Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
mindenki okosabb akar lenni a másiknál 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
Vicces amúgy, hogy egyszer azért osztjátok egymást, hogy ez egy film, és xy nem lehet okosabb/ügyesebb, mert akkor véget érne a film, meg hogy nem kell ennyit filózni, mert ez csak egy film, máskor meg vér komolyan beszéltek regenerációról, idõutazásról, nem létezõ vírusokról... Hol van itt a következetesség?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Kicsikiraly
hát igen 😊

DFTBA ಠ_ಠ

jajaaa...😄simán...😄

\"Save the cheerleader, save the world\"

Jó, ez egyértelmû, én sem erre gondoltam.........de egy kicsit tényleg lehetnének okosabbak/ügyesebbek a szereplõk.

ancsie18
<#wow2> Akkor jól egymásra találtatok itt a fórumon...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

csõõ nemtom h waren barátunk az-e akinek gondolom...wagyis az oszt.társam😉...vagy nem...de majd meglátjuk...xal igen...1 léyneg hiro ne haljon meg...a kedvenc...viszont kiváncsi vagyok h mi lesz a peter-adam vonal vége...😄

\"Save the cheerleader, save the world\"

drowns41
akkor ne gyere ide és ne írj hülyeségeket

http://sum41.uw.hu

Sõt, az lenne a legjobb ha a következõ részben Péter egy óra alatt, tök egyedül, az összes képességét felhasználva mindenkit legyõzne aki gonosz, elpusztítaná a vírust, mindenkit megmentene és véget is érne a Heroes.
Hogy örülne már az a 12 millió ember aki nézi! 😊

Shiwo
én azon filóztam, hogy az elõzetesben van 1 olyan rész, hogy Peter áll 1 fekete hajú csajjal a jövõben..kezében vmi, ami akár a kard is lehet becsomagolva..az visszapillantás abból a részbõl, mikor odakerültek, vagy újra elmegy a jövõbe valyon ? illetve mikor Híró odatarja a kardot Peter nyakához, mintha más jellegü lenne a háttér, mint az a hely, ahol lerohamozta a 10. rész végén..[/spoler]

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ancsie18
Szerintem nem is fogják, csak a félelmet akarták ezzel a karddal elhinteni bennünk.

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, eléggé aggasztó,h adam ott fogja a kezében a kardot 😞 de ö hiro, nem vehetik ki a sorozatbol😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
sajnos azt kell hogy gondoljam, hogy ez alapján a 11. részbõl vett részlet alapján Hiro barátunk vagy nagyon megsérül, vagy búcsút veszünk tõle 😞

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
legalább sylar ujra sylar lesz, már ezért megéri megnézni a kövi részt 😊 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

light00
Ezt inkább töketlenségnek hívják 😄
De ezért sorozat, nem lehet 20 perc alatt lerendezni mindent.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Egyetértek. Például amikor Peter elment ahhoz a nõhöz, akinek elfelejtettem a nevét (aki shotgunozni akart).

Annyit kellett volna tennie, hogy láthatatlan lesz, odaférkõzik a nõhöz, lekötözi, a shotgunt elhajítja/szétégeti, majd kiolvassa a gondolatait. Ehelyett odasétál, hagyja, hogy majdnem lelõjék, feltartott kézzel engedelmeskedik, és majdnem lelövik véglegesen. Nem hiszem, hogy Peter annyira jó fiú lenne, hogy csak legvégsõ esetben használná a képességeit....

Shiwo
mondjuk ha abból az 5bõl kéne választani, akkor a 2 szélsõ.. (direkt nem irok neveket)

Shiwo
mert 20 nem fért oda

Zomil
hát de akkor mért pont azt az 5öt mutatták? 😊

Shiwo
sztem nem biztos, hogy az 5 mutatott hõs közül lesz a kihulló

gabi89
Hát sajna nem lövi fejbe

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Zomil
nah végre hosszu idö után ujra be tudok kapcsolodni a beszélgetésbe😄
nem volt gépem aztán most kb 1100hsz kellett végigdarálnom 😊

amugy ez az utolso rész érdekes lesz, legalábbis a promo szerint, amugy ahol irják h 2 hearoes will fall, és ott csak ha jól emléxem 5hös van, szoval valszeg azok közül fog vki elbukni 😊

ancsie18
Biztos Matt kapta Mollytól.

magus
ha mohinder nem lövi kapásból fejbe sylart akkor ez egy szar sorozat

Kicsikiraly
Mayan "World's greatest dad"-os kötény van 😄 ez volt az elsõ amit észrevettem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mondom: vicces lenne. Nekem tetszene.

Shiwo
mert nem magyarországon vagy egyéb olyan helyen élnek, ahol a paranoid hajlam létszükség..

