Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Steamen 4000 a portál

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Végigtoltam! Naggyon nagy!! LoL a vége! De aki 10 lépésbõl megcsinálja a challenge-et annak adok egy puszit a kobakjára! Nekem még 26 alatt nem sikerült😛
Doom 4
engem nem érdekel de amíg nem lesz elérhetõ áron 1 játék addig csak a warez 10.000 HUF + gépfejlesztés ja hát igen akinek van pénze rá de nem tom 1 iskolás gyereknek nincs sok idelye pénzt keresni tehát ha 3 ezer fforintért megkapom akkor meg veszem addig csak warez

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Xreactor
http://portal.wecreatestuff.com/

o_O -,-\'

TreDoR
No, megvan az Orange Box, szép undorító narancsszínû <#idiota>. Valakinek a valvenál jó humorérzéke van XD. Ha felment kipróbálom élesben is a portál fegyót XD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

pointer4
Vége lessz, akkor lehet keresgélni készített mapokat, meg a bonusokat kipipáltatni 😊
serito
Ha megcsináltam a 19 tesztfeladatot továbbmegy a gamma vagy vége lesz?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

pointer4
Nehogy valaki félreértse, kevés lett a <#buck><#hehe><#puszi>
Viták elejébe megyek, irónikusan írtam 😊
pointer4
Szerintem is undorító hogy én fizettme érte, más meg ingyen ugyan azt kapja <#wow3> Mr. Warez monnyon le <#banplz>
RelakS
Szerintem arra gondolt, hogy semmi érdemleges infó a játékkal kapcsolatban, csak az, hogy a tört verziók így meg úgy meg ménemmegy 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
Ezt elkúrtuk...nem kicsit... nagyon!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Requiem88
júj, hogy ez a warez milyen undorító... maximálisan igazad van, a világon nincs is gusztustalanabb mint a warez! okádnom kell tõle! a warez társadalmunk óriási problémája, milliókat dönt nyomorba, ez ellen tenni kell! Deviance monnyon le!<#banplz>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

fujj de gusztustalan telewarezolt lett a topik... vissza se olvasok nagyon, gondolom végig ez van... böáff

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Balumann
Én is végigtoltam a játékot, kegyetlen jó volt!

Megvan bocsi! Átraktam a C meghajtóra és most valamiért jó <#zavart2><#szomoru1><#nemtudom><#vigyor1><#idiota>
Doom 4
honnan tom letölteni külön a portált ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Hali bocs hogy itt megint a telepítéssel zavarok! Én elvileg mindent jól csináltam! Ep 2-t sikerült is elindítanom végig is vittem! Portál viszont nem okés! Az EMU file-t is kicseréltem Totalcommanderben KICSOMAGOLÁSSAL! csináltam ami ugye Winrar-al csinálja! Elindítom a parncsikont(-steam-game portal) és berakja a folyamatokba a hl.exe-t 50%-ot fogyaszt a prociból de nem csinál semmi mást! nem ír ki hibaüzit meg semmi!
grizzly21
nem tudjatok hogy a vegen a szam az sajat, vagy atirtak valamit?

TreDoR
72%, még van hátra 5 least steps-es challenge.

TreDoR
Huh, valahogy csak sikerült <#vigyor>

Nem advanced map, challenge.

Requiem88
ez valami advanced map? 😊 nekem azok még nem sikerültek 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

TreDoR
Már 1 órája szenvedek vele, kezdek "picit" ideges lenni <#idiota>:

ocskoszilard
a flash verzióba hogy lehet megcsinálni a 36. pályát? elõre is thx!

Dynamic
Nyiss egy portált a szemben lévõ közeli falon a kocka magasságában és egyet a mélységben.
Requiem88
már kiszedtem gcfscape-el 😄
azért köszi 😊

töltsd le😄

http://files.filefront.com/portal+still+aliverar/;8768347;/fileinfo.html

Requiem88
jaja

TreDoR
Gondolom a nyomógombtól...

armageddon666
hogy ugrottál be? O.o

@

TreDoR
Mégsem lesz multi? Még portal modokat sem csinálnak hl-hez, stb.? Ez így szívás...

Requiem88
jaja 😄
#876: de volt, de kinyitottam aztán nyitva hagyta a gép 😄
Egyébként most toltam végig... Nem találok szavakat 😊
Nagyon nagy játék.
A végén a dalocskát amit énekel a gép és közben írja a dalszöveget meg a készítõk neveit, nem tudja valaki honnan lehetne leszedni vagy kiszedni a játékból (azon kívûl hogy felveszem fraps-szal)?

DarkSector
Nincs ajtó???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TreDoR
Protekció... <#idiota>

Requiem88
egyszerûbben megoldottam 😄

beugrottam ebbe a dobozba amikor kinyílt, a gép közölte velem hogy éppen most zártam be magam ide örökre de megkegyelmez rajtam és kinyitja. És örökre nyitva hagyta 😛

TreDoR
Végigtoltam a flash verziót is XD

Szevasztok! A 14-es pályára kéne egy kis help! Sehogyse tudom levarázsolni a kockát a hejérõl.
Mellesleg meg lehet csinálni a pályát a mozgó lift használata meg a turretek kinyírása nélkül is, de ezt ráérsz késõbb próbálgatni.
Ott van a tartója elõtt (tõled balra a kép alapján) az oszlop, a tetején egy gombbal.
Enosh Chan
legyel nagyon gyors az energia gombot kuldd az ajto fele amit ki kell majd nyitni es amig uton van (kijott a sargabol) gyorsan csinalj egy kaput a gomb fele emg magad melle es nyisd ki a csapo ajtot 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Requiem88
tud nekem valaki segíteni?
Ezen a pályán vagyok:
de nem sikerül beuttatnom az energiagömböt a tartójába.
hogyan kéne?

Tényleg kéne egy házigazda, aki törli az összes elindítás problémával kapcsolatos kérdést, cserébe ezt be lehetne írni a FAQba szájbarágósan.

Inkább lehetne beszélni arról, hogy ki milyen bónusz mapet talált, amit ajánl a többieknek. Nekem pl az alábbiak tetszenek azok közül, amit eddig végigvittem:

1. Ezek közül mindkettõ jó
2. Ez hasonló az eredeti Portal pályákhoz, nem túl nehéz
3. Ez is jó
4. Meg ez is
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki! Egy hülye kérdésem lesz. Hogyan helyezkednek el a fájlok a mappában? Kicsit össze lettek keverve :-)
Egy az hogy normálisan töltöttem le nem volt ráirva hogy nem mûklödik!!! Nem az én értetlenségem miatt nem indult a game...

TreDoR
Nah, megrendeltem a narancs dobozt <#idiota>, holnapután megyek érte.

armageddon666
áhh... szvsz éretlen vagyok én ahhoz 😊

@

RelakS
házigizdaságot természetesen

armageddon666
a házigazdaságot vagy a floodot? O.o

@

RelakS
És vállalod ezt, アルマゲッドン六六六? 😊

armageddon666
szerintem meg kell még egy kis flood aztán egy házigazda ami eltünteti a szemetet...

@

SötétBarom
Szerintem megérett a topic zárásra. Ezen az oldalon 1 HSZ szól a játékról :|

Sok kis pöcsköszörû nem képes elindítani a warezt, kutya nem kíváncsi rá..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;