Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
Szerintem maya képességének lesz még jövõje. Szerintem nagy a valószínûsége annak, hogy ezt nem tudják visszaregenerálni a halhatatlanok, ezért kellett betenni a sorozatba egy ultimate weapont, amire nem sokan számítanak.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

magus
meg mi az hogy a maya alejandro szalnak ugy lesz vege h megolik alejandrot aztan nyilvan megolik mayat, ertelmetlen

Shiwo
nekem is ez a tippem...esetleg West lehet még a vesztes 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
sztem akinek képessége van, azokat veszik annak

Shiwo
igaz, bocs, elírtam 😊

Kicsikiraly
bocs, de sokszor olyanokat kérdeztél hogy meglepõdtem. pl ez a Mohinder képessége, ez már rég egyértelmû volt hogy nem igaz, az Alejandrós kérdésed is, és egyéb régebbi kérdésed, amit ha követed a topikot figyelmesen nézed a részeket simán tudsz.

DFTBA ಠ_ಠ

GTheo
Mayas szál nekem sem szimpi... Alejandro még egész okés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(volt)
de maya nem szimpi...
Haiti remélem visszatér 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ancsie18
"õszintén: te odafigyeltél a részek alatt?

(õ az a bizonyos Shanti ha erre sem emlékeznél)"

Azon húzom fel magam, ha valaki idejön nagy pofával és ilyeneket ír... <#duma> Na jó elteszem magam, nem akarok vitát.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Valószinüleg igaztok van ezzel a Maya-Niki dologgal. Niki mehet, de Mayat sajnálom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ProGabe
egy félmondaton így felhúztad magad?nem éri meg!

a Shanti vírus egy - mondhatni - egyszerû vírus.pl. mint az influenza,ebola.Mohinder vére rá az ellenszérum,de a mutálódott alfajra már nem elég.Clairemaci vére felerõsítette Mohinderét,ami így már képes leküzdeni az alfajt is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Toodmayne
Nekem is õk tûnnek valószínûnek, de én Nikit sajnálnám. Viszont Maya mehet, ezt a szálat sose szerettem igazán.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ancsie18
Ugyanakkor itt semmi sem végleges, kb az egész sorozat is végzõdhet majd úgy, hogy Peter, aki addigra utolsónak megmarad a jók közül visszamegy, és megöli Sylart, Adamet és a többi gonoszt még idejében. Szóval akárki is hal meg a 11. részben, visszamehetnek a következõ fejezetben és simán visszahozzák õket az életbe.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Toodmayne
Nah, én nem leszek goromba 😊 szóval Alajandro immunis Maya képességére, és azt tudja visszafordítani. Viszont, Mohi nem Shanti képességére immunis, hanem vírusra, mivel az õ testében vannak az antitestek. De ez nem képesség. Szóval ebben a testvér védett dologban lehet valami, de sztem 100% hogy Mohindernek nincs képessége. Meg szar is lenne, ha már minden szereplõnek adnának képességet.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ancsie18
Szerintem Elle-t túlságosan beharangozták ahhoz, hogy már most megöljék. Kb vele akartak új közönséget szerezni a 2. évadra. Nagyon sokan írják az új szereplõket, hogy azok menjenek, dehát ennek fõként érzelmi okai vannak, mivel a régiek már ugye a kezdetektõl "velünk vannak", megszerette õket a közönség. Claire, Hiro és Peter egyértelmûen a három fõ karakter, nélkülük nem az lenne a sorozat, ami, õket szerintem nem lehet kiírni, legalábbis most még nem. DE azért cliffhangerként biztos meglebegtetik majd valamelyik halálát.
Én Niki vagy Micah halálát kb biztosnak gondolom, Monica viszont szerintem marad, mert sok mindent ki lehet még hozni belõle. Maya-ból annál kevésbé. Kb. ennyi. Szerintem Niki és Maya.

Én is így gondolom. Akkor viszont két pozitív szereplõ hal meg plusz x számú gonosz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem kell felfortyanni, szerintem nem volt sértõ. Tényleg félreérthetõen fogalmaztál.
""Alejandrónak van képessége, ami Maya képességét tudja hatástalanítani."
Tééényleg? És amikor Mohinder a saját vérével hatástalanítja a Shanti vírust, az mégis micsoda?"

