2459
Portal
-
#1217 Pár hete felraktam ide róla videót:
SS_OrangeBox Map
Itt van 2 kép:
A lényeg, hogy a falon lévőt NE teljesen a plafon alá lőjjétek, hanem egy kicsivel lejjebb.
Valamint, hogy NE ugorjatok a portálba, hanem sétáljatok bele, a legtetejéig. És meglepiként nézzétek meg a 0:29-0:31-ig tartó részt a vidiben, bár később rájöttem, hogy nem kulcsfontosságú (nélküle is meg lehet csinálni). -
#1216 okk. ha tlaáltok valami nagyon nehezet szoljatok :) -
#1215 sztem egyenlőre hagyom ezt :D leszedek néhány mapot aztán próbálkozok azokkal:) -
#1214 Ha kell help szolj :) -
#1213 nyitjára énis rájöttem de aza hülye labda sosem arra pattan ahova kéne :S -
#1212 Ez az uj pály anem volt vészes 15 perc alatt rájöttem a nyitjára :D
de az orange boxos pályánál nem :D
please help -
#1211 én csak a fényladbával vagyok bajba. sehogy sem tudom a helyére juttatni. :S 2 órája próbálkozom azthiszem hagyom a fenébe. -
#1210 én a rentesten el se bírtam indulni... :D
úgy értem nem tudtam mivel kezdjem, meg mit csináljak -
#1209 Azt meg lehet oldani azat pályát? orange boxosat?
mert én nem tudtam :) -
#1208 Jaja
Egyébként ezen a rentest pályán (vagy mi a neve), a energiagömb is átmászik a falon. -
#1207 Az orangebox pálya az amiko rvan egy narancssárga szoba tele savval? -
#1206 Nah, ez fincsi map volt, de az orangebox pálya jobban bejött -
#1205 Bakter, észre sem vettem, hogy az 1. gomb lenyomása kinyitotta az ajtót. Én meg már megint esési szögeket számolok, meg röppályákat LOL. -
#1204 nem akartam elhinni hogy 19 pályából áll.
Komolyan csak ennyi? -
#1203 Mármint arról, hogy átesik a padlón? Az inkább videóban lenne látványos -
#1202 Nemtudom, hogy minek jöttem fel ide, de jó a kilátás :
-
#1201 énmeg rendesen leakadtam annál hogy a fénybogyót hogyan kell eljutattni a helyére o_O -
#1200 raksz be képeket?:)
nekem sajna behalt a gépem és csak pénteken lesz jó:( -
#1199 Zsír map, bár egyelőre leköt az, hogy a labda átesik a padlón... -
#1198 Na ezt majd kipróbállom :)
Közben találtam mégegy oldalat ahol vannak mapok, közöttük van ezis.
http://www.portalmaps.net/ -
#1197 Köszi a segítséget, sikerült! :D -
#1196 asszem azt is azok fejlesztették, mint a Portalt:) -
xido #1195 új pálya
ha valaki nem találkozott még vele..durva:) -
#1194 Hali. Nemtudom volte valaki aki már írta a címet. Szóval aki kijátszotta a játékot annak még pár új map:
http://www.fpsbanana.com/maptypes/1147
Én még nempróbáltam ki őket de lehet vannak jók közöttük :) -
#1193 az a legjobb része... :)))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor (vagy kicsivel utána hogy) belépsz, leesik abból a lógó valamiből egy darab. azt vedd fel, tedd le valahova középre, nyiss az "égető" fölé egy portált (az égetőt abból a kis vezérlőpultból tudod kinyitni ahova néhány lépcsőn kell felmenni), nyisd ki az égetőt, majd lőj egy másik portált a darabka alá. Ekkor ugye elégeted. Aztán a lógó izé mellőlalól ki fog jönni egy ilyen rakétakilövő, az ő rakétáit irányítsd át a lógó izére (ezt rád bízom, nem nehéz), ha eltalálja, leesik belőle még egy darab, és ezt játszogasd amíg el nem fogy. néha elég hülye helyekre rakja a darabjait, portalokkal viszont meg lehet szerezni őket. -
#1192 aki azt hiszi hogy ez volt az első portal-os játék téved...
nézzék meg
[center] narbacular drop ... szvsz annyira nem eredeti az ötlet -
#1191 Lődd rakétával a dögöt, és dobáld a darabjait a megsemmisítőbe -
#1190 Eljutottam odáig, mikor be vagyok zárva egy csarnokba, (középen leng valami) és robot rakétákkal lő, és 5 perctől visszaszámol egy óra...ha lejár elgázosítanak és maghalok.
Eddig könnyen ment, de itt nem tudom, mit kellene csinálni...valaki segítene? :D -
#1189 Akkor még le kell faragnom 5 sec-et -
#1188 Az elején mit össze stresszelt XD -
#1187 16os pálya 47 mp alatt nagyon jól nyomja a gyerek -
#1186 Van hozzá valami crackfix is, emlegetik a liftet az infóban. -
Szuperkaraj #1185 az vicces rész, mármint a 16. pálya 2 db portallal -
#1184 Vagy nem lépsz a liftbe vagy megveszed :) -
#1183 igen, meg kell venni eredetiben... -
#1182 Találtatok már valami megoldást arra, h az elso bonus pálya utan a liftbe lépve ne lépjen ki a játék a desktopra?
-
#1181 Van, ami agytorna, de van türelemjáték is :) (16. pálya 2 db portallal ) -
#1180 én csak azt sajnálom benne hogy az első 14-15 pályán gondolkodni sem kellett :( -
steweee #1179 hát a 17 is már elég durva volt. na majd holnap folytatom.egész jó, ahhoz képes hogy mennyire gagyinak tűnt az első néhány pálya után. mindenesetre érdekes, még hasonló sem nagyon volt eddig.kis agytornának érdemes végigtolni egyszer -
#1178 :)
Majd kiirom mi8ket érdemes letölteni, van pár nagyon szar.