12300
-
#8321 mikor lesz új rész? -
#8320 hurrá -
#8319 ide is :)
Vége a sztrájknak!!! -
#8318 Ez igaz csak,hogy nincs értelme belekezdeni a volume 3-ba mert félbemaradna a sztori szóval sokkal tisztább szeptemberben kezdeni.Ezért is csinálták úgy (pont erre az esetre ha ennyire elhúzodik a sztrájk) ,hogy a 2x11 egyfajta évadzárónak is megfelelt. -
#8317 a második résznek (volume) vége van, de az évadnak még nem. -
#8316 junkieról:
"Hírcsomag
2008. 02. 12. 09:45 - Írta: winnie
A mai a sztrájk 100. napja. Elvileg ma szavaznak az írók a megállapodás elfogadásáról."
tehát szavaznak.mert az egy dolog,hogy a küldöttség (vagy mi :S) egyetért a stúdiókkal,az megint más,hogy maguk az írók mit gondolnak a szerződésről!persze ezzel együtt valószínűleg elfogadják,és végre vége,de a lényeg:MÉG TART A SZTRÁJK -
#8315 Igen én már tegnap olvastam csak sajna ettől Heroes nem lesz szerintem.Van pár sorozat ami új részekkel fog jelentkezni ami legkorábban úgye 4-5hét múlva lessz de a Heroes hát nem tudom mennyi értelme van visszajönni a második évaddal amit így lezártak végülis... -
#8314 Megegyeztek? -
#8313 ha tényleg bége a sztrájknak, remélem minél előbb forgatnak új részeket. ha igen, áprilisban már lehet valami :) -
#8312 mivel nem nagyon követem a topikot és a sorit sem,ezért megkérdezném,hogy most akkor mi lesz a heroes-zal? ugye most a forgatókönyvírókkal megegyeztek,és most nem vágom,hogy mi a kotta. -
#8311 viszont a képregényeket folytatják :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hana (ha jólemléxem) gitelman-t is gyorsan lezárták :'( kb mint DL-t .. bár kitudja lehet, ő megmenekült bár nemtom :D -
#8310 jah pl. Claire regenerálódásáról szóló vita nálam a best of:D:D -
#8309 majd még elválik, mert ha pl. egy hónapon belül abbamarad a sztrájk akkor folytatják a 2.évadot, ha nem akkor csak 3.évaddal lesz return.... -
Atys91 #8308 Egyébként 12.részt adnak ki vagy 3. évadot?(ennyi idő után) -
#8307 én csak olvasom a hülyeségeket, de nem zavar jót derülök rajtuk:DDDD
majd akkor irkálok ujra mikor végre elindul ujra:)
amugy volt már ettöl nagyobb hülyeségröl is flém itt a topikban :D -
#8306 viszont e nélkül még ennyi élet se lenne a topikba, legalább minimális életjel így van:D -
#8305 nem hiszem hogy annyira gond lenne itt belőle, mivel ha megfigyeled ezzel azok poénkodnak akik régóta nézik a sorozatot és a topikot. -
#8304 ebből ne legyen az,mint PB topikban pls!vagy ha mégis,akkor előbb-utóbb itt is bevezetésre kerül érte a warn,mert óriási flamek lesznek! -
#8303 Elsőre ez jó poén de nem unjátok még :D -
#8302 öö azt nem tom, de az új rész mikorra várható? -
#8301 mikor lesz új rész? -
#8300 akkor még egy... -
#8299 -
#8298 Gondoltam megkérdezem, mert abban állapodtunk meg, hogy minden 4. hozzászólás "Mikor lesz...?" és az már lejárt, szóval itt volt az ideje. :D -
#8297 Hali! Nem tudjátok mikor lesz új rész?
(Vicceltem... ) -
Cat 02 #8296 Kristen Bell
Veronica Mars powa :D -
Atys91 #8295 Elle-nek mi a valódi neve??(nem sorozatbeli) -
Nuki #8294 Akkor kérdezték, vagy akkor lesz? -
#8293 tyű talán szeptemberben nem? :O -
#8292 Mikor is lesz? -
#8291 olyan rég kérdezte már valaki hogy mikor lesz a folytatás :\ -
#8290 -
#8289 XD lol -
#8288 izé, a második évad 12. része megvan? nekem az hiányzik :S -
#8287 Mivan? XD (remélem nemcsak én nem értem) -
Gudakes #8286 Nem vagyok torrent, ha valait érdekel valamelyik sorozat akkor, a sajátom és kapcsolataim filmjei által tudok segíteni :) -
#8285 neked minden rész megvan?? lehetek a barátod? -
#8284 te egy torrentoldal vagy? -
#8283 Ezt nem itt kéne! Főleg, hogy minden topikba bemásolod ugyanazt! -
#8281 Mikor lesz az új rész? Ja hogy lehet hogy csak szeptemberben :S anyjukat már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3in1