Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor fejezet, de az biztos h várni kell 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
annyit helyesbítenék,hogy nem csak leforgatva és leadva lesz,hanem megírva is,ez ugyebár nem elhanyagolható tényezõ 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Ne beszéj marhaságokat a második fejezet 11részes a 2.évad az 23 vagy 24részes de ez csak akkor lesz leforgatva és leadva ha végre abbahadják a sztrájkot.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

11 részes lessz csak 2. évad

doncarlos
Hali! Most akkor a Prison Break szünetel, de a Heroes megy tovább? Most legutóbb ugye a 2. évad 9. rész volt?

de ez szuper vér =)

Kicsikiraly
hát ide egy kis biosz jön 😄 az egészséges vér 4 napig él a szervezetben. tehát most 4 napig sérthetetlen, vagy attól függ mennyi ideig volt claire/adam testében 😄

DFTBA ಠ_ಠ

sztem tudta h megvan Claire vére és csak azért lõtt

szucsy89
nem, régebben mondta Bob hogy néhány hõs nem tud bánni a képességével ezért el kell venni tõlük a képességüket, így vagy úgy...
Alapvetõen miért bántana bárkit is? A Cég alapvetõen kísérletezik a hõsökkel, nem levadássza õket.

trident
Mert mindegyiket kihasználta?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

szucsy89
Nikit se bántotta...szóval kezd a feje fölé karika rajzolódni😄😄
a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit tudtunk Bobról korábban? Egy szemét geci, a cég embere, mindene a cég, a cég ... Aztán Mollynak sem esett baja, Ellere is rászólt, hogy nem kellett volna ölni, és mérges volt rá, Monicat sem pusztította el, Clairrel sem tett semmit, stb. Valami megváltozott benne. Erre Noah sem hal meg ...

A medve nem játék.

off

pár kép a forgatásról, ha érdekel valakit:
http://teddike.freeblog.hu/archives/2007/11/21/Heroes_kepek_a_forgatasrol/

on

http://teddike.freeblog.hu

Flamer
túlvan komplikálva má 😄

http://loal.atw.hu

ancsie18
<#wow2>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

drowns41
sztem 0% a valószínûsége 😄

http://sum41.uw.hu

a.carkey
Elgondolkoztam azon, hogy mi van akkor ha Hiro a jövõbõl visszajött, és "megtérítette" Bobot korábban, felhívta a veszélyre - Sylar + Takezo a figyelmét, Bob megváltozott, ezért IS vette le Claire vérét, amivel meggyógyította az apját, aki így nem halt meg. És innen indultak el a szálak abba az irányba, ahová most is tartanak. Mert ugye Adamet elkapta Bob egy idõre ...

A medve nem játék.

precision
egy csomóan nem is tudják hogy van spoiler makro, azok közül akik tudják egy csomóan lusták használni... már az is haladás lenne ha SPOILER ! -t írna a hsz elejére, 2-3 enter, és utána kezdené el írni a dolgot
persze az ideális megoldás tényleg a spoiler makro, hisz azt pont erre találták ki

Bazinga!

(Egyébként meg baromi egyszerû: ott a spoiler-tag, használni kell. Vagy egyesekek annyira megerõltetõ a ctrl+C-ctrl+V használata? 😊

precision
elõzõ évadban mikor le akarja lõni Sylart akkor már lõtt...nézd meg képkockánként vagy állítsd meg annál a jelenetnél mikor lõ... egyértelmûen látszik hogy fejre céloz

Bazinga!

precision
nem biztos hogy olvasod ezt mert -favoltál de hátha

PB topikban is ez van, ott érdekes módon elfogadták. Nem mondta senki hogy nem írhatsz...tanuld meg értelmezni a dolgokat. Írhatsz, csak spoilerezzél. Ennyi. Node nekem mind1. Bye.

Bazinga!

magus
ha megjelenik kedden a felirat akkor csütörtöktõl írhatok csak?

amúgy -fav, ez egy hülye ötlet, aki nem képes felfogni hogy ne jöjjön be amíg nem látta az új részt annak nem kéne neteznie, én sem pofázom hogy elvág a teherauto mert kiallok az m0-sra, csak mert senki sem mondta hogy nem tehetem

Shiwo
látom nem vetted le, amit írtam.. szted Mohinder hányszor lött pisztolyból ? sztem 1szer se.. gõze nem volt az egészhez, ahhoz meg pláne nem, hogy mekkorát rug vissza a pisztoly.. úgy, hogy elõször lött életében, már az se kis teljesítmény, hogy egyáltalán eltalálta Noah-t 5-6 méterrõl, nemhogy még célzottan találja el..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
ha csak meg akarta volna állítani lábon lövi, ehhez képest a feje kicsit feljebb van... én sem értem Mohindert amúgy, de nem azt mondom hogy baj hogy így tett, csak ebben a logikátlan dologban van valami igazság

Bazinga!

