2459
Portal
-
#1297 Értem most már miért flémelt. -
#1296 pontosan ez zavart engem. hogy azt se tudja van-e valami vagy nincs, és akkor fennhangon elkezd flémelni... :/ -
#1295 tredor mondta a portal 2-ös hirt...
az nem tetszett neki h szerinte nincs dvd5-ös verzio és ezért elkezdett kamu hireket berakni... -
#1294 Akkor bocsi, ha többes számban beszéltem. Na így már szebb :) -
#1293 Akkor bocsi ha többesz számban beszéltem. -
#1292 Én meg a 9re mondtam, hogy nem kéne olyanhoz ragaszkodni, amiről nem tud semmit!! -
#1291 Mi nem arra mondtuk, hogy nem létezik, hanem az állítólagos portal 2-re. Én is csak 9-ről tudtam de mondtam a srácnak töltse le és ha fut akkor van :) -
#1290 mit találtak ki? könyörgöm TreDoR, attól még hogy nem tudsz róla (utánanézés után sem) bizony van PORTALDVD5. és semmi mütyűrködés nem kell mellé. setup-enjoy :S beszéltek itt marhaságot. -
#1289 Kipróbáltam nagyszerű lett a fordítás szerintem.A gép meg nagyon szenyón alkalmazta a fordított pszihologiát -
#1288 Van magyarítás is a Portálon. Meg torta. -
#1287 Nem arról volt szó, hogy kikezdte egyébként meg teljesen egyetértek veled, ilyenek minden topicban vannak én szeretem őket :) De tudod ha valaki hülye és még rá is tesz egy lapáttal akkor az addig lapától amíg nem szólnak rá! -
#1286 vannak már pályák hozzá -
K Ace #1285 Nah kijátszottam a portált. Hát a vége az nagyon nagy. Meg az a szöveg a zene alatt ááá. Szóval ez a játék tényleg egy üdítő folt a többi körül. Hiányzott már az ilyen a sok agyatlan hent mellé. A rövidsége meg nekem nem baj, mert remélem jó sok pálya fog készülni hozzá. -
#1284 Ide felraktam videót a 4 portálos chamber 18-ról, ha valakit érdekel:
Chamber 18 - 4 portállal -
szunyika #1283 üdv
elkezdtem csinálni egy nemzetközi oldalt a portal-nak (nem ingyentárhelyes) , többnyire mapok (pályák) lesznek az oldalon, de minden egyéb mással is szeretnék foglalkozni ami a portal-al kapcsolatos, pl a lentebb felsorolt "szív-kocka-párna" :)
az oldal kizárólag angol nyelvű lesz, ezért ha valaki rendelkezik angol tudással akkor kérem jelentkezzel MSNen a [email protected] -n, vagy dobjon egy emailt a [email protected] -ra.
Ha valaki nemtud angolul az sem gond, mivel a pályákhoz tervek szerint több képet is felszeretnék rakni, amiket viszont 'nekünk' kellene megcsinálni. Ehhez is szükségem van segítségre.
Aki ezeken kívűl bármi másban tudna segíteni az nyugodtan keressen meg MSNen vagy emailben...
MSN: [email protected]
Email: [email protected]
köszike, ha minden jol megy akkor 1 hét múlva nyitunk :) -
#1282 Linkeljetek inkább egy jo mapot -
szunyika #1281 istenem
legyen már vége a veszekedésnek,
és ne legyen az hogy "de hát ő kezdte..." legyen vége kérlek titeket, ez portal nevű játéknak a topikja
köszike
-
#1280 Ki nem? -
#1279 de hogy ezt végiggondolja hogy nemkéne megszólalni szintén tiszta gondolkodást igényelne ami felhúzott embernek nincs birtokában :K amúgy én röhögtem rajta ^^ -
#1278 Akkor ne szólaljon meg, nem kötelező. -
#1277 Ez igaz.. -
#1276 de ha az embernek felbasszák az agyát nemtud tisztán gondolkodni -
#1275 Tudjuk, hogy nincs ilyen és vedd le a caps lock-ot....
De ha felbaszták az agyát, akkor nem hülye FAKE hírekkel kell szerencsétleneket bombázni. Mert akkor még inkább nem lesz senkinek se szimpatikus az ember... Érted már mit akarok mondani? Normálisan megoldani a dolgokat tisztáznia magát képekkel, vagy linkekkel.... Nem FAKE híreket terjeszteni... ettől nem fog megoldodni semmise.
-
#1274 PERSZE HOGY NEM AD MERT NINCS ILYEN, NE JÁTSZÁTOK MÁR A HÜLYÉT!
felbaszták egy picit az agyát már hogy jönnek ilyen meg olyan mágikus verziókkal meg megoldásokkal, amiket félreolvasnak/kitalálnak/etc, ő ezt meg meri jegyezni, utána leugatják hogy milyen faszláma, meghogy nincs igaza... ebből lett elege és ezért nyom most sóóók sok fake hírt, (amiből az ingyenes Portal 2 még hihető is lett volna ha nem "3 hónap múlva jön" hanem "készül" -.-) -
#1273 De ami nincs olyat nem tud adni. Bár attól, hogy mi nem tudunk róla....... :DDD -
#1272 Ok csak adna forrást és akkor mindenki hinne, neki csak erről van szó. -
#1271 "attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! Az egy dolog, hogy te nem hallottál róla, attól még van és állítólag igen ..."
EMBER ez a szöveg a warez cuccra vonatkozott nem a te állítólagos portal 2-höz...
És még mindig nem adtál forrást.... -
#1270 én azé megértem... má másodszor írtak be valami olyat ami nemlétezik és hülyézték le hogy de márpedig van O.o -
#1269 Elgurult a gyógyszered??? :D -
#1268 ezt nem a te védelmedre írtam he :D -
#1267 Pontosan, végre valaki látja a lényeget. -
#1266 közzéteszek valamit tényként, ami mások érdeklődését is felkelti, de forrást nem biztosítok hozzá, mire mások kérdőre vonják a szavahihetőségem, erre azzal reagálok, hogy "attól hogy nem tudsz róla, még igaz".
ebben a logikában bárki megtalálja a gyenge pontot -
#1265 Ámen :) -
#1264 Erre énis csak azt tudom válaszolni amit Humesz nevű felhasználó tökéletesen és hibátlanul megfogalmazott az #1250. hozzászólásban:
"attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye! Az egy dolog, hogy te nem hallottál róla, attól még van és állítólag igen ..." ingyenes lesz! (No persze jövőidőben)
-
#1263 Film készül a Portal-ból: "...a filmet a GiveAWeek Production Studio veszi szárnyai alá, ők készítették többet között a nagysikerű Time Capsule című alkotást 2007-ben...
Nem véletlen, hogy abban is van portal gun , itt van néhány infó az időkapszuláról:
http://www.port.hu/mozi/idokapszula/ -
#1262 ezzel csak magatad járatod le... elég szánalmas és emellet még telespammeled a forumot is... -
#1261 RSSről szeded a híreket? naon up to date vagy ám -
#1260 Portálokon keresztül támadnak a rohamdroidok Kínában! -
#1259 most kamuzik össze vissza mert
"Jah, és békén lehet hagyni, unom, hogy a sok csira egyfolytában engem talál meg a hülyeségeivel, meg a sok kamu cuccával." -#1247 -
#1258 Kijött a portál 1 CD-s tört változata. Ha a Uleashed verzióban rányomtok az achievement-re, akkor ez az újabb magától letöltődik a gépetekre!