Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
emlékeim szerint közel se zúzta le Sylart, mert akkor még csak ismerkedett a képességeivel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
lehet hüle kérdés, de itt hogyhogy nincs reklám.. pár topicban már van a banner felett..

Flamer
peternek azért egyéb képességei is voltak.. szóval könnyebben lezúzhatta sylart.. 😄

http://loal.atw.hu

Toodmayne
Hát tulajdonképpen elképzelhetõ.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Shiwo
így már jobban stimmel.. de én akár azt is elképzelhetõnek tartom, hogy minden úgy történt, mint most, kivéve annyi, hogy Peter lent robbant fel..Slyart úgyanúgy megmûtötték, csak nem vesztette el a képességeit..vagy idõ után visszakapta..és ekkor már megvolt neki Candice képessége..innentõl kezdve levadászta Nathant is például..Claire pedig ezért is élt abban a jövõben, hisz Sylar nem végzett vele..csak Híró vszeg kavart valamit..

Toodmayne
Átírtam a #7416-ot, mert láttam hogy én írtam el! Csak te közbe válszoltál 😊 Szal bocs hogy elírtam, csak idegesít hogy valakik olyanokat kérdezgetnek még mindig, ami már rég lezárt dolog és szerintem elég érthetõ volt. Ezen hogy hogy vette ki már én is gondolkoztam. Lehet hogy neki nem olyan lassan vágta mint Peternek, hanem igy hipp-hopp kivette 😊

Shiwo
ergo nem halhatatlan, így Sylar se lett az.. erre akartam utalni..mondjuk kérdéses, hogy hogyan is sikerült "kivennie" az agyát, mert mikor Peteren próbálkozott, akkor nem jött neki össze..

Toodmayne
Igen, megölte, mert Claire nem halhatatlan, hanem regenerálódik, amit az agya irányít, és Sylar kivette az agyát. Bocs, én írtam el az elõbb, mert nem halhatatlan lett Sylar, hanem átvette Claire képességét. De egyesek ezt a sorozatot nézik egyáltalán? Az egész elsõ évad arról szólt hogy Clairet kell megmenteni, és innentõl az, amit leírtam a #7402-ben.

szucsy89
nem hiszem, nem elmlékszek rá...
Shiwo
tehát Sylar megölte a halhatatlan Claire-t, és így halhatatlan lett...tök egyértelmû...

peter nem találkozott lindermannel?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

SPOILER használata kötelezõ az aktuális rész MAGYAR feliratát követõ napig!

Akkor induljak vagy akkorra kell hazaérnem? :-D
Toodmayne
Épp ez az, hogy nem tudjuk ki hívta.

Candied nem Bob ot hívta?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Toodmayne
Tudom, én is ezt akartam bizonyítani 😊

De Linderman meghalt, Candice pedig nem a cégnek dolgozott, tehát Sylar-t nem õk "dugták el".

SPOILER használata kötelezõ az aktuális rész MAGYAR feliratát követõ napig?
Jó 5let.
Toodmayne
az elsõ évadból kiderült hogy Linderman-nek dolgozott. Amikor elvitték Micaht.

szucsy89
Linderman-nek dolgozott szvsz...

Sztem Candice nem a cégnek dolgozott!

light00
Syalrrõl jtu eszembe, hogy lassan visszatérhetne a képessége. Képességei. Mert ugye a cég dugta el, és akkor sztem a blokkoló tabikat kapta meg, ezért nem jött össze neki.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Toodmayne
Claire-t megölte Sylar, ezért halhatatlan lett, és Hiro nem tudta megölni. Ezért készítette az idõvonalat, hogy megtudja, hogy hova kell visszamennie, hogy megmentse Claire-t. Ekkor ment a metróba, és szólt Peternek, hogy mentse meg a pompomlányt stb. Amikor a mi általunk megismert Hiro elõreteleportált a idõben, akkor már abban a jövõben voltunk, ahol Claire-t megmentették, csak végül akkor is megölte Sylar. Nem tom nekem ez tök egyértelmû volt.

atomboy
Most neztem megint a 1x20-t... nem eppen ugy van az. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ProGabe
"Amugy ha valaki szemfüles, vagy csak szeret nézelõdni az NBC oldalán, az már tudja, mi lehet Adam másik képessége"

miért,van neki? 😮
azt hittem ez már ki lett tárgyalva,hogy Petrelliék anyja a halhatatlanságra gondolt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dotkom
pont ez a lenyeg hogy nem mentettek meg mivel abban az idosikban hiro nem tudta megolni a kardjaval sylart, mivel hogy syler mar elvette klermaci kepesseget, vagyis megolte.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Shiwo
nov 26-án állítólag újra tárgyalnak az írói sztrájk ügyében..reménykedjünk..