Shiwo
sztem a Haiti simán agyonverné 😛

BlackShadow
jo, de az egész felvetésem abból adódik, hogy milyen lenne, ha a sorozatban is ellõnének egy ilyen képességû egyént, nem csak a képregényben 😛 off-end

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

(Multiple-Man. Érdekes/vicces képesség. 😊

ancsie18
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ennyire végtelenül naivnak és butának lennie a szereplõnek? Lásd Maya, Hiro, Peter, Matt, Mohinder... Kb még a kis szõke Claire a legokosabb közülük.

szucsy89
"Bár az is igaz, hogy az átvett képességekhez annyira nem ért, mint az eredeti tulajdonosuk" - de õ is kifejlesztheti magának ezeket a képességeket és akkor már õ is ugyanolyan jól fogja tudni...szal Peter nem egy selejtes Hiro vagy Claire...
Ja és azt nem értem hogy Peter-t minek kellett ilyen erõsre csinálni. Elméletileg minden helyzetben minden csatában õ kerekedne felül, mivel szinte minden eddig látott képesség a birtokában van. Miért nem használja õket?

Bár az is igaz, hogy az átvett képességekhez annyira nem ért, mint az eredeti tulajdonosuk (pl. nem tudja szabályozni az idõutazást).

Westnek meg lehetne más képessége is mint a repülés.........ezt már ellõtték Nathannél.

Lehet, hogy Sylar épp azért megy Mohinderhez, hogy Mollyt felhasználva megkeresse a többi hõst, és kinyírja õket.

Amúgy szerintem Sylar nem sok vizet fog zavarni olyanok ellen mint Peter vagy Adam.

gabi89
Nem lesz több mint egy órás.
Az ami ott idõ ment azaz összes felvétel...Gondolom pár jelenetet többször vesznek fel mivel elsõre bakiparádé lesz belõle vagy nem lesz jó...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Shiwo
viszont képregény-sorozat, s abban is szerepelt hasonló képességü személy.

BlackShadow
de az x-men nem tv sorozat 😄 (kivéve azt a ratyi próbálkozást 😛)

drowns41
Több mint 1 órás lesz a rész? 😮

http://sum41.uw.hu

precision
<#rinya>

Bazinga!

joshua
De sztem Sylar-nek megvan az eredeti képessége ami ugye az h megérti a dolgok mûködését. Bár lehet h tévedek.

Shiwo
hajjaj..Takezonál van a kard, amivel Hiro támadott

Shiwo
amit már az x-menbe ellöttek..

Shiwo
pont azért vitte, mert most nincs képessége....fegyvernek..

gabi89
2x11 részbõl egy jelenet ->

http://www.youtube.com/v/FjhyTKVwQsw&rel=1"

Gondolom mondanom sem kell,hogy spoiler

BlackShadow
hmm elég meredek lenne ellõni azt a képességet a sorozatban mint ami a legutóbbi képregényben volt 😄
klónozzás-sokszorozódás

gabi89
Ez igaz de ha nem Mohinderhez menne akkor kihez? Mert Mohinder legalább tud rajta segíteni szerintem míg más nem mert Mohinder az egyedüli az meg más kérdés,hogy Mohinder nem akar majd segíteni mért is akarna de majd Slyer kitalál valamit mondjuk megzsarolja úgye ott van Molly...és egy érdekes szítú is lehet Matt-el.Amúgy ezt a Slyer szálatt nagyon elhanyagolták így a második évadban eddig és nehéz bármit is kíhozni belõle..szerintem.

Dynamic
"Mohindernek nincs képessége"
Sylarnek sincs.Most ugyanolyan átlagember.Eleve az az elgondolás nevetséges, hogy ahhoz az emberhez megy, akinek kinyírta az apját, plusz tudja róla, hogy könyörtelen sorozatgyilkos(és lesz továbbra is ha meggyógyítja).
Sylar teljesen érthetõ. Mohindernek nincs képessége, ráadásul már egyszer sikerült befolyásolnia. Molly is a kezében van, szóval van mivel zsarolnia. Egyébként is sosem volt szerény, vagy beszari. Csak hát nem tud Matt-rõl, és az új képességérõl. Én inkább azt nem értem, miért vitte oda Maya-t, én addig várattam volna valahol.
Dynamic
Amúgy marhára nem értem Sylar szándékát.Mit akar ez Mohindertõl? Odaáll majd, hogy nem mûködnek a képességeim, valahogy csinálj már ismét gyilkost belõlem, lécci?Nevetséges.
Dynamic
Szvsz, ha ennyin felháborodsz, ne nagyon, vagy legalábbis óvatosan olvass sg-t, mert mi lesz veled ha egyszer tényleg sértõt mond valaki?Erre az sg-n elég nagy az esély...