Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(csak most volt idõm megnézni)
BTW:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Altalaban meg este megnezem, addig alig 50 hozzaszolas van, es nyugodtan vegig tudom olvasni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
ez a szünetes kérdések meg idegesítenek. miért nem tudtok visszaolvasni?
vki írta hogy zavaró h csak 2-3 szál megy egy részben. szerintem nem, sõt, így a jó.
#7314: <#szeret>#szeret>
DFTBA ಠ_ಠ
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Amúgy annyira felb@sz ez a sztrájk....betesz PBnek, Heroesnak, 24-et má valszeg el se kezdik...remélem azér hamar sikerül megegyezniük....de most ha hónapokig nem egyeznek emg akkor mivan? Ülnek és néznek?
interjú és a hozzá készült többi kép
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...
Fõleg,hogy idõrendben késõbbiek,mint ahogy történt,pedig ugye forditvalenne logikus:-)
Go Jeff Go!!!!
Tehát végülis stimmelt a kép szerintem,most megnéztem a jelenetet,és ha megállitod megfelelõ pillanatban akkor jó a festmény.
Go Jeff Go!!!!
persze aki meg írja,az húzza megmagát,és spoilerezzen.
Mondjuk nemtudom ki,hogy olvas,de ha mondjuk nincs elrejtve,óhatalanul elolvasom,hiába van odairva elé,mert akkor már látom.
De ez az én problémám,vagyis nem mert én elolvasok mindent,ha láttam,ha nem:-),mert érdekel.
Go Jeff Go!!!!
A részeket egyébként énn is ha lehet az adott napon,de volt,hogy vártam 1 hetet,és kettõt néztem.De addig is rendszeresen olvastam a topikot.
De tényleg az ember ha nemkívácsi rá,vagy nemakar eszmétfuttatni akkor mondjuk minek néz,és olvas bele egy topicba amikor tudja,hogy spoileres,és az adott hetin kívül nemsokminden van,vagy az persze kapcsolódik az aktuális részhez.?
Mondjuk csütörtöktõl nemkellene spoilerezni,mert tényleg az egész hét ebbõl állna.Sõt lehetne hogy csak csütörtöktõl lehessen egyáltalán írni ide!:-)Aki addig nemlátta vessen magára ha bejön,és megtud ezt-azt.:-)
Vagy nyitni kellene egy Heroesspoilertopicot:-)
Azért a soriról is legyen szó:
Szal nemtudom,hogy végülis ki a jó,vagy a rossz.lehet alapjában a cég sem az,csak más eszközöket használnak egyes dolgok elintézésére.Mert van egy magasabb cél elõttük.Mint ahogy Noah is ezeket használta amig alkalmazásban állt.Sõt ugye kiiktatta az odesszai embert is.
Ki igazából ennek a mozgatórugója.És mondjuk Adam(Takezo)mit is akar valójában Peterrel.Biztosan lesz még érdekes fordulat.Egyre jobban elõjönnek a képességek,és persze velük a konfliktusok.
Sok kérdés van még,és sok szál.És tényleg nemártana már ha fogynának kicsit a hõsök,bár lehet egy végsõ ütközetben elhullanak majd páran.
Go Jeff Go!!!!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Ancsival ellentétben én általában megnézem hamarabb az aktuális részt, majd a barátnõmmel is, aki mindig piszkál ezért...^^
Jó a mostani rész, ez a ritmus kell. A Bob apukás/cég kavarás már-már túlzás, de legalább van jópár elvarratlan szál, szóval csak így tovább!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Én speciel míg töltöttem elolvastam az összes spoilert,és ugyanúgy végigizgultam a részt mintha nemolvastamvolna.
Nemtudom minek ekkora nagy feneket keríteni neki.
Ha nemakarom tudni akkor mondjuk nemjönnék ide,legalább 2-3 napig.
Ennyi erõvel tényleg egy filmelõzetest sem szabadna adni,mert spoileres.
Mindent spoilerban kell írni,és így tök király topik nem,és mire végérejutsz,már jön is az új rész.Nem ördögi kör?
Ez olyan mintha egy nemdohányzó menjen ki ha rágyújt valaki.
Go Jeff Go!!!!
szerk: jajj már megint mennyi meggondolatlan baromságot írnak egyesek 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem is ezzel van a baj, hanem hogy ilyen kategorikusan elzavarja azokat, akik még nem látták, és hogy teljes képtelenség mutatkozik részérõl a spoiler használatára. Aminek a használata pedig (tudtommal) közös megállapodás ereménye.
ha bejön, viselje a következményeket.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
<#boxer>#boxer>
Gépem ati X1900 4200
Mohinder erõsen rohadék lett, remélem megér a cég ennyit, habár eddig sem volt a kedvenc karakterem. De viszont tényleg kicsit kavarodva vagyok a céggel, nem igazán értem mit akarnak, meg hasonlók :\
A Peter szálra viszont most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük. Csak egyezzenek már meg az írókkal :SS
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
2. Claire nem is Noah vérszerinti lánya, csak nevelt lánya
3. Noah is megmondta a cégszabályzatot..egy közüllük (szuperképességes), egy közüllünk (normál ember)
azért lenyomott egy évadot, és még most is jelen van 😊
csak észrevétel volt...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Végre ezt a Maya-t nem erõltették. Bár Monica nem volt azt sajnálom.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Lehet még a Hiro fater is bejönne neki!😄
De az biztos, h kisebb-nagyobb áramütéssek elszenvedése árán is sokan elkapnák😊))))
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Noahnak semmi cucca nics. egyszerûen vért kapott.. nem láttad hogy csöpögött bele a vér?😄 vagy kler (szerintem az) vagy adam vére volt.- de tutti hogy vérvolt. 😄
http://loal.atw.hu
Ennyi volt a tény állás a múltkori spoiler vs. nem spoiler vitából.
Ez a topic az NBC-s topic, és nem a TV-s. Van tv-s is.....
Tehát itt már hétfõn lehet beszélni és kitárgyalni a sorozat új részét.
Én pl: akkor jövök be ha már megnézztem.
Suresh r*hadjon meg
Amúgy Noah "feltámadására" két 5letem van:
Az elsõ az,hogy mi van ha neki is meg van az a képessége mint Claire-nek.Tudom,hogy nem az igazi apja de akkor is Noahnak elég nagy szerepe van a sorozatban szóval simán elképzelem.A másik pedig úgye az amit már mondtatok,hogy Adam vérével...
Amúgy nekem az is feltünt,hogy Elle kezdi utálni Bobot (az apját) mióta Noah beszélt neki arról,hogy mit tett vele ez a Bob fickó.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ez jó rész volt tényleg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mhh.. mondjuk azt sejtetem, h Takezo löki le Hiro fatert.