2459
Portal
  • Zomil
    még mindig nem irtad le a forrást :)
  • TreDoR
    Nézzétek meg a 2007-es Time Capsule-t (Időkapszula), van benne egy olyan eszköz ami hasonlít a portal gun-ra!
  • laca133
    Remélem, tudsz forrást adni, hogy honnan szedted :))
  • Zomil
    forrás?:DDD

ingyenes? loool
    király, már alig várom :)
  • TreDoR
    Ráadásul ingyenes lesz!
  • Bexter
    forrás? :)
  • TreDoR
    Jön a portal 2, 3 hónap múlva.
  • Humesz
    Szerintem is lehiggadhatsz, attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! Az egy dolog, hogy te nem hallottál róla, attól még van és állítólag igen ... beépített fix-el rendelkezik. Egyébként is ha nem tudsz hozzászólni a kérdéshez akkor ne szólj hozzá! Nem kötelező.
  • Chamelia
    Te miről beszélsz ember? Először is ha nem érdekel vagy nem tudod ne válaszolj, direkt mondtam, másodszor te találtál meg engem. Kicsit vegyél vissza légyszíves.
  • szunyika
    üdv

elkezdtem csinálni egy nemzetközi oldalt a portal-nak, többnyire mapok (pályák) lesznek az oldalon, de minden egyéb mással is szeretnék foglalkozni ami a portal-al kapcsolatos, pl a lentebb felsorolt "szív-kocka-párna" :)

az oldal kizárólag angol nyelvű lesz, ezért ha valaki rendelkezik viszonylag jo angol tudással akkor kérem jelentkezzel MSNen a [email protected] -n, vagy dobjon egy emailt a [email protected] -ra.

Ha valaki nemtud angolul az sem gond, mivel a pályákhoz tervek szerint több képet is felszeretnék rakni, amiket viszont 'nekünk' kellene megcsinálni. Ehhez is szükségem van segítségre.

Aki ezeken kívűl bármi másban tudna segíteni az nyugodtan keressen meg MSNen vagy emailben...

MSN: [email protected]
    Email: [email protected]

köszike, ha minden jol megy akkor 1 hét múlva nyitunk :)
  • TreDoR
    Még mindig nincsen infóm DVD5-ös verzióról, egyébként meg leszarom, ez nem warez oldal...

Jah, és békén lehet hagyni, unom, hogy a sok csira egyfolytában engem talál meg a hülyeségeivel, meg a sok kamu cuccával.
  • Chamelia
    Na akkor jó emberektől kérdezem :) Kicsit le vagytok maradva, van DVD5-ös verzió is aminek elsősorban az a lényege, hogy kiírható egy dvd-re!

Ja és Tredor: Ha kicsit figyeltél volna akkor észrevehetted volna, hogy az első kérdésem után kaptam rá választ, amikor még itt megkérdeztem nem tudtam. De nyilván itt várhattam is volna rá.
  • Ron Ragm
    Nekem műanyag beszélő sentry kell.
  • Zomil
    lool ez mekkora xD
  • Ron Ragm
  • skinnyman

Ilyet akarok! :)
  • laca133
    TREDOR: Én is csak 9-esről tudok...

De egyébként onnan tudod meg a legjobban, hogy menni fog e, ha letöltöd.
  • TreDoR
    Akkor meg minek kérdezted meg? Egyébként fogalmam sincsen honnan szedtél DVD5-ös verziót, én csak DVD9-es tört verzióról tudok.
  • Chamelia
    Na kb egy órája meg azt mondták, hogy nem kell. Merthogy tartalmazza a telepítő, de most akkor megint zavarban vagyok. Vagy csak te nem tudod.
  • TreDoR
    De kell
  • Chamelia
    Sziasztok
    Ha van egy Portal-DVD5 verzióm és egy Episode 2-DVD5 verzióm is, akkor ezeket csak feltelepíteni kell és menni fog, nem kell majd vacakolni semmi parancsikonokkal és fix-ekkel? (Nincs rá pénzem és nem is lesz de szeretnék játszani vele, ezért még nem kell megtámadni, csak lécci válaszoljon aki tud, köszi)
  • moonster
    hja es tedd a maps mappaba
  • moonster
    elinditod, majd a jatek alatt lehivod a consolet a 0 segitsgevel, majd beirod /map palyaneve
    es betolti
    ha nincs consolod, azaz nem jon le, akkor a parancsikonnal, amivel inditod a jatekot, a parancssort egeszitsd ki
    valszeg ez volt benne:
    hl2.exe -steam -game portal
    ezt ell egy -console reszszel kiegesziteni

ezt pedig a parancikonnaon jobb gombbal kattintasz es tulajdonsagok-nal ered el.ű
    szal:
    hl2.exe -setam -game portal -console
    es akkor tuti mukodni fog a felso parancs
  • Grove4
    Sziasztok!lenne egy kérdésem,hogy kell betenni a letöltött mapeket a játékba?
  • Yoda001
    már mind1, megvan
  • Yoda001
    valaki help? pls :D

15. pálya
  • RelakS
    Nah, közben leesett, hogy nem ártana lerángatni a Steam SDK-t ahhoz, hogy legyen kalapácsom :D
  • RelakS
    Nekem pl nincs ilyen a Valve könyvtáramban (alkönyvtárakat is ideértve)
  • lololol
    hammer, 9 éve hammer.
  • Bexter
    argh :D
    Mi a neve?:P
  • Zomil
    orange box-ban benne van a mapszerkesztö:D
  • Bexter
    Map készítéssel probálkozott valaki?
    Tudja valaki melyik progi kell hozzá?
  • TreDoR
    Portal végigjátszások (videók)

Itt fent vannak az éppen aktuális "bajnokok" videói, akik a legjobban meg tudják a challengeket. A channel 13 jelenleg 7 sec-nél tart.
  • RelakS
    gyorsan az első 14 mapot (10 perc)
  • steweee
    a 18. pályán hogy kell megszerezni a kockát?
    mert akkor kilyutnék végre a szintről, de nem megy sehogysem. eddig magamtól megcsináltam, de itt ko

megpróbáltam dobbantani az aktivált vízszintes liftre, de úgy sem megy
  • Xreactor
    http://www.youtube.com/watch?v=0RJmzVLFQd4 ááhhh lol..10sec. :S
  • Venom
    Eddig is bele lehetett valahogy varázsolni :D
    Mondjuk igy legalább nemkell vele vacakolni :)
  • TreDoR
    LOL. Ma raktam fel a Source SDK-t, és pont ma adtak ki hozzá updatet, amiben már benne van a portál is , ez mekkora mák
  • Venom
    na semmi már megvan hogyan kell elindíttani.
  • Venom
    Hali. Letöltöttem eztaz orange boxos pályát de nemtudom hogyen kell ezt elővakarni a játékban. Hogyan kell? Rentests-et elég volt bemásolni. :S