Shiwo
sztem nem a fejét célozta, csak mivel "rutinos" célbalövõ, így sikerült..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
pedig úgy írtam elõször, és így néztem rá hosszasan, és átírtam erre, mert nem nagyon tetszett 😊 rosszul tettem ezek szerint

köszi, te biztos jobban tudod, visszaírom 😊

Bazinga!

ancsie18
Hát... ööö... tényleg csak építõ jelleggel (ha már magyar tanár néni leszek <#crazya> ): nem 'napjáig', hanem napig, mert a birtokos szerkezet birtokosa ugye az 'aktuális rész'. a birtoka pedig a 'magyar felirat', nem pedig a napja, tehát helyesen:

SPOILER használata kötelezõ az aktuális rész MAGYAR feliratát követõ napig!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

precision
nem tudtam tömörebben megfogalmazni a lényeget, szerintem érthetõ, de ha vkinek építõ jellegû hozzászólása van hogy hogyan kéne átírnom, az szóljon nyugodtan

mostantól meg fejjezétek be szerintem ezt a spoiler kérdést, kijön magyar felirat, másnap éjfélig mindent spoilerbe írni, aki nem így tesz annak törlöm a hsz -ét... (sokadik eset után még patkány is leszek és szólok winnie -nek 😛)

Bazinga!

nem

BUDA > miskolc.

Toodmayne
szerintem jó ötlet.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

SPOILER! ez most spoiler?

Egyaltalan nem kellett volna lonie, sot, idaig el sem kellett volna jutnia. Legalabbis nekem, logikatlan a tortenet.

precision
ha gondoljátok beírom a banner alá azt ami PB topikban van és akkor lehet mutogatni rá hogy te kis buta nemlátod mivan oda írva
hm?

Bazinga!

Szerintem meg nem lehet semmit másképp csinálni, mert az a jövõ....Noah mostmár ugyanugy sérthetetlen mint claire?

N1ggA
Szerintem lõnie kellett, az egyetlen dolog amit máshogy csinálhatott volna, az az, hogy nem a fejét lövi.

Spread De Love!

A vegen Mohinder cselekedete annyira logikatlan, az eloeletebol nem kovetkezo volt, hogy bosszant, amiert ilyen egyszeruen eljutott idaig. Elfogyott az irok fantazaiaja? :-(

drowns41
Jajj istenem de unalmas már ez a spoiler nemspoiler. Aki fontos infot akar írni az úgyis odaírja, aki meg még nem nézte meg az aktuális részt úgyse nagyon jön be addig. Ha bejön akkor meg óvatosan olvasgasson. ennyi

http://sum41.uw.hu

light00
ÉS szerintem a szpojler vitát zárjuk le azzal, hogy ez
NEM a PB és NEM a LOST topik,
és nincs kiírva a bannerbe, hogy szpojlerveszély,
TEHÁT mindenkit kérnék, még akinek nehezére is esik, hogy kedden, és szerdán, legalább estig, legyen szíves spoilert használni. Köszönöm.
Nem parancsolgatni akarok, de annyira felesleges már a flém ezért, nem szakad le senkinek a keze azt a néhány karaktert beírni a szövege elé, és ennyi jóindulat legalább legyen bennetek.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

joshua
De sztem akkor is a meggyõzés a képessége😄 Csak sztem kell hozzá neki testi kontaktus is....ha jól emlékszem mindig hozzáért a másikhoz amikor csak úgy beleegyezett abba amit õ akart😄

light00
Nathan már párszor mintha említette volna, mikor a képet bámulta, de nekem valahogy az elsõ évadból cseng ismerõsnek...de lehet csak én kombinálok :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

magus
amúgy az, nem?

ebbõl is látszik hogy petrelli anyu képessége nem a "meggyõzés" -.-

BUDA > miskolc.

szucsy89
szvsz utána ragasztotta rá, tehát kiszedte az infót Petrelli mamából...
kirol
Biztos diszlexiás!

atomboy
Az elejen kerdojelek halmaza volt hozza igazitva, ha nem vetted eszre.
Utana kerult ra. Valahonnan ismeros az a nev, de nem jovok ra, honnan.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

N1ggA
Te most ez hogy van, Matt próbálta kideríteni, ki az a vörös nõ a térképen, közben a fotóra végig rá volt ragasztva, hogy Victoria Pratt, vagy kiszedte az információt Angelából és utána lett ráragasztva?

Spread De Love!

Toodmayne
És mér lenne Elle anyja? 😄

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Kicsikiraly
se Benettnek se a feleségének nincs képessége. vagy kinek a feleségérõl beszélsz?

DFTBA &#3232;_&#3232;

már azt hittem hogy claire apja meghal. de a véréval megyóyították.
ez volt az eddigi legjobb rész. kár hogy hiro apja meghalt

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!