal vívott bajnoki mérkõzésen ütközött az ellenfél egyik játékosának lábával. A 35 éves portás majdnem életét vesztette a pályán, de a csapatorvos kiszedte a torkából a lenyelt nyelvét.
A frankfurti klinikán megállapították, hogy összesen hét helyen törött el az alsó és felsõ állkapcsa, egyetlen foga sem maradt, és több mûtét vár rá. Egyelõre az orvosok mesterséges kómában tartják. " nso online
btw a videót megtalálható a #112 alatt lévõ link alapján
Nos, idézték a válaszban a törvényt, miszerint ha valami alkalmas a nyugalom megzavarására, akkor igen. De: az általam említett dolgok szerintük nem alkalmasak a nyugalom megzavarására. Legszívesebben elküldeném nekik Csertõi vagy Eduardo videóját, kiváncsi vagyok megváltozna-e a véleményük.
Ilyen volt a lábamban július végéig:
rtg-kép, aki nem szereti ne nézze. :)
Szerencsére már kivették, de még nem érzem 100%-on magam...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FORZA INTER!
Egy ideig nem fogok tudni focizni+késõbb is csak rögzítõvel...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Drizzthsz: Az nem jó... Most egy ideig még nem kéne fociznod
FORZA INTER!
És már azt is tudom hogy kell megnyújtani... :)
Sokkal régebben leírtam már amúgy, tavaly májusi hozzászólásokban lehet megtalálni.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Az a legszarabb, amikor kihagysz x idõt és utána megint újra edzeni... Azok a fájdalmas izomlázak<#vigyor2>#vigyor2>
De amúgy Rooney, edzõtõl kértél rá tanácsot?
Amúgy most vették ki a fémeket egy hónapja a sípcsonttörésem után, szóval összesen volt vagy 6-7 hónap a felépülés elõször(törés után), aztán nyomtam a fémmel a focit, de már a végefelé fájt tõle a térdem egyre jobban, most meg kivették, s egy újabb hónap kellett, csak nagyon szar volt a mûtét, de már faszán vagyok. Kedden voltam újra edzeni, olyan izomlázam van még mindig, hogy nem bírok leülni normálisan. :D:D
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nekem tavaly volt egy olyan, hogy rosszul léptem (fociztam) és nagyon fájt a combom fölötti rész, ott ahol találkozik a csípõ meg a comb (nem tudom hogy hívják...)
Nem mentem el dokihoz, mert gondoltam, hogy csak valami húzódás. Kentem mindenféle kenõccsel, de mindig újra rásérültem... Aztán jött a tél, az edzéseknek is vége lett meg focizn se efociztam. Kb. 1 hónap múlva fociztam újra, de akkor már nem fájt a lábam...
Aztán most nem rég megint csak elkezd néha fájni, nem mindig meg nem annyira mint régebben, de nem tudok tõle rendesen rúgni meg ilyenek... Lehet azért van, mert nem melegítem be, vagy nem myujtom meg rendesen? Egyébként hogy kell megnyújtani azt az izmot, mert még nem jöttem rá... :)

hátgeci nemigaz már hogy ennyire idióta faszbarmok legyenek sokan,hogy nyújtott lábbal ilyen erõvel beleszálljon vkibe..de am nemhiszem el hogy akármiylen gyors is volt,ne tudta volna 2cm-el arébb vinni a lábát,és akkor talán nem a szerencsétlen sípcsontját szedi ketté..:\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A 35 éves sportember csapata 5-3-ra nyert a Dundee United ellen. A mérkõzés hajrájában a kimerült O’Donnellt le akarta cserélni edzõje, de erre már nem kerülhetett sor. A középpályást öt percig ápolták a játéktéren, majd a mentõ kórházba szállította.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Ezek a nyílt törések, amit írtok, szintén focin jöttek össze? :-O Nagyon kemény.
Én alig várom, hogy újra focizzak, már futni is tudok, bár fura érzés a lábam. Nem fáj, hanem egyszerûen nem olyan, mint volt, de szerintem simán megtudok vele csinálni bármit.
Azé mégis hála annak az orvosnak aki összerakott és biztatott, mert igy 5 év után ujra lábra állni nagy megkönnyebülés. Az életem egyik legszebb ajándéka!
Te is örülhetsz legalább tudsz gyorsan gépelni :D