Ezt gyógyításnak hívják. létezõ dolog.

ProGabe
kiknek?

vannak különleges képességekkel megáldott emberek,de attól még nem hõsök!ezt elég egyértelmûen elmondják a sorozatban is,meg kb így van az életben is,nem?a katona,aki megmenti a társait hõs.Adam,aki egy segg,nem az.hm,lehet kicsit túlmagyaráztam :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
Kikérem magamnak, hogy így beszélj velem. Képzeld el, odafigyeltem! És tökéletesen tudom, ki az a Shanti! Nem sok értelmetlen hozzászólást olvashattál még tõlem, azt hiszem! Arról már ne is beszéljünk, hogy azt se tûröm, hogy taknyosok kioktassanak. <#gunyos1> Tudom, hogy Alejandornak van képessége. De mivel õ immunis a saját testvéréére, és Mohinder is az a sajátjáéra, voltam oly bátor és le mertem írni az ezzel kapcsolatos gondolataimat, miszerint a testvéreknek valamiféle védettsége lehet, legalábbis ebben a két esetben biztosan. Ne haragudj már, hogy ilyesmit merészeltem!

"Alejandrónak van képessége, ami Maya képességét tudja hatástalanítani."
Tééényleg? És amikor Mohinder a saját vérével hatástalanítja a Shanti vírust, az mégis micsoda?

Szerintem ne szólj hozzám a közeljövõben. Én nem valami idióta 15 éves kiskölyök vagyok, akit kioktatgathatsz.

Amugy ki kit látna holtan, vagy tartana életben?
Remélem megmarad: Hiro, Peter, Maya, Matt, Mohinder... (Sylar, mert karakteres figura)
Aki feldobhatj a bakancsot felõle: West, Niki, Nathan
A többi semleges.
Elahálozási tippem: Adam-Elle

Vajon ki számít Hero-nak:
1. Akinek képessége van az a Hero?
2. Aki hõsként viselkedik és alapvetõen a jó oldalon áll az e a Hero?

Mert pl. Mohinder Heronak számit, vagy sem? És mi a helyzet Adammal? Õ Hero vagy sem?

Kicsikiraly
õszintén: te odafigyeltél a részek alatt?

Alejandrónak van képessége, ami Maya képességét tudja hatástalanítani.

Mohi vére pedig azért gyógyította, mivel a hugának volt meg elõször a vírus (õ az a bizonyos Shanti ha erre sem emlékeznél) és így Mohi antitestei már immunisak voltak a vírusra. de ez egy új alfaj és ezért nem tudja már gyógyítani.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
Aztán meg lehet, hogy kiderül, hogy õ tényleg Pán Péter. 😛

ancsie18
Érdekes amúgy, hogy West-rõl mennyire semmit sem tudunk. Mert mégha valami huszonéves fiatal new york-i üzletember lenne, akinek messzi él a családja... Dehát õ iskolásfiú, mindennap otthon alszik, hazamegy, van neki családja... Elvileg legalábbis.

ancsie18
Akkor Alejandro-nak sincsen, hanem ez valami ilyen testvérek közötti dolog. hogy az egyik immunis a másikkal szemben?

macselek
Nem Nathan, hanem Noah, de amúgy egyetértek.😄

LasDen
nincs nekije.......csak immunis....a tesójának vót......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
De kell lennie képességének, ha egyszer az õ vére is képes a vírus másik válfaját gyógyítani.

Shiwo
sztem meg egyszerüen nem lövi meg elektromossággal Hirot, így az nem koncolja fel, hanem csak a torkához illeszti a kardot, majd elbeszélgetnek, hogy miért is rosszfiú Takezo..mondjuk ha Peternek lenne 1 csöpnyi esze, akkor elküldené Hiro-t a jövõbe, hogy mentse meg a csajt..

Shiwo
1. Mohindernek nincs képessége, errõl már többször volt szó..õ csak egy tudós..

