12300
-
#8361 kijött a hivatalos soundtrack! -
#8360 én smallvillet egy pár hónapja kezdtem el az első évadtól, és pár hete utolértem a tv-t, és gondoltam az új részt ott nézem meg, szinkronosan... na hát ott nagyon nem találták el a szinkront :S -
#8359 lostnál nekem is szokatlan volt, nemkicsit:))) heroest meg sose néztem szinkronnal, szal nem tudok viszonyítani:):P -
#8358 emlékeim szerint e hónapban lesz a tv2-n! -
#8357 Igy van!!
Mind lost-ot,mind Prison Breaket mai napig feliratosan nezek!
Kar ,h nincs 2ik evad szinkronosan ebbol! -
#8356 amugy nem vészes, a hangok nagyjábol megegyeznek, nekem alig tünt fel a hangjában változás:DDD
ellenben pl. lost-ot 3évadot szinkronosan néztem végig(igaz nem rtl-en hanem egyben letöltöttem még tavaly vmikor :) )
és most meg feliratosan nézem, nah itt elég nagy különbségek vannak a hangok között
szvsz heroes-nál jól eltalálták a szinkronhangokat -
#8355 Ezzel egyetertek csak az a bajom,hogy ha mar vmit elkezdtem szinkronosan,akkor be is fejezem ugy!! :(
De most nem marad mas hatra,mint atszokni ennel feliratosra es hangokra! :)
#8354: Egyetertek nagyjabol helyen voltak hangok,nekem legalabbis !! -
#8354 amugy sztem a heroes-nak a szinkronja nem rossz:)
elsö évadot a tv-ben néztem végig, majd a 2.-at felirattal, és azért a szinkron sem volt rossz, bár az tény, h felirattal jobb :) -
#8353 Szerintem próbáld meg feliratosan. Én megvettem dvd-n, elindítottam szinkronosan, és valahogy elveszett az egésznek a lelke. Szerintem bizonyos vígjátékokon kívül minden sokkal jobb eredeti nyelven, mert azok a színészek, akik játszák a karaktert, sokkal hatásosabban vissza tudják adni az érzéseit is, és szerintem a filmszereplők mindig sokkal profibban vannak kiválogatva, mint a magyar szinkronszínészek, akik közül van néhány felkapott és mindent velük csináltatnak. -
#8352 Minden mas sorozatot elkezdtem feliratosan,de ezt vhogy szinkronosan es furi lenne/lesz atszokni! Ezert kerdeztem?! :( -
Bmx01 #8351 óóóh az király
kösz -
#8350 sztem szeptember:D de nembaj csak folytatódjon!! több mint 22 részt rendeltek bexD -
#8349 szeptember
ez mehetne a banner alá! -
Bmx01 #8348 előreláthatólag mikor folytatódik a sorozat :?? -
#8347 egyetértek. -
#8346 felirattal nézd meg, szinkronnal szvsz pocsék. -
#8345 Sajna csak a 1. évadot láthattad a magyar adón, ezidáig... -
#8344 2-ik evadtol nincs fennt vhol neten szinkronosan? Olyan regen lattam,hogy azt se tudom mar meddig nyomattak teveben szinkronosan, aszem 2ik vegeeig? koszi -
#8343 Aza...emlékszem. de jó rég volt, hmmm....(igen, egy hétig tartott rájönnie) -
Paddy #8342 lol:) -
Nuki #8341 Már láttad, élőben ki is beszéltük: emlékszem. -
#8340 már be volt linkelve ha visszaolvasnál, megköszönném :D
no offense -
#8339 Ha már lennél olyan kedves, és akár azt a változatot is belinkelnéd ide többek(?) örömére, megköszönném :D -
Paddy #8338 hidd el már láttam csak szar minőségben és ütött.megnézném "kézikamerás körítés" nélkül -
#8337 hidd el nem örülnél neki.....valószínűleg ütne és akarnád egyből......szóval szívás lenne........bár nekem sose volt gondom a várakozással.....egy ideig izgat a dolog és lesem a napokat, hogy még mennyi van hátra, de aztán elfoglalom magam, de persze nem felejtem el csak nem izgatom magam miaatta :D -
Paddy #8336 Nekem már az is jó lenne ha a vol 3 promóját jó minőségben meg tudnám lesni. -
#8335 nah végre scak az a szept. olyan olyan messze van még...... de addig még jön a magyar kettes volume -
#8334 jah, meg ahogy olvastam egyre valószínűbb hogy lesz egy 6részes külön álló hogyishívják:D -
#8333 mondjuk ezután a cikk után nagyon úgy néz ki, hogy nyugodtan lehet a sokszor feltett kérdésre válaszolni, miszerint szeptemberben jön a köv rész.. -
#8332 Összeszedik magukat a Heroes írói -
#8331 htx, air csinálta :) -
#8330 lol:)
(Waren teccik a lokód.) -
#8329 aztán úgyis megöli őket mégegyszer! -
#8328 Aztán úgyis feltámad mindenki! :D -
exider #8327 Sylar remélem megöl mindenkit :D -
#8326 olvastátok????
idézek: "A Chuck, a Life és a Heroes csak ősszel tér vissza, de mindhárom sorozat visszatér, hiszen az NBC megújította őket 2008/09-re is. UPDATE: A Chuck és a Life 13-13 részes rendelést kapott első körben, melyet kibővíthetnek, míg a Heroes több mint 22 epizóddal számolhat." öröm a köbön XD XD -
Nuki #8325 Dejó, végre fojtatják a vad angyalt.
Viszlát jó volt veletek !!4 -
#8324 ideje volt már -
#8323 hazucc még ma. -
Seten #8322 Holnap