2459
Portal
-
#1257 még mindig nem irtad le a forrást :) -
#1256 Nézzétek meg a 2007-es Time Capsule-t (Időkapszula), van benne egy olyan eszköz ami hasonlít a portal gun-ra! -
#1255 Remélem, tudsz forrást adni, hogy honnan szedted :)) -
#1254 forrás?:DDD
ingyenes? loool
király, már alig várom :) -
#1253 Ráadásul ingyenes lesz! -
#1252 forrás? :) -
#1251 Jön a portal 2, 3 hónap múlva. -
#1250 Szerintem is lehiggadhatsz, attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! Az egy dolog, hogy te nem hallottál róla, attól még van és állítólag igen ... beépített fix-el rendelkezik. Egyébként is ha nem tudsz hozzászólni a kérdéshez akkor ne szólj hozzá! Nem kötelező. -
#1249 Te miről beszélsz ember? Először is ha nem érdekel vagy nem tudod ne válaszolj, direkt mondtam, másodszor te találtál meg engem. Kicsit vegyél vissza légyszíves. -
szunyika #1248 üdv
elkezdtem csinálni egy nemzetközi oldalt a portal-nak, többnyire mapok (pályák) lesznek az oldalon, de minden egyéb mással is szeretnék foglalkozni ami a portal-al kapcsolatos, pl a lentebb felsorolt "szív-kocka-párna" :)
az oldal kizárólag angol nyelvű lesz, ezért ha valaki rendelkezik viszonylag jo angol tudással akkor kérem jelentkezzel MSNen a [email protected] -n, vagy dobjon egy emailt a [email protected] -ra.
Ha valaki nemtud angolul az sem gond, mivel a pályákhoz tervek szerint több képet is felszeretnék rakni, amiket viszont 'nekünk' kellene megcsinálni. Ehhez is szükségem van segítségre.
Aki ezeken kívűl bármi másban tudna segíteni az nyugodtan keressen meg MSNen vagy emailben...
MSN: [email protected]
Email: [email protected]
köszike, ha minden jol megy akkor 1 hét múlva nyitunk :) -
#1247 Még mindig nincsen infóm DVD5-ös verzióról, egyébként meg leszarom, ez nem warez oldal...
Jah, és békén lehet hagyni, unom, hogy a sok csira egyfolytában engem talál meg a hülyeségeivel, meg a sok kamu cuccával. -
#1246 Na akkor jó emberektől kérdezem :) Kicsit le vagytok maradva, van DVD5-ös verzió is aminek elsősorban az a lényege, hogy kiírható egy dvd-re!
Ja és Tredor: Ha kicsit figyeltél volna akkor észrevehetted volna, hogy az első kérdésem után kaptam rá választ, amikor még itt megkérdeztem nem tudtam. De nyilván itt várhattam is volna rá. -
#1245 Nekem műanyag beszélő sentry kell. -
#1244 lool ez mekkora xD -
#1243 -
Ilyet akarok! :) -
#1241 TREDOR: Én is csak 9-esről tudok...
De egyébként onnan tudod meg a legjobban, hogy menni fog e, ha letöltöd. -
#1240 Akkor meg minek kérdezted meg? Egyébként fogalmam sincsen honnan szedtél DVD5-ös verziót, én csak DVD9-es tört verzióról tudok. -
#1239 Na kb egy órája meg azt mondták, hogy nem kell. Merthogy tartalmazza a telepítő, de most akkor megint zavarban vagyok. Vagy csak te nem tudod. -
#1238 De kell -
#1237 Sziasztok
Ha van egy Portal-DVD5 verzióm és egy Episode 2-DVD5 verzióm is, akkor ezeket csak feltelepíteni kell és menni fog, nem kell majd vacakolni semmi parancsikonokkal és fix-ekkel? (Nincs rá pénzem és nem is lesz de szeretnék játszani vele, ezért még nem kell megtámadni, csak lécci válaszoljon aki tud, köszi) -
#1236 hja es tedd a maps mappaba -
#1235 elinditod, majd a jatek alatt lehivod a consolet a 0 segitsgevel, majd beirod /map palyaneve
es betolti
ha nincs consolod, azaz nem jon le, akkor a parancsikonnal, amivel inditod a jatekot, a parancssort egeszitsd ki
valszeg ez volt benne:
hl2.exe -steam -game portal
ezt ell egy -console reszszel kiegesziteni
ezt pedig a parancikonnaon jobb gombbal kattintasz es tulajdonsagok-nal ered el.ű
szal:
hl2.exe -setam -game portal -console
es akkor tuti mukodni fog a felso parancs -
#1234 Sziasztok!lenne egy kérdésem,hogy kell betenni a letöltött mapeket a játékba? -
#1233 már mind1, megvan -
#1232 valaki help? pls :D
15. pálya -
#1231 Nah, közben leesett, hogy nem ártana lerángatni a Steam SDK-t ahhoz, hogy legyen kalapácsom :D -
#1230 Nekem pl nincs ilyen a Valve könyvtáramban (alkönyvtárakat is ideértve) -
#1229 hammer, 9 éve hammer. -
#1228 argh :D
Mi a neve?:P -
#1227 orange box-ban benne van a mapszerkesztö:D -
#1226 Map készítéssel probálkozott valaki?
Tudja valaki melyik progi kell hozzá? -
#1225 Portal végigjátszások (videók)
Itt fent vannak az éppen aktuális "bajnokok" videói, akik a legjobban meg tudják a challengeket. A channel 13 jelenleg 7 sec-nél tart. -
#1224 gyorsan az első 14 mapot (10 perc) -
steweee #1223 a 18. pályán hogy kell megszerezni a kockát?
mert akkor kilyutnék végre a szintről, de nem megy sehogysem. eddig magamtól megcsináltam, de itt ko
megpróbáltam dobbantani az aktivált vízszintes liftre, de úgy sem megy
-
#1222 http://www.youtube.com/watch?v=0RJmzVLFQd4 ááhhh lol..10sec. :S -
#1221 Eddig is bele lehetett valahogy varázsolni :D
Mondjuk igy legalább nemkell vele vacakolni :) -
#1220 LOL. Ma raktam fel a Source SDK-t, és pont ma adtak ki hozzá updatet, amiben már benne van a portál is , ez mekkora mák -
#1219 na semmi már megvan hogyan kell elindíttani. -
#1218 Hali. Letöltöttem eztaz orange boxos pályát de nemtudom hogyen kell ezt elővakarni a játékban. Hogyan kell? Rentests-et elég volt bemásolni. :S