Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Mûködik, jó pálya tényleg. Még nem vittem végig.

Zomil
a hsz-em a #952-re ment, bocsi félrenyomtam :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
ohhh francba:(

(nem tudod esetleg meg lehet-e buherálni, h legyen? :) )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TreDoR
Jó kérdés, holnap komolyabban nekiugrok, hátha kijön belõle valami.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Nincs, ezért fagy ki mindig az advanced mappok végén.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Tombi
sziasztok valaki elmondana hogyan kell az episode 1-2ben portal fegyoval nyomulni? elöre is köszi, természetesen orange boxom van..

kerestem faqot de nincs :(

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Zomil
lol én eddig ezt észre se vettem:DDD

(vagy a warez vezioban nincs is?)

http://www.twhl.co.za/mapvault_map.php?id=4842&dl=1Ez már remélem mûködik.
TreDoR
Nah, csak meglett az összes kamera XD

Requiem88
"az archívumnak nincsen vége" hibát kaptam én is

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Balumann
Hibás a fájl :S
ren_test1.zip: Unexpected end of archive
Ettõl függetlenül kicsomagolja de akkor is hibát ír ki, a játék meg is jelenti de nem indítja el.

Ajánlom ezt a mapet, nagyon jó: Ren1
TreDoR
LOL, asszem megvan a 33. kamera, a legelsõt hagytam ki <#idiota>. Most megint tolhatom végig, 7-szer. Elvileg 1 óra múlva vagyok XD

TreDoR
Az is számít, hogy mekkora a távolság a 2 portál között?

RelakS
10 perc? Nekem 2-3 perc alatt megvolt asszem

Mondjuk a 18. pályán volt, ahol van egy rész, igen magas plafonnal ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TreDoR
Nem tudom betölteni ep2 pályáit a portálba :(, azt hittem csak a warez verziónál nem müxik... Valaki próbálkozott már vele?

TreDoR

30.000 láb kb. 9 km, egész pontosan 9,144 km

Zomil
akkor honnan veszed ezt a 9km-es dolgot?:DDDD

TreDoR
Ez a másik gond... Nem írja ki, így fogalmam sincsen, hogy egyáltalán számolja-e...

Zomil
hol irja ez h mennyit zuhantá?:)

TreDoR
Hát ez az... Teljesen logikus, ezért én is ezzel próbálkoztam, még arra is figyeltem, hogy ne a portal aim dobjon bele (kikapcsoltam), de nem fogadta el... Lehet, hogy az a 10 perc esés kevés volt? <#idiota>

DarkSector
Én egy kockával csesztem úgy ki, hogy lebegett egyhelyben a bolond...
<#vigyor3>
Asszem 2 kaput kell a talajra lõni..mindkettõt más helységben..
És ha az egyikbe a kockát dobom, akkor olyan, mintha a lyuk visszaköpködné...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RelakS
Nagyon egyszerû: Nyitsz magad felett egy portalt, egy másikat magad alatt, lenézésben hagyod az egeret, és pl megvacsorázol <#idiota>

ocskoszilard
1000x THX!!<#taps><#worship>

TreDoR
naja, az a 2000 ft többlet a tok, a 2 dvd, stb.

TreDoR
upsz, a 3-as lemaradt, az ott van ahol az 1-es

TreDoR
Sztem teljesen egyértelmû:

armageddon666
nem :D csak rázúzták accra... 9600ért... -10%os ár volt.
--
úgyértem hogy nincs meg hogy nincs meg :S egyszerûen nem adta meg...

@

ocskoszilard
valaki segítene a flashes verzióban? hogyan kell a 36-os pályát megcsinálni? THX!<#banplz>

TreDoR
Hogy érted, hogy nincs meg? Akkor kellett volna megkapnod, mikor "megszerezted" a red (narancs) portált is a fegyóhoz.

TreDoR
Sikerült már valakinek 9 km-t zuhanni? XDDDDD Azta k*rva, ezek be vannak b*xva... <#idiota>

TreDoR
Úgy érted, hogy kaptál 2 dvd-t és hozzájuk a dobozt is?

