Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
megaspoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyááá..wazze rész volt...Hiro hogy megszivatta Takezot 😛 az elhulló hõsök is meglettek..Niki és Nathan..mondjuk Alejando mellet értük tán a legkevésbé kár...valyon Maya összejön majd Mohinderrel ? meg ki lesz a gyilkos...azt sajna nem értettem felirat nélkül így a végén, hogy Petrelli-mama mit pofázott a telóba, csak tán vmi olyasmit, hogy nem engedhetik meg, hogy kinyissák Pandóra szelencéjét...ergó benne lehet a saját fia meggyilkoltatásában ? .....és ügye ami várható volt...Sylar is BACK!

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil
remélem kenny hamar letudja forditani😊 a minöségi forditás meg ugye eleve garantált😊)))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drowns41
akinek kell a háttér:

http://sum41.uw.hu

AntiHero
deviantart

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kmarha
akkor a Hogyan néz ki az asztalod forum mintájára:

WP?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Zomil
bazz ez rohattjó háttér😊
ha szépen megkérlek megmondanád honnan szedted?😊 esetleg deviantart?

ancsie: na ne szopass😞 végre örültem h nem kell látnom többé😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drowns41
Én így várom az utsó részt😄 :

http://sum41.uw.hu

ancsie18

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

megoldható felirat nélkül is, ha le tudom cibálni 😛
Zomil
kivárod a kb 24orát és megtudod, bár ha felirat nélkül akarod megnézni akkor kevesebb mnit 24😄

Elle és Niki fog elvérezni?
Zomil
áh köszi a forditást😄DDD
megvilágosodtam😛

amugy nem tudom, 1nap és kiderül😊

LasDen
hos=hõs
odds=annak az esélye, hogy kihal meg... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
meg az évead uccso is, mivel tudtommal még mindig megy a stájk nem? 😊

atomboy: néztem persze, nekem csak az a problémám h nem értem mit irtál oda😄
hosre, meg odds szóra nem sikerült rájönnöm 😄

szucsy89
yep
skinnyman
Ez lesz a szünet elõtti uccsó?

Regards,

atomboy
Nem nezted a kov resz promojat? (#7525)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zomil
he????? 😄

atomboy
Melyik hosre mennyi az odds?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zomil
rákészülünk az uccso részre és várjuk mi fog történni😊

Timbo
<#shakehead> én félek is xD

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Shiwo
jah, mindenki körmét rágva várja a holnapot

szucsy89
vihar elõtti csend van látom...😊
Kicsikiraly
😄 pedig még linkelve is volt ide topikja 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
😄

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Mincsi
most jöttem rá, Elle és Veronica Mars One Person.
...hisz tudtam, h annyira ismerõs :|

Rush!

szól matt-nek az meg bezárja álomba és csa

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

precision
majd én törlöm

Bazinga!

light00
😄DDD
amúgy:

XDDDD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kicsikiraly
húúúha. de vicces itt valaki...
ha nincs ellenetekre töröltetem.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
😄DDDD ezen felnevettem 😄DDD

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
Nevessél már te is, vicceltem csak. 😊

ProGabe
😄DDdddddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
Mármint hogy rájöjjön a komornyik, hogy õ a gyilkos? <#vigyor3>

light00
ez nálam is így van. Lehet hogy a komornyik a gyilkos, de míg eljut odáig hogy rájöjjön, addig is érdekfeszítõ tud lenni.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kicsikiraly
én is pont így vagyok a spoilerekkel 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
"welcome home dr suresh" 😄DDD

ancsie18
Én is megnéztem, de ki tudja mi lesz ebbõl... Én nem bántam meg, szeretem a spoilereket, nekem így is élvezetes tud lenni/maradni, pl az, hogyan jutunk el odáig, hogy valami megtörténjen, és pl mikor tudom hogy valaki esetleg meghal, akkor egész film alatt azon izgulok, hogy mikor.

magus
elkezdtem, de aztán nem néztem végig, jó messze van még : /

Lunki88
Hát én vesztemre végignéztem, de meg is bántam. :S Soha nem vártam még így a keddet mint most. 😄
szucsy89
ja, elkezdtem nézni, de nem volt szívem végignézni inkább kiléptem, nem szeretem tudni elõre az ilyen dolgokat majd kedden megnézem azegészet😊
Lunki88
Ha már ez a téma, nézzétek meg a 7636-os hsz-nél linkelt /spoiler/ videót, és megtudjátok hogyan üdvözli Mohindert Sylar. 😄
szucsy89
jaja, nem hiszem hogy Sylar azzal fogja fogadni hogy:"hello, elvesztettem a képességeimet, védtelen vagyok nyugodtan fejbelõhetsz..."😄
Shiwo
és mégis honnan tudná meg ? eszébe se jut, hogy ne lenne képessége Sylarnak..

Ó te jó ég! (by Janice)
Várd már meg a következõ részt! Ezen most annyira felesleges agyalni (pláne vitatkozni)😊

magus
azért mondtam, hogy meglepetésszerûen kéne lelõnie. tudja, hogy hol várja Sylar. Amúgy meg van nála fegyver ugyebár, megtudja, hogy nincs képessége és lelövi.

Zomil
mikor gondolod h fejbelöni?😊
ha a mostani részre gondolsz, ö nem tudja h sylarnak nincs képessége és azért te is fosnál töle😄DD

magus
hát akkor bizony ez így szar, az elsõ dolgom az lenne, hogyha megtudnám, hogy az ember aki megölte az apámat még él, hogy megölném. LÁttuk, hogyha nem figyel oda valaki akkor nem védekezik, nem automata a képesssége, hátulról fejbelõném, meg sem hallgatnám mit mond.

Zomil
honnan tudod h nem léteznek? itt élnek közöttünk xDDDD