2. Azért adta oda neki a vért Bob, hogy kisérletezzen a vírussal..meg gondolom Nathan testét, hogy hamvassza el..csak Mohi rafkósan felgyógyította vele Nathant, amirõl Bob sztem nem is tud...arra nincs utalás, hogy honnan tudta Mohi, hogy Claire vére képes erre, de lehet olvasta Adam aktáját és gondolta Claire-ével is mûködni fog a dolog...

ancsie18
Én annyit láttam az elõzetesben, hogy Hiro Peter torkához tartja a kardot. De mi van, ha Peter elteleportál? Azzal simán kikerül a csávából és választ ad arra is, miért nem látjuk a jelenet végét az elõzetesben.

vki
Benne van Hiro a promo-ban. Igaz, hogy fél mpercig, de még mindíg rohan csak 😞

ACER Aspire 5738ZG

LasDen
valószínû a következõbõl kiderül.....bizniszelni akarnak vele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
De miért akarta, hogy "a halott" felépüljön? Mert ez nekem nem derült ki a mostani részbõl.

LasDen
1, Zseniális képességgel tud belenézni a mikroszkópba.....
2, Bob odaadta Mohindernek a vért....Sztem egyértelmû, hogy egy halottnak adja be v egy sérültnek aki így is úgy is felépül..... 😄

ancsie18
Két kérdésem lenne:
1) Mohindernek tulajdonképpen mi is a képessége?
2) Claire-tõl Bob vett vért, nem Mohinder. Hogy került a vér Mohinderhez? És Bob miért nem gyógyította fel azzal Elle-t?

szucsy89
attól függ milyen erejû a robbanás és milyen közel van a középpontjához...
hát lehet hogy iagzatok van...sõt bizti...

Shiwo
nézd csak meg..ott fekszik Takezo elszenesedve, de egyben.. ez van, nem minden robbanástól megy darabokra az ember..sõt..az inkább holywood effekt, hogy szétmegy..esélyesebbnek látom, hogy a robbanás ereje odébbdobja jópár métert, égési sérülések, esetleg leszakad pár végtag..de errõl egy robbantási szakértõt kéne megkérdezni..

Mondjuk az elsõ érvelés az O.K. , de a maszk szerintem nem papírból volt...😊de mindjárt megnézem azt a részt...

BlackShadow
ha 1. évadzáró robbanásra gondolsz, azt peter idézte elõ, és már rég megbeszéltük, hogy az ilyen képességek önmagukra nincsen hatással (tûzgolyó a kézen, semmi égés.. villámszórás, semmi égés.. stb stb.)
adam meg feküdt a robbanáskor, hiro megtalálta a maszkot megperzselve. ha a maszk nem robbant darabjaira, akkor adamnek se tûnt el a feje. készpont 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

magus
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/09/tim-kring-a-rajongok-panaszairol/

nagy nehezen felporog es vege, hat ezert olyan osszecsapott

Megnéztem a beharangozót....hát Hiro nincs benne, csak Peter...ajaj

ancsie18
A fejezet akkor is így nézett volna ki, ha nincs a sztrájk. Egyedül azon a részen alakítottak kicsit, amit jövõhéten fognak leadni.

Flamer
mer ideges 😄 meg.. bosszút akar..

http://loal.atw.hu

Egy hatalmas robbanás, se Peter fejét nem robbantja szét, lsd az elsõ rész vége, se Adamét(Fehérszakáll lõporos sátra), de egy shotgun igen. Meg az is fura, hogy Hiro is fojton pofázik, de most rögtön nekimegy Peternek

érdekes

magus
Ha megtudod kerlek oszd meg velunk engem pl nagyon erdekelne

magus
ez igy tok ertelmetlen. Noah tobbevados szenvedese, hogy bizonyitsa, hogy a ceg gonosz, es megsem az. Csak h a lanyat vedje, akkor mindent csak ezert csinalt? Ha a ceg jo akkor o miert harcolt? O evekig dolgozott ott, nehogy mar mohinder tudja jobban. Kicsit osszecsapottnak erzem ezt a veget igy. Meg h sylar kepbe jon es mar vege is. Jo lett volna megtudni, h mi lett volna ha nincs sztrajk, hogy ugyanezek a jok es gonoszok d

magus
azért kár hogy sztrájk van érezni h hamar lezárják

Vót ott egy szmájli! Magyarázzam miért? 😊