RelakS
Én megtaláltam, leszedtem, majd beleestem a hányásba <#idiota>

Requiem88
sikerült :D

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

VRSDM
úgykell bizony, én most a 34.en akadtam meg, :]

u dont have to listen anybody else but me

Requiem88
köszi, megpróbálom :)

Doom 4
én 1 et vettem meg az az AUTO ASSAULT az nagyon tetszet van még csomó játék de az warez de pl. mindig vesszük a GameStart tehátvan csomó eredeti játékom de 2 évente 1 játékkal játszok belõle tehát nem sok

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sland
Az episode 1-t hogy lehet portalosítani?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

armageddon666
elõvételben volt 9600. mostmár drágább sztem... bár ha a dollár meg euró meg forint megfelelõen változott akkor lehet még olcsóbb is XD

--

nekem miért nicns meg portálban a fully upgraded handheld device vagy mi? :S szal a Labrat achievment -.-

@

crazyclone
#835 hat meglott teljesen lehidalok bazz nem tesz idozojeleket sot nem is engedi hogy tegyek beteszem de egy apply utan ki is veszi lehidalok megpobalnam megcsinalni hogy felnyomom a boxot de nincsen hozza serial grrrrr aaaaa

TreDoR
Nekem ezek vannak meg eredetibe:

Half-Life, 2 példányban
Opposing Force
Blue Shift
Counter-Strike 1.0 (nem írtam el XD)
Counter-Strike Anthology {tartalmazza az 1.6-ot és a Condition Zero-t, valamint a CZ single playeres verzióját (Deleted Scenes})
Half-Life 2
+ néhányhoz jártak apróságok is, pl. ricochet, team fortress, redemption, CS:S, stb.

És most a narancs doboz, szal a hl2 is így már 2× van meg.

Összesen 3 accountom van <#idiota>

Viszont az orange box doboz nélkül 9600 nem? Úgy értem csak egy serialt kapsz.

Dynamic
gondolom, nem a falra, hanem a padlóra lövöd a sárga portalt(a fal tövébe), majd ahogy esel ki a kéken, zuhanás közben magad alá küldesz egy kéket.Ennek következtében extra magasan fogsz "felzuhanni" a sárgából...
TreDoR
Végigmásztam az egész játékot, a 33. kamerát nem találtam meg <#idiota>

Requiem88
elakadtam a flash portal-ban :S

hogyan kéne?

gduck
Vége lett???? Ez érdekes :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Raptor 2
Persze én se vagyok egy nagy eredeti játékos, kb van eredetiben:

Half Life 2
STALKER
Boiling Point
Oblivion
Operation Flashpoint
Armed Assault
Gothic 3

meg egy-két "ócsó game"

de ezek azok, amik mind megvoltak elõször warezba, de annyira bejött hogy nálam "kiérdemelte" a megvételt.

De mostanában úgyse nagyon játszok, leköt az a fránya magyarosítás.. ha épp egyáltalán gépezek. :P

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Van benne valami :)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

armageddon666
12000ért orange box tartalmaz aszondja HL2, Ep1, Ep2, Portal, TF2 azaz 5 játékot... vagyis 2400/db... ez a 3k alatt van szal irány a bolt és megvenni ^^ (elõvételben meg 9600 volt a box -.- szal 1920 / db :D sztem jó ár...)

jahogy egybe már 12000? akkor bankkártya és csak a portált veszed meg... az sem több mint 3k sztem... ha mégis akkor sem sokkal...

iskolás gyereknek nincs sok ideje pénzt keresni? azé ne mond hogy nem kapsz zsebpénzt... vagy van szülinap, karácsony... locsolkodással is lehet sok pénzt keresni úgytudom... (bár még nem próbáltam ^^)

am kiváncsi lennék mennyi játékkal játszottál már eddig, mennyirõl gondolod hogy jó volt, tetszett, és ezek közül mennyi van meg eredetiben... mert ugye egy idõ után bõven lemegy az ár 3000 alá a legtöbbnek...

mondjuk nekem sincs túl sok eredeti játékom (van jópár , de arányaiban kevés... szal tört>eredeti) de spec Valves gameket megvettem :P legalább egyszer XD (CSS 2*; HL2 2* van meg :D 2 külön accon persze... apám is kockul ^^ mikor HL2 meglett véve akkor meg még csak 1 gép volt 1 accal :D)

na ez elég nagy off lett, sorry érte

@

TreDoR
Chamber 14-et már megcsináltam 10 lépésbõl.