Shiwo
valszeg van olyan sérülés-típus, amit még a regeneráció se képes meggyógyítani..vagy akár valami hõs képessége lehet, hogy képes maradandó sérülést okozni.. de sztem eredetileg csak hangulatelem, s nem gondoltak bele, hogy elvileg nem lenne lehetséges...

trident
Igazad van, rosszul emlékeztem. Netán a helyes válasz az, hogy katalizátorként Peter (és kermaci) gondolkodását változtassák meg, itt a felelõségérzetre, önbizalomra gondolok, ami segítségével majd képesek szembe nézni a kihívással és végsõ esetben majd a megfelelõ döntéseket hozzák meg?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

atomboy
Ha nem mentettek meg, akkor miert volt abban az epizodban is? Szerintem megmentettek, de a robbanast nem tudtak megakadalyozni abban az idosikban.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

trident
Már pontosan nem emlékszem, de az a rész egyik fontos oka/eleme az volt, hogy nem mentették meg klermacájt.😊
És sötéthiro pont ezért (is) ugrik vissza az idõben és mondja a metróban, amit mond.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

gabi89
Szerintem azt hiszi,hogy az apja hulljának hamvait szórja szét.Lehet,hogy Bob megmentette Noah életét csak errõl rajta kivûl meg a cég tagjain kivül senki nem tud?!?!

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

drowns41
Anúgy abba belegondolt valaki hogy ugye van az elsõ évadban a 5 years later rész. Amikor Sylar szinte mindenkit megölt és Peternek Niki a nõje.
Ott Peternek hogy lehet vágás az arcán? Találkozott Claire-el, tehát regenerálódnia kellett volna, nem? 😊

http://sum41.uw.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amugy a promoban Claire ki a jóégnek szórogatja a hamvait, mikor Noah hulláját elvitték onnan, sõt, fel is élesztették?
Rohadt jó résznek nézünk elége, csak Hironak ne essen semmi baja...

Ha kattintani is lusta vagy akkor hogyan jutottál be ide? Vagy te is wireless vagy mint Hana? 😊

Ez nem spoiler, mert már megtörtént, de egy észrevétel errõl a Pratt nevû nõrõl, akinek Matt kideritette a nevét. 2x07 rész, amikor Bob és Nathan a céges emberek aktáit nézegetik, Nathan beszél róla hogy a Pratt családra emlékszik régebbrõl, mint családi barátok.
Amugy ha valaki szemfüles, vagy csak szeret nézelõdni az NBC oldalán, az már tudja, mi lehet Adam másik képessége 😊 No Spoiler!
Hana Gintelman meg külön a képregényre kitalált karakter, ott rengeteg szerepe volt.
Shiwo
ez azért van, mert törvényes gonosz a jelleme <#idiota>

ancsie18
Zárjuk már le ezt a vitát. Ezen a fórumon van egy hallgatólagos egyezmény a fórumozók között, hogy a felirat megjelenését követõen bizonyos ideig azokat az információkat, amik ronthatják mások filmélményét, spoilerbe írjuk. Szerintem ennyit mindenki megtehet a másikért.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

nyamiag
én mért tudom megtenni, hogy nem jovok be a topikba, amíg meg nem néztem az aktuális részt?

semmi kedvem egy üres topikhoz, amiben jelölgethetem ki minden egyes alkalommal a szöveget...

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

dotkom
most mar nem kell spoiler.
szoval ezentul irjatok csak siman mert lusta vok mindig kijelolgetni a szoveget xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

precision
szerintem a vére csak egy ideig hordozza magában a képességet, alapvetõen az agyban és a dns -ében van a regeneráció képessége

Bazinga!

dede, ha agyonverik 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szucsy89
sztem se lesz sérthetetlen...akkor mindenki beadna magának egy adag Klermacivért és nem lenne értelme a sorozatnak😄😄
Toodmayne
biológiailag nem tudom megmagyarázni, de szerintem nem lesz sérthetetlen. (legalábbis véglesen biztos nem)

Nincs ilyen hogy egészséges vér 4 napig él...Ugyanis az emberi vér több részbõl tevõdik össze, vörös és fehérvérsejtekbõl, valamint a trombocytákból, amik ugye a vérlemezkék. 1 db egészséges vörösvérsejt 120 napig él, tehát akkor a te elméleted szerint 120 napig sérthetetlen. De mivel Noah, már nem igazán élt, így benne Claire sejtjei osztódtak tovább, tehát mivel a sérthetetlen sejtek osztódnak, akkor egy idõ után az összes sejtje sérthetetlen lesz. De ez csak az én véleményem, mert a film szerint elméletileg ennek így kellene lennie. De akkor Nathan is sérthetetlen.

meg kéne magyarázni h hal meg és tájm iz máni gondolom

BlackShadow
pedig még "él".. micah-val is csetelt 😊 nemértem miért nincs szerepe a sorozatban 😄 (vagy túl bonyolult lenne? 😊)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szegény 😞

Toodmayne
Le van írva az oldalra, amit belinkeltél.

ProGabe
képregény!eljátszotta Neo-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vele